>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

don't look back, always go for win by Lipton

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
1.
Na dziś na 22:00 proponuje mecz hiszpańskiej ekstraklasy:
Mallorca - Sevilla
Typ: BTS

Dziś spotkają się drużyny 11 w tabeli Sevilli oraz broniącej się przed spadkiem Mallorci. W ostatnich meczach ligowych, obydwie drużyny strzelały/traciły bramki. Dziś uważam, że będzie podobnie i rzucam BTS z kursem 1,7.
Stawka: 50zł
✅ 35zł

2.
San Jose-St.Louis - NHL
Typ: Under 5,5
Drużyna San jose traci jak i strzela mało bramek, myślę że w tym meczu będzie podobnie i nie zobaczymy dużo bramek w tym meczu. Warto również dodać że na ostatnich 10 w każdym meczu gospodarzy było under 5,5 dziś powinno być podobnie. Kurs 1,55
Stawka: 50zł ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
3.
Tampa Bay-Montreal
Typ: Over 5,5
W nocy zmierzą się drużyny, które w tym sezonie strzelają jak i tracą dużo bramek, gospodarze średnio 6,5 bramki na mecz, goście 5,6, myślę że warto się pokusić na kurs 1,75, uważam że typ ten jest prawie pewny i warto rzucić grubą kase.
Stawka: 80zł
60zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
4.
Liverpool-Tottenham
Typ: BTS (1,55)
Klasyk Premier Leagu, na Anfield spotkają się drużyny Liverpoolu i Tottenthamu, goście w świetnej formie podbudowani po wygranej z Interem w LE oraz powracający do formy liverpool, obstawiam dużo bramek z obydwu stron.
27,5zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
5.
Lyon-Marseille
Typ: 1 DNB (1,5)
Mecz na szczycie Ligue 1, z jednej strony Lyon goniący PSG, a goście z Marsylii w pogoni za Les Gones. Gospodarze również będą chcieli zrewanżować się za dotkliwą porażkę w rundzie jesiennej aż 1-4. Stawiam DNB na drużyne Eliego Baupa z kursem 1,5.
+ na tym samym kuponie
Atl. Madryt-S.Sebastian
Typ: 1 (1,5)
Gospodarze może nie są obecnie w najwyższej formie, ale myślę że spokojnie uda im się pokonać zajmujący obecnie 7 miejsce w tabeli S.Sebastian. Atletico musi wygrać, gdyż przy ich porażce, a zwycięstwie Realu spadają na 3 miejsce. Stawiam na skromne zwycięstwo zawodników ze stolicy.
Stawka: 30zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
6.
Bordeaux-Bastia
Typ: Under 2,5
Spotkają się drużyny ze środka tabeli francuskiej ekstraklasy, które nie walczą praktycznie o nic, spodziewam się nudnego meczu i małej ilości bramek. Rzucam under 2,5 z kursem 1,73
Stawka: 20zł
14,6zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
7.
Nice-Montpellier
Typ: Over 2,5 (2,11)
Walka o Europejskie puchary w Ligue 1 nadal trwa, drużyna Nice w ostatniej kolejce boleśnie przegrała z Saint-Etienne 4-0, więc pewnie będą chcieli odpokutować tę porażkę. Za to mistrz kraju nie przegrał 5 ostatnich meczy, obecnie jest w świetnej formie. Warto również dodać, że w tym sezonie oba zepsoły spotkały się ze sobą 2 razy i w obu tych meczach padało dużo bramek, uważam że dziś będzie podobnie i rzucam over 2,5 z kursem 2,11
Stawka: 30zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
8.
Levante-Getafe
Typ: BTS 1,75
W hiszpańskiej Primera Division spotkają się drużyny ze środka tabeli, z jednej strony drużyna Levante znajdująca się w lekkim dołku, a z drugiej Getafe które ostatnio złapało forme, spodziewam się ofensywnego futbolu i bramek z obydwu stron. Myślę, że warto rzucić że obie drużyny strzelą bramkę z kursem 1,75
Stawka: 40zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
9.
Pittsburgh-N.Y.Islanders NHL
Typ: Over 5,5 1,7
W nocy zagrają drużyny tracące i strzelające najwięcej bramek w sezonie z całej ligi, obie drużyny grają bardzo ofensywnie. Dodam również, że przez ostatnie 10 spotkań gospodarze tylko w 1 meczu mieli mniej niż 6 bramek, myślę że typ pewniak. Kurs 1,7
35zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
10.
Czerepowiec-St.Petersburg KHL
Trzecie spotkanie serii, póki co dwa razy góra byli gracze St.Petersburga wygrywając 4-1 oraz 7-4, z czego można zauważyć, że obie drużyny grają bardzo ofensywnie, drużyna z Petersburga ogółem strzela dużo bramek, spodziewam się dobrego meczu i dużej ilości bramek, rzucam over 5,5 z ładnym kursem 2,05
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
11.
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Caen-Istres Ligue 2
Typ: 1
Kurs: 1,55
Spotkanie drużyny 3 w tabeli ciągle walczącej o awans z Istres, które w tym sezonie raczej już o nic nie gra, myślę że gospodarze z tego spotkania zrobią wszystko aby zdobyć komplet punktów u siebie i mieć spokojną 3 punktową przewage nad czwartą drużyną w tabeli. Warto również dodać, że goście nie są w najwyższej formie, gdyż przez ostatnie 9 meczy zdobyli zaledwie 5 pkt, myślę że raczej pewniak. Polecam.

