Czyli dzisiaj nie zdazycie?niezły bałagan troche ale ok ????
zagrałem jeden mecz z jankiem
Bourne-Janek 4:1
drugiego nie zdazylismy bo janek musial isć, wiec jeszcze sie przedluzy troche turniej niestety :/
a fundujesz ?Czyli dzisiaj nie zdazycie?
Ja bym proponowal dograc go do konca i zorganizowac jakis ciekawszy turniej z wieksza iloscia graczy, lepsza organizacja, regulaminem i moze nagrodami:jezora:
doszedł do finału i juz cwaniaczyCzyli dzisiaj nie zdazycie?
Ja bym proponowal dograc go do konca i zorganizowac jakis ciekawszy turniej z wieksza iloscia graczy, lepsza organizacja, regulaminem i moze nagrodami:jezora:
Hehe:-D a co bede sobie zalowal:jezora: ja tam staram sie rozgrywac mecze wmiare szybko wiec troche nierozumiem ile to mozna rozgrywac, rozumiemze ktos moze nie miec czasu ale 20 minut zawsze mozna znalzezc a jesli nie to niech niezapisuje sie do turniejudoszedł do finału i juz cwaniaczy
Ja tez tak mysle, ale podrzucilem pomysl i mysle ze dzieki temu byloby o wiele ciekawiej ale to byloby bardzo ciezkie do zorganizowania..osobiscie mysle ze turniej z nagrodami nie wypali...
ja to bym mogl sie zrzucic ale kurde MB nie posiadam. Chyba ze sie ktos zaufany znajdzie to moge komus cos kupic jakies doladowanie do telefonu i ktos za mnie wplaci...osobiscie mysle ze turniej z nagrodami nie wypali...
No wlasnie:spokodfhgfh: ja tez niemam i mysle ze ten sposob moglby wypalicja to bym mogl sie zrzucic ale kurde MB nie posiadam. Chyba ze sie ktos zaufany znajdzie to moge komus cos kupic jakies doladowanie do telefonu i ktos za mnie wplaci...