borntofight
Użytkownik
Z dzisiejszej oferty na Puchar Niemiec wybrałem 2 spotkania które gram do tripla razem z underem w CdR. A mianowicie Schalke+under 3,5 w meczu Bayernu . Jeśli chodzi o mecz Schalke to myślę że sprawa oczywista,że muszą dzisiaj zapewnić sobie awans w Pucharze w lidze totalna klapa od 5 spotkań nie potrafią wygrać,co ma swoje odzwierciedlenie w tabelii (dopiero 7 lokata). Mecz mają u siebie co z pewnością wpłynie na nich mobilizująco. W poprzedniej kolejce rozprawili się z rywalem u siebie bez żadnych problemów wbijając im 3 bramki przy czym nie tracąc żadnej. Dodatkowym bodźcem,który powinien zadziałać na piłkarzy to gra przy nowym trenerze, po zwolnieniu Stevensa aktualnie to stanowisko objął asystent byłego trenera. Mainz w ostatniej kolejce pewnie rozprawiło się ze Stuttgartem wygrywając 3:1 w lidze,a jeśli chodzi o Puchar to w poprzedniej kolejce na wyjeździe pokonali Rossbach 4:0. Rotacje w składzie jakieś tam będą jednak zważywszy na fakt,że Liga już się zakończyła to nowy trener może pozwolić sobie na wystawienie optymalnego ligowego składu. Także kurs 1,70 na zwycięstwo biorę bez zawahania oraz polecam dodatkowo awans Schalke po 1,34.
Jeśli chodzi o drugi mecz to Bayern zmierzy się na wyjeździe z Augsburgiem,który zajmuje przedostatnią lokatę w tabeli. Jeśli chodzi o Bayern to niespodziewanie w ostatniej kolejce Ligii Niemieckiej zremisował na własnym stadionie z Borussią M. 1:1,a jeśli chodzi o Augsburg zremisowli oni na wyjeździe 1:1 z Furth. Ostatnie spotkanie Bayernu z Augsburgiem 0:2 dla Bawarczyków dzisiaj spodziewam się podobnego wyniku, jednak kurs 1,25 na wygraną Bayernu na kolana nie powala dlatego też szukam innego typu i myślę że typ na poniżej 3,5 bramki w tym meczu po kursie 1.60 jest warte uwagi. Bayern jak to Bayern ten mecz pewnie wygra spodziewam się wyniku takiego jak w ostatnim meczu tych drużyn czyli coś w okolicach 0:2 0:3 co wystarczy,aby mój typ wszedł.
A więc słowem podsumowania mam po granego tripla Schalke+Bayern under 3,5+w meczu Malagi under 2,5 co daje nam przyjemne ako 4,54 kursy z bwin'a.
Jestem pod wrażeniem jaką żenadę zagrało Schalke może i kij jeszcze jakby skończyło się 1-1 i mielibyśmy dogrywkę a tu podanie przez pół boiska i Schalke stoi jak wryte łącznie z oszołomem Hildebrandem ostatni raz gram za jakiekolwiek pieniądze na tych oszołomów z Gejzerkiszen
Jeśli chodzi o drugi mecz to Bayern zmierzy się na wyjeździe z Augsburgiem,który zajmuje przedostatnią lokatę w tabeli. Jeśli chodzi o Bayern to niespodziewanie w ostatniej kolejce Ligii Niemieckiej zremisował na własnym stadionie z Borussią M. 1:1,a jeśli chodzi o Augsburg zremisowli oni na wyjeździe 1:1 z Furth. Ostatnie spotkanie Bayernu z Augsburgiem 0:2 dla Bawarczyków dzisiaj spodziewam się podobnego wyniku, jednak kurs 1,25 na wygraną Bayernu na kolana nie powala dlatego też szukam innego typu i myślę że typ na poniżej 3,5 bramki w tym meczu po kursie 1.60 jest warte uwagi. Bayern jak to Bayern ten mecz pewnie wygra spodziewam się wyniku takiego jak w ostatnim meczu tych drużyn czyli coś w okolicach 0:2 0:3 co wystarczy,aby mój typ wszedł.
A więc słowem podsumowania mam po granego tripla Schalke+Bayern under 3,5+w meczu Malagi under 2,5 co daje nam przyjemne ako 4,54 kursy z bwin'a.
Jestem pod wrażeniem jaką żenadę zagrało Schalke może i kij jeszcze jakby skończyło się 1-1 i mielibyśmy dogrywkę a tu podanie przez pół boiska i Schalke stoi jak wryte łącznie z oszołomem Hildebrandem ostatni raz gram za jakiekolwiek pieniądze na tych oszołomów z Gejzerkiszen