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
12.
Spotkanie: Bayern - Arsenal
Typ: Over 2,5 (1,50)
Rewanżowe spotkanie LM, anglicy przyjadą do Niemiec chcąc za wszelką cene odrobić straty z Londynu, co może ich kosztować utraty albo strzelenie kilku bramek, warto również dodać że Bayern gra dość ofensywnie. W monachium spodziewam się dużej ilości bramek, lecz asekuracyjnie stawiam over 2,5 z kursem 1,5.
Stawka: 100zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
13.
Spotkanie: Barcelona - Ac Milan
Typ: Czerwona kartka - tak (2,90)
Wielki rewanż na Camp Nou po bolesnej porażce na wyjeździe z Milanem rozegra Barcelona. Spotkanie to będzie pewnie niesamowitym widowiskiem z dramaturgią oraz wielkimi emocjami. Uważam, że gdy będzie nerwowa końcówka zawodnicy będą chcieli za wszelką cenę zemścić się na rywalach, spodziewam się afery i choć jednej czerwonej kartki. Typ nie jest pewny, ale jeśli ktoś lubi ryzykować to zdecydowanie polecam
Stawka: 20zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
14.
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie: Pittsburgh-Boston
Typ: Over 6,5
Kurs: 2,50
Analiza: W nocy spotkają się drużyny Bostonu z Pittsburgh, które w tym sezonie strzelają niesamowicie dużo bramek (Pittsburgh najwięcej w całej lidze), ostatnie 2 mecze również 5:2 i 5:3. Nie ma co się więcej rozpisywać, spodziewam się gradu bramek i rzucam over 6,5 z kuszącym kursem 2,5.
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
dobrze Ci idzie ????
nie podoba się? nie graj, nikt Ci nie karze tu zaglądać i stawiać według moich typów

Spotkanie: Ruch Ch.-Zagl.Lubin 2 spotkanie PP
Typ: BTS
Kurs: 1.65
Rewanżowe spotkanie pucharu Polski, po remisie 2-2 w pierwszym meczu w bardziej komfortowej sytuacji jest Ruch, co doskonale wie Zagłebie więc spodziewam się ataku od pierwszych minut ze strony gości, jeśli padnie bramka na którejś z drużyn następna będzie chciała za wszelką cene odrobić, uważam że BTS jest dośc pewny i rzucam z kursem 1.65
Stawka: 60zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Spotkanie: Boston-Florida NHL
Kurs: 1.65
Spotkanie drużyn 5 z 30 w tabeli, Florida nie może wygrać od 4 meczy i uważam że podtrzyma tą złą passę. Boston mimo, że ostatnio przegrał to nie powinien mieć problemów z wygraniem tego meczu.
Stawka: 40zł
26zł ✅

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Toronto-Pittsburgh NHL
Kurs: 1,67
Mecz między drużynami, które są niezwykle bramkostrzelne w tym sezonie, średnia bramek na mecz Pittsburga to 6,6, zaś Toronto 5,7 więc wcale nie najgorzje. Spodziewam się meczu z dużą ilością bramek, lecz rzucam bardziej ostrożnie over 5,5 z kursem 1,67.
Stawka: 80zł
⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Wolfsburg-Dusseldorf
Kurs: 1,84
Spotkanie środka tabeli niemieckiej bundesligi, po ostatniej wzwyżce formy Wolfsburga myślę że spokojnie powinni poradzić sobie u siebie z zajmującym 15 miejsce w tabeli Dusseldorfem. Olic jest w gazie, dzisiaj myślę, że też coś ustrzeli i Wolfsburg spokojnie wygra z fortuną i awansuje w tabeli o pozycję wyżej.
⛔
Ogólne: ⛔ 361,9

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Dortmund-Freiburg Typ: 1
Lech P.-Belchatow Typ: 1
Manch.Utd.-Reading Typ: 1
Real M.-Mallorca Typ: 1
Lille-Evian TG Typ: 1
Ogólny kurs: 3,64
Coś ostatnio mi nie idzie w pojedynczych kuponach, więc postaram się odegrać na kilku &quot;pewniackich&quot; meczach, rzuciłem faworytów o niewysokich kursach, meczy jest 5 więc prawdopodobieństwo jest duże, jak ktoś chce - może spróbować. Kurs 3,64 może nie za wysoki, ale lepszy rydz niż nic. ????
Stawka: 100zł ⛔
Ogólne: ⛔ 461,9

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Dysyplina: Piłka nożna - Holandia - 2 liga
Spotkanie: Deventer-Excelsior
Kurs: 1.7
Gospodarze muszą dziś wygrać, aby zachować szanse na awans do 1 ligi, więc pewnie za wszelką cene będą chcieli wygrać, ostatnie mecze może nie napawają optymizmem gdyż w 3 meczach zaledwie 3 pkt, ale myślę że dzisiaj spokojnie powinni pokonać 16 w tabeli Excelsior i zachować szanse na awans najwyższej klasy rozgrywek w Holandii.
70zł ✅
Ogólne: 391,9 ⛔

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Spotkanie: Pittsburgh-Washington NHL
Kurs: 1,8
Pitssburgh które nie przegrało od 9 spotkań zmierzy się ze słabo w tym sezonie grającą drużyną z Waszyngtonu, wszystkie statystyki idą na korzyść gospodarzy, ostatnie mecze między tymi drużynami, pozycja w tabeli, forma. Myślę, że gospodarze nie będą mieli problemu z wygraniem tego meczu, myślę że warto rzucić typ na drużyne numer 1 z kursem 1,8
80zł ✅
Ogólne: 311,9 ⛔

Do góry Bottom