Dobra nuda w pracy widzę, że ludzie się zapisują ktorych nie znam ( nie wiem czy będą pierwszy raz czy poprostu pierwszy raz ich zobaczę) to opisze kilka zdań dlaczego by warto pojechać.
Lider zlotu: Marcin Odra zawsze rystrykcyjny i trzymający wszystkich na wodzy nikt mu nie podskoczy i każdy liczy się z jego zdaniem, jak byłem pierwszy raz na zlocie miał auto tak napakowane niespodziankami że myślałem że cos przeoczyłem i zlot będzie trwał conajmniej 4 miesiące na szczęście skończyło się na strachu lecz do końca zlotu niczego nie zabrakło. Pierwszy argument że na zlot wartoby przyjechać by poznać Admina a Oderka wszystkich (oczywiscie majacych jakikolwiek takt) przyjmuje z uśmiechem na twarzy.
Po drugie grono zawodowych mistrzów świata w pokera coraz to bardziej sie poszerza a płatności pokerowymi żetonami są już akceptowane we wszystkich miejscowościach w ktorych zlot się odbywał. Dodatkowo pojedynki między uczestnikami są bardziej emocjonujące niż skok ze stratosfery Felixa Baumgartnera i to dla niego samego. A w obecnych reklamach PokerStars osobiście uważam, że Firer czy Ramzesa powinni zastąpić Neymara czy Ronaldo.
Po 3 docinki i humorystyczne teksty niektórych uczestników przebijaja w stu procentach Abelarda Gize, Moralny niepokój, czy Ani mru mru a sopocka noc kabaretowa nijak ma się do każdej nocy którą spędzilem w skorzęcinie, możecie podpytać "farmaceute", który też miał wystąpic w Roastcie Wojewódzkiego finalnie rezygnując z powodu braku konkurencji na odpowiednim poziomie
Do tego ostani zlot był pod gwiazdą licznych turniejów sporotowych m.in piłkarskiego który nasze forum wygrało a rywale z finału doglądając zza płotu rozgrewkę naszych zawosników, postanowili nie wychodzić na mecz ze wzgledu na znikome szanse ( słowo znikome i tak mocno zawyża ich poziom z całym szacunkiem do rywali) z kolei drużyna siatkówki f.b.com zdobyło mistrzostwo ( nie do konca wiadomo czego) ale ciekawe komentarze Szpaka i Zimnocha na ogół urozmaicało to wydarzenie a tłumy przybyłych kibiców nie raz przecierali uszy ze zdumienia co Ci Panowie potrafią mówić. Oczywiście Fani na koniec nagradzili drużyny gromkimi brawami w zamian za co zawodnicy zrobili sobie z nimi kilka pamiątkowych fotek
Myślę, że zaledwie namiastka wydarzeń ze zlotu która tu przedstawiłem da Wam sporo do myślenia i w konskewencji przybędziecie na zlot bo nowe twarze z lekkim pokładem kultury zawsze są mile widziane jedyne co musicie zabrac w bagaż to kilka koszulek i z 2 pary bokserek na wypadek jakby jedna się zgubiła, mnóstwo pozytywnej energi oraz dużo dużo poczucia humoru a resztą my się zajmiemy do zobaczenia w lipcu
Jedziem TAM