>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dawid D

D 0

dawid-d

Użytkownik
Cześć! Jestem osobą początkującą w typowaniu. Dopiero zaczynam, więc proszę o powstrzymanie komentarzy, które będą wyśmiewały moje typy oraz przemyślenia pisane w tym temacie. Jeżeli ktoś będzie miał jakąś sugestie albo wątpliwości co do moich typów to proszę śmiało komentować. Uwagi oraz przemyślenia w stosunku do moich typów będą mile widziane oraz będą mi pomagać poprawić moje kolejne typy. Będę podawał stawki w złotówkach oraz do tego kurs i wygraną. Postaram się również prowadzić temat podając ligi, polskie godziny spotkań oraz podsumowanie po miesiącu. Jeżeli ktoś zamierza grać moje typy i jeżeli któryś typ nie wejdzie, to proszę nie pisać później że to przeze mnie lub coś w tym rodzaju. Nikomu nie karzę grać moich typów, nie jest moim celem dostanie się do grupy vip. Robię to tylko i wyłącznie w celach rozrywkowych oraz w celu sprawdzenia siebie jako typera, a co z tego wyjdzie to zobaczymy. No dobra wstęp napisałem to czas zaczynać!

Kupon 1

Tenis: Casablanca.
Start: 13:20
Guillermo Garcia-Lopez - Carlos Berlocq (2:0)
Typ: Carlos Berlocq ⛔

Stawka: 8.30
Kurs: 1.55
Wygrana: 12.87 ⛔⛔⛔
Bukmacher: Expekt

Kupon 2

Tenis: Casablanca.
Start: 15:00
Pablo Carreno-Busta - Oleksandr Nedovyesov (2-1)
Typ: Pablo Carreno-Busta ✅

Snooker
Start: 15:30
Yu Delu - Luca Brecel (10:7)
Typ: Yu Delu ⛔

Stawka: 20
Kurs: 2.10
Wygrana: 42 ⛔⛔⛔

Niestety pierwsze 2 kupony nie weszły. Trudno. Mam nadzieje że kolejne będą lepsze!

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 3

Tenis: Monte Carlo.
Start: 13:30
Guillermo Edouard Roger-Vasselin - Pablo Andujar (1:2)
Typ: Pablo Andujar ✅

Stawka: 10
Kurs: 1.70
Wygrana: 17.00 ✅✅✅

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 4

Start: 12:15
Pablo Carreno-Busta ₋ Ivan Dodig
Typ: Pablo Carreno-Busta✅

Stawka: 1
Kurs: 1.61
Wygrana: 1.61 ✅✅✅
Bukmacher: William Hill

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 5

Stanislas Wawrinka ₋ Marin Cilic (2:0)
Typ: Stanislas Wawrinka✅

Stawka: 1
Kurs: 1.44
Wygrana: 1.44 ✅✅✅

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 6

Tenis: Kuala Lumpur (Malezja)
Start: 14:30
Lyudmyla Kichenok/Olga Savchuk ₋ Darija Jurak/Megan Moulton-Levy (2:1)
Typ: Lyudmyla Kichenok/Olga Savchuk✅

Stawka: 5
Kurs: 1.95
Wygrana: 9.75✅✅✅

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 7
Koszykówka: Euroliga
Start: 19:00
Real Madryt ₋ Olympiakos (2 kwarta wynik 23:21)
Typ: Real Madryt wygra 2 Kwartę.✅
Kurs: 1.57
Wygrana: 7.85 ✅✅✅
Analiza: Ostatnie kilka meczów Olympiakos wygrywał 2 kwartę z Realem, również w spotkaniach z innymi drużynami wygrywał drugą kwartę. Wydaje się że 2 kwarta jest najlepszą częścią meczu w którym Olympiakos jest niezwyciężone. Dziś jednak uważam że druga kwarta oraz cały mecz będą należeć do Realu Madryt. Polecam grać mniej ryzykowny zakład na zwycięstwo Realu w 1 kwarcie po kursie 1.40. Ja osobiście zagram typ bardziej ryzykowny na 2 kwartę dla realu.

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 9
Tenis: Sao Paulo 2 (Brazylia)
Start: 14:00
Jo-Wilfried Tsonga ₋ Roger Federer (6:2, 6:7, 1:6)
Typ: Jo-Wilfried Tsonga +3.5 Handicap✅ (1:2)
Kurs: 2.00
Wygrana: 10.00✅✅✅
Analiza: Ciężko tutaj cokolwiek powiedzieć o tym meczu. Przypuszczam że każdy myśli i obstawia że Roger rozniesie Tsonge, ja jednak uważam że mimo wszystko Tsonga powalczy do końca. Na 3 mecze na ziemnej rozegrane między Tsongą, a Federerem 2 wygrał Federer, a ostatni Tsonga. Można by przypuszczać że Francuz nie odpuści i przyciśnie Rogera. Chodzi mi po głowie nawet że Tsonga może wygrać ten mecz, jednak bezpieczniej będzie postawić handicap po kursie 2.00. W styczniu Tsonga się wypowiadał że pokona w tym roku Federera, uważacie że ma szanse?

D 0

dawid-d

Użytkownik
Kupon 10

Piłka nożna: Włochy
Udinese ₋ Napoli (1:1)
Typ: Udinese Powyżej 1.5 bramki⛔

Kurs: 2.80
Wygrana: 14.00⛔⛔⛔

Zabrakło niewiele. Ale wiadomo dobra passa musi kiedyś minąć. Po małej porażce pora na kolejną serie zwycięstw!

Do góry Bottom