juvepany
Użytkownik
Zbliżają się puchary i żebym nie zapomniał o mojej nowej świeckiej tradycji, postawię już teraz przeciw naszym ???? zarobiłem w końcu ostatnio ponad 4 stówki, to mogę zaszaleć. Jeśli typy z tego wątku będą się czasem różnić od podanych w pozostałych moich tematach, to się nie dziwcie ???? Tu stawiam razem z moimi przybranymi dziadkami i to oni mnie tak namawiają:razz:
Kursy możliwe, że do jutra jeszcze edytuję i poprawię. Od środy ich jednak nie ruszę.
Mam dylemat w sprawie Legii; kurs na Celtic wynosi marne 1,5 i nie wiem, jak to ugryźć ???? Trochę mało. A jeśli Szkoci o czymś marzą to muszą walnąć handi ???? Kusi mnie, żeby zrobić taki mały wyłom i zagrać właśnie handi (2,30), ehhh. Tyle że eksperyment ucierpi. Hmmm, sam nie wiem. Dobra, w końcu za jakiś czas będę chciał sprawdzić, czy można wygrać na Polakach nie znając się wcale. Muszę w takim razie zagrać zwykłą "jedynkę" ????
Celtic - Legia @ 1 (1,62) 0:2
EWK: 162zł
Lech - Stjarnan @ 2 (17,00) 0:0
EWK: 1700zł
Lech - Stjarnan @ X2 (4,50) co oni najlepszego robią, ehhh
EWK: 450zł
Esbjerg - Ruch @ 1 (1,75) hehe, dobrze, że awansowali, ale okoliczności były ciekawe; brawo Łukasz ????
EWK: 175zł
Wszelkie wnioski wyciągnę dopiero po naszej przygodzie z pucharami. Teraz nie zmieniam niczego ????
BANK: +2455zł
YIELD: +35% polska myśl szkoleniowa
Kursy możliwe, że do jutra jeszcze edytuję i poprawię. Od środy ich jednak nie ruszę.
Mam dylemat w sprawie Legii; kurs na Celtic wynosi marne 1,5 i nie wiem, jak to ugryźć ???? Trochę mało. A jeśli Szkoci o czymś marzą to muszą walnąć handi ???? Kusi mnie, żeby zrobić taki mały wyłom i zagrać właśnie handi (2,30), ehhh. Tyle że eksperyment ucierpi. Hmmm, sam nie wiem. Dobra, w końcu za jakiś czas będę chciał sprawdzić, czy można wygrać na Polakach nie znając się wcale. Muszę w takim razie zagrać zwykłą "jedynkę" ????
Celtic - Legia @ 1 (1,62) 0:2
EWK: 162zł
Lech - Stjarnan @ 2 (17,00) 0:0
EWK: 1700zł
Lech - Stjarnan @ X2 (4,50) co oni najlepszego robią, ehhh
EWK: 450zł
Esbjerg - Ruch @ 1 (1,75) hehe, dobrze, że awansowali, ale okoliczności były ciekawe; brawo Łukasz ????
EWK: 175zł
Wszelkie wnioski wyciągnę dopiero po naszej przygodzie z pucharami. Teraz nie zmieniam niczego ????
BANK: +2455zł
YIELD: +35% polska myśl szkoleniowa