2,8K mazaq Forum VIP Wrzesień 19, 2006 #21 Moj gosc od histy to debesciak! Kliknij aby rozwinąć... I tak Cie nic nie nauczy ;D Mam kolorowy telewizor
Moj gosc od histy to debesciak! Kliknij aby rozwinąć... I tak Cie nic nie nauczy ;D Mam kolorowy telewizor
W 2 wislak Forum VIP Wrzesień 19, 2006 #22 Mam kolorowy telewizor Kliknij aby rozwinąć... i tak ci prąd odłączą ???? Jutro mam na 9 do sql'a
Mam kolorowy telewizor Kliknij aby rozwinąć... i tak ci prąd odłączą ???? Jutro mam na 9 do sql'a
K 0 konraad89 Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #23 Jutro mam na 9 do sql'a Kliknij aby rozwinąć... i tak sie spoznisz Ja jade do Zakopanego z klasa
49 domel Forum VIP Wrzesień 19, 2006 #24 Ja jade do Zakopanego z klasa Kliknij aby rozwinąć... i co z tego tam nie ma morza ???? nudze sie...
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #25 nudze sie... Kliknij aby rozwinąć... bo nie znasz sie na niczym to nie masz co robić ???? występuje w kabarecie na 100-lecie szkoły ????
nudze sie... Kliknij aby rozwinąć... bo nie znasz sie na niczym to nie masz co robić ???? występuje w kabarecie na 100-lecie szkoły ????
0 simmin Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #26 występuje w kabarecie na 100-lecie szkoły ???? : Kliknij aby rozwinąć... No racja, taki pajac może tylko w kabarecie występować ???? Zastosowanie gradiometrii satelitarnej w badaniach orbitalnych ruchu sztucznych satelitów Ziemi.
występuje w kabarecie na 100-lecie szkoły ???? : Kliknij aby rozwinąć... No racja, taki pajac może tylko w kabarecie występować ???? Zastosowanie gradiometrii satelitarnej w badaniach orbitalnych ruchu sztucznych satelitów Ziemi.
1 peja Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #27 Zastosowanie gradiometrii satelitarnej w badaniach orbitalnych ruchu sztucznych satelitów Ziemi. Kliknij aby rozwinąć... i tak nie rozumiesz tego co napisałeś kupiłem se dziś pączka 8)
Zastosowanie gradiometrii satelitarnej w badaniach orbitalnych ruchu sztucznych satelitów Ziemi. Kliknij aby rozwinąć... i tak nie rozumiesz tego co napisałeś kupiłem se dziś pączka 8)
T 9 tosterkm Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #28 kupiłem se dziś pączka 8) Kliknij aby rozwinąć... co z tego, skoro i tak jest bez nadzienia piję herbatę z dzikiej róży i czarnej porzeczki, polecam!
kupiłem se dziś pączka 8) Kliknij aby rozwinąć... co z tego, skoro i tak jest bez nadzienia piję herbatę z dzikiej róży i czarnej porzeczki, polecam!
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Wrzesień 20, 2006 #29 piję herbatę z dzikiej róży i czarnej porzeczki, polecam! Kliknij aby rozwinąć... z tej róży i porzeczki to ja bym wino zrobił a nie jakąś głupia herbatke pił ???? ???? mam triskaidekafobie ???? poszukajcie co to znaczy ???? ????
piję herbatę z dzikiej róży i czarnej porzeczki, polecam! Kliknij aby rozwinąć... z tej róży i porzeczki to ja bym wino zrobił a nie jakąś głupia herbatke pił ???? ???? mam triskaidekafobie ???? poszukajcie co to znaczy ???? ????
20 geloe Użytkownik Wrzesień 20, 2006 #30 mam triskaidekafobie ???? poszukajcie co to znaczy ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... rozumiem, ze szukasz kogo$ kto by ci te definicje wytlumaczyl?? zapetlony w czasie spoznilem sie dzi$..
mam triskaidekafobie ???? poszukajcie co to znaczy ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... rozumiem, ze szukasz kogo$ kto by ci te definicje wytlumaczyl?? zapetlony w czasie spoznilem sie dzi$..
0 michal7 Użytkownik Wrzesień 21, 2006 #31 zapetlony w czasie spoznilem sie dzi$.. Kliknij aby rozwinąć... u komuni nie byłeś, zegraka nie masz? mam dobrą faze na 14 kuponów nie wszedł tylko 1 :twisted:
zapetlony w czasie spoznilem sie dzi$.. Kliknij aby rozwinąć... u komuni nie byłeś, zegraka nie masz? mam dobrą faze na 14 kuponów nie wszedł tylko 1 :twisted:
0 styluss Użytkownik Wrzesień 21, 2006 #32 mam dobrą faze na 14 kuponów nie wszedł tylko 1 :twisted: Kliknij aby rozwinąć... i co z tego i tak jestes na
mam dobrą faze na 14 kuponów nie wszedł tylko 1 :twisted: Kliknij aby rozwinąć... i co z tego i tak jestes na
0 rookie91 Użytkownik Wrzesień 22, 2006 #33 i co z tego i tak jestes na Kliknij aby rozwinąć... tak sobie tłumacz nie lubię chodzic do szkoły :]
W 2 wislak Forum VIP Wrzesień 22, 2006 #34 nie lubię chodzic do szkoły Kliknij aby rozwinąć... a kto lubi! nareszcie weekEND
20 geloe Użytkownik Wrzesień 22, 2006 #35 nareszcie weekEND Kliknij aby rozwinąć... przeciez zaraz poniedzialek.. E=mc²..
W 2 wislak Forum VIP Wrzesień 22, 2006 #36 E=mc².. no i co skoro 2+2 to nie 8 ;/ KUBB to wyczesana gra!
0 simmin Użytkownik Wrzesień 22, 2006 #37 KUBB to wyczesana gra! Kliknij aby rozwinąć... Wyczesz sobie włosy łonowe. Sorry, zapomniałem, że jeszcze ich nie masz ???? Nienawidzę komuchów.
KUBB to wyczesana gra! Kliknij aby rozwinąć... Wyczesz sobie włosy łonowe. Sorry, zapomniałem, że jeszcze ich nie masz ???? Nienawidzę komuchów.
0 michal7 Użytkownik Wrzesień 22, 2006 #38 Nienawidzę komuchów. Kliknij aby rozwinąć... To dlaczego jesteś czerwony? Wygrałem 1,2zł
108 drago Użytkownik Wrzesień 23, 2006 #39 Wygrałem 1,2zł. Po co? Jak i tak przegrasz Lubie to forum ????
0 rookie91 Użytkownik Wrzesień 23, 2006 #40 Lubie to forum Kliknij aby rozwinąć... ale forum nie lubi ciebie będą przyspieszone wybory