Stawki są oczywiście realne , wszystkie kupony podane tutaj są zagrane też w rzeczywistości .No, kupon 1 z lepszych jakie widziałem ostatnimi czasy :grin: Grasz rzeczywiście za takie stawki, czy są one wirtualne ??
Jak masz zaśmiecać mi wątek takimi debilnymi komentarzami to lepiej się w ogóle nie wpisuj . Bukmacherka to przede wszystkim twoja wiedza , tutaj liczy się nie to ile masz szczęścia tylko to jak znasz się na sporcie który obstawiasz , loteria to może być ruletka gdzie wszystko zalezy od ślepego losu - bukmacher to nie jest loteria (i mówie ci to jako człowiek który osiąga co miesiąc średnio 20 % yieldu i wygrywa średnio po 2 - 4 tysiace na miesiącu) . Idź spać i nie pleć bzdur.Robbn - Bukmacherka to loteria :wink:
Kupon #6
Chelsea - Spartak @ 1 (1.28 )
???? Roddick (-2.5 g.) - Querrey @ 2 (2.09)
???? Federer (-5.5 g.) - Tipsarevic @ 2 (1.89)
Stawka : 400 zł
Bukmacher: Pinnacle
Kurs: 5.05
Wygrana : 2020 zł
A czego dokładnie nie możesz postawić?Możesz pokazać skan tego kuponu i powiedzieć jak można taki kupon zagrać w Pinnacle? Bo ja nie mogę postawić takiego kuponu jak Ty. Może za głupi jestem...
Nie potrafię postawić takich zakładów jak na zakładzie kombinacyjnym. Może pokaż skrin swojego kuponu. I powiedz jak Ty to postawiłeś? Co to za problem dla Ciebie?A czego dokładnie nie możesz postawić?
Żaden problem , dalej jednak nie wiem czego ty dokładnie nie mogłes postwić , u mnie wszystko było ok.Nie potrafię postawić takich zakładów jak na zakładzie kombinacyjnym. Może pokaż skrin swojego kuponu. I powiedz jak Ty to postawiłeś? Co to za problem dla Ciebie?
Żaden problem , dalej jednak nie wiem czego ty dokładnie nie mogłes postwić , u mnie wszystko było ok.
screena nie pokaże bo mi się nie chce , pokazałbym ci ale po co mam to robić? nie wierzysz mi czy co? jeśli tak to to jest już twój problem , nie widze powodu abym miał ci coś na siłe udowadniać . Moim celem nie jest chwalenie się tym że wysłałem kupon za 400 zł , tylko chce aby dzięki moim typom ludzie mogli wygrywać i co najważniejsze aby bukmacherzy przegrywali , narazie mi sie to udaje i koniec , jestem zadowolony
I KONIEC ŚMIECENIA W TEMACIE!!! , JEŚLI MASZ JESZCZE COŚ DO NAPISANIA DO PISZ NA PW.
TO SAMO TYCZY SIĘ INNYCH OSÓB