>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DFB Pokal (Puchar Niemiec) temat zbiorczy - sezon 10/11

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Za 1 h mecz dlatego szybko i krótko, ale ciekawie.

Kickers Offenbach - 1.FC Nurnberg

under2.5 ✅✅✅
1.94 | Canbet​

Tylko jeden mecz, ale determinuje on do włożenia dużego wysiłku i zaangażowania w mecz bo jest to 1/8 finału i warto się postarać.Z takiego założenia wychodzą też na pewno ambitni gospodarze bo dzisiejsze spotkanie to jedyna opcja, żeby pokazać się szerszej publiczności w Niemczach.
Dotąd drużyna z III niemieckiej ligi w DFB grała z sukcesami i chyba byli największą sensacją bo może pokonanie Bochum to niespodzianka to sensacją jest na pewno jest pokonanie BVB 1:0.Mecz był taki trochę mosiężny, ciężki do oglądania, ale Kickersi osiągneli sukces.Dzis przyjdzie im się zmierzyć z Norymbergą, triumfatorem z przed kilku lat.Nie mniej jednak w każdym wywodzie wspominam o bezpłciowości tej drużyny bo tak jest.Zaczęła się runda to zdążyli u siebie przegrać z Gladbach nie strzelając najsłabszej obronie ligi gola [ piszę tylko i wyłącznie po statystykach bo teraz BGM będzie znacznie minej traciło goli ].Młody skład w pomocy i ataku sprawia taką indolencję strzelecką gości bo nawet jest im ciężko stworzyć sytuację.Z gry wyłączeni są Bunjaku i Mintal oraz mózg drużyny Gündogan, a w ataku zagra tylko wysunięty Schieber.
Gospodarze w spotkaniu z drużyną z BL nie oferowali piłki ofensywnej i podejrzewam, że dziś będzie podobnie, a też liczę, że murawa w Offenbach nie będzie w super stanie.Na pewno spokojne granie i czekanie na swoją okazje tak się będzie charakteryzowało dzisiejsze spotkanie co może przełożyć się na under.

Przewidywane składy ( kicker.de ) :

Wulnikowski - Huber, Kopilas, Stadel, Teixeira - Damahou, S. Haas - Lamprecht, Feldhahn, da Costa - Occean

R. Schäfer - Judt, Wollscheid, Wolf, Pinola - Simons - Hegeler, Ekici, Cohen, Eigler - Schieber

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Typ:Schalke Kurs:1,5

Kurs wydaje mi się bardzo dobry; drużyna Felixa Magatha po prostu musi to spotkanie wygrać, nawet nie tylko to spotkanie ale i cały puchar, zajmuję 10 miejsce w lidze i DFB-Pokal to na razie jedyna przepustka do Ligi Europejskiej. Schalke wygrało ostatni mecz na trudnym terenie trzeciego aktualnie w tabeli BL Hannoveru, a Nürnberg aktualnie 12 mając tylko 4 punkty nad strefą spadkową przewagi remisuje we Freiburgu i myślę, że nie w głowie piłkarzom i sztabowi gra na dwóch frontach. W tym spotkaniu powinno zabraknąć Huntelaara ale jest w bardzo dobrej dyspozycji Raul i może być wykorzystany nowy nabytek drużyny z Gelsenkirchen Danilo Avelar.

S04
Neuer - Moritz, Höwedes, Metzelder, Schmitz - Kluge, Rakitic - Farfan, Draxler - Raul, Edu

FCN
R. Schäfer - Judt, Wollscheid, Wolf, Pinola - Simons, Cohen - Hegeler, Ekici, Eigler - Schieber

