Ostatni kupon kończący kolejny nie udany miesiąc.
Odnośnie NBA to jest tu prosty łańcuszek - Heat mają gigantyczna szansę na wskoczenie na 1 miejsce przed Pacers, bo Ci dostali paraliżu i przegrywają jak leci i z kim leci. Co prawda na chwilę obecną nie wiadomo co z 4ką graczy Allen, Wade, Chalmers i Odom, ale przynajmniej 2 z nich jak nie 3 powinno zagrać, bo mecz ważny, a nie są to jakieś poważne kontuzje. Więc Heat wygrywają z Raptors i już się bilanse wyrównują. Jeśli Raptors przegrywają to znów tylko na to czekają Bulls grający u siebie z Celtami bez Rondo. Wczoraj wygrali po zaciętym spotkaniu, ale z Rondo w składzie i w Bostonie, więc dziś bez Rondo i u siebie powinno być bez problemowo. I wtedy zrównują się bilansem z Raptors i walczą o 3 miejsce na Wschodzie. Przewaga własnego parkietu ma kolosalne znaczenie. Więc naprawdę mają już o co walczyć i Bulls i Heat.
ed:// Wade prawdopodobnie nie zagra, a Chalmers jest game-time decission, więc nie za dobrze, ale zobaczymy.
I na koniec Knicks...Mam z tym zespołem duży problem, bo z jednej strony potrafią sobie dać wrzucić 51 pkt Lakersom w jednej kwarcie ????, a z 2 strony dziś w nocy wygrywają na wyjeździe z Warriors. Rywal Knicks do 8 miejsca Hawks grają dziś z Philą więc Atlanta powinna przerwać passę 6 porażek z rzędu i w tym wypadku jeśli Knicks przegrają to są już w naprawdę fatalnej sytuacji jeśli chodzi o PO, bo przed dzisiejszymi spotkaniami mają po 31 wygranych, ale porażek Knicks mają 2 więcej. Gdzieś w necie dorwałem tekst, że Knicks być może nie będą chcieli awansować do PO, żeby przebudować skład - takie mogą być ustalenia po między Jacksonem a Anthony'm. Mnie się w to wierzyć nie chce, ale dzisiejszy mecz to zweryfikuje. Jeśli Knicks wtopią z tankującymi Jazz to wg mnie będzie świadczyło o tym, że nie chcą PO...
Odnośnie tenisa to trochę grzech grać mojego ulubieńca Adrianka po takim kursie, ale może nie dojdzie do kolejnej błazenady i u siebie we Francji jako nr 1 turnieju coś wygra. Svitolina w bardzo dobrej formie. Oglądałem ją w spotkaniu z Radwańską i fajnie to wyglądało. Co prawda nie widziałem jak gra na ziemi, ale przeciwniczka nie jest na tyle wymagająca, żeby miało to aż tak duże znaczenie...taką mam nadzieję ???? :]
Może limit pecha został wyczerpany, bo te niektóre wyniki w tym miesiącu mnie znokautowały...
KUPON 87 (Bet-at-home)
814,07 j
1. ????
Miami Heat - Toronto Raptors --> 1 - 1,35
93-83
2. ????
Chicago Bulls - Boston Celtics --> 1 - 1,15
94-80
3. ????
Utah Jazz - New York Knicks --> 2 - 1,60
83-92
4. ????