Czwartek 31/07
Ostatni dzień miesiąca
Trochę wygranych pieniędzy się uzbierało więc …
Oczywiście nie zakładam ze wszystko do przegrania ale mogę trochę poszaleć.
Liga Europy kwalifikacje
Hacken – Anderlecht 2-1
Anderlecht x2 + Hacken poniżej 1.5 gola
@ 1.68 Betklik 7/10
7
Klub z Goteborga powoli zaczyna odczuwać trudy sezonu. Sporo kontuzji i obniżka formy. Nie mówiąc o katastrofie z Djurgarden 1-6 w weekend. Anderlecht spokojnie bez nerwów. Nie musi tutaj atakować, tylko czekać na koniec meczu.
Hibernians Edynburg – FC Midtjyland 0-0
FCM wygra
@ 1.92
Superbet 6/10
6
Myślę, że paradoksalnie Duńczykom będzie się w Edynburgu grało o wiele łatwiej niż u siebie.
W poniedziałek walec Midtyjland rozjechał SonderyjskE 6-2 i tutaj będzie jechał dalej.
Legia Warszawa – Banik Ostrawa 2-1
Legia wygra
@ 1.65
Fortuna 8/10
5.2
Czeska drużyna rozegrała tego lata tylko jeden mecz wyjazdowy i w tym spotkaniu przegrała z Bohemians Praha 0-1, drużyną znacznie słabszą od Legii.
Liga Konferencji kwalifikacje
Brondby Kopenhaga – HB Torshavn
Brondby + powyżej 1.5 gola w meczu + Torshavn poniżej 0.5 bramki
@ 1.67 Betclik 7/10
7
Wygrana gospodarzy to obowiązek. AH -1.5 to ledwie @1.26, a że jestem konsekwentny to tak jak przed tygodnie zespół z Wysp Owczych nie strzeli w/g mnie gola.
KA Akureyri – Silkeborg 2-2
Silkeborg wygra
@ 1.68
Superbet 7/10
7
Wiem.

Silkeborg gra fatalnie w lidze. Przegrali nawet z Frederica. Ostatnie miejsce w tabeli i 6 goli straconych w trzech meczach, tyle tylko, że Silkeborg to nadal dobra drużyna piłkarska.
Adamsen, McCowatt, Bakiz, Mattsson, Freundlich i Larsen nagle nie zapomnieli jak gra się w piłkę nożną.
Zespół odpali lada chwila. Wspomnicie moje słowa
AZ Alkmaar – Ilves 5-0
Miało być do zera, ale dla czego aż 5-0 ?
Ponizej 4 bramki
@ 1.73
Betfan 7/10
7
Pierwszy mecz to był po prostu cyrk. Teraz rozumiem że wszyscy spodziewają się powtórki, a ja się spodziewam że Alkmmar wygra do zera. Takie 3-0 wystarczy.
Kajlu – St. Patricks 2-1
Ponizej 2,5 bramki
@ 1.80
Betfan 6/10
6
owtórka wtorkowego meczu TNS. 0-0 lub 1-0 tylko nie wiem w która stronę.
UNA Strassen – Dundee Utd. 0-1
Dundee wygra
@ 1.90
Fortuna 8/10
7.2
Klub z Luksemburga zaliczył najlepszy sezon w swojej historii, zajmując drugie miejsce w krajowych rozgrywkach i …
Dundee United kontrolowało pierwszy mecz i wygląda na wystarczająco silny zespół żeby powtórzyć wynik pierwszego meczu.
Koper – Viking 3-5
Koper wygra
@ 4.05 LVBet 2/10
2
Jakiś absurd tutaj z mojej strony chyba.
Ja wiem, że rankingi, i takie tam, ale Koper nie jest aż tak słabą ekipą, żeby ich tak lekceważyć tym bardziej przed własną publicznością
Maribor – Paks 1-1
Ponizej 2,5 bramki
@ 1.74
Betfan 6/10
4.44
Starcie dwóch równorzędnych ekip. W pierwszym meczu prawie statystycznie idealna równowaga. Będzie podobnie i tutaj.
Pristina – Larne 1-1
Pristina wygra
@ 1.85
Superbet 7/10
7
Kosowska drużyna pokazała charakter w starciu z bardziej doświadczonym mołdawskim Sheriff i zaprezentowała się solidnie w pierwszym meczu w Irlandi Północnej.
Larne bez porażki 18 meczów we wszystkich rozgrywkach, ale głównie w lidze Irlandzkiej i meczach towarzyskich no po za łotewską Auda.
Dungannon – Vaduz 0-1
Vaduz wygra
@ 1.88 LvBet 6/10
5.28
Było tak... 21% posiadania piłki, 1 celny strzał na bramkę to dokonania ekipy z Irlandii w pierwszym meczu. I oni wygrali 1-0 z ekipą tak naprawdę ze Szwajcarii.
Dziadek mówił, nic nie dzieje się dwa razy. Ja to tylko powtórzę tutaj.
I tyle sobie napisałem (poszalałem) o meczach czwartkowych.
Teraz zapraszam na spożywanie

-----------------------------------------------------------------------
No to sobie poszalałem
Dzień: 4 - 0 - 8 26.88
Ogółem: 48 - 3 - 31 82.66