Otrzymane punkty reputacji: +2
witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Energie Cottbus- Hoffenheim 1-0✅
Typ: 1X
Kurs: 1,61( bet365)
Cwiercfinal Pucharu Niemiec. Gospodarze to 5. zespol 2. Bundesligi. W spotkaniach u siebie radza sobie bardzo dobrze: 6-3-1, 22-9. Ostatni raz zespol Energie doznal porazki na wlasnym boisku 24.09.2010 z Hertha Berlin( 0-1).
Pilkarze z Cottbus w poprzednich 2 rundach Pucharu Niemiec niespodziewanie eliminowali rywali z 1. Bundesligi. Najpierw ograli u siebie 2-1 Freiburg, by w nastepnym etapie pokonac Wolfsburg, wygrywajac na Volkswagen-Arena 3-1.
Hoffenheim zajmuje obecnie 8. miejsce w 1. Bundeslidze. W spotkaniu z Energie w ich skladzie zabraknie 2 bardzo waznych ogniw ofensywnych: Vedada Ibisevicia( 17/5)- zawieszony za czerwona kartke, oraz Demba Ba( 17/6)- sprzedanego ostatnio do West Ham.
W nowym roku zespol ,,Wiesniakow&quot; ugral w lidze tylko jeden punkt. Przegral 1-2 z Werderem Brema oraz zremisowal 2-2 z FC Sankt Pauli.
Sadze, ze zespol Energie u siebie po raz kolejny powalczy z pierwszoligowcem. Stawka jest bowiem wysoka- polfinal krajowego Pucharu. Hoffenheim na pewno rywala nie zlekcewazy, jednak brak Ba i Ibisevicia moze negatywnie odbic sie na jakosci ich gry do przodu.
Remis- jak najbardziej w zasiegu gospodarzy.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Aachen-Bayern // Bayern AH (-1,5) @ 1,86 Dziś Bayern Monachium podejmie drugoligowca Aachen ekipę , która zajmuję obecnie 10 lokatę w rozgrywkach drugiej bundesligi. Bayern jak do tej pory radził sobie bez problemu ze wszystkimi rywalami w DFB teraz nie powinno być inaczej. Goście maja dziś okazję do rewanżu za rok 2004 gdzie musieli uznać wyższość Aachen oraz dwa lata później gdzie znowu przegrali z tą ekipą. Czytając wypowiedzi graczy Bayernu jestem skłonny na nich zagrać z handicapem.Nie oszukujmy się jeśli tylko Bayern podejdzie do sprawy poważnie a tak właśnie będzie możemy się spodziewać wysokiej wygranej.Słynne powiedzenie do trzech razy sztuka dzisiaj się powinno sprawdzić. Liczę na wysoką wygraną tym bardziej , że zagrają &quot;prawie&quot; najmocniejszym składem. Aachen obecnie jest typowym średniakiem ligi z paroma solidnymi graczami ale na poziomie drugiej ligi.

FT 0-4

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
AACHEN - BAYERN | TYP: 2 - 1,35

Wiadomo Bayern silniejszy pod każdym względem. Gościom bardzo zależy na odniesieniu zwycięstwa w całym pucharze, bo wiadomo, że o inny sukces w tym roku będzie już ciężko. Jednak w tej chwili trzeba pokonać drugoligową Alemannię. Gospodarze nie spisują się jakoś szczególnie dobrze w rozgrywkach ligowych. Droga do ćwierćfinału DFB Pokal dość ciężka. W poprzedniej rundzie Aachen wygrało dopiero po rzutach karnych z Eintrachtem pomimo faktu, że Frankfurtczycy grali od 14&#39; minuty w dziesiątkę. Forma nie zachwyca, przeciętne wyniki i pozycja w tabeli. Alemannia nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Co innego Bayern, który jest podobno bardzo zmobilizowany przed tym spotkaniem. Różnica potencjałów ogromna, van Gaal wystawi dziś prawdopodobnie najsilniejszy skład, podobny do tego, który w weekend rozgromił Kaiserslautern 5-1.
Expekt

kolti 103

kolti

Użytkownik
Spotkanie: Alemannia Aachen - Bayern Monachium
Typ: pierwsza połowa: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Można śmiało powiedzieć, że czeka nas dziś spotkanie Dawida z Goliatem w pucharze Niemiec, mowa tutaj oczywiście o pojedynku Alemanni Aachen z Bayernem Monachium. Gospodarze to średnia drugiej ligi niemieckiej, 10 miejsce w lidze: 7 zwycięstw, 6 remisów oraz 6 porażek, 30 strzelonych bramek przy 28 straconych. Na własnym stadionie nie grają nic szczególnego: 4 zwycięstwa, 3 remisy oraz 2 porażki. Aachen wyeliminowało już z pucharu dwie drużyny z Bundesligi: Mainz oraz Eintracht Frankfurt. Goście to Bayern Monachium, dobrze znana wszystkim drużyna, aktualny mistrz Niemiec, finalista Ligi Mistrzów, oraz jej aktualny uczestnik. Bayern Monachium w lidze zawodzi, dopiero 4 miejsce i aż 14 punktów straty do lidera Borussii Dortmund. W nowym roku Bayern rozegrał 2 spotkania: 1:1 z Wolfsburgiem tracąc gola pod koniec meczu, Bawarczycy prowadzili po pierwszej połowie 1:0, oraz ostatnie spotkanie - efektowne zwycięstwo 5:1 z Kaiserslautern, po pierwszej połowie Bayern wygrywał 1:0. Myślę, że dziś Bayern pewnie wygra prowadząc już po pierwszej połowie, motywacji nie brakuje, bowiem może to być jedyny puchar zdobyty przez niemieckiego giganta.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
DFB Pokal (Puchar Niemiec) - Półfinały (01-02.03.2011)

Kolejne szlagierowe spotkanie na Niemieckich boiskach, tym razem Bayern zagra z Schalke, a w drugiej parze rywalizacja drugoligowcy Energie Cotbus i MSV Duisburg.

