>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

don't look back, always go for win by Lipton

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
41.
Dyscyplina: Tenis - Wibledon
Berdych T. - Klizan M. - 1,05 ✅
Raonic M. - Berlocq C. - 1,12 ✅
Gasquet R. - Granollers M. - 1,05 ✅
Sijsling I. - Kuznetsov Al. - 1,23 ✅
Kurs: AKO 1,5
Faworyci swoich meczy, takie osobistości nie powinny mieć problemów z mniej niż średniakami światowego tenisa, pierwsza runda to powinna być dla nich rozgrzewka, spodziewam się pewnych wygranych 3:0 i szybkich krótkich meczy.
Stawka: 300zł
Win: 150zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
42.
Dyscyplina: Tenis - Wibledon
Spotkanie: Murray A.- Lu Y.H.
Typ: Under 29,5
Kurs: 1,7
II runda wielkiego szlema, jeden z głównych faworytów turnieju podejmie Taiwańczyka, po pierwszym świetnym meczu Andiego raczej jestem o niego spokojny, widać że jest zdecydowanie w formie, czego nie można powiedzieć o tenisiscie z republiki Chińskiej - męczył się w 4 setach, w którym były aż 3 tie-breaki, przez co na pewno jest mocno zmęczony. Dodatkowo warto dodać, że jednak Murray gra u siebie, z presją sobie radzi dość dobrze więc kibice mu co najwyżej mogą pomóc, zaś zawodnik z Azji może mieć z tym problem, II runda wielkiego Wimbledonu a przeciwko niemu numer 2 światowego rankingu, presja niesamowita i myślę, że może go to zgubić i jak dostanie I seta to już potem odpuści.
Stawka: 200zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
43.
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Konfederacji
Spotkanie: Brazylia - Urugwaj
Typ: Handicap 0:1 - Brazylia
Kurs: 1,9
Pierwszy półfinałowy mecz Puchar Konfederacji między gospodarzem turnieju Brazylią, a Urugwajczykami. Canarinios są obecnie w wysokiej formie, widać że Scolari dobrze poukładał tą drużynę i na prawdę widać niesamowity progres. Urugwaj, mimo że spokojnie zajęli drugie miejsce w grupie po Hiszpanach, to w meczu z nimi widać było że byli bezradni. Myślę, że dzisiaj spotkanie będzie przypominać tamto, w dodatku kibice gospodarzy będą nieśli tych głównie młodych zawodników do strzelania bramek. Brazylia na tym turnieju wykazuje się dość dobrą skutecznością i wygrywa mecze wysoko (4:2 Włochy, 2:0 Meksyk). Myślę, że dwubramkowe zwycięstwo Brazylii to formalność.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
44.
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Konfederacji
Spotkanie: Hiszpania Włochy
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,75
Drugi półfinał Puchar Konfederacji, szykuje się niesamowity mecz dwóch obecnie najlepszych Europejskich reprezentacji. Po przegranych finale Euro 2012 Włosi pewnie będą próbowali się zrewanżować Hiszpanom za sromotne baty na stadionie w Kijowie (4:0). W dodatku co dziwne, Włosi w tym sezonie tracą jak i strzelają bardzo dużo bramek (4:3 z Japonią, 2:4 z Brazylią). O potencjale ofensywnym piłkarzy Del Bosque raczej nie trzeba mówić, Torres powracający do formy strzeleckiej oraz całe zaplecze świetnych pomocników, dogrywających niesamowite piłki. Ze strony Włoch zabraknie dzisiaj SuperMario, ale myślę że to raczej nie wpłynie aż tak bardzo na ich potencjał ofensywny, spodziewam się otwartego meczu z obu stron z dużą ilością bramek.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
45.
