scott99
Użytkownik
Haha, cały dawczan:grin:, jeszcze chwila i będzie dla Ciebie za późno, a na co to się domyśl.Idź się człowieku leczyć.
Haha, cały dawczan:grin:, jeszcze chwila i będzie dla Ciebie za późno, a na co to się domyśl.Idź się człowieku leczyć.
żeby już zaknąć tematKUPON 100 (Bet-at-home)100 j
1.Kostaryka - Grecja --> Grecja awans - 2,00
awans Kostaryka
STAWKA: 100 j
KURS: 2,00
WYGRANA: 200 j
CZERWIEC:1024,97 j
Wiem o tym doskonale, dlatego podaje mu przykład, bo dawczan podobnie gra takie kursy, ale nie ma systemu, cierpliwości i nie potrafi pogodzić się z czarną serią. Podbija stawki i kończy się to tak jak sami wiecie.tyle że coryoshi składa kupony właśnie z takich kursów 1,3 maksymalnie (co moim zdaniem nie jest błędem) więc zdecyduj się czy jest dobrym przykładem wg Ciebie czy nie
Właśnie dawczan teraz przygarnął kocioł garnkowi ???? . Jak sam latasz po tematach, coś tam czepiasz się itd. to jest już w porządku. Jak ktoś zwróci Ci uwagę, to wielkie halo i teksty "idźcie stąd, patrzcie na siebie itp.".To się zajmujcie tymi, którzy są w vipach, a nie mną.
A czy ja mam obowiązek co chwila wstawiania yieldu i bilansu całego tematu ? Robię bilans pod każdym kuponem jak mało kto więc naprawdę litości. Rozumiem, ze macie swoją chwile triumfu i radości z powodu moich typów, ale zajmijcie się swoimi sprawami. Bo szukanie zaczepki na siłe zaczyna robić się żenujące.żeby już zaknąć temat gdzie ty tu widzisz bilans i yield z całego tematu??
Trudno nie tłumaczyć wielu bredni i durnych kłamstw. Jesli ktoś mi zarzuca, że nie robię bilansu, a bilans jest pod kazdym typem to jest po prostu już kpina i szukanie zaczepki na siłę.Dawczan weź głęboki oddech, nie cytuj każdej wypowiedzi, nie tłumacz się
To się zajmujcie tymi, którzy są w vipach, a nie mną.z Vipów
Jak juz Ci pisałem w poradach jesteś mistrzem. Więc czas przejść z teorii w praktykę.To nie moje pieniądze, ja Wam tylko dobrze radzę.
tyle że coryoshi składa kupony właśnie z takich kursów 1,3 maksymalnie (co moim zdaniem nie jest błędem) więc zdecyduj się czy jest dobrym przykładem wg Ciebie czy nieZamiast bawić się na live w jakieś śmieszne over 0,5 czy taśmy z typami po kursach 1,20 to lepiej pobawić się w prawdziwe TYPOWANIE. Spójrz na gościa z vipów coyroshi? Czy on wchodzi na stawki 3, 4, 5 itd.? Cały czas jedzie na poziomie 0,5-1,5. Takie rzucanie kuponami tu za 35 zł, tu za 250 zł to mija się z celem.
Oczywiście, że nie jest, bo jest na(co moim zdaniem nie jest błędem)
Rozdwojenia jaźni ciąg dalszy. wanderluj odszedł, ale posty cały czas zamieszcza ???? Dobre odejście - naprawdę. Temat do zamknięcia póki co, bo sensu takie "dyskusje" nie mają żadnego.odejdź stąd jak ja
nie masz obowiązkuA czy ja mam obowiązek co chwila wstawiania yieldu i bilansu całego tematu ? Robię bilans pod każdym kuponem jak mało kto więc naprawdę litości.
OK - jako forma oczyszczenia ???? - podsumuje w wolnej chwili całość, ale naprawdę nic nie ukrywam. Gdybym chciał ukrywać to nie podawałbym w ogóle bilansu miesięcznego.nie masz obowiązku Ale nie dając co jakiś czas bilansu z całości - to też jest takie ukrywanie aktualnego stanu rzeczy (jak dla mnie). ja daje co 1-3 dni bilans z całości. Jak wchodzę w czyjś wątek z typami, to interesują mnie jego dokonania - bilans (z yieldem).
????Nie traktuj tego tak personalnie, bo ja naprawdę dobrze ci życzę. A że nie zgadzam się z tobą w pewnych kwestiach to inna sprawa.
Zgadza się, tylko, że Shakal jest wielkim teoretykiem, ale gorzej u niego z praktyką. Taka mała różnica.AKA SHAKAL dobrze ci radzi - czas coś zmienić, bo dotychczasowa forma chyba się wyczerpała....i tyle