>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dania (Superligaen | 1st, 2nd Division) - 2012/2013

Status
Zamknięty.
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Dania 1 wynik -----&gt; 2:4 ✅✅✅
Odense - Koge
Over 3.5 gola
3.10
WilliamHill

Dzisiaj o godzinie 14:00 w duńskiej Superliegen zostanie rozegrane bardzo interesujące spotkanie pomiędzy Odense, a Koge. Jest to mecz w ramach 22 kolejki spotkań. Po dotychczasowych 21 meczach gospodarze plasują się na 8 miejscu w lidze, a goście na ostatniej 12 pozycji. Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Poniżej kilka argumentów przemawiających za moim typem.
Po pierwsze obydwie drużyny to czołówka ligi pod względem średniej goli na mecz (gole stracone/zdobyte). Odense w takiej klasyfikacji jest na 1 miejscu ze średnią 3.24 gola na mecz. Koge zajmuje w klasyfikacji poniżej/powyżej 4 miejsce ze średnią 3.00 gola na mecz. Po drugie obie ekipy w tym sezonie regularnie zaliczają wysokie wyniki. Odense na 21 meczy miało aż 11 razy over 3.5 gola (około 50% wszystkich swoich emczy)! Koge miało takich spotkań 7 (około 33% swoich meczy). Po trzecie historia spotkań między Odense, a Koge to 5 mecze. Co ciekawe wszystkie te mecze wygrało Odense. W 5 meczach aż 2 razy było over 3.5 gola i aż 4 razy over 2.5 gola. Moim zdaniem dzisiaj w tym meczu wpadnie kilka bramek. Mój typ to 4:1 i over 3.5 gola.

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Koge- FC Kopenhaga 0:5 ✅
2 1,42
( bwin) 5/10
2( -1) 2,15
( bwin) 2/10
Ligowy los Koge jest niemal przesądzony. 15 pkt po 25 kolejkach, 12 pkt straty do miejsca bezpiecznego to wynik słabiutki. Na pewno teraz, zespół Koge powinien bardziej skupić się na Pucharze Danii, w którym są już na poziomie półfinału i w najbliższy czwartek zagrają pierwszy mecz przeciwko Horsens u siebie.
FC Kopenhaga przyjeżdża do Koge w celu powiększenia przewagi nad drugim w tabeli Nordsjaelland. Do składu mistrza kraju, po absencji kartkowej powraca N&#39;Doye, więc siła ofensywna Kopenhagi będzie jeszcze większa.
H2H też nie pozostawia żadnych wątpliwości co do faworyta jutrzejszego starcia:
27.11.2011 Kopenhaga- Koge 2-1
07.08.2011 Koge- Kopenhaga 2-4
05.05.2010 Kopenhaga- Koge 4-0
18.10.2009 Koge- Kopenhaga 0-2
25.07.2009 Kopenhaga- Koge 7-1

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Sonderjyske- Koge 2-1✅
Typ: 1
Kurs: 1,67

( bwin) 3/10

Kolejny typ przeciwko czerwonej latarnii, Koge. Jako, że spadek mają już niemal pewny( wciąż 12 pkt straty do miejsca bezpiecznego), Koge skupia się przede wszystkim na Pucharze Danii. W pierwszym meczu półfinałowym w czwartek zremisowali u siebie 2-2 z Horsens, mimo, że prowadzili 2-1. Po słowach zawodników i trenera wnioskować należy, iż nic nie jest jeszcze stracone i w rewanżu zapowiadają walkę do końca.
Sonderjyske również grali swój półfinał Pucharu Danii ale dