>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

don't look back, always go for win by Lipton

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Montreal-Buffalo NHL
Typ: 1
Kurs: 1,8
Podobna sytuacja co w poprzednim meczu który zaoferowałem do rzucenia, słaba forma gości, za to dość dobra gospodarzy. Montreal wygrał 5 ostatnich meczy, dzisiejszej nocy powinno być podobnie, myślę że warto spokojnie postawić na gospodarzy. Rzucam ze spokojną głową na Montreal z kursem 1,8.
Stawka: 80zł ⛔
Ogólne: 391,9 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
**CZERWIEC**​

Ekwador-Argentyna
Typ: 2 drużyna strzeli gola w 1 połowie
Kurs: 2,15
Spotkanie lidera z trzecią drużyną grupy, trudny do wytypowania zwycięzca gdyż jak wiemy argentyńczycy nie sa zbyt silni na wyjazdach, a Ekwador wygrywa u siebie wszystko ja leci. Analizując jednak ostatnie mecze Argentyńczyków, można śmiało zaobserwować, że większość bramek strzelają w 1 połowie, dziś myślę że będzie podobnie, będą próbwali strzelić szybką bramkę aby kontrolować spotkanie, na to właśnie się decyduje, przy czym kurs również dość wysoki.
Stawka: 200zł
Win: 230zł ✅
Ogólne: 161,9 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
23.
UD L.Palmas-Almeria (playoff)
Typ: BTS
Kurs: 1,68
Swój typ argumentuje głównie tym, że na wszystkie 10 meczy tych drużyn w historii spotkań, aż w 8 obie drużyny strzelały bramki (seria ciągnie się od 6 meczy), w dodatku jak to w Playoffach bywa, obie drużyny za wszelką chcą wygrać pierwszy mecz - goście żeby mieć spokojny mecz u siebie, za to gospodarze jak to zwykle chcą wypaść dobrze przed swoją publicznością, również dorząc do strzelenia bramki.
Win: 136zł ✅
Zysk/strata: 1,6zł ✅
Ilość wygranych kuponów: 11 ✅
Ilość przegranych kuponów: 12 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
24.
Piłka nożna - 1. Finlandia
Spotkanie: Lahti-VPS Vaasa
Typ: 2 DNB
Kurs: 2.30
Aż zdziwił mnie tak wysoki kurs na gości, którzy widać że w tym sezonie są w gazie, zajmują 2 miejsce w lidze, przy czym dziś własnie rozgrywają zaległy mecz i dzięki temu mogą wyjść na prowadzenie w lidze. Co do gospodarzy, raczej nic pozytywnego o nich powiedzieć nie można, przegrywają wszystko jak leci, są na pozycji spadkowej i jeśli nie zmienią gry to raczej nie mają co myśleć o utrzymaniu. Gram trochę asekuracyjnie, ale dla bardziej odważnych polecam czystą 2.
Stawka: 150zł
Win: 195zł ✅

Zysk/strata: 196,6zł ✅
Ilość wygranych kuponów: 12 ✅
Ilość przegranych kuponów: 12 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
25.
Tenis - ATP Halle
Spotkanie: Haas T.-Gulbis E.
Typ: Ile gemów zostanie rozegranych w meczu? Więcej niż 23,5
Broniący tytułu Tommy Haas zmierzy się po raz pierwszy na kortach trawiastych z Ernestsem Gulbisem, obaj panowie są w dość dobrej formie, więc uważam że postawienie na czystą 1 czy 2 byłoby troszkę ryzykowne, przeglądając oferty zaciekawił mnie typ over 23,5 gema. W tym roku tenisiści grali dwukrotnie i dwukrotnie był to 3 setowy pojedynek, myślę że dziś może być podobnie, a nawet jeśli nie to będzie bardzo wyrównany pojedynek, starczy 2x 7-6.
Zysk/strata: 3,4 ⛔
Ilość przegranych kuponów: 13 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
26.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Spotkania Towarzyskie
Spotkanie: Ghana-W.K.Sloniowej
Typ: Over 2,5
Kurs: 2,3
Analiza: Dziś o 18 spotkają się 2 potęgi - jeśli tak można nazwać, Afrykańskiej piłki reprezentacyjnej. Ostatni rozegrany sparing był 2 dni temu, gdzie to drużyna Ghany pokonała przeciwników 2-1, gdzie grali głównie młodzi zawodnicy, którzy chcąc pokazać się trenerowi jak i obserwatorom z innych krajów wykazywali się niesamowitą ambicją. Dziś kolejny mecz, ostatni sparing przed niedzielnymi meczami eliminacji do Afrykańskich mistrzostw świata, więc jest to ostatnia szansa na pokazanie się.
Patrząc na ostatnie mecze obu drużyn, można śmiało zobaczyć że bramki oni strzelają i to nie mało.
Małe H2H Ghany:
Ghana WKS 2 : 1
Sudan Ghana 1 : 3
Ghana Sudan 4 : 0
Mali Ghana 3 : 1
Oraz WKS:
Ghana WKS 2 : 1
Gambia WKS 0 : 3
WKS Gambia 3 : 0
WKS Nigeria 1 : 2​
Myślę, że over 2,5 powinien wejść jak w masło.
Stawka: 200zł ⛔
Zysk/strata: 203,4 ⛔
Ilość przegranych kuponów: 14 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
27.
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 Zachodnia Liga Polska
Spotkanie: Bytovia Bytów - Energetyka ROW Rybnik
Typ: 2
Kurs: 2.85
Analiza: Na dziś przygotowałem coś z ostatniej kolejki 2 ligi polskiej. Mimo, że sprawa awansu jest już rozstrzygnięta to, uważam że jednak piłkarze z Rybnika będą chcieli zakończyć sezon mocnym uderzeniem.
Po wypowiedzi kapitana drużyny gości można śmiało stwierdzić, że mimo że zagrają na luzie to raczej nie odpuszczą:
Cytat:
- Myślę, że mecz w Bytowie na pewno nie będzie miał takiej atmosfery, napięcia jak by miał gdyby decydował o losie awansu. Na pewno pojedziemy sobie tam na luzie, pograć, osiągnąć bardzo dobry wynik i grać swoją piłkę ta którą prezentowaliśmy w ostatnich meczach - mówi kapitan rybniczan Kamil Kostecki
Kolejnym argumentem jest to, że jak to zwykle bywa pod koniec sezonu Bytomianie złapali ewidentną zadyszkę (2 ostatnie mecze to wysokie porażki 4-0 i 3:1), natomiast goście całkowicie odwrotnie, ich zwycięska seria trwa już od 7 meczy i myślę że zostanie podtrzymana już do końca tego sezonu.
Win: 285zł ✅
Zysk/strata: 82 zł ✅
Ilość wygranych kuponów: 13 ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
28.
Dyscyplina: Tenis ATP Halle
Roger Federer (SUI) - Tommy Haas (GER)
Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu?
Typ: Więcej niż 22,5
Kurs: 1.70
Analiza: Oglądając ostatnie zmagania tenisistów można śmiało zauważyć, że Tommy jest
w świetnej formie. Po ostatnim dobrym występie na French Open, teraz stara się wygrać turniej u siebie. Jednak nie można zapominać, że na przeciwko niego nr 3 światego rankingu Roger Federer, który w tym turnieju idzie jak burza, co prawda przeciwników to on za mocnych nie miał, no ale jednak wygrał bez żadnego problemu i małym nakładem sił. Ostatni pojedynek tych tenisistów był w grudniu ubiegłego roku, gdzie to niemiec pokonał szwajcara 2:0, dziś jednak spodziewam się trzysetowego pojedynku, a nawet jeśli się skończy dwusetowym meczem, to wystarczy nawet 7-5 i 6:4. Polecam
Stawka: 300zł
Win: 210 ✅
Zysk/strata: 292zł ✅
Ilość wygranych kuponów: 14 ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
29.
Dyscyplina: Piłka Nożna Puchar Konfederacji
Brazylia - Japonia
Typ: Handicap 0:1 - Brazylia
Kurs: 1.75
Analiza: Dziś o 21 rozegrany zostaje mecz otwarcia pucharu Konfederacji między obecnymi mistrzami Azji Japonią oraz drużyną Brazylii, która zdobyła Puchar w 2009r i teraz grając u siebie chcą powtórzyć wynik. W historii drużyny te grały ze sobą dziewięć razy, ale nigdy nie udało im się wygrać, ostatnie mecze to srogie porażki 4:0 (na stadione we Wrocławiu) oraz 4:1. Dzisiaj spodziewam się podobnej sytuacji, gospodarze muszą coś udowodnić swoim kibicom, a po 2 będzie to ich jeden z głównych sprawdzianów przed zbliżającymi się Mistrzostwami w Brazylii za rok.
Win: 150 zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
30.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Konfederacji
Spotkanie: Meksyk - Włochy
Typ: 2 DNB
Kurs: 1,5
Analiza:
Drugie spotkanie grupy A w pucharze konfederacji, faworytem tego spotkania wydają się Włosi, lecz Meksykanie łatwo skóry nie oddadzą. Obie drużyny słyną raczej z dość dobrej defensywy. Trzeba wspomnieć, że Meksykanie w 11 ostatnich meczach stracili tylko 3 bramki ! Obie drużyny bardzo poważnie traktują ten turniej, zabrali swoje najmocniejsze ekipy i myślę, że będą chcieli pokazać się jak najlepiej. Po wypowiedzi jednego z Włochów Claudio Marrchisio który twierdzi że w tym meczu zobaczymy całkowicie inny styl gry oraz inne podejście, można być raczej spokojnym i uwierzyć w jego słowa, gdyż Włosi często przed ważnymi turniejami grają słabo, by potem zaskoczyć wszystkich. Wole jednak zagrać zachowawczo, gdyż ekipa z Ameryki łacińskiej ostatnio często lubi remisować.
Win: 100zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
31.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje MS-Afryka
Spotkanie: Tanzania-W.K.Słoniowej
Typ: Handicap 1:0 - WKS
Kurs: 2.10
Analiza:
Zdecydowany lider grupy WKS podejmie dziś na wyjeździe drużynę Tanzania, która nie oszukujmy się zaskakuje w tym roku, zwycięstwa z Maroko oraz Gambią świadczą o tym, że drużyna nie jest tak słaba jak ją malują, mimo wszystko uważam jednak że nie starczy to na legendę afrykańskiej piłki. Drużyna gwiazdy Galatasaray Didiera Drogby jest zdecydowanie w gazie, dwa ostatnie zwycięstwa z Gambią 3:0 (u siebie i na wyjeździe) doskonale to potwierdzają. Ostatnie spotkanie między tymi drużynami rozegrane było 02.06.2012r czyli lekko ponad rok temu, gdzie to drużyna WKS pokonała Tanzanie 2:0, dziś spodziewam się podobnego wyniku:
Stawka: 150zł
Win: 165zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
32.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Konfederacji
Spotkanie: Hiszpania - Urugwaj
Typ: Over 2,5
Analiza: Grupa B rozpoczyna swoje zmagania bardzo mocnym uderzeniem, mistrzowie Europy i Świata podejmą jeden z najbardziej utytułowanych reprezentacji Am. południowej. Hiszpanie w tym roku bardzo poważnie traktują ten turniej o czym świadczą powołania, bo aż 19 mistrzów Europy z 2012r przyjechało do Brazylii. Z drugiej strony jednak Urugwaj, którym zdecydowanie ten turniej podchodzi i jak to u tej reprezentacji bywa potrafią się zmobilizować na większą impreze i często coś tam ugrać, dlatego raczej wytypowanie zwycięzcy tego meczu nie jest łatwą sprawą. Ostatni mecz tych drużyn rozegrany był w lutym tego roku kiedy to Hiszpanie pokonali Ursusów 3:1, potencjał ofensywny obu drużyn jest niesamowity, dlatego uważam że typ 2,5 wejdzie jak w masło, dla bardziej odważnych polecam over 3,5. Pozdrawiam
Win: 160zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
33.
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2. Norwegia
Spotkanie: Elverum-Sandefjord
Typ: 2
Kurs: 1.65
Analiza: Na dziś przygotowałem coś z 2 ligi norweskiej gdzie to rozgrywany będzie mecz między outsiderem ligi, a drużyną która zdecydowanie prosperuje do awansu do najwyższej klasy ligi norweskiej. Mimo, że 2 ostatnie mecze gości nie zachwyciły (remis i porażka) to myślę, że taka drużyna jak Elverum nie powinna stanowić wielkiego zagrożenia, na 11 meczy zdobyli zaledwie 5 punktów i myślę, że po dzisiejszym meczu z takim wynikiem zostaną.
Win: 130 zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
34.
Dyscyplina: Piłka Nożna - World Cup Qualifiers - Asian Zone, Azja
Spotkanie: Korea Południowa - Iran
Kurs: 2.15
Analiza: Jutro ostatni mecz fazy grupowej rozegrają ekipy grupy A, Korea Południowa oraz Iran. Gracze z półwyspu Koreańskiego, są według mnie zdecydowani faworytami, jako ekipa doświadczona i kwalifikująca się prawie na każde MŚ nie powinna mieć problemów z taką ekipą jak Iran, którzy ostatni raz byli na mistrzostwach w 2006r gdzie 1 mecz zremisowali,a 2 przegrali, dlatego zdziwił mnie aż tak wysoki kurs na piłkarzy gospodarzy, owszem może w najwyższej formie to oni nie są, ale o Irańczykach możemy powiedzieć to samo. Obie drużyny na ostatnie 5 mecze zdobyły podobną ilość punktów - Korea 8, zaś Irańczycy 9. Mimo wszystko większe szanse daje liderom grupy, dlaczego? choćby dlatego że grają u siebie, pierwszy mecz przegrali 1:0, więc będą chcieli się odegrać i na spokojnie wygrać grupę z przewagą 4 punktów i cieszyć się z awansu na kolejne Mistrzostwa Świata.
Stawka: 157zł

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
35.
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1. Finlandia
Spotkanie: VPS Vaasa-Espoo
Kurs: 2,7
Analiza: Moja ulubiona liga, Fińska. Po raz kolejny zaskakuje w tym sezonie zaskakuje mnie kurs na piłkarzy VPS Vaasa, uwielbiam na nich grać - są w tym sezonie w świetnej formie, prowadzą w lidze, a w dodatku mają rozegrany jeden mecz mniej. Bukmacherzy ciągle chyba nie mogą pojąć potencjału tej drużyny więc uważam, że póki jest okazja trzeba to wykorzystywać. Dziś o 17.30 zagrają u siebie z trzecią drużyną w tabeli Espoo, która również jest w gazie, spodziewam się super meczu ze zwrotami akcji i bramkami, warto również spróbować BTS z kursem 1,8 , gdyż jak wiemy potencjał ofensywny obu drużyn jest niesamowity, dla osób bardziej ostrożnych polecam również tym na gospodarzy - Draw no Bet (1 DNB) z kursem 1,9. Pozdrowiam

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
36.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Kofederacji
Spotkanie: Hiszpania - Tahiti
Typ: Handicap 0:8 - Hiszpania
Kurs: 2,2
Bukmacher: Bwin
Analiza: Poziom obu drużyn jest całkowicie odmienny, z jednej strony mistrzowie świata, a z drugiej drużyna która mogłaby co najwyżej powalczyć z San Marino, o ile by nawet nie przegrała. Nie ważne jakim składem wyjdą, Tahitańczycy zostaną zjedzeni, dostaną pewnie w 1 połowie z 5-6 bramek, odechce im się grać, więc będą tylko stać a Hiszpańscy piłkarze będą się bawić strzelając bramke za bramką. Szykuje się pogrom totalny i dwucyfrówka z przodu u drużyny Del Bosque. Tahiti dostało 6 bramek od Nigeryjczyków, którzy raczej dobrego meczu nie zagrali, co świadczy że obrona ich jest chyba jedną z najgorszych obron świata.
Win: 240zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
37.
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Lleyton Hewitt - Stanislas Wawrinka
Typ: DW: 1:3
Kurs: 4,0
Analiza: Pierwszy dzień Wimbledonu, a tu już taki mecz. Stanislaw Wawrinka kontra Lleyton Hewitt. Jeden jak i drugi w tym sezonie świetni na trawie, powiem szczerze że jestem fanem jednego jak i drugiego. Obecny numer 10 światowego rankingu ATP, podejmie byłego lidera tegoż rankingu, obecnie zajmującego 82 miejsce. Pewne jest to, że najlepsze lata Australijczyk ma za sobą, lecz jako doświadczony zawodnik w dość dobrej formie myślę, że może sprawić problemy Stanislawowi. Między tymi zawodnikami tylko jeden mecz został rozegrany na trawie, było to 2011r gdzie to Szwajcar wygrał po świetnym meczu 3:2. Faworytem u buków jest raczej Wawrinka i sam również tak uważam, lecz pójdę krok dalej i typuje DW 3:1 - dlaczego? Choćby dlatego, że 32 latek znany jest z niesamowitej waleczności i nie ma dla niego odpuszczonych piłek, po finale w Queens nabrał znowu pewności siebie, jednak mimo całej sypmatii, myślę że więcej jak jednego seta świetnemu Szwajcarowi, który jest w formie raczej nie ukradnie.
Stawka: 100zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
38.
Dyscyplina: Tenis - Wibledon
Spotkanie: Benjamin Becker - Andy Murray
Typ: Under 31,5
Kurs: 1,9
Koniec pierwszego dnia Wimbledonu, na deser pozostaje Andy, który zmierzy się z 96 rakietą świata. Faworyt tego meczu jest jeden, ten który gra u siebie i na którego liczy cała wielka Brytania czyli Murray. Ostatni mecz tych panów odbył się zaledwie 2 tygodnie temu, gdzie to numer 2 światowego rankingu wygrał 2:0 (6:4 i 7-6). Dziś myślę, że mecz będzie wyglądał trochę inaczej, jednak grać przed własną publicznością to wielka motywacja, spodziewam się że Andy będzie chciał się jak najlepiej pokazać i szybko gładko wygrać 3:0, a wystarczą do tego wyniku nawet 3x 6:4.
Win: 180zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
39.
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Yvonne Meusburger
Typ: Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? - Mniej niż 17,5
Kurs: 1,75
Finalistka ubiegłego Wimbledonu - Agnieszka, która podejmie 116 rakietę świata. Powiem szczerze, że jak zobaczyłem możliwość takiego typu od razu wpadło mi to w oko. Po pierwsze Australijka najlepsze lata kariery ma za sobą, na kortach w Londynie grała trzykrotnie i tylko raz zaszła do II rundy. Ogółem warto też dodać, że Polka pierwsze rundy najczęściej przechodzi gładko, wygrywa szybko i przyjemnie nie dając rywalkom złudzeń. W dodatku o Yvonne raczej nic dobrego nie możemy powiedzieć, serwis nie powala, nie za dobry backhand - ogół słabo. W dodatku Agnieszka jeśli marzy o zajściu dalej w tym Wielkim Szlemie pierwsze rundy musi przechodzić jak najmniejszą utratą sił.
Win: 150zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
40.
Dyscyplina: Tenis - Wibledon
Spotkanie: Przysiezny M. - Petzschner P.
Typ: Over 38,5
Kurs: 1,7
Obydwoje w podobnej formie, obydwoje w tym samym wieku i w tym samym wzroście. Będzie to pierwsze spotkanie między tymi tenisistami, myślę że będzie to na prawdę interesująca potyczka, w której faworyt raczej trudny do wytypowania. Polak będzie bazował głównie na serwisie i forhendzie, za to Niemiec jako specjalista od Debla świetnie gra przy siatce, przy czym serwis również bardzo dobry. Byłoby dobrze, gdyby Michał dołączył do grona naszych tenisistów, którzy jak na razie dobrze się prezentują lecz myślę że łatwo nie będzie.

Do góry Bottom