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Willams - Date Krumm
Typ: Over 15,5
Kurs: 1,9
Faworyt w tym meczu wydaje się jeden, ale czy przyjdzie jej to tak łatwo jak się wydaje? Myślę, że jednak nie, na Wimbledonie owszem Serena wygrywa wszystko, ale 4 gemy traciła w każdym meczu i to ze słabszymi rywalkami, dziś myślę, że Krumm swoim podaniem może coś ugrać, bo na przełamanie raczej nie ma co liczyć. Liderka rankingu jest zdecydowanym faworytem całego turnieju, a ten mecz będzie chciała skończyć jak najszybciej, co może ją zgubić. Warto też dodać, że Japonka na konferencji prasowej, powiedziała że na meczu będzie chciała się utrzymać conajmniej godzine.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Statystyki z **Czerwca**
Zysk strata: 624 zł ✅
Postawione kupony: 24 ????
Wygrane kupony: 14 ✅
Przegrane kupony: 10 ⛔
Skuteczność: 58% ✅
Po dobrym początku, końcówka czerwca znacznie słabsza (4 ostatnie kupony w plecy). Ale ogółem ponad 600zł na plus, więc nie jest najgorzej ;)

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
**LIPIEC**​
46.
Spotkanie: Djokovic - Haas
Typ: Ilość setów w meczu - 4
Kurs: 3,1
Analiza: Spotkanie jednego z głównych faworytów turnieju z bardzo solidnym rywalem z Niemiec Tommym Haasem. Novak w tym turnieju póki co nie stracił jeszcze seta, kiedyś passa musi się skończyć, w dodatku mamy środek turnieju, gdzię często Novak dostaje zadyszki i przegrywa seta i niesamowicie się męczy w meczu. Dziś myślę, że będzie podobnie Tommy meczu raczej nie ugra, ale tak łatwo jak na Garrosie raczej meczu nie odda (3-0). Warto dodać, że Haas w tym roku gra bardzo dobrze, ostatnio ugrał świetnie prezentującego się na trawie Feliciano Lopeza po dobrym meczu i dziś na pewno łatwo nie odpuści. Z turnieju odpadli główni faworyci, co może dać wiatru w żagle Niemcowi i uwierzyć, że można wygrać z każdym. Mimo tego, aż takiej sensacji się nie spodziewam, ale seta powinien urwać, a kurs 3,1 jest mocno zachęcający.
Stawka: 150zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
47.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Murray - Youzhny
Typ: Tiebreak w spotkaniu - Tak
Kurs: 1,8
Analiza: Dziwią mnie aż tak niskie spotkania na Youznego, owszem Murray jako faworyt turnieju, który gra u siebie jest zdecydowanym faworytem, ale żeby aż tak - dziwne. Andy tak jak Djoko w tym Wimbledonie nie stracili jeszcze seta, jednak rywale Andiego z wysokiej pułki raczej nie byli. Youzhny to zaś inna klasa, dobry serwis. W Haale przed turniejem w Londynie urwał seta nawet Federerowi. Ostatnia pewna wygrana z Trockim, widać było moc. Co można powiedzieć o Szkocie, świetny zawodnik który gra u siebie, jest zdecydowanym pupilkiem swoich fanów, ale myślę że mecz nie będzie dla niego taki łatwy jakby się mogło wydawać. Na pewno jednej ani drugiej stronie łatwo nie będzie przełamać rywala, dlatego stawiam typ na Tiebreak w meczu z kursem 1,8.
Stawka: 200zł
Win: 160zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
48.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Lisicki S.-Kanepi K.
