>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dokładny wynik

Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Wtorek 05/07

Dzisiaj dużo się działo.
Przygotowania do wyjazdu na urlop w czwartek, więc dopiero teraz dwie propozycję.
Tylko dwie i aż dwie.

Liga Mistrzów – kwalifikacje

Dynamo Kijów – Pafos 0-1
Dynamo wygra
@ 1.68 Superbet 8/10 8
Zgranie zespołu Ukraińskiego może mieć tutaj duże znaczenie. Połowa kadry Ukrainy U21 to zawodnicy Dynama. Pafos wygrał 1-0 z Macabi na neutralnym boisku kiedy grał od 30 minuty w przewadze zawodnika. Jak dla mnie Dynamo wygrywa.

Rangers – Viktoria Pilzno 3-0
under 2.5 bramki
@ 1.99 Fortuna 5/10 5
Oglądałem mecz Rangers z Matherwell. Oni za bardzo nie mają czym straszyć. Czesi będą zadowoleni z remisu i to jest ich cel na dzisiaj.

:coffee: :coffee: 🍺 🍺 ;)
-----------------------------------------------------------------
Ogółem 5 - 0 - 19 63,49

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Środa 06/08

Przed urlopem wszystko w moich propozycjach idzie pod górkę.
Czasem tak bywa, ale się nie podaje bo miesiąc jest jeszcze długi, a po urlopie będzie świeża głowa i wszystko wróci do normy…
Mam nadzieje.
Dzisiaj gram takie rzeczy.

Norwegia
Start – Odd 2-0
Start wygra
@ 1.64 Superbet 8/10 5.12
Nie ma powodu, żeby wątpić w drużynę gospodarzy, ich forma jest wysoka.
Odd nie prezentuje się dobrze i ponownie przegrał w ostatnim meczu z Egersund. Wygrał tylko raz w ostatnich siedmiu meczach i z dnia na dzień jest bliżej spadku niż awansu.

Ranheim – Moss 0-0
Ranheim wygra
@ 1.71 Superbet 7/10 7
Gospodarze są w świetnej formie, natomiast drużyna przyjezdna będzie musiała stawić czoła wielu wyzwaniom. Stracił już tego lata trenera Myhre, najskuteczniejszego strzelca Heglanda i lidera pomocy Liena Hapnesa, a jakościowo porównywalnych wzmocnię na razie nie widać.

Liga Mistrzów – kwalifikację.
Feyenoord – Fenerbahce 2-1
under 2.5
@ 2.10 LvBet 5/10 5
remis
@ 3.65 LvBet 3/10 3
dokładny wynik 0-0
@ 13.00 Fortuna 1/10 1
Dwie silne ekipy staną przeciwko sobie.
Zespół gości, prowadzony przez Mourinho, prawdopodobnie zagra cynicznie i defensywnie w pierwszym meczu, co prawdopodobnie zapewni wyrównany mecz i chyba bezbramkowy wynik. Tutaj stawiam zarówno na remis, jak i poniżej 2,5 bramek oraz 0-0.

Liga Europy
Rijeka – Shelbourne 1-2
Rijeka wygra + Shelborne poniżej 0.5 bramki
@ 1.61 Betclik 8/10 8
Wyjazd na Bałkany jest trudny dla każdego zespołu, a szczególnie trudny, gdy jest to mistrz Chorwacji. Rijeka wyróżniała się dobrą grą w obronie w zeszłym sezonie i kontynuowała tę dobrą grę przeciwko tak szanowanemu rywalowi jak Ludogorets z całym szacunkiem dla Irlandczyków. Oni tutaj bramki nie strzelą.

:coffee: (y)🍺

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
To są już jakieś jaja.
Mistrza Chorwacji przegrywa z Shelbourne 1-2
W Rotherdamie do 87 minuty jest 1-0 a kończy się 3-ma bramkami
Masakra to mało powiedziane.
------------------------------------------------------------------------------
Dzień: 1 -0- 5 17.88
Ogólnie: 6 - 0 -24 81,37

Otrzymane punkty reputacji: +266
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Nie idzie to nie idzie.
Dzisiaj albo będzie przełamanie albo pojadę na urlop w złym humorze

Liga Europy
------------------------------

Fredrikstad – FC Midtjylland 1-3
under 3 bramki
@ 1.88 Betfan 6/10 6
To już dziesiąty raz, kiedy Fredrikstad zakwalifikował się do europejskich pucharów, ale nie wygrali żadnego meczu u siebie od czasu wspaniałego zwycięstwa nad Ajaxem (4-3) 65 lat temu, a z dziewięciu kolejnych meczów u siebie przegrali siedem z bilansem bramkowym 5-22.
FCM jest lepszą drużyną piłkarską, ale prawdopodobnie będą zadowoleni z remisu lub jednobramkowej wygranej w Norwegii.

AEK Larnacka – Legia Warszawa 4-1
under 2.5 bramki
@ 1.75 STS 6/10 6
Larnaka i Legia Warszawa pozostają niepokonane w ostatnich ośmiu meczach we wszystkich rozgrywkach. Obie ekipy solidnie w obronie w ostatnich meczach. Wychodzi mi mało bramek w meczu.

Lincoln Red Imps – Noah 1-1
powyżej 2.5 bramki
@1.76 Fortuna 6/10 6
Gibraltarczycy powinni również wpisać się na listę strzelców na sztucznej murawie przeciwko drużynie z Armenii, która straciła sześć goli w dwóch meczach ostatniej rundy eliminacji Ligi Mistrzów, ale w sumie przegrają.

Hacken – Brann 0-2
poniżej 3 bramki
@ 1.84 Betfan 7/10 5.88
Hacken ma duże problemy u siebie w Allsvenskan. Przegrał dwa ostatnie mecze z Djurgarden (1-6) i Elfsborg (1-2), a 10 miejsce jest bardzo rozczarowujące. Inaczej jest w Europie, ale Brann wygrał ostatnio z 4-1 z Sarpsborg i wygląda jakby odzyskał wigor.

Panathinaikos – Szachtar Donieck 0-0
DNB Szachtiar
@ 1.92 Betclik 6/10
Szachtar pokazał już wystarczająco dużo, by być traktowanym poważnie. A tutaj żadnego szacunku dla ekipy która wyeliminowała Besiktas (6-2 w dwumeczu)

Liga Konferencji
-----------------------------

Silkeborg – Jagiellonia 0-1
DNB – Silkeborg
@ 1.72 Betclic 6/10 6
Trzy porażki w pierwszych trzech meczach Superligi i samo dno tabeli. Co gorsza, ostatnim razem, kiedy zaczęli sezon od trzech porażek z rzędu, zakończyło się to spadkiem z ligi. Szczerze mówiąc najbardziej mnie tutaj martwi patrząc z perspektywy Jagi te trzy porażki w lidze i zero bramek po stronie Duńczyków. To nie będzie trwało wiecznie i obawiam się, że ten mecz może będzie przełomem.

Milsami – Virtus 2-2
Milsami + Virtus poniżej 0.5 bramki
@ 1.61 Betclic 7/10 7
Może Mołdawianie lepiej grają w obronie od mistrza Chorwacji.

Rosenborg – Hamarby 0-0
remis
@ 3.40 Fortuna 3/10 7.2
Mecz nie ma faworyta. Rosenborg potrafi wygrać z Tromso 4-1 żeby tydzień później przegrać z KFUM. Hammarby spisuje się w Szwecji bardzo solidnie, więc mecz prawdopodobnie będzie bardzo wyrównany.

AIK Solna – Gyor 2-1
AIK wygra
@1.69 Superbet 7/10 4.83
AIK, który zajmuje piąte miejsce w Allsvenkan, ale ma tylko dwa punkty straty do trzeciego Elfsborga. Grają od lat dobry footbol. Gyor przegrał z Erewaniem na własnym boisku potem odrobił straty. Tutaj odrabiać będzie na własnym boisku.

Viking- Basaksehir 1-3
Viking wygra
@ 2.05 LvBet 5/10 5
Viking rozpoczął sezon z przytupem, poniósł potem kilka porażek m.in z Brann i Bodo/Glimt. Teraz znowu odzyskał formę. Piąty w zeszłym sezonie zespół w Turcji rozegrał tylko dwa mecze kwalifikacyjne z Cherno More. Nie gra ligi a jak widac nie służy to jak na razie zespołom z Turcji.

