>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

dlaczego znów przegrali!!!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
dlaczego znów przegrali?!?!?!
WITAM WSZYSTKICH!!! ????
Postanowiłem założyć kolejny mój temat z prozaicznych powodów ???? Chcę coś wygrać:p
Zapewne nie tylko ja ????
Typy zawsze za stówkę ????
No to zaczynamy... próba mikrofonu:razz:
Czasem znajdziecie tu argumentację, czy też jakąś analizę typów . ????
Ale na przetarcie zagram głupoty. I tak nikt nie widzi, więc można:razz:
WKŁAD 2000zł
Legia - Celtic @ 2 (2,60)⛔ 4:1
BANK: +1900zł✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
Ale na przetarcie zagram głupoty. I tak nikt nie widzi, więc można:razz:
Widzi widzi, spokojnie ???? Ja tam nigdy nie obstawiam meczy polskich drużyn, mimo że kibicuje im z całego serca. Niestety doświadczenie w oglądaniu polskich zespołów oraz reprezentacji nauczyło mnie, że mecze naszych to często loteria ???? A ja do loterii nigdy szczęścia nie miałem.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Widzi widzi, spokojnie ???? Ja tam nigdy nie obstawiam meczy polskich drużyn, mimo że kibicuje im z całego serca. Niestety doświadczenie w oglądaniu polskich zespołów oraz reprezentacji nauczyło mnie, że mecze naszych to często loteria ???? A ja do loterii nigdy szczęścia nie miałem.
Witam ????
Wielkie dzięki za ten wpis, bo mam okazję coś więcej powiedzieć, a zadawać samemu sobie pytań nie wypada - tak na samym początku:razz:
Ja oczywiście też kibicuję naszym: i to baaaaardzo!!! Założony temat jest właśnie po to, żeby sprawdzić, czy ten mój patriotyzm mnie nie gubi! Ilekroć oglądam polskie kluby w pucharach, mam wrażenie, że znów zostałem oszukany. A w ten sposób chciałbym sprawdzić, czy z tego &quot;procederu&quot; mogą być - globalnie - jakiekolwiek korzyści ????
Nie wiem. Może chłopaki (czytaj: nasi piłkarze) sami obstawiają i w ten sposób niwelują &quot;dziury w domowym budżecie&quot; ???? [pracodawcy nie płacą, zalegają z pensjami miesiącami, a z premiami to latami]. Ja też chcę coś z tego mieć, prócz zszarganych nerwów ???? .
Z racji naszej &quot;szczątkowej&quot; obecności w pucharach, dużo w tym wątku wpisów raczej nie będzie ???? Podepnę tu jeszcze mecze REPRY, ale to też raptem circa 15 rocznie. Tak więc będę tu zaglądał sporadycznie, chociaż - jakby to powiedział Jan z Czarnolasu - WHO KNOWS? ????
Przymierzam się do stworzenia rozbudowanego tematu, zawierającego singlowe spotkania z poszerzoną analizą. Możliwe nawet, że czasem (choć rzadko) będzie się on dublował z tym tutaj. Na razie jednak, ponieważ jest okazja (czyt. puchary), popiszę sobie w moim świeżutkim wątku ???? . Zobaczymy, co z tego wyniknie;).
Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
piotrex007 194,2K

piotrex007

Użytkownik
Powodzenia! I - przy założeniu, że będziesz tu grał te mecze polskich drużyn i reprezentację - to jakże słuszna i właściwa wydaje się nazwa tematu ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
GDYBY BABCIA MIAŁA WĄSY... ????
Myślę, że tytuł jest wystarczająco dosadny ????
Prześledzę mecze polskich drużyn od połowy roku 2008 (od pamiętnych ME w Austrii i Szwajcarii). Sprawdzę w ten sposób ile nie wygrałem ???? Przyporządkuję oczywiście do tego proponowane wówczas przez buków kursy.
Uproszczę sprawę i nie będę się bawił w półśrodki (handi, gole itp.). Podam tylko typy 1X2. W przypadku meczów, w których byliśmy mocnymi faworytami, czasem zastosuję 1X lub X2 (to może stanowić jedyne przekłamanie w tym poście; choć drugim też pewnie jest - na niekorzyść mojego założenia - fakt, iż podawane tu kursy są &quot;z ostatniej chwili&quot;, co oznacza, że mogły być dużo wyższe niekiedy. Ale niech już będzie ???? ).
Dlatego też podliczenia będą dwa:
  • tzw. GOŁE (bez uwzględnienia siły przeciwnika)
  • i tzw. ROZSĄDNIEJSZE ???? (z jej uwzględnieniem, ale tylko w przypadku &quot;ogórków&quot; ???? )
Kursy: najwyższe jakie podaje wyszukiwarka bet explorer!
Chcę to sprawdzić. Sam nie wiem (w momencie pisania tych słów), jaki będzie efekt końcowy. Może się okazać, że należało zrobić taką retrospekcję zanim utworzyłem ten TOPIC, a może to z góry przegrana sprawa ???? Trudno, mleko się rozlało:razz: LET&#39;S TRY ????
REPREZENTACJA POLSKI
2008
⚽
08.06. GER - POL 1 (1,57)✅ ---&gt; 2:0
dotychczasowy bilans netto: +57zł✅
⚽
12.06 AUT - POL 1 (3,70)⛔ ---&gt; 1:1
-43zł⛔
⚽
16.06 CRO - POL 1 (3,10)✅ ---&gt; 1:0
+163zł✅
⚽
20.08 UKR - POL 1 (2,00)✅ ---&gt; 1:0
+263zł✅
⚽
06.09 POL - SLO 2 (7,50)⛔ lub X2 (2,63)✅ ---&gt; 1:1
bilans &quot;goły&quot; netto (G): +163zł✅
bilans &quot;rozsądny&quot; netto (R): +426zł✅
⚽
10.09 SMR - POL 1 (150,00)⛔ lub 1X (9,41???)⛔ ---&gt; 0:2
G: +63zł✅
R: +326zł✅
⚽
11.10 POL - CZE 2 (2,80)⛔ ---&gt; 2:1
G: -37zł⛔
⚽
15.10 SVK - POL 1 (2,70)✅ ---&gt; 2:1
G: +133zł✅
R: +496zł✅
⚽
19.11 IRL - POL 1 (2,29)⛔ ---&gt; 2:3
G: +33zł
R: +396zł
⚽
14.12 POL - SRB 2 (2,70)⛔ ---&gt; 1:0
G: -67zł
R: +296zł
Nasza &quot;potencjalna&quot; ???? babcia (G jak Genowefa) dołożyła z emerytury 67zł⛔ (straciła 2/3 wkładu wynoszącego sto złotych). Tymczasem nasz dziadek - Roman (R) - tylko troszkę lepiej orientujący się w tematyce piłkarskiej, zgarnął &quot;na czysto&quot; prawie 3 stówki ????
Ogólnie, budżet rodzinny podreperowany, choć babcia czuje niedosyt:razz: [ależ mi bije ???? ]
Zaraz, zaraz były jeszcze przecież rozgrywki klubowe w europejskich pucharach ???? Tu babcia się odkuje ????
cdn.

I 0

imsolucky

Użytkownik
Czasami wydaje się, że nasi po prostu robią na złość ;)..więc skoro dzisiaj poszły zakłady na Celtic DNB, jest duża szansa, że Legia powalczy ???? . W meczach naszych trzeba stawiać wbrew sercu, a później cieszyć się niezależnie od wyniku ;). Polska jest specyficznym narodem, tak samo polscy sportowcy. Nasze &#39;czarne konie&#39; nieraz już wywalczyły medale, z kolei nasi faworyci często gubią się zupełnie bez klasy.

Tak to wygląda moim okiem, od Fortuny, po Janowicza.

Chyba nigdy nie zagram grubiej nic związanego z polskimi sportowcami ;).

Trzymam kciuki za ten temat, ale tak naprawdę to czekam na kolejną zwycięską taśmę piłkarską, byle konkretną ;)

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
:razz:GDYBY BABCIA MIAŁA WĄSY 2:grin:
W tamto upalne lato (2008) nasza sympatyczna para staruszków zainwestowała więc w sport:razz: Pomysł był taki: babcia i dziadek obstawiają single za stówkę przeciwko polskim drużynom ????
Jak im poszło?! ???? CHECK IT OUT ????
[obliczenia są kontynuacją poprzedniego wpisu; nie jest jednak zachowana chronologia zdarzeń]
POLSKIE KLUBY W PUCHARACH; ROK 2008 ????
⚽
21.06 [INTERTOTO] CRACOVIA - SZACHTIOR SOLIGORSK 2 (6,00)✅ lub X2 (2,20)✅ ---&gt; 1:2
G: +433zł!!!!!!✅nasza babcia zaszalała:grin:
R: +416zł✅
⚽
29.06 [INT.] SZACHTIOR - CRACOVIA 1 (2,10)✅ ---&gt; 3:0
G: +544zł✅
R: +516zł✅
⚽
17.07 [UEFA]LEGIA - HOMEL 2 (12,00)⛔ lub X2 (3,30)✅ ---&gt; 0:0
G: +444zł
R: +746zł
⚽
17.07 [UEFA] LENKORAN - LECH 1 (4,33)⛔ lub 1X (1,57)⛔ ---&gt; 0:1
G: +344zł✅
R: +646zł✅
⚽
30.07 [LM] BEITAR - WISŁA 1 (2,10)✅ ---&gt; 1:0
G: +454zł✅
R: +756zł✅
⚽
31.07 [UEFA] HOMEL - LEGIA 1 (5,80)⛔ ---&gt; 1:4
G: +244zł✅
R: +656zł✅
⚽
31.07 [UEFA] LECH - LENKORAN 2 (13,00)⛔ lub X2 (3,40)⛔ ---&gt; 4:1
G: +144zł✅
R: +556zł✅
⚽
06.08 [LM] WISŁA - BEITAR 2 (5,09)⛔ ---&gt; 5:0
G: +44zł✅
R: 456zł✅
⚽
13.08 [LM] BARCELONA - WISŁA 1 (1,12)✅ ---&gt; 4:0
G: +56zł✅
R: +468zł✅
⚽
14.08 [UEFA] LECH - GZ 2 (3,03)⛔ ---&gt; 6:0 Franek Smuda czynił cuda; to był niestety początek naszej klęski na EURO ????
G: -44zł⛔ babcia &quot;zjechała&quot; na debecik...
R: +368zł✅
⚽
14.08 [UEFA] LEGIA - FK MOSKWA 2 (3,16)✅ ---&gt; 1:2
G: +172zł✅ ...ale już się odkuła z nawiązką; dzięki ci Legio i szacun za postawę:p
R: +584zł✅
⚽
26.08 [LM] WISŁA - BARCELONA 2 (1,57)⛔ ---&gt; 1:0 jesteśmy mistrzami drugiego planu; nikt na świecie tak ładnie nie odpada z rozgrywek różnej maści; ale akurat ten mecz to był pozytywny szok!!!
G: +72zł✅
R: +484zł✅
Jeszcze się wakacje nie skończyły, a nasi &quot;typerzy&quot; mieli już tyyyyle kasy ???? Druga emerytura normalnie. I kto powiedział, że trzeba się znać??? Dziadek wie, kto to jest Gadocha i Lubański i nie musi nic analizować ???? Babcia wie, że dziadek jest mądry chłop (choć nie daje mu tego do zrozumienia, bo by się rozbisurmanił ???? ; naprawdę mi bije ostro; zaznaczam: jestem trzeźwy w tym momencie) i go po cichu naśladuje, ale że jest troszkę porywcza to gra &quot;grubiej&quot;. Ma przez to mniej kasy i na dodatek - nie wiedzieć czemu - wini za to dziadka (to chyba ta teoria o Marsie i Wenus, albo raczej o logice i jej braku) ???? . To jednak temat na inną okazję ????
Reasumując, ich wakacyjne analizy typów opierały się na słuchaniu radia ???? A hajs się zgadza ????
Patrząc zgodnie z chronologią zdarzeń (po dodaniu meczów kadry) mają na koniec sierpnia &#39;08 odpowiednio:
GENOWEFA: +335zł✅
ROMAN: +747zł✅

YIELDU im nie liczę, wybaczcie:razz::razz::razz:
...albo właśnie policzę, żeby nam wszystkim było głupio, że dziadki mają lepsze SKILLe:
GENOWEFA: +20,9% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!✅
ROMAN: +46,7% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!✅

cdn.

Otrzymane punkty reputacji: +6
juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Powodzenia! I - przy założeniu, że będziesz tu grał te mecze polskich drużyn i reprezentację - to jakże słuszna i właściwa wydaje się nazwa tematu ????
Dzięki wielkie ???? Właśnie opracowuję merytoryczne podwaliny pod moją teorię ???? Dlaczego mamy wszyscy chodzić sfrustrowani przez to, że dla kogoś ważniejszy jest żel niż trening. Pora na tym korzystać ????

Tytuł SZYDERCZY ???? - nie bez powodu ????

Pozdrawiam i zapraszam do wszystkich moich tematów ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Możesz jeszcze grać inne dyscypliny ;)
Prawda, ale na siatkówce czy żużlu to bym chyba nie zarobił. Pozostaje koszykówka, bo tenis i ręczna się jakoś bronią ????
Nie wiedzieć czemu, chyba nie tylko w Polsce panuje przeświadczenie, że nasi &quot;zaraz się odblokują&quot; ???? Tylko to &quot;zaraz&quot; jest mocno nieprecyzyjne. Wszyscy widzą w nas potencjał i przez to kursy na rywali potrafią być dziwnie zawyżone. Takich WALJU BETÓW to nie ma nigdzie indziej, jak przeciwko naszym ????
Najśmieszniejsze, że ja sam widzę w tych naszych @#$&amp;% potencjał ????
NIEODGADNIONY NARÓD STANOWIMY!!!
A może to tylko wina &quot;lewych&quot; zwolnień na WF-ach??? A do tego brak nauczania logiki i etyki w szkołach. Mówię serio. Tak obstawiam ????
P.S Ale pomysł jak najbardziej godny rozważenia, dzięki!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Czasami wydaje się, że nasi po prostu robią na złość ;)..więc skoro dzisiaj poszły zakłady na Celtic DNB, jest duża szansa, że Legia powalczy ???? . W meczach naszych trzeba stawiać wbrew sercu, a później cieszyć się niezależnie od wyniku ;). Polska jest specyficznym narodem, tak samo polscy sportowcy. Nasze &#39;czarne konie&#39; nieraz już wywalczyły medale, z kolei nasi faworyci często gubią się zupełnie bez klasy.

Tak to wygląda moim okiem, od Fortuny, po Janowicza.

Chyba nigdy nie zagram grubiej nic związanego z polskimi sportowcami ;).

Trzymam kciuki za ten temat, ale tak naprawdę to czekam na kolejną zwycięską taśmę piłkarską, byle konkretną ;)
Też mam takie wrażenie. Dodatkowo coraz bardziej przychylam się do stwierdzeń, że oni sami chyba obstawiają te mecze. Kursiwo na rywala będzie astronomiczne, a wypłaty nie było od pół roku, to trzeba sobie jakoś radzić ???? Bardzo chciałbym się mylić!!!
Jaki sens jest wtedy wygrywać u siebie z Patrykami albo w Estonii. W rewanżu się ich puknie i jeszcze kursy po pierwszym meczu podskoczą:razz:
A tak globalnie patrząc, to też się z Tobą zgadzam. Mamy coś takiego w naszym &quot;kulturowym DNA&quot;, że mobilizujemy się kiedy już jest naprawdę źle. A do tej chwili to MANIANA. Latynosi północy:pPP
Dzięki za PROPSY, a tasiemki będą i fajerwerki też ???? Niech tylko sezon się rozkręci ????
Pozdrawiam

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
GDYBY BABCIA MIAŁA WĄSY 3
[bilanse podawane będą na koniec danego roku, żeby nie zabierać miejsca]
cd.
2008 PUCHARY
18.09 [UEFA] AUSTRIA - LECH 1 (2,25)✅ ---&gt; 2:1
18.09 [UEFA] TOTTENHAM - WISŁA 1 (1,36)✅ ---&gt; 2:1
02.10 [UEFA] LECH - AUSTRIA 2 (4,50)⛔ ---&gt; 2:1
02.10 [UEFA] WISŁA - TOTTENHAM 2 (3,15)⛔ ---&gt; 1:1
06.11 [UEFA] LECH - NANCY 2 (3,00)⛔ ---&gt; 2:2
27.11 [UEFA] CSKA - LECH 1 (1,80)✅ ---&gt; 2:1
04.12 [UEFA] LECH - DEPORTIVO 2 (2,95)⛔ ---&gt; 1:1
17.12 [UEFA] FEYENOORD - LECH 1 (3,48)⛔ ---&gt; 0:1
łączny bilans za VI-XII 2008:
  • G: +76zł✅ ---&gt; YIELD: +3,8%✅✅✅
  • R: +488zł✅ ---&gt; YIELD: +24,4%✅✅✅
28.03 NIR - POL 1 (3,69)✅ ---&gt; 3:2
01.04 POL - SMR 2 (126,00)⛔ lub X2 (17,00)⛔ ---&gt; 10:0
06.06 RSA - POL 1 (2,40)✅ lub 1X (1,36)✅ ---&gt; 1:0
09.06 IRQ - POL 1 (5,00)⛔ lub 1X (2,11)✅ ---&gt; 1:1
12.08 POL - GRE 2 (3,62)⛔ ---&gt; 2:0
05.09 POL - NIR 2 (7,79)⛔ lub X2 (2,54)✅ ---&gt; 1:1
09.09 SLO - POL 1 (2,65)✅ ---&gt; 3:0
10.10 CZE - POL 1 (1,57)✅ ---&gt; 2:0
14.10 POL - SVK 2 (2,57)✅ ---&gt; 0:1
14.11 POL - ROU 2 (3,25)✅ ---&gt; 0:1
18.11 POL - CAN 2 (6,39)⛔ lub X2 (2,31)⛔
I co my tu mamy. Nasi bohaterowie mogą już właściwie uchodzić za znawców tematyki ???? &quot;Kroją pengę&quot;:grin: aż miło!!! ???? Oto ich wyniki za rok 2009 (sama Repra):
  • GENOWEFA: +313zł✅ ---&gt; Y: +23,8%!!!!!!!!✅
  • ROMAN: +865zł✅ ---&gt; Y: +66,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!✅

Gienia jest świetna, ale to Romek &quot;pozamiatał&quot;:pPP Dooo boooojuuuu Polskoooo!!! ????
A od początku zabawy w hazard poczciwi seniorzy mają:
  • GENOWEFA: +389zł✅ ---&gt; Y: +11,8%!!!!!!!!✅
  • ROMAN: +1353zł✅ ---&gt; Y: +41,0%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!✅

Tym sposobem nie boją się już nawet ZUS-u. Dopóki REPRY nie wywalą z UEFY i FIFY, dopóty nasi mistrzowie bukmacherki mogą spać spokojnie. Z głodu nie umrą.:razz:
hehe:grin:
cdn.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Kopiuję tu moje 2 &quot;patriotyczne&quot; minitaśmy z innego mojego wątku. Pasują tu jak ulał ????