Typ: Over 21,5
Po wygranej z wielką Sereną wszyscy już twierdzą, że Lisicki wygra turniej, jest taka możliwość ale nie przyjdzie jej to tak łatwo jak się wszystkim wydaje. Kanepi nie jest łatwą rywalką i na pewno nie odpuści łatwo półfinału wielkiego szlema, w dodatku Lisicki jest zmęczona po wczorajszym morderczym meczu z liderką ATP, zaś Kanepi mimo że sety były długie i wyczerpujące to były tylko dwa, więc jednak jest różnica. W dodatku, żeby pokryć tą granice mogą być nawet dwa sety przy wynikach 7:5 i 6:4. Myślę, że gładko powinno wejść. Polecam

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
49.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Janowicz - Kubot
Typ: Over 38,5
Kurs: 1,75
Wielki polski ćwierćfinał nam się szykuje, z jednej strony młody pełny ambicji Janowicz, a po drugiej stronie już mocno doświadczony Łukasz. Ogółem faworyt tego meczu jest jak dla mnie jeden - Jurek, ale jak będzie się okaże, obaj zawodnicy się znają bardzo dobrze. Świetny serwis Janowicza, a na przeciwko równie dobrze return, super widowisko się zapowiada. Nie sądzę, żeby mecz skończył się w 3 setach, dla obu zawodników jest to życiowa szansa i łatwo jej nie odpuszczą. Spodziewam się 4 albo nawet 5 niezwykle wyrównanych setów, długiego meczu i myślę, że over 38,5 zostanie gładko pokryte. Głębsza analiza oraz dodatkowy typ tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f152/wimbledon-13-turniej-glowny-mezczyzn-93267-16.html#post3718514

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
50.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Djokovic - Berdych
Typ: Over 37,5
Obaj tenisiści są bardzo optymistycznie nastawieni do tego spotkania, Tomasz twierdzi że wie jak wygrać z Novakiem, zaś jego rywal uważa że gra swój najlepszy tenis, nawet lepszy niż 2 lata temu gdy wygrał Wimbledon. To jest już 16-sty mecz między nimi, bilans zdecydowanie na korzyść Serba, bo aż 13-2 ale, no jest jedno ale, ostatni mecz na trawie wygrał Berdych, mimo że było to 3 lata temu, to jednak jakieś znaczenie psychologiczne ma. Sensacji raczej tutaj nie szukam, ale myślę że na jednego seta Czecha stać co spokojnie pokryje granice 37,5 gema.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
51.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Lisicki - Radwańska
Typ: DW 1-2
Kurs: 5,0
Analiza: Po raz kolejny uważam, że kursy na Polke znacznie zawyżone, po wygranej z Willams już wiele osób uznaje Sabine za zwycięzce Wimbledonu, uważam że błędnie. Oglądając ostatni mecz Radwańskiej z Li Na byłem zachwycony jak gra nasza zawodniczka, broniła piłki niemożliwe, świetnie czytała dobrze grającą rywalkę. Co do Niemki polskiego pochodzenia, łatwo pokonała Kanepi, która grała słaby tenis i uważam, że tylko dzięki łatwiej drabince dotarła aż tak daleko. Owszem Lisicki gra świetny tenis, nie można temu zaprzeczyć, ale Radwańska na trawie dokonuje rzeczy nie możliwych i myślę że na silnie grającą również to może wystarczyć. Nie spodziewam się jednak krótkiego pojedynku, lecz długiej i męczącej (conajmniej 2 godzinnej) walki na równym poziomie, z której to Polka wyjdzie zwycięsko. Agnieszka rok temu była w finale, który niestety przegrała. W tym roku wszystkie jej najgroźniejsze rywalki odpadły, więc myślę że takiej okazji raczej nie wypuści.
Stawka: 100zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
52.
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. LE
Spotkanie: Inter Baku-Mariehamn
Typ: 1
Analiza: Mistrz Azerbejdżanu podejmie u siebie zwycięzce pucharu Finlandii. Inter Baku pewnie wiele osób pamięta z pamiętnego meczu z Lechem Poznań i dramatycznymi rzutami karnymi. Jak pewnie wiele osób tez pamięta wyjazd do Azerbejdżanu, mimo iż wygrany przez Polaków był niesamowicie trudny, wysoka temperatura jaka będzie na boisku gospodarzy na pewno wpłynie na gości z Finlandii, którzy są zdecydowanie nie przyzwyczajeni do takiej temperatury, gdyż jak dobrze wiemy w Skandynawii wacha się ona w lipcu między 16-18 stopni Celsjusza. Mimo iż liga Azerska skończyła się już w maju to ostatnie dwa mecze kontrolne mogą dawać nadzieje, dwa wyjazdowe remisy z Krasnodarem oraz ze Slavią, zaś Mariehamn po wczorajszym słabym meczu wyjazdowym przegrał w lidze 1-3, zaś kolejke wcześniej u siebie z Helsinkami aż 0-5 ! Forma nie powala i spodziewam minmalnej się wygranej u siebie Azerów, a następnie ciężkiego dla nich rewanżu w Finlandii.
Stawka: 150zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
53.
Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Bartoli M.-Flipkens K.
Typ: Ilość setów - 3
Kurs: 2,1
Mariona Bartoli, która jeszcze nie straciła seta w tegorocznym Wimbledonie podejmie Belgijke, której to pierwszy tak wielki sukces w karierze. Za Bartoli zdecydowanie stoi doświadczenie, lecz forma jaką ma Flipkens jest bardzo imponująca, w ćwierfinale dopiero po raz pierwszy straciła seta z Petrą Kivitovą, lecz dwa kolejne sety zagrała koncertowo, miała 23 kończące piłki i tylko 5 niewymuszonych błędów. To będzie pierwsze spotkanie tych zawodniczek, które prezentują zgoła odmienne style gry. Szanse na wygraną są według mnie równe, więc nie uważam żeby stosowne było wybierać kto wygra. Spodziewam się jednak, długiego 3 setowego spotkania na bardzo wysokim poziomie.
Stawka: 100zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
54.
Spotkanie: Djokovic N.-Del Potro J.M.
Typ: Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? Over 38,5
Analiza: Wszyscy emocjonują się meczem naszego rodaka Jurka, ja jednak pod lupę poza meczem naszej obecnej gwiazdy narodowej wezmę drugi świetnie zapowiadający się ćwierfinał między Novakiem a Juanem Del Potro. Oby dwoje idą jak burza i jeszcze żaden z nich w tegorocznym Wimbledonie nie stracił nawet seta! Po ostatnim meczu z Ferrerem Argentyńczyk na pewno mocno uwierzył w siebie i zrozumiał, że w takiej formie jest w stanie pokonać każdego. Jednak nie możemy zapomnieć kto stoi po drugiej stronie siatki, numer 1 światowego rankingu ATP, który sam uważa o sobie że jest w świetnej formie i dawno mu się tak dobrze nie grało. Szykuje się świetny mecz na bardzo wysokim poziomie, może nawet bardzo długi i emocjonujący - tego nie wiadomo, wiadomo jest jednak że żaden z nich nie odpuści. Dziwi mnie, że buki tak znacznie stawiają na serba, pewnie jak zwykle oceniany jest ranking, ja osobiście za typowanie zwycięzcy się nie biorę, a kurs na over 38,5 znacznie zawyżony i myślę że zdecydowanie warto grać.
Win: 220 ✅
Może wreszcie złamię tą złą serie..

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
55.
Spotkanie: Janowicz - Murray
Typ: Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? Over 40,5
Analiza: Nie sądziłęm, że doczekamy chwili kiedy nasz rodak rozegra mecz o finał Wimbledonu. Obecnie w świetnej formie Jurek, którego serwis jest obecnie najlepszym na świecie podejmie Murraya, numer 2 światowego rankingu ATP. Zwycięzca meczu bardzo trudny do wytypowania, z jednej strony młody Jurek który świetnie gra w tym turnieju, zaś z drugiej Andy który gra u siebie i którego niosą trybuny. Ostatnio po ciężkim meczu Szkot odprawił Verdasco, który wygrywając już 2-0 potrafił przegrać 3-2 i odpaść z turnieju. Myślę, że ten mecz znacznie odbije się na Andym i będzie widać u niego zmęczenie w dalszej części meczu, over 40,5 jest granicą nie trudną do przełamania, nie sądzę żeby mecz skończył się 3 setami, spodziewam się raczej długiej nawet 3 godzinnej walki do ostatniej piłki.
Win: 220 ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
56.
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Spotkanie: Polska - USA
Typ: Suma punktów zdobytych w 1. secie - Over 45,5
Analiza: Polacy, którzy myślę że w końcu wracają do formy podejmą w hali w Katowicach dobrze dysponowanych, zresztą jak zwykle Amerykanów. Dla naszych reprezentantów jest to mecz o wszystko (częściej tak pisze stawiając na naszych piłkarzy :p), więc wiedzą o co grają. W naszym składzie raczej niespodzianek nie ma, prezentuje się on następująco:
Rozgrywający: Fabian Drzyzga, Łukasz Żygadło
Atakujący: Jakub Jarosz, Zbigniew Bartman
Środkowi: Piotr Nowakowski, Marcin Możdżonek, Grzegorz Kosok
Przyjmujący: Michał Winiarski, Bartosz Kurek, Michał Kubiak
Libero: Krzysztof Ignaczak, Paweł Zatorski.
Osobiste moje odczucia do meczu, to ostre zacięty sety i minimalne zwycięstwo Polaków 3:1 lub 3:2. Pierwszy set będzie trudny dla Polaków, jak to zwykle bywa, ale myślę że obie drużyny gładko przełamią granice 20 pkt.
Win: 140 ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
57.
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata U20
Spotkanie: Urugwaj - Hiszpania
Typ: BTS - TAK
Analiza: Ćwierfinały czas zacząć, chyba jedna z najciekawszych par, nikt by się nie zdziwił jakby taki był półfinał czy nawet finał. Przejdźmy do rzeczy, obydwie drużyny prezentują bardzo ofensywny styl gry, Hiszpania piękny dla oka oczywiście + młodość, nieraz wygląda to niesamowicie, zaś Urugwaj jak to od pokoleń, może nie piękny ale skuteczny i to jest ważne. Buki znacznie wskazują na Hiszpanów, też kieruje się raczej ku nim, ale czy piłkarze z Ameryki Południowej tak łatwo odpuszczą? Na pewno nie, na takim turnieju każdy chce się pokazać, każdy zawodnik gra na 100% swoich możliwości, nie ma odpuszczonych piłek. Hiszpania pewnie jak strzeli bramke, będzie chciała utrzymać wynik, co ich może zgubić. Przypadkowy rzut wolny czy rożny, głupia bramka - to urugwajczycy umieją robić. Myślę, że BTS jak najbardziej prawdopodobny.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
58.
Dyscyplina: Siatkówka - World League
Spotkanie: Polska - USA
Typ: Ilość punktów w 1 secie - over 45,5
Analiza: Drugi mecz naszych siatkarzy z Amerykanami, po tym piątkowym niezwykle emocjonującym meczu, zawodnicy pewnie trochę ochłonęli i przygotowują się do następnego meczu. Wytypowanie w tym meczu zwycięzcy jest dość trudne, bo Polacy mają sety przeplatane niesamowitą grą, by potem przegrać do 14.. Typ ostatnio zagrałem taki sam, pierwszy set jest zazwyczaj równy, który kończy się wynikiem do 21-22, czyli idealnie pokrywający typ. Ostatnio zagrałem to samo i weszło jak w masełko, dzisiaj spodziewam się podobnej sytuacji - minimalnego zwycięstwa którejś z drużyn (Oby Polski )
Win: 140 ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
59.
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie
Spotkanie: FC Magdeburg - Borussia Dortmund
Typ: Over 3,5
Kurs: 1,5
Analiza: Średniak dolnych lig niemieckich podejmie finaliste Ligi Mistrzów i wicemistrza Niemiec, ciekawi mnie trochę po co Borussia wybrała takiego kandydata sparingowego, przecież trening strzelecki mogli sobie zrobić u siebie na treningu - oczywiście to tak pół żartem pół serio. Nie no, ale nawet jeśli piłkarze z Dortmundu wyjdą 2 składem to i tak gospodarze nie będą mieli raczej nic do powiedzenia. Wczorajszy sparing &#39;Polska&#39; drużyna wygrała aż 9-1, dziś spodziewam się raczej podobnego wyniku bo rywal godny poziomu tamtej drużyny (SAT1-Allstars). Gładko, wysoko i przyjemnie raczej zakończy się dla zółto-czarnych ten sparing i w dobrych nastrojach wrócą do Dortmundu.

Do góry Bottom