>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

~#~ Darmowy turniej w FIFE 08 ~#~

Status
Zamknięty.
bourne500 0

bourne500

Użytkownik
i gramy mecz z rewanzem
nie liczymy bramek na wyjezdzie
jesli bedzie remis po 90 min. to gramy dogrywke i karne jesli bedzie trzeba ????
jesli beda 2 zwyciestwa przeciwnych stron w karnych to gramy decydujacy mecz ????
no to gramy ????

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
1/8 FINAŁU:
Bourne - Janek 4:1
Gienia - Matex 0:1 3:2 3:1
Rybex - Lalo 3:2 0:1 3:0
Easy - Legionista 4:3 7:3​

rybex 3

rybex

Użytkownik
Z tego co mowil bourne bede gral ze zwyciesca pojedynku gienia-matex, widze ze rozstrzygniecie juz padlo a wiec chyba moge juz grac z gienia

rybex 3

rybex

Użytkownik
Po zaistnialych nieporozumieniach razem z Gienia postanowilem zagrac mecz o wszystko w ktorym padl taki wynik:
Gienia-Rybex
0-3

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
niezły bałagan troche ale ok ????
zagrałem jeden mecz z jankiem
Bourne-Janek 4:1
drugiego nie zdazylismy bo janek musial isć, wiec jeszcze sie przedluzy troche turniej niestety :/

rybex 3

rybex

Użytkownik
niezły bałagan troche ale ok ????
zagrałem jeden mecz z jankiem
Bourne-Janek 4:1
drugiego nie zdazylismy bo janek musial isć, wiec jeszcze sie przedluzy troche turniej niestety :/
Czyli dzisiaj nie zdazycie?
Ja bym proponowal dograc go do konca i zorganizowac jakis ciekawszy turniej z wieksza iloscia graczy, lepsza organizacja, regulaminem i moze nagrodami:jezora:

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja bym proponowal dograc go do konca i zorganizowac jakis ciekawszy turniej z wieksza iloscia graczy, lepsza organizacja, regulaminem i moze nagrodami:jezora:
a fundujesz ?
Tak na serio jezeli ktos bedzie chetny to moge z kims zaczac robic nastepny turniej z regulaminem itp, co do nagrod to mozna sie zrzucic na Mb.

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
doszedł do finału i juz cwaniaczy :p:p

rybex 3

rybex

Użytkownik
doszedł do finału i juz cwaniaczy :p:p
Hehe:-D a co bede sobie zalowal:jezora: ja tam staram sie rozgrywac mecze wmiare szybko wiec troche nierozumiem ile to mozna rozgrywac, rozumiemze ktos moze nie miec czasu ale 20 minut zawsze mozna znalzezc a jesli nie to niech niezapisuje sie do turnieju

rybex 3

rybex

Użytkownik
ja to bym mogl sie zrzucic ale kurde MB nie posiadam. Chyba ze sie ktos zaufany znajdzie to moge komus cos kupic jakies doladowanie do telefonu i ktos za mnie wplaci...
No wlasnie:spokodfhgfh: ja tez niemam i mysle ze ten sposob moglby wypalic

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom