4 uzytkownik-7288 Użytkownik Wrzesień 23, 2006 #41 będą przyspieszone wybory Kliknij aby rozwinąć... i tak sie nie znasz na polityce ???? ale sie najadłem ????
będą przyspieszone wybory Kliknij aby rozwinąć... i tak sie nie znasz na polityce ???? ale sie najadłem ????
0 rookie91 Użytkownik Wrzesień 23, 2006 #42 ale sie najadłem Kliknij aby rozwinąć... i tak jutro bedziesz głodny milan do cioty
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Wrzesień 23, 2006 #43 milan do cioty Kliknij aby rozwinąć... no niestety tutaj nic sie nie da zrobić nie moge mu w żaden sposób dogadać ???? wkurwiłem sie dzisiaj:/ :zy3ou:
milan do cioty Kliknij aby rozwinąć... no niestety tutaj nic sie nie da zrobić nie moge mu w żaden sposób dogadać ???? wkurwiłem sie dzisiaj:/ :zy3ou:
108 drago Użytkownik Wrzesień 24, 2006 #45 No i co? I tak bedzie do kitu Ktoś na forum mnie zdenerwował :/
0 simmin Użytkownik Wrzesień 24, 2006 #46 Ktoś na forum mnie zdenerwował :/ Kliknij aby rozwinąć... Uderz 3 razy głową w ścianę, później poproś Mamę/Tatę/Brata/Siostrę, żeby kopnął Cię w głowę, następnie zrób sobie "spłuczkę", przeproś i wyjdź, bo i tak się nie nadajesz ???? Mam katar.
Ktoś na forum mnie zdenerwował :/ Kliknij aby rozwinąć... Uderz 3 razy głową w ścianę, później poproś Mamę/Tatę/Brata/Siostrę, żeby kopnął Cię w głowę, następnie zrób sobie "spłuczkę", przeproś i wyjdź, bo i tak się nie nadajesz ???? Mam katar.
0 rookie91 Użytkownik Wrzesień 24, 2006 #47 Mam katar. Kliknij aby rozwinąć... dobrze ci tak ucholcu , ssij halabardiera pało .. targaj balara :!: ???? :wink: jutro znowu do szkołyy
Mam katar. Kliknij aby rozwinąć... dobrze ci tak ucholcu , ssij halabardiera pało .. targaj balara :!: ???? :wink: jutro znowu do szkołyy
0 michal7 Użytkownik Wrzesień 24, 2006 #48 jutro znowu do szkołyy Kliknij aby rozwinąć... to się ucz, żeby ci Roman nie musiła dawać matury za frajer :!: Wygrałem 3,49 mam na browarka :twisted:
jutro znowu do szkołyy Kliknij aby rozwinąć... to się ucz, żeby ci Roman nie musiła dawać matury za frajer :!: Wygrałem 3,49 mam na browarka :twisted:
0 rookie91 Użytkownik Wrzesień 24, 2006 #50 Mam fajny program Kliknij aby rozwinąć... i co z tego jak nie masz kompa walta sie
108 drago Użytkownik Wrzesień 25, 2006 #51 program w tv ???? ???? ???? walta sie my możemy bo ty tego nei masz W Piątek FIFA!
5 zaszkins Użytkownik Marzec 19, 2007 #52 W Piątek FIFA! Kliknij aby rozwinąć... I co sie podniecasz jak nie strzelisz żadnego gola. Jutro głupi dzien wiosny w szkole. Super temat ????
W Piątek FIFA! Kliknij aby rozwinąć... I co sie podniecasz jak nie strzelisz żadnego gola. Jutro głupi dzien wiosny w szkole. Super temat ????
30 spirol Użytkownik Marzec 21, 2007 #53 Jutro głupi dzien wiosny w szkole. Kliknij aby rozwinąć... to pojakiego wala idziesz do budy, na wagary dzieciaku pale fajke
Jutro głupi dzien wiosny w szkole. Kliknij aby rozwinąć... to pojakiego wala idziesz do budy, na wagary dzieciaku pale fajke
5 zaszkins Użytkownik Marzec 21, 2007 #54 pale fajke Kliknij aby rozwinąć... I po co palisz? Chcesz umrzeć na raka płuc? Pada śnieg
2 malkolm Użytkownik Marzec 21, 2007 #55 Pada śnieg Kliknij aby rozwinąć... A co mnie to obchodzi jak u mnie nie pada :?: Pada deszcz
0 damiankozak Użytkownik Marzec 21, 2007 #56 Pada deszcz Kliknij aby rozwinąć... to wyjdź na dwór i się umyj Mam fajny motor
5 zaszkins Użytkownik Marzec 21, 2007 #57 Mam fajny motor Kliknij aby rozwinąć... I co się głupio chwalisz? I tak nie umiesz jeździć. Siedze se na kompie
Mam fajny motor Kliknij aby rozwinąć... I co się głupio chwalisz? I tak nie umiesz jeździć. Siedze se na kompie
5 zaszkins Użytkownik Marzec 21, 2007 #59 Lubie gotowac Kliknij aby rozwinąć... I co z tego jak potem tym żygasz? Idę w piątek na targ.
27 sawas Użytkownik Marzec 21, 2007 #60 Idę w piątek na targ. Kliknij aby rozwinąć... Co z tego, jak nie masz pieniędzy ?? Jem obiad.