>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dokładny wynik

Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Piątek 25/07

Dzisiaj spokojniej i bez szukania „kwadratowych jaj”. No może nie zupełnie.

Dania
AGF Aarhus – Randers 1-2
dokładny wynik 1-1
@ 6.40 Superbet 2/10 2
Będę konsekwentny z tym co napisałem w zapowiedzi kolejki. Będzie remis ale tutaj spróbuję dokładnego wyniku.

Lyngby – B.93 1-1
Lungby wygra
@ 1.62 Superbet 8/10 8 🤧 🥴 🤧 :mad:
Lyngby jest główny faworytem do powrotu do Superligi. B.93 zazwyczaj walczy z każdym, ale tutaj to nie wystarczy. Gospodarze maja dalej bardzo mocną ekipę.

Norwegia
Fredrikstad – Stromsgodset 3-2
Fredrikstad wygra
@ 1.62 Superbet 8/10 4.96
Fredrikstad ma problemy z formą po zaledwie jednym zwycięstwie w ostatnich dziewięciu meczach (1-3-5), ale podejmie drużynę Stromsgodset która jest w kompletnym chaosie po dziewięciu porażkach z rzędu

Polska
Stal Rzeszów – Śląsk Wrocław 1-2
Slask wygra
@ 2.00 Superbet 5/10 5
Choć osobiście mimo, ze mieszkam we Wrocławiu 500m od Racławickiej nie wierzę w powrót Śląska do Ekstraklasy w tym sezonie to jednak takie mecze powinni wygrywać.

Irlandia
Cork City – Sligo Rovers 2-3
Sligo wygra lub zremisuje
@ 1.56 Betclik 7/10 3.92
Nie wiem dlaczego Cork jest tutaj faworytem. Gra słabo, wiele nieobecności podstawowych graczy. Sligo w czterech ostatnich meczach nie pokonane, a grali z Shamrock (2-2), Bohemians (1-1)
i Derry (2-0).

I tyle na dzisiaj.
Powodzenia :coffee: (y)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1723
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Sobota 26/07
Dzisiaj będzie skromnie.
Trochę zmęczenie materiałem, a w takich wypadkach wskazany mały reset szarych komórek.

Szwecja
Brommapojkarna – Malmo 2-3
Malmo wygra

@ 1.92 Superbet 6/10 5.52
Malmo jest wyraźnym faworytem do zwycięstwa. Jedyną małą szansą dla Brommapojkarny jest zmęczenie Malmo po ich spotkaniu w środku tygodnia.

Dania
FC Kopenhaga – Vejle 2-0
BTtS - TAK

@ 1.95 Superbet 5/10 5
Mała zmiana w porównaniu z zapowiedzi kolejki.
FCK właśnie sprzedał Victora Froholdta do FC Porto. Pomocnik Delaney jest chory. W nogach mecz z Drita, który nie był spacerkiem.
A Velje coś się zmieniło.
Po raz pierwszy od trzech sezonów zdobyli punkty w meczu otwarcia. W zeszłym sezonie dziesięć kolejek bez punktów.
W przedostatnim sezonie zero w tabeli aż do siódmej kolejki. ;)
Pomyślałem sobie że Vejle jest w stanie powalczyć w bardziej wyrównanym meczu, niż początkowo myślałem, ale FCK wygra mecz 3-1.

Update godz. 20.15 ‼
Jednak pierwsza myśl z zapowiedzi kolejki (2-0) dla FCK była lepsza :mad:

Miłego dnia.
Jadę do lasu 🚴‍♂️ 🌳

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +934
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Niedziela 27/07

Zobaczymy jak leśne powietrze wpłynęło na moje szare komórki ?

Dania
Silkeborg – Frederica 0-2
Silkeborg wygra 7/10

@ 1.72 Superbet 7
Kompromitacja w czwartek z Akureyri potwierdza to co napisałem w zapowiedzi sezonu, ze Silkeborg musi iść na zakupy jak myśli o czymś dobry w tym sezonie. Kupili na razie Rami Al Hajj z Plymouth ale nie wiem czy będzie gotowy do gry. Tak czy inaczej strata kolejnych punktów stworzy nerwową atmosferę w klubie.
Goście postawili się FCN i pewnie zrobią to ponownie tutaj, ale generalnie zapowiada się raczej druga minimalna porażka

EURO 2025 kobiet
AngliaHiszpania
Anglia wygra lub zremisuje
@ 2.00 Betfan 4/10 4
Ten mecz może się potoczyć w każda z możliwych stron. Nie lubię piłki Hiszpańskiej w żadnym wykonaniu i nie zbyt rozumiem dlaczego nikt nie bierze pod uwagę wyników miedzy tymi ekipami w przeszłości tylko zachwyca się dość łatwą drogą (po za Niemkami) do finału Hiszpanek.

AngliaHiszpania
HT – Remis
@ 2.30 LvBet 6/10 6
Chyba najbardziej prawdopodobne rozwiązanie w tym meczu to remis do przerwy.

Norwegia
Bryne – Viking 1-3
Viking wygra

@ 1.80 Superbet 6/10 4.8
Po trzech kolejnych porażkach wokół drużyny Viking panowała pewna niepewność, ale się otrząsnęła, wygrywając 7-0 w kwalifikacjach Conference League. Bryne mimo, ze u siebie radzi sobie dobrze to będzie miała ciężko w starciu z liderem ligi.

Polska
Jagiellonia – Widzew 3-2
Widzew wygra lub zremisuje

@ 1.80 Superbet 6/10 6
Co powoduje, ze Jagiellonia jest tutaj uważana za tak wielkiego faworyta? Mają mecz z czwartku w nogach i perspektywa rewanżu w którym jeszcze nie jest wszytko jasne.
Nie łapie tego więc gram w drugą stronę.

KS Wieczysta Kraków – Pogoń Siedlce 2-1
Wieczysta + 1.5 bramki w meczu

@ 1.76 Betclik 7/10 5.32
Wieczysta pokazała spokój, zdyscyplinowanie i jakoś w pierwszym meczu ze Śląskiem. To powinno wystarczyć na niezbyt ciekawą grę Pogoni w pierwszym spotkaniu.

Szwecja
Varnamo – Hammarby 2-3
Hammarby wygra
@ 1.75 LvBet 6/10 4.5
Varnamo gra naprawdę słabo i będzie miało problemy z uzyskaniem czegokolwiek, a dodatkowo środkowy obrońca, Hugo Andersson jest zawieszony na ten mecz. Pomimo że goście mają w środku tygodnia mecz w ramach rozgrywek europejski to trzy punkty będą dla nich.

Orgryte – Ostersund 6-0
Orgryte wygra

@ 1.82 Superbet 7/10 5.74
Gospodarze bardzo silni na swoim boisku i żadni powrotu do Allsvenskan. Goście nie najlepiej się czują na wyjazdach, ale mam wrażenie i nie za bardzo dobrze też w tym sezonie w lidze.

Miłego dnia.
:coffee: ;)
-----------------------------------------------
Dzisiaj:
5 - 0 - 3 5.36

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1523
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Poniedziałek 28/07

Ktoś mnie wczoraj zapytał czemu nie lubię Hiszpańskiej piłki nożnej.
Wystarczyło posłuchać komentatorów wczorajszego finału EURO jak wychwalali wszystko co Hiszpańskie, a kiedy Angielki robiły to samo nie mówili nić.
Przed karnym A.Bonmati nazwali ją nawet „geniuszem futbolu” :eek:!
No i geniusz futbolu nie strzelił karnego, a geniuszki ogólnie mają z tym fragmentem gry problemy więc wyszło na moje, że Hiszpania miała łatwą drogę, a kiedy spotkała się z taktycznie lepszymi ekipami jak Niemki czy Angielki zostaje z nich tyle ile w wyobraźni komentatorów i ekspertów rodem z koziej Wólki w TVP Sport !

Dobra pogadałem.
Poniedziałek, więc będzie po szwedzku.

Elfsborg – IFK Geteborg 4-3
Elfsborg wygra

@ 2.05 7/10 Fortuna 7.35
Ostatnie dwa mecze u siebie gospodarze przegrali ale Elfsborg ma bilans 5-1-2 na własnym boisku w tym sezonie Allsvenskan. Dodając do tego 4-1-0 bramki 9-2 w ostatnich pięciu meczach z IFK na własnym boisku. Wychodzi wygrana gospodarzy.

Vasteras – Trelleborg 3-0
Vasteras wygra + 1.5 bramki w meczu

@ 1.94 7/10 Betclik 6.58
Wróbelki ćwierkają, że goście dzisiaj bez czterech podstawowych graczy (Larsena, Bohmana, Martinssona i Alievskiego), ale i bez tej informacji moim zdaniem, wygrana gospodarzy.

I wystarczy na dzisiaj.
:coffee: :coffee: ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2560
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Wow !!!
Dawno nie widziałem takiego meczu w Allsvenskan. Chyba biorą przykład z naszej Ekstraklasy.
Przyznać się "łobuzy" ;) kto wyrzucił już kupon z Elfsborgiem po pierwszej połowie ??

Całkiem przyjemny dzień po Szwedzku:
2 - 0 - 0 13.93

Ogółem:
39 - 2 - 22 89.94

Otrzymane punkty reputacji: +1683
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Wtorek 29/07

Dzisiaj dla wielu trochę dyskusyjne propozycje, ale takie jest życie

Liga Mistrzów kwalifikacje
Kairat Almaty – KuPS 3-0
Under 3 bramki
@ 1.61 Fortuna 6/10 fart !!!
Nie wiem czy akurat tutaj nie będzie najważniejsza chłodna głowa Finów.
Oni lubią grać takie mecze gdzie nie są faworytami i gdzie trzeba się bronić cały mecz. Druga najlepsza defensywa ligi Fińskiej, tylko ten klimat nie Skandynawski.

Liga Konferencji kwalifikacje
Iberia 1999 – Levadia Talin 2-1
Iberia wygra
@ 1.76 Superbet 7/10 5.32
Iberia pokazała w Malmo że grać w piłkę potrafi. Wyżej cenie piłkę nożna Gruzji, nie wspomnę o klimacie. Gospodarze to wygrają i awansują dalej.

Differdange – TNS 1-0
under 2.5 bramki
@ 1.88 Superbet 6/10 5.28
Walijczycy ruszą, Differdange będzie się bronić, a że potrafią to robić pokazali w pierwszym meczu z Drita
Spróbowałbym tu nawet under 1,5 bramki bo myślę, że zakończy się na 0-0 lub 1-0. ‼

Inter Escaldes – Olimpia Lubljana 1-1
Olimbia wygra
@ 1.88 Fortuna 6/10 6
W sumie chciałem zacytować pewne powiedzenie o czarnym i białym, ale w końcu napisze sam.
Nikt mnie nie przekona, ze Andorski klub jest lepszy od zespołu ze Słowenii.

Miłego spożywania... :coffee: :coffee: :coffee: ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1888
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Środa 30/07

Jakoś nie mam pomysłu na Ligę Mistrzów więc skromnie dzisiaj u mnie.

Norwegia
Bodo/Glimt – Stromsgodset 1-0
BTtS - Nie
@ 2.02 Superbet 5/10 5.1
Zamiast szukać kolejnych handicapów na wygraną Bodo/Glimt.
Moja propozycja, goście nie strzelą gola najlepszej defensywie ligowej w Norwegii.
Nie udało się im to w czterech ostatnich meczach, dlaczego ma się udać dziś ?

Islandia
# 68
Selfoss – IR Reykjavik 0-1
Reykjavik wygra
@ 1.80 Superbet 6/10 4.8
Goście maja dwa punkty straty do pierwszego miejsca dającego automatyczny awans.
Najlepsza defensywa ligi, przeciwko najsłabszej ofensywie.
Goście wygrają.

Liga Mistrzów
# 70
Breidablik – Lech Poznań 0-1
Lech wygra
@ 2.02 Betfan 5/10 5.1
Środkowy obrońca Viktor Margeirsson zawieszony. Thor Ulfarsson napastnik kontuzjowany. Lech pewnie też w dziwnym „składzie” , ale jak zobaczyłem kursy to po prostu nie można tego nie zagrać.

I tyle, bo jakiś dziwny ten zestaw meczy na dziś. Przynajmniej dla mnie.
Miłego spożywania. :coffee: ;) (y)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +832
Ciapekzk 153,8K

Ciapekzk

Użytkownik
Czwartek 31/07

Ostatni dzień miesiąca
Trochę wygranych pieniędzy się uzbierało więc …
Oczywiście nie zakładam ze wszystko do przegrania ale mogę trochę poszaleć.

Liga Europy kwalifikacje

Hacken – Anderlecht
Anderlecht x2 + Hacken poniżej 1.5 gola
@ 1.68 Betklik 7/10
Klub z Goteborga powoli zaczyna odczuwać trudy sezonu. Sporo kontuzji i obniżka formy. Nie mówiąc o katastrofie z Djurgarden 1-6 w weekend. Anderlecht spokojnie bez nerwów. Nie musi tutaj atakować, tylko czekać na koniec meczu.

Hibernians Edynburg – FC Midtjyland
FCM wygra
@ 1.92 Superbet 6/10
Myślę, że paradoksalnie Duńczykom będzie się w Edynburgu grało o wiele łatwiej niż u siebie.
W poniedziałek walec Midtyjland rozjechał SonderyjskE 6-2 i tutaj będzie jechał dalej.

Legia Warszawa – Banik Ostrawa
Legia wygra
@ 1.65 Fortuna 8/10
Czeska drużyna rozegrała tego lata tylko jeden mecz wyjazdowy i w tym spotkaniu przegrała z Bohemians Praha 0-1, drużyną znacznie słabszą od Legii.

Liga Konferencji kwalifikacje

Brondby Kopenhaga – HB Torshavn
Brondby + powyżej 1.5 gola w meczu + Torshavn poniżej 0.5 bramki
@ 1.67 Betclik 7/10
Wygrana gospodarzy to obowiązek. AH -1.5 to ledwie @1.26, a że jestem konsekwentny to tak jak przed tygodnie zespół z Wysp Owczych nie strzeli w/g mnie gola.

KA Akureyri – Silkeborg
Silkeborg wygra
@ 1.68 Superbet 7/10
Wiem. (y)
Silkeborg gra fatalnie w lidze. Przegrali nawet z Frederica. Ostatnie miejsce w tabeli i 6 goli straconych w trzech meczach, tyle tylko, że Silkeborg to nadal dobra drużyna piłkarska.
Adamsen, McCowatt, Bakiz, Mattsson, Freundlich i Larsen nagle nie zapomnieli jak gra się w piłkę nożną.
Zespół odpali lada chwila. Wspomnicie moje słowa ;)

AZ Alkmaar – Ilves
Ponizej 4 bramki
@ 1.73 Betfan 7/10
Pierwszy mecz to był po prostu cyrk. Teraz rozumiem że wszyscy spodziewają się powtórki, a ja się spodziewam że Alkmmar wygra do zera. Takie 3-0 wystarczy.

Kajlu – St. Patricks
Ponizej 2,5 bramki
@ 1.80 Betfan 6/10
Jak dla mnie to będzie powtórka wtorkowego meczu TNS. 0-0 lub 1-0 tylko nie wiem w która stronę.

UNA Strassen – Dundee Utd.
Dundee wygra
@ 1.90 Fortuna 8/10
Klub z Luksemburga zaliczył najlepszy sezon w swojej historii, zajmując drugie miejsce w krajowych rozgrywkach i …
Dundee United kontrolowało pierwszy mecz i wygląda na wystarczająco silny zespół żeby powtórzyć wynik pierwszego meczu.

Koper – Viking
Koper wygra
@ 4.05 LVBet 2/10
Jakiś absurd tutaj z mojej strony chyba.
Ja wiem, że rankingi, i takie tam, ale Koper nie jest aż tak słabą ekipą, żeby ich tak lekceważyć tym bardziej przed własną publicznością:mad:

Maribor – Paks
Ponizej 2,5 bramki
@ 1.74 Betfan 6/10
Starcie dwóch równorzędnych ekip. W pierwszym meczu prawie statystycznie idealna równowaga. Będzie podobnie i tutaj.

Pristina – Larne
Pristina wygra
@ 1.85 Superbet 7/10
Kosowska drużyna pokazała charakter w starciu z bardziej doświadczonym mołdawskim Sheriff i zaprezentowała się solidnie w pierwszym meczu w Irlandi Północnej.
Larne bez porażki 18 meczów we wszystkich rozgrywkach, ale głównie w lidze Irlandzkiej i meczach towarzyskich no po za łotewską Auda.

Dungannon – Vaduz
Vaduz wygra
@ 1.88 LvBet 6/10
Było tak... 21% posiadania piłki, 1 celny strzał na bramkę to dokonania ekipy z Irlandii w pierwszym meczu. I oni wygrali 1-0 z ekipą tak naprawdę ze Szwajcarii.
Dziadek mówił, nic nie dzieje się dwa razy. Ja to tylko powtórzę tutaj.

I tyle sobie napisałem (poszalałem) o meczach czwartkowych.
Teraz zapraszam na spożywanie :coffee::coffee:

Do góry Bottom