Vikingur – Linfield 2-1
Vikingur wygra
@ 2.45 LvBet 6/10 8,7
Własne boisko i sztuczne trawa zrobi tutaj różnice.

(y) :coffee: :coffee: ;) :)

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Piątek 08/08

Dania

FC Kopenhaga – AGF Aarhus
FCK wygra
@ 1.67 LvBet 8/10
Opis w temacie liga Duńska

Hobro – B.93
Hobro wygra
@ 2.32 Superbet 5/10
Hobro ma silniejszą ekipę i powinno odnieś tutaj pierwsze zwycięstwo w lidze jeżeli prawdą jest, ze chcą powalczyć o awans.

Polska
Ruch Chorzów – Pogoń Siedlce
Ruch wygra
@ 1.67 Superbet 8/10
Ruch jest silniejszą ekipą, a porażka ze Śląskiem była po prostu wypadkiem przy pracy.

Górnik Zabrze – Bruk – Bet
Górnik wygra
@ 1.85 LvBet 8/10
Czas utrzeć nosa beniaminkowi.

Szkocja
Ross County – St. Johnston
poniżej 2.5 bramki
@ 1.77 Superbet 6/10
Typowa Szkocka młocka. Nie wykluczam 0-0.

------------------------------------------------------------------------
Sobota 09/07

Anglia

Southampton – Wrexham
Wrexham wygra lub zremisuje
@2.10 Superbet 5/10
Rozmach Wrexham budzi podziw. Ponad 10 milionów funtów wydanych już na wzmocnienia. Southampton dla mnie to obecnie jedynie nazwa.

Ruszają też moje kochane niższe ligi Anglii, więc na początek zagram kilka meczy.
Kursy z czwartku.

National League
Woking – Carlisle
Carlisle wygra
@ 1.71 Superbet 6/10
Carlisle jest drugim kandydatem do wygrania tej ligi po York. Najlepiej jest dobrze zacząc.

# 43
Boreham Woods - Rochdale
Rochdale wygra
@ 2.32 Superbet 6/10
Rochdale ma ogromny budżet jak na tą ligę. Menadzer Jimmy McNulty buduje przyzwoity skład. Sprowadził do klubu Dieseruvwe z Hartlepool. Gospodarze będą w tym sezonie anonimowi. Bliżej im do strefy spadkowej niż do środka tabeli.

NPL Premier Division
Hebburn Town – Hednesford
Hednesford wygra
@ 2.15 Superbet
Mój faworyt na wygraną ligi. Steve King zapowiadał się na dobrego menedżera. Do zespołu dołączył Gavin Hurren. Wszystko wygląda prawidłowo. Potrzeba dobrego startu.

Southern League Premier Central
Real Bedford – Spalding United
DNB Spalding
@ 1.85 Superbet
Oba kluby maja sporo pieniędzy do wydania i powinny walczyć o wygranie ligi, a co najmniej o playoff.
Różnica taka, że właściciel Realu wydaje się trochę palantem.
Chciał fuzji z Bedford ale nie wyszło, a teraz wydaje pieniądze bez ładu i składu. Nie zawsze na wartościowych zawodników.

Polska
Widzew Łodz – Wisła Płock
Widzew wygra
@ 1.98 LVBet 8/10
Widzew podobnie jak Wrexham ma polot i możliwości. Do tego kibice i beniaminek przed nimi na boisku.
Co może iść nie tak ?

To to zbiorczo na piątek i sobotę.
Pouzupełniam wszystko po powrocie.
Teraz już wyłączam myślenie i czas na…

hel.PNG

🍺 🍺 :coffee: :coffee: 🏖 🏖 (y);)

Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Cześć, po urlopie.
Chciałem uzupełnić zaległości ale nie mam już możliwości edycji wiec musicie uwierzyć na słowo, że jest sporo do odrabiania, bo wynik na połowę miesiąca to:

14 - 1 - 37 113.91

----------------------------------------------------------------------------------------

Czwartek 14/08/2025

Konference League

Brondby IF – Viking Reykjavik 4-0
powyżej 1.5 gola - 1 połowa
@ 2.05 Fortuna 7/10 7
Duńczycy nie mają nic do stracenia więc liczę na otwarty mecz i atak Brondby od pierwszej sekundy meczu.

M.Haifa – Raków Czestochowa 0-2
Raków wygra
@ 2.15 LvBet 7/10 8.05
Jakoś jestem spokojny o końcowy rezultat w tym meczu.