Zapraszam do dyskusji.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Kurs oferowany na Bayern, który będzie grać na własnym obiekcie 1,6 opłacalny. Po ostatniej porażce na Alianz Arena muszą się podnieść i nie ma tutaj mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu tym bardziej , że traktują te rozgrywki poważnie i wyjdą w najmocniejszym zestawieniu.
Forma Bayernu nie jest jakaś wyśmienita , zaliczają dobre występy i czasami wpadki po których przeważnie się podnoszą i tym razem tak być powinno. Schalke obecnie nie jest jakimś wymagającym rywalem Magath zniszczył w tym sezonie ten zespół i nic więcej nie trzeba dodawać. Jedyne pozytywy to Raul i Neuer ale oni sami meczu nie wygrają...
Bayern Monachium @ 1,6
Bayern Monachium (AH -1) @ 1,94
FT 0-1

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
FC Bayern München - FC Schalke 04​

Jako, że t0mson typuje Bayern to ja opisze inny typ związany z tym meczem, a mianowicie over 2,5, oczywiście zgadzam się z wyrzej podanym typem. No wiec Bayern będzie chciał się zrehabilitować po przegranym meczy z Borussią, a wiemy jacy piłkarze są w składzie Bawarczyków są to gwiazdy którzy nie lubią przegrywać, miedzy innymi w skaldzie jest Robben, dla którego bramka będzie priorytetem, do tego najlepszy strzelec Bawarczyków Mario Gómez, czy Thomas Müller oraz bardzo nękający BVB Franck Ribéry. w S04 nie pozostaje nic jak walka o wygraną, dla Schalke puchar stał się jedyną drogą do europejskich pucharów, w składzie niezawodny Raúl González czy na pewno chcący przełamać, zwłaszcza w takim meczu Klaas-Jan Huntelaar, wiec over wydaje się bardzo prawdopodobny, myślę że jeśli Bayern chcę się zrehabilitować, to w meczu na własnym stadionie musi ufundować swoim kibicom piękne widowisko i oczywiście wysoko wygrać, bo chyba nikt się nie spodziewa, że to Schalke na AA będzie dyktować warunki.

Do tego statystyka spotkań u siebie Bayernu:
  • Bayern M. vs. Dortmund 1:3
  • Bayern M. vs. Hoffenheim 4:0
  • Bayern M. vs. K lautern 5:1
  • Bayern M. vs. St.Pauli 3:0
  • Bayern M. vs. Basel 3:0
  • Bayern M. vs. Frankfurt 4:1

Piłkarze Bayernu porostu deklasuję swoich rywali na własnym boisku.

Bayern M.-Schalke Typ:1 Kurs:1,6
Bayern M.-Schalke (2.5) Typ: over Kurs:1,6

Otrzymane punkty reputacji: +2
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
-

MSV Duisburg - Energie Cottbus

under2.5 ⛔⛔⛔
2.10 | Stan James*​

A Wy tylko o hicie, a ja znalazłem fajny typ na dziś ;).Typ trochę na przekór statystykom dlatego taki duży kurs, ale moim zdaniem zdarzenie, które zaproponuje jest warte uwagi bo determinuję ono rangę spotkania.Na pewno zestawienie tej rundy Pucharu Niemiec to niespodzianka - na pewno w finale zagra drużyna z II Bundesligi [ z tego co pamiętam to ostatnia była Alemannia ]z potentatem w niemieckiej piłce - Bayernem bądź Schalke.Obie drużyny, Duisburg jak i Cottbus grają średnio na zapleczu ekstraklasy.Jeszcze nie dawno plasowali się na miejscach premiujących awansem, ale po słabszych meczach spadli na odpowiednio 6. i 7. miejsce.Nie warto jeszcze niczego przesądzać bo tabela ligi jest mocno spłaszczona i na pewno drużyny powalczą o awans.Ale dziś najważniejszym meczem jest pierwszy mecz półfinałowy.Pod względem bukmacherskim warto zwrócić uwagę na to, że obie ekipy polaryzują się pod względem strzelanych bramem - Duisburg raczej gra bardziej defensywną piłkę w systemie 4-5-1 gdzie jest wysunięty Maierhofer i pomagający mu w akcjach ofensywnych Bajlak, Sahan, Trojan zaś reszta graczy skupiona jest na działaniach defensywnych włącznie z dwoma defensywnymi pomocnikami.Goście, mocno overowa ekipa, często sporo tracą, ale też strzelają za sprawą przede wszystkim Petersena.Strzelali dość dobrze w meczach z FSV, Herthą, dali sobie wbić trzy gole w meczach z Furth czy Aachen.Średnio wygląda ich gra defensywna, ale zaś kiedy trzeba zagrać właśnie skupiając się na dostępie do własnej bramki to w miarę dobrze im to wychodzi, nawet z silniejszym rywalem m.in z Hoffenheim gdzie obronili wyniki 1:0.Wspominając jeszcze o MSV to ostatnie mecze nie są dobre dla nich - nie strzelili bramki, zdobyli tylko dwa punkty, ostatnie zwycięstwo odnieśli z Aue, a zaś wcześniej też grali underowo w pucharze z Lautern czy w lidze z 1860.Wspominałem w jednym z pierwszych zdań, że jest to pierwszy mecz i to moim zdaniem zaważy na wyniku dzisiejszego spotkania - MSV zabezpieczy na pewno dobrze tyły, żeby nie stracić przed rewanżem bramki, a w ofensywie będą grać jednym wysokim napastnikem także nie nastawiam się na wysoki wynik co pozwala mi zaufać underowi w tym spotkaniu - a kurs u niektórych bukmacherów bardzo dobry.

Przewidywane składy :

Yelldell - B. Kern, Bruno Soares, Bajic, Veigneau - Sukalo, Banovic - Sahan, Trojan, Baljak - Maierhofer

Kirschbaum - Bittroff, Hünemeier, Brzenska, Ziebig - Kruska, Kurth - Adlung, Reimerink - Shao, Petersen

*Podałem najwyższy kurs jaki znalazłem, inni oferują też ciekawe :

Pinnacle - 2,03
Ladbrokes - 2,02
WillHill - 2,00
Betway - 2,00
Bet365 - 2,00
Bwin - 1,91
Betgun, Betathome, Betclic - 1,90

/// Ale chała.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
MSV zabezpieczy na pewno dobrze tyły, żeby nie stracić przed rewanżem bramki, a w ofensywie będą grać jednym wysokim napastnikem także nie nastawiam się na wysoki wynik co pozwala mi zaufać underowi w tym spotkaniu - a kurs u niektórych bukmacherów bardzo dobry.
W DFB nie ma rewanżów. Też się zastanawiałem tutaj nad Underem 2,5. Myślałem , że będzie niższy kurs. Trochę duża stawka spotkania jak na ekipy z drugiej ligi i raczej nie odważą się szybko zaryzykować . Gorzej będzie jak padnie szybko bramka ze strony Cottbus... . Powodzenia ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Pewnie, że nie ma, nie wiem dlaczego się zasugerowałem materiałem w jednej z telewizji, ale wtopa.Aż mi głupio z tego powodu.Nie mniej jednak podtrzymują swój typ.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Bayern Monachium - FC Schalke 04
Jutro na stadionie w Monachium dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy wielkimi przegranymi sezonu 2010/2011 niemieckiej Bundesligi. Bayern po porażce z liderem z Dortmundu już praktycznie pogrzebał szanse na dogonienie lidera. Schalke z kolei ten sezon raczej powinna spisać na straty, jest jeszcze co prawda LM, ale tam raczej nie wróże im długiej gry. Tak czy inaczej dla obu zespołów właśnie zdobycie Pucharu Niemiec może być jedyna przepustką do europejskich pucharów w następnym sezonie. Dodatkowo mobilizacją może być, że w finale zagrają z jedną z drużyn 2 Bundesligi z Duisburga lub z Cottbus, które dzisiaj rywalizują w drugim półfinale.
Oto droga do półfinału obu zespołów:

Bayern

I runda 16.08.2010 - TSV Germania Windeck 0:4 (Klose44&#39;, Ribery 45&#39;, Kroos 84&#39;, Gomez 85&#39;)
II runda 26.10.2010 - Weder Brema 2:1 (Pizarro 2’, Schweinsteiger 27’, Schweinsteiger 74’)
1/8 22.12.2010 - VfB Stuttgart 3:6 (Ottl 6&#39;, Gomez 8&#39;, Pogrebnyak 32&#39;, Pogrebnyak 45&#39;, Klose 52&#39;, Delpierre 77&#39;, Müller 81&#39;, Klose 86&#39;, Ribery 90)
1/4 25.02.2010 - Alemannia Aachen 0:4 (Gomez 26&#39;, Müller 75&#39;, Müller 80&#39;,Robben 88&#39;)

Schalke 04:

I runda 16.08.2010 - VfR Aalen 1:2 (Farfan 42&#39;, Farfan 47&#39;, Bauer 82&#39;)
II runda 26.10.2010 - FSV Frankfurt 0:1 (Jurado 12&#39;)
1/8 21.12.2010 - FC Ausburg 0:1 (Farfan 84&#39;)
1/4 25.02.2010 - 1. FC Nürnberg 3:2 (Schieber 4&#39;, 32&#39;, Gavranovic 14&#39;, Rakitić 58&#39;, Draxler 119&#39;)

PRZEWIDYWANE SKŁADY wg. http://www.fcbayern.pl
Bayern : Kraft - Lahm, Tymoschuk, Breno/Badstuber, Gustavo - Pranjić, Schweinsteiger, Ribery, Muller, Robben - Gomez
Schalke 04 : Neuer - Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero - Kluge, Annan - Farfan, Jurado - Raul, Huntelaar
W obu zespołach panuję niezbyt ciekawa atmosfera spowodowana głównie słabymi meczami i wynikami, kibice Schalke domagają się dymisji Magatha, w Bayernie zaprzepaszczono już praktycznie szanse na dogonienie lidera z Dortmundu. Najlepszą okazją do odpokutowania win jest zdobycie jakiegokolwiek tytułu w bieżących rozgrywkach. Faworyzowani zawodnicy Louisa van Gaala z pewnością będą chcieli sięgnąć po Puchar drugi raz z rzędu, zatem o taryfie ulgowej nie może być mowy. Oba zespoły wystąpią praktycznie najmocniejszych zestawieniach. W tym sezonie piłkarze Bayernu już raz zmierzyli się z drużyną Schalke. Spotkanie to miało miejsce 4 grudnia 2010 roku podczas rundy jesiennej. Teraz okazja do rewanżu.
wg. mnie dobrą opcją jest Obie strzelą ~ 1.65 (Bwin)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Bayern Monachium - Schalke | Typ: Bayern - 1,50 ⛔ 0-1

Tutaj sytuacja wydaje się klarowna.
Obie drużyny będą o kroczek od zdobycia Pucharu Niemiec, jeżeli tylko dziś wygrają.
Obie drużyny nie mają szans na mistrzostwo i obie chcą zgarnąć to trofeum, aby zakończyć sezon z jakimś dorobkiem i zapewnić sobie awans do europejskich pucharów.
Obie drużyny nie mają problemów kadrowych.
Obie drużyny mają coś do udowodnienia swoim kibicom i działaczom.
Bayern jest w lepszej formie, gra u siebie i dysponuje na chwilę obecną lepszym składem, a u siebie z Schalke notuje dobry bilans (27-7-6)
Jest tylko jeden mecz więc nie ma co kalkulować, gra się o zwycięstwo.

Nie widzę innej opcji jak postawienie na Bayern w tym meczu.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
BAYERN MONACHIUM - SCHALKE 04
Typ : Bayern @ 1,50 bet365⛔0:1
Gram Bayern z kilku względów. Po pierwsze Schalke bez Huntelaara. Po drugie może i Dortmund znalazł sposób na duet Robben - Ribery. Podwajali ich już niemal na połowie boiska i nie dali się rozpędzic. Tak przygaszonego i pokrytego Robbena dawno nie widziałem. Tak więc taktyka Kloppa + dobrzy obrońcy i plan taktyczny i mozna ich zatrzymac. Może i Magath mógłby zastosowac ten sam manewr, ale kto niby ma to wykonywac ? Uchida z Escudero, a może Metzelder ? Nie żartujmy więc. Bayern jest w formie, widac to było na San Siro, wcześniej w lidze w meczach z Mainz i Hoffenheim. Ciekawe gdzie tym razem zagra Luis Gustavo? wolałbym go w środku pola, a Pranjica na lewej obronie, bo w odwrotny sposób pierwszy traci mozliwośc strzału z dystansu i zagrania prostopadłej piły, a Pranjic nie daje tego gazu po lewej stronie do spółki z Riberym. No i Schweinsteiger gorzej niż przeciwko BVB nie może już zagrac więc jestem optymistą ;)
Schalke gra dno w dodatku brak Huntelaara czyli jedno żądło mniej. Jedynie Neuer jest w stanie zastopowac Bawarczyków moim zdaniem... Jednak nie tym razem chyba.
BAYERN : Kraft - Lahm, Breno, Tymoshchuk, Luiz Gustavo - Schweinsteiger, Pranjic - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
SCHALKE : Neuer - Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero - Kluge, Annan - Farfan, Jurado - Raul, Gavranovic

borussia 12

borussia

Użytkownik
Bayern Monachium - Schalke 04
Dziś wieczorem dojdzie do ciekawego pojedynku w ramach Pucharu Niemiec. W półfinałowym pojedynku spotkają się zespoły z sporymi ambicjami. Zespół Bayernu po porażce z BVB będą chcieli odzyskać zaufanie wśród kibiców. Trener zapowiedział, że wyjdą taką samą 11 jak w spotkaniu z Interem i Borussią. Mają ogromny potencjał w ataku. Ich gra jest bardzo szybka. Robben i Ribery napędzają ich ataki. Do tego bramkostrzelny w tym sezonie Gomez.
Zespół Schalke wystąpi w tym pojedynku bez Huntelaara. Grają bardzo słabo w tym sezonie. Popełniają sporo błędów w obronie, a przy szybkich atakach zespołu Bayernu łatwo może dojść do błędu któregoś z obrońców.
Stawiam w tym pojedynku na zwycięstwo Bayernu Monachium.
Moja propozycja:
Bayern Monachium @ 1,50

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Bayern-Schalke TYP X2 Po pierwsze bayern grał praktycznie co 3 dni widać że już zmęczenie tego jednego składu jest widoczne kolejny powód dla schalke to mecz oprócz ligi mistrzów najważniejszy jedyna szansa na grę w pucharach zagrają na 120% procent a już raz wygrali z Bayernem więc stać ich na to większość najeżdza na schalke że gra kicz oglądałem parę ich meczy ostatnio poprawili się zdecydowanie niż to miało miejsce na początku sezonu tak samo wszyscy dawali ze przegrają w Walencji i remis albo że bayern rozwali BVB i 1:3 prawdopodobny remis i dogrywka.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
DFB-Pokal- Finał: MSV Duisburg - Schalke 04​

Już w sobotę wielki finał pucharu Niemiec, dla obu drużyn jest to szansa na uratowanie sezonu, przede wszystkim Schalke misi wygrać by zapewnić sobie miejsce w Lidze Europy. Chciałem zwrócić uwagę na bardzo dobre w mojej opinie kursy dlatego polecam zagrać już teraz.​

Transmisja w kanałach telewizji Polskiej i Niemieckiej :

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
MSV Duisburg - Schalke 04

Faworyt w tym meczu jest tylko jeden i jest nim drużyna Schalke, dla której jest to najważniejszy mecz w sezonie i przepustka do przyszłorocznej edycji Ligi Europejskiej. S04 już z Huntelaarem, który mimo długiej przerwy spowodowanej kontuzją wydaje się być w dobrej dyspozycji, w składzie nie może zabraknąć Raul, Jurado czy Farfan. S04 mimo niskiej pozycji w tabeli, ma ogromny potencjał, który potrafi wykorzystać w meczach o stawkę, co pokazali w meczach LM. Po Duisburgu nie spodziewam się cudów, drużyna z drugiej ligi, która nie włączyła się w walkę o awans do pierwszej Bundesligi jest tu skazana na porażkę i nie tylko dla tego, że dysponują gorszym składem, ale również dla tego, że dla S04 jest to mecz o podwójną stawkę i podopieczni Ralfa Rangnicka nie mogą pozwolić sobie na wpadkę, teraz kiedy niema już Magatha widać, że z drużyny zeszło ciśnienie, widać postępy w komunikacji na boisku, zgranie i radość z gry, problemem jednak jest zmęczenie sezonem, oraz ciężkimi treningami jakie preferował poprzedni trener, ale myślę, że to jednak nie będzie już tak widoczne bo piłkarze mieli trochę czasu na odpoczynek, a Huntelaar z powodu kontuzji nie grał i na pewno jest świeży i gotowy do gry na 100%.

MSV Duisburg - Schalke 04 Typ:2 Kurs:1,55

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom