>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

~#~ Darmowy turniej w FIFE 08 ~#~

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
nie nie gramy wtedy kiedy bedzie Euro po prostu jak sie skonczy ten turniej ( o ile sie skonczy) , kto jest odpowiedzialne za tabelke , bo nie ma narazie nic a tak szybko bysmy zagrali nastpene fazy turniejowe..

rybex 3

rybex

Użytkownik
ale mi nie chodzi o dokladne godizny meczow, tylko dni ME. chyb a nie bedziesz cale dnie Polsce kibicowal ????
No jak nie jak tak;] nie no moze cale dnie to nie ale wtedy to juz nie bede mial ochoty siedziec na kompie tylko wyjsc na dwor i w cos pograc z kolegami:-D

rybex 3

rybex

Użytkownik
nie nie gramy wtedy kiedy bedzie Euro po prostu jak sie skonczy ten turniej ( o ile sie skonczy) , kto jest odpowiedzialne za tabelke , bo nie ma narazie nic a tak szybko bysmy zagrali nastpene fazy turniejowe..
Taaa bysmy zagrali tylko lalo musi dograc jeszcze dwa mecze, strasznie sie to wszystko przeciaga, na poczatku turnieju powinien byc ustalony czas na rozegranie i nie byloby takich problemow.

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Taaa bysmy zagrali tylko lalo musi dograc jeszcze dwa mecze, strasznie sie to wszystko przeciaga, na poczatku turnieju powinien byc ustalony czas na rozegranie i nie byloby takich problemow.
jest ustalony czas do dzisiaj do 23:59 ???? ????
a co do tego euro to mozna zagrac ale zobaczymy jak z tym sie wyrobimy...

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja się na to piszę tylko musimy jakoś drużyny sprawiedliwie wybierać a nie że ja znów wyląduje z Celtikiem i będę 3x wolniejszy od piłkarzy Barcelony :] A turniej ME możemy zagrać zaraz po zakończeniu tego ????
pozdROWienia ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
W nastepnym turnieju moge poprsotu rozlosowac druzyny , ale zeby nie bylo ze jak mi sie trafi lepsza to kazdy bedzie gadal ze ustawilem te losowanie ( to moja propozycja ) Bo to lepsze nz ktos mial by byc pierwszy i tylko dlatego grac caly turniej z lepszym zespolem .

lalo 36

lalo

Forum VIP
Mi został tylko mecz z Jankiem ale go nie ma na gg więc jak go mam rozegrać ? :Mi został tylko mecz z Jankiem ale go nie ma na gg więc jak go mam rozegrać ? :[

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Tabela:
Miejsce|Druzyna|Punkty|W|R|P|Strzelone|Stracone|Bilans
1. Bourne________24___8 0 1___15_______5_____+10
2. Gienia06_______19___6 1 2___21_______9_____+12
3. Rybex_________16___5 1 3___17______10______+7
4. Easy__________13___3 4 2___14______11______+3
5. Legionista______13__4 1 4____15______19______-4
6. Lalo___________10__3 1 5_____8______11______-3
7. Matex_________10___3 1 5____13______19_____-6