ted
Forum VIP
http://atdhe.net/26714/watch-hoffenheim-vs-ingolstadt
tylko teraz jest przerwa
tylko teraz jest przerwa
Kurs chyba nie taki :razz:. Leverkusen ostatnio nie wygląda za dobrze w defensywie i kiksy to oni potrafią popełniać co widać było w meczu z Mainz i bramkarz czasami lubi świrować więc Over raczej lekko siądzie :razz: Fronzek raczej specjalnie wystawia rezerwowego gracza mając nadzieję, że ten nie będzie wyjmował często piłki z siatki...Borussia Mönchengladbach +0,5 @ 2,31 pinnacle
Co do meczu Bayeru, to Borussia z rezerwowym bramkarzem ale za to wraca do składu Brouwers. W pamięci mają wygraną 6:3 na BayArena i to na pewno im dziś pomoże w osiągnięciu dobrego wyniku, bo źle nie grają a w ostatnim meczu z Werderem mieli mnóstwo pecha. Bayer natomiast gra solidnie ale nic więcej, do tego dochodzą kontuzje i napięty terminarz.
Chyba postawiłeś trochę na Dortmund , że się tak wściekasz ale nie masz racji... Lewy jak do tej pory dobrze grał w roli zmiennika chociażby przedostatni mecz gdzie jego akcja zadecydowało o 3 pkt dla BVB. Każdemu zdarza się gorszy dzień i takie nastają w Borussi gdzie trener zmuszony grać jednym składem musi się liczyć ze spadkiem sił... Zresztą wydaję mi się , że Borussi też średnio zależało na tych rozgrywkach dlatego się skończyło jak skończyło... Poza tym jeszcze trochę musi minąć żeby Lewandowski przyzwyczaił się do Bundesligi. Nie od razu Rzym zbudowano...A więc będę szybszy od Niemieckiej i Polskiej prasy i śmiało napiszę że Robercik Lewandowski pomógł w wywalczeniu awansu zespołowi z Offenbach.Stało się to dzięki jego nadzwyczajnym umiejętnością marnowania doskonałych okazji dzięki wspaniałemu spowalnianiu każdej zapowiadającej się ciekawie akcji oraz dzięki jego fenomenalnym wykonywaniu rzutów karnych!!!!Nie wiem jaką szkołę skończył trener zespołu z Dortmundu ale ja jako zwykły obserwator piłki kopanej nie znalazł bym miejsca w składzie dla naszego "napadziora" już po 45 minutach.Ten jednak święcie przekonany do umiejętności Robercika konsekwentnie robił zmiany zapominając o naszym rodaku który chwilami nie wiedział gdzie jest i co robi.Sytuacja z 90 minuty będzie mu się śniła po nocach a byle jaki trampkarz w podobnej sytuacji strzela gola.Kolejny raz zapytam po jakiej szkole jest trener Borussi bo jego decyzja o strzelaniu przez Robercika karnego jest co najmniej nie zrozumiała.Od razu wiedziałem że chłopak typu Robercik tego karnego nie strzeli bo to przecież nadmuchana gwiazda która przed strzałem widzi już piłkę w bramce.Gdybym miał w 3 słowach określić Robercika z dzisiejszego spotkania to napisał bym : beznadziejny nie potrzebny i krótko "LEWY".Troche sympatyzuję za zespołem z Dortmundu ale żeby było lepiej muszą koniecznie Robercika sprzedać najlepiej z powrotem do Lecha gdyż tam teraz drużyna z Poznania gra na jego poziomie.A może Robercik nie zdążył się jeszcze dobrze z Poznaniem rozstać i jego forma jak forma Lecha czyli do dupy!!
I tak oto po takim mało interesującym spotkaniu przybył nam kolejny (po Mariuszu Pudzianowskim i zespole Lecha) bohater narodowy.Już go dopisuję do swojej krótkiej listy nieudaczników sportowych i kibicuję drużynie z Offenbach która pokazała dzisiaj jaja czyli coś czego Robercik nie ma.
Klasowy napastnik a tak wypowiadano sie nie raz o Lewandowskim wchodzi do druzyny i strzela a jak dostaje szanse pokazania sie w meczu pucharowym na tle trzecioligowca to zapieprza jak glupi a nie przechodzi obok meczu i prezentuje sie jak zawodnik z A klasy.Brak jaj ,karnego strzelal jak ostatnia ..... a w meczu nic nie pokazal poza zmarnowana sytuacja z 90 minuty ktora dziecko 10 letnie by wykorzystalo.Ale niech wam bedzie Lewy jest the best macie oczy dalej przesloniete jego 2-3 dobrymi wystepami w kadrze Lecha.|Dla mnie to jest kolejna przereklamowana istota wiazaca sie z Polskim futbolem mam ogromna nadzieje ze zabraknie go na Euro gdyz Smuda sie w czas otrzasnie.Wedlug mnie w kadrze Benhakera nie mial by miejsca nawet w meczach sprawdzajacych z San Marino czy innymi potengami.Tyle w temacie jest frajerem i takie jest moje zdanieChyba postawiłeś trochę na Dortmund , że się tak wściekasz ale nie masz racji... Lewy jak do tej pory dobrze grał w roli zmiennika chociażby przedostatni mecz gdzie jego akcja zadecydowało o 3 pkt dla BVB. Każdemu zdarza się gorszy dzień i takie nastają w Borussi gdzie trener zmuszony grać jednym składem musi się liczyć ze spadkiem sił... Zresztą wydaję mi się , że Borussi też średnio zależało na tych rozgrywkach dlatego się skończyło jak skończyło... Poza tym jeszcze trochę musi minąć żeby Lewandowski przyzwyczaił się do Bundesligi. Nie od razu Rzym zbudowano...
Ochłoń trochę,bo ci żylka pęknie,cały Dortmund kiepsko zagrał a nie tylko Lewandowski,pozatym trener Dortmundu nie wystawia Lewandowskiego na ataku,tylko jako ofenywnego pomocnika,dlatego nie strzela tyle bramek.Barios też nie strzelił karnego i zmarnował kilka dobrych sytuacji i też jest dla ciebie frajerem?Klasowy napastnik a tak wypowiadano sie nie raz o Lewandowskim wchodzi do druzyny i strzela a jak dostaje szanse pokazania sie w meczu pucharowym na tle trzecioligowca to zapieprza jak glupi a nie przechodzi obok meczu i prezentuje sie jak zawodnik z A klasy.Brak jaj ,karnego strzelal jak ostatnia ..... a w meczu nic nie pokazal poza zmarnowana sytuacja z 90 minuty ktora dziecko 10 letnie by wykorzystalo.Ale niech wam bedzie Lewy jest the best macie oczy dalej przesloniete jego 2-3 dobrymi wystepami w kadrze Lecha.|Dla mnie to jest kolejna przereklamowana istota wiazaca sie z Polskim futbolem mam ogromna nadzieje ze zabraknie go na Euro gdyz Smuda sie w czas otrzasnie.Wedlug mnie w kadrze Benhakera nie mial by miejsca nawet w meczach sprawdzajacych z San Marino czy innymi potengami.Tyle w temacie jest frajerem i takie jest moje zdanie