-------------------------------------------------------------
Dzień: 1.05
Ogółem: 15 - 1 - 38 112. 86

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Piątek 15/05/2025

Dania
FC Nordsjaelland – FC Kopenhaga 1-3
Kopenhaga wygra
@ 2.07 LvBet 7/10 7.49
FC Kopenhaga przegrała u siebie z AGF 2-3. Czy było to spowodowane meczem w CL z Malmo nie wiem, ale tutaj jest dla mnie faworytem. FCN wysprzedał prawie wszystkich, których mógł sprzedać i teraz wygląda bardzo źle. Zajmuje obecnie ostatnie miejsce i ma na koncie porażki z SonderjyskE i Silkeborg – oba mecze 2-4. Ma słabą obroną. Zapowiadane transfery dopiero w planie więc ...

Hvidovre IF – Aarhus Fremad 2-0
Hvidovre wygra
@ 2.40 LvBet 7/10 9.8
Gospodarze przegrali raz z Esbjerg, a poza tym dość dzieżki terminarz na początek. Beniaminek walczy, ale piłkarsko jest słabszy od przeciwnika.

Finlandia
TPS Turku – PK-35 1-3
Turku wygra
@ 1.85 Betfan 7/10 7
Dwa tygodnie temu PK było lepszą ekipą, ale to nie znaczy,ze teraz będzie tak samo. Turku sprowadził nowego napastnika P. Tuomasa z Songdal i mam nadzieje,ze to im dzisiaj pomoże.

Hiszpania
Burgos CF – Cultural Leonesa 5-1
Burgos wygra
@ 1.80 Superbet 8/10 6.4
Gospodarze kilka ciekawych transferów i ugruntowany poziom w tej lidze. Goście moim zdaniem to kandydat do spadku, chyba ze mnie zaskoczą. Mam nadzieje, ze nie dzisiaj.

Multi kupon
Villarreal – Real Oviedo 2-0
Liverpool – Bournemouth 4-2
@ 1.74 Betclik 8/10 5.92
Moim zdaniem dwa mecze gdzie faworyci są na tyle wyraźni, że komentarz zbyteczny.

:coffee:

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Jeszcze dwa zakłady na dzisiaj.

FC Helsingor – Hellerup IK 1-2
Helsingor wygra
@ 1.72 Superbet 7/10 7
Helsingor zdołał utrzymać skład, wielu młodych zawodników powinno być coraz lepszymi z każdym sezonem, gar na sztucznej trawie czego nie zbyt lubi HIK, który w zeszłym sezonie walczyła o uniknięcie spadku.

FC Frederica - SonderjyskE 3-2
(DNB) SonderjyskE
@ 1.96 Betclik 7/10 7
Fredericia zaliczyła kilka zaskakujących występów, wygrywając z Silkeborgiem i remisując na wyjeździe z FC Midtjylland, ale jakoś w dalszym ciągu nie widzę w niej faworyta w tym meczu.

🍺

Ostatnia edycja:
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Sobota 16/08/2025

Anglia

Wrexham – West Brom 2-3
BTtS – Tak
@ 1.90 Betclic 7/10 6.3
Wrexham będzie chciał w pierwszym meczu przed własna publiczność jak najszybciej zapomnieć o pechowej porażce w pierwszym meczu sezonu, a West Brom celuje co najmie w playoff więc spodziewam się goli.

Rochdale – Altrincham 2-1
Rochdale wygra
@ 1.95 Superbet 7/10 6.65
Rochdale w pierwszym meczu potwierdził że powinien się liczyć w tym sezonie ligowym w walce o najwyższe cele. Ogromny budżet jak na tą ligę. Dobry trener Jimmy McNulty i sporo dobrych zawodników.
Goście również ze zwycięstwem w premierze, ale miej więcej o krok za gospodarzami.

Carlisle – Boreham Wood 3-3
Carlisle wygra
@ 1.66 Superbet 8/10 8
Mój drugi faworyt do walki o pierwsze miejsce w lidze jest zdecydowanie lepszym zespołem od przyjezdnych.

Truro – York 0-2
York wygra
@ 1.75 Superbet 7/10 5.25
Beniaminek przed ogromnie trudnym zadaniem. York to faworyt bukmacherów do pierwszego miejsca. Dla mnie pewniak do playoff.

