Cześć! Jestem osobą początkującą w typowaniu. Dopiero zaczynam, więc proszę o powstrzymanie komentarzy, które będą wyśmiewały moje typy oraz przemyślenia pisane w tym temacie. Jeżeli ktoś będzie miał jakąś sugestie albo wątpliwości co do moich typów to proszę śmiało komentować. Uwagi oraz przemyślenia w stosunku do moich typów będą mile widziane oraz będą mi pomagać poprawić moje kolejne typy. Będę podawał stawki w złotówkach oraz do tego kurs i wygraną. Postaram się również prowadzić temat podając ligi, polskie godziny spotkań oraz podsumowanie po miesiącu. Jeżeli ktoś zamierza grać moje typy i jeżeli któryś typ nie wejdzie, to proszę nie pisać później że to przeze mnie lub coś w tym rodzaju. Nikomu nie karzę grać moich typów, nie jest moim celem dostanie się do grupy vip. Robię to tylko i wyłącznie w celach rozrywkowych oraz w celu sprawdzenia siebie jako typera, a co z tego wyjdzie to zobaczymy. No dobra wstęp napisałem to czas zaczynać!
Kupon 1
Tenis: Casablanca.
Start: 13:20
Guillermo Garcia-Lopez - Carlos Berlocq (2:0)
Typ: Carlos Berlocq
Stawka: 8.30
Kurs: 1.55
Wygrana: 12.87
Bukmacher: Expekt
Kupon 2
Start: 15:00
Pablo Carreno-Busta - Oleksandr Nedovyesov (2-1)
Typ: Pablo Carreno-Busta
Snooker
Start: 15:30
Yu Delu - Luca Brecel (10:7)
Typ: Yu Delu
Stawka: 20
Kurs: 2.10
Wygrana: 42
Niestety pierwsze 2 kupony nie weszły. Trudno. Mam nadzieje że kolejne będą lepsze!
Kupon 1
Start: 13:20
Guillermo Garcia-Lopez - Carlos Berlocq (2:0)
Typ: Carlos Berlocq
Stawka: 8.30
Kurs: 1.55
Wygrana: 12.87
Kupon 2
Start: 15:00
Pablo Carreno-Busta - Oleksandr Nedovyesov (2-1)
Typ: Pablo Carreno-Busta
Snooker
Start: 15:30
Yu Delu - Luca Brecel (10:7)
Typ: Yu Delu
Stawka: 20
Kurs: 2.10
Wygrana: 42
Niestety pierwsze 2 kupony nie weszły. Trudno. Mam nadzieje że kolejne będą lepsze!