Legia - Celtic @ 2 (2,60)⛔ 4:1
Ruch - Esbjerg @ 2 (2,85)⛔ 0:0
Stjarnan - Lech @ 1 (5,25)✅ 1:0
stawka: 100zł
EWK: 3890zł

Legia - Celtic @ DNB 2 (1,80)⛔ 4:1
Ruch - Esbjerg @ DNB 2 (2,10):-| 0:0
Stjarnan - Lech @ DNB 1 (3,90)✅ 1:0

stawka: 100zł
EWK: 1474zł

BANK: +1600zł✅

typereks 866

typereks

Użytkownik
Życzę powodzenia,lecz nie byłbym pewny meczu Stajrnan-Lech,gdyż Poznaniacy mogą coś ukąsić w Islandii,ale zobaczymy czy im te klimaty będą sprzyjały ????
I jak możesz zrobić zestawienie z tenisa z tego roku byłbym wdzięczny

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Życzę powodzenia,lecz nie byłbym pewny meczu Stajrnan-Lech,gdyż Poznaniacy mogą coś ukąsić w Islandii,ale zobaczymy czy im te klimaty będą sprzyjały ????
I jak możesz zrobić zestawienie z tenisa z tego roku byłbym wdzięczny
Dzięki ????
Pewnie Lech coś strzeli bo tamci mają trochę dziurawą obronę ????
Na BTS jest kurs 1,8
Na OVER 2,5 jest 2,0
Myślę, że oba ciekawe i prawdopodobne, ale postanowiłem zaszaleć ????
Lubię tenis i nawet śledzę, ale tego jest przecież tyle, że robiłbym to chyba tydzień ???? Może kiedyś się podejmę ???? Na razie mam trochę innej roboty, więc wybacz, ale nie dam rady. Będę pamiętał na przyszłość.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Będę obserwował bo zapowiada się ciekawie ????
Szkoda,że nie ma zakładu na to:
Czy Stjarnan wykona nową cieszynkę po strzelonym golu z Lechem Poznań ????
Zapowiada się obiecująco ???? Chyba,że Adaś lub Zbigniew coś wymyślą i Polska zacznie grać :/

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Będę obserwował bo zapowiada się ciekawie ????
Szkoda,że nie ma zakładu na to:
Czy Stjarnan wykona nową cieszynkę po strzelonym golu z Lechem Poznań ????
Zapowiada się obiecująco ???? Chyba,że Adaś lub Zbigniew coś wymyślą i Polska zacznie grać :/
Hehehe, właśnie rozkminiałem, czy wykorzystać ten motyw cieszynek w jakimś poście, ale mnie ubiegłeś ???? Kto nie wie o co chodzi, temu już podpowiadam:
http://www.youtube.com/watch?v=zC8XanuhOss
I właśnie w tym podejściu do gry upatruję ich siłę. Dużo tracą, bo chcą dużo strzelić. Chcą dużo strzelać, bo się napracowali nad choreografią ???? Ale pomysły mają genialne ????
A zakład z cieszynką, to byłby pewniak ---&gt; 1,01 ????
HAHAHAHAHHAHA, ale ktoś świetnie skomentował pod tym filmikiem na YT; cytuję:
&quot;W Poznaniu zobaczymy wszystkie...&quot;:razz:

COŚ SIĘ POCHRZANIŁO PRZY WKLEJANIU LINKU Z YT. MNIE TO NIE PRZESZKADZA, ALE JEŚLI SZANOWNY MODERATOR ZAINTERWENIUJE I JEDEN Z TYCH WPISÓW USUNIE, TO NIE MA SPRAWY ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
JuvePany,ale pierw by tą bramkę musieli strzelić by wykonać nową cieszynkę ????
Tak myślałem, że o tym mówisz ???? Ale zabrzmiało jak: czy się nie rozmyślą z cieszynki, jak już strzelą ????
No nic, takie luźne dywagacje to lepiej róbmy na PRIV; dobra? ????
Raz na jakiś czas jakiś offtopic to wiadomo, że śmiało zamieszczajcie. Ale żeby się nie skończyło tak, że nie będzie można znaleźć typów w takim gąszczu dialogów ???? ???? ????

Do góry Bottom