Dania
Middelfart – HB Koge 2-2
BTtS – Tak
@ 1.71 Fortuna 7/10 4.97
Middelfart ma trudne chwile pod bramką przeciwnika, gdzie jak dotąd strzelił tylko jednego gola. Musi to zmienić jeżeli chce walczyć o coś więcej niż ratowanie się przed spadkiem. HB Koge musi również pokazać się z dobrej strony przed bramką. Zdobycie gola w dwóch meczach z rzędu nie robi wrażenia, ale niedawno w meczu towarzyskim pokonali Middelfart 5-0 !!!

Horsholm-Usserod – FA 2000 5-1
FA 2000 wygra
@ 2.02 FvBet 5/10 5
Gospodarze to ciągle mocno amatorski klub i trudno mi ich widzieć gdzie indziej niż na dole tabeli. FA miał doskonała końcówkę poprzedniego sezonu. Teraz w premierze przegrali z rewelacyjnym Vanlose, żeby potem wygrać z Frem. Tutaj widzę szanse na kolejne trzy punkty.

Szkocja
Inverness – Stenhousemuir 1-2
Inverness wygra
@ 1.69 Superbet 7/10 7
Inverness już jest na plusie punktowym mimo kary 5 punktów na starcie. Bilans 2-0-0 bramki 5-0 potwierdza ich aspiracje do walki o awans. Goście będą raczej tłem w tej lidze. W zeszłym sezonie Taby spadło z Division 1 i ma problemy po stracie wielu zawodników w tym sezonie i licznych absencjach spowodowanych kontuzjami.

Szwecja
Falu – Taby 2-1
Falu wygra
@ 1.68 Superbet 7/10 4.76
Falu to jedna z lepszych drużyn w tej grupie. Drużyna z solidną defensywą, w 16 meczach stracili zaledwie 16 bramek. Na własnym boisku ich bilans bramkowy wynosi 13-5 po 8 meczach.
W zeszłym sezonie Taby spadło z Division 1 i ma problemy po stracie wielu zawodników w tym sezonie i licznych nieobecnościach spowodowanych urazami zawodników.

Multi kupon
Tottenham – Burnley 3-0
Wolverhampton – Manchester City 0-4
@ 2.02 Betclic 7/10 7.14
Tottenham przegrał w zeszłym sezonie w Premier League aż 22 mecze, najwięcej ze wszystkich drużyn, które nie spadły z ligi. Muszą to zmienić.
W zeszłym sezonie Manchester City miał słaby sezon, ale Wolves byli jedną z drużyn z którą nie mieli wiele problemów.

Miłego dnia :coffee: 🍺

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1846
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Niedziela 17/08/2025

Belgia

St.Truiden – RAAL La Loviere 2-1
St.Truiden wygra
@ 1.67 LvBet 7/10 4.69
Gospodarze to solidna ekipa ligowa, a goście jako beniaminek będzie miał pod górkę w takich meczach, szczególnie na wyjazdach.

Dania
Velje – FC Midtyjlland 0-2
FCM wygra
@ 1.79 LvBet 8/10 6.32
Vejle Boldklub zrobił dobre wrażenie w pierwszych czterech kolejkach. Zwłaszcza wygrana 4-0 z Odense. Jednak w drużynie jest wielu nowych zawodników i jeszcze nie funkcjonuje to wszystko zawsze jak powinno.
FCM gra w Europie, ale raczej się nie napracował. Wygrał z bezbarwnym Fredrikstad, a teraz w finale playoff czeka KUPS Kuopio więc raczej też nie powinno to być wielkie wyzwanie.
H2H w XXI wieku tutaj miedzy tymi ekipami to 10-3-0 i bramki 25-10 dla FCM.

Niemcy
Stuttgarter Kickers – Trier 1-1
Kikers wygra
@ 1.75 Superbet 7/10 7
Stuttgarter już od kilku sezonów w czołówce tej ligi i zawsze z tym samym celem. Teraz kilku ciekawych nowych zawodników i dwie pewne wygrane w lidze.
Trier miał fatalny koniec poprzedniego sezonu i jedynie trzy punkty od spadku. Mecze testowe i pierwsze mecze ligowe nie napawają optymizmem.

Portugalia
Rio Ave – Nacional 1-1
Rio Ave wygra
@ 2.23 Suberbet 5/10 5
Rio Ave to bardzo specyficzna ekipa. W ostatnich trzech sezonach 70% punktów z własnego boiska (20-19-12). Mam nadzieję, ze w premierze ligowej ta reguła zostanie podtrzymana, tym bardziej, że w meczach towarzyskich Rio Ave wyglądało bardzo przyzwoicie 3-1-0 bramki 19-2 u siebie.

Szkocja
Kilmarnock – Dundee Utd 2-1
poniżej 3 bramki
@ 1.80 Betfan 6/10
Tylko raz w ostatnich 6 meczach między tymi ekipami przekroczono linie trzech goli. Cztery razy mecze kończyły się poniżej tej wartości. Zapowiada się typowa Szkocka bieganina, a na koniec nie wiem czy będzie ktoś zadowolony ze zwycięstwa, chyba że w karnych.

Szwecja
Orebro – Orgryte 1-3
Orgryte wygra
@ 1.85 LvBet 6/10 5.1
Orebro powoli traci nadzieję choćby na miejsce barażowe. Guście w wyścigu o awans po porażce Vasteras w tej kolejce maja szanse uciec im na 3 punkty do przodu i objąć prowadzenie w lidze.

-----------------

Multi kupony :
Chelsea – Crystal Palace 0-0
Viborg – Silkeborg BTtS – Tak 2-3
@ 2.37 Betclic 7/10 7
W sumie to chciałem Chelsea jako singla puścić, ale kurs jakiś taki sobie zważywszy na dokonania Crystal Palace w ostatnim czasie.
Drugi mecz to derby Jutlandii i mimo, ze goście wyglądają słabo to jednak ostatnio znaczny postęp w zdobywaniu goli.

Hannoverscher SC – Phonix Lubecka 0-0
Stal Jasień – Lechia Zielona Góra 1-2
@ 2.27 Betclic 5/10 5
W obu meczach zespoły beniaminków lig trafiają na doświadczone ekipy ligowe. Phonix od kilku sezonów w czubie tej grupy regionalliga, a jeżeli chodzi o Stal to po prostu ma bardzo słaba ekipę na ten poziom rozgrywkowy

FC Volendam – AZ Alkmaar 2-2
Besiktas – Eyupspor 2-1
@ 2.17 Betclik 6/10 6
Oba mecze mają swoich wyraźnych faworytów mimo uczestnictwa Besiktasu i AZ w europejskich pucharach. Besiktas nie będzie chciał pewnie powtórki z poprzedniego sezony kiedy przestał się liczyć w wyścigu po mistrzostwo już po połowie sezonu.

---------------

Multi taśma:
Sporting Lizbona – Arouca 6-0
Nantes – Paris SG 0-1
Wisła Płock – Legia Warszawa X2 1-0
Żalgiris Wilno – Riterial 2-1
Rapid Wiedeń – Altach 0-0
Twente – PSV 0-2
Go Ahead Eagels – Ajax X2 2-2
@ 8.50 Betclik 2/10 2
Dlaczego nie spróbować zagrać czegoś takiego za symboliczne dwie jednostki ?

Miłego dnia :coffee: :coffee: (y)

--------------------------------------------------
Nie będę grał multi kuponów to jest złe ;).
Trafione 11 meczy a plecy niemiłosierne.

11 - 1 - 7 15.89
26 - 2 - 48 105.82

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1482
Ciapekzk 160,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Poniedziałek 18.08.2025

Norwegia
Aalesund – Ranheim
Aalesund wygra
@ 1.70 Superbet 7/10
Gospodarze tego meczu na stadionie „Color Line”. Mają bilans 5 zwycięstw, 4 remisy i 0 porażek bramki 16-7. Ostatnio znowu złapali formę. Goście nie są zła ekipą. Wygrali pierwszy mecz 2-1 ale tym razem wierzę w Aalesund.

Szwecja
Varnamo – Degerfors
under 2.5 gola
@ 2.22 Fortuna 6/10
W czterech ostatnich meczach w Allsvenskan między tymi ekipami padły w sumie 4 gole. Nie wiem co przemawiać ma tutaj że padnie grad bramek ?

:coffee:

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom