33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #461 Sorki musialem zresetowac kompa,nick STE Kliknij aby rozwinąć... kurde no powalczyłem już z kimś innym. teraz ide coś wszamać, później możemy zawalczyć
Sorki musialem zresetowac kompa,nick STE Kliknij aby rozwinąć... kurde no powalczyłem już z kimś innym. teraz ide coś wszamać, później możemy zawalczyć
L 209 lukbor10 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #462 rozzumiem ze zeby popykac sobie z kims on-line to najlepiej zgadac sie na FB? bo wchodze w gre a tam nikogo nie ma nigdy chetnego do gry
rozzumiem ze zeby popykac sobie z kims on-line to najlepiej zgadac sie na FB? bo wchodze w gre a tam nikogo nie ma nigdy chetnego do gry
62,3K prof Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #464 rozzumiem ze zeby popykac sobie z kims on-line to najlepiej zgadac sie na FB? bo wchodze w gre a tam nikogo nie ma nigdy chetnego do gry Kliknij aby rozwinąć... Jest troche ludzi z innych krajow np. Hiszpanow , Argentynczykow , Francuzow , Rosjanow itd itd ???? Czasem wystarzcy tylko chwile poczekac.Inna sprawa ze niektorzy z noobami niechca grac bo szkoda im czasu...
rozzumiem ze zeby popykac sobie z kims on-line to najlepiej zgadac sie na FB? bo wchodze w gre a tam nikogo nie ma nigdy chetnego do gry Kliknij aby rozwinąć... Jest troche ludzi z innych krajow np. Hiszpanow , Argentynczykow , Francuzow , Rosjanow itd itd ???? Czasem wystarzcy tylko chwile poczekac.Inna sprawa ze niektorzy z noobami niechca grac bo szkoda im czasu...
R 0 ratay86 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #465 akselek def. STE 6/0 6/0 Kliknij aby rozwinąć... Zagrasz ? Mozesz hostowac ? Teraz ja Tobie zaloze rower ????
akselek def. STE 6/0 6/0 Kliknij aby rozwinąć... Zagrasz ? Mozesz hostowac ? Teraz ja Tobie zaloze rower ????
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #468 Zagra ktoś zaawansowany? Kliknij aby rozwinąć... "średnio" zaaw. ale sprobujmy:> zalozysz?
Zagra ktoś zaawansowany? Kliknij aby rozwinąć... "średnio" zaaw. ale sprobujmy:> zalozysz?
R 0 ratay86 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #469 Zagra ktoś zaawansowany? Kliknij aby rozwinąć... Ja chetnie, ale musisz zalozyc
33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #470 "średnio" zaaw. ale sprobujmy:> zalozysz? Kliknij aby rozwinąć... ok to założe, jaki masz nick na grze? bo jak się ktoś wbije to muszę wiedzieć ;p Ja chetnie, ale musisz zalozyc Kliknij aby rozwinąć... później może zawalczyć
"średnio" zaaw. ale sprobujmy:> zalozysz? Kliknij aby rozwinąć... ok to założe, jaki masz nick na grze? bo jak się ktoś wbije to muszę wiedzieć ;p Ja chetnie, ale musisz zalozyc Kliknij aby rozwinąć... później może zawalczyć
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #471 ok to założe, jaki masz nick na grze? bo jak się ktoś wbije to muszę wiedzieć ;p później może zawalczyć Kliknij aby rozwinąć... taki sam jak tutaj
ok to założe, jaki masz nick na grze? bo jak się ktoś wbije to muszę wiedzieć ;p później może zawalczyć Kliknij aby rozwinąć... taki sam jak tutaj
33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #472 taki sam jak tutaj Kliknij aby rozwinąć... ok to już hostuje. ; )
552 akselek Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #473 Zagrasz ? Mozesz hostowac ? Teraz ja Tobie zaloze rower ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety nie mogę ????
Zagrasz ? Mozesz hostowac ? Teraz ja Tobie zaloze rower ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety nie mogę ????
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #477 No ktoś pogra ? ???? Kliknij aby rozwinąć... ja jesyem chetny,tylko nie moge hostowac
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #478 chętnie rozegram spotkanie ???? Ty tworzysz - ja dołączam i odbijamy piłeczkę ????
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #480 ja nie moge tworzyc... Kliknij aby rozwinąć... to wiem Ty, a możesz spróbować połączyć się ze mną , ja teraz stworzę grę, ok ?
ja nie moge tworzyc... Kliknij aby rozwinąć... to wiem Ty, a możesz spróbować połączyć się ze mną , ja teraz stworzę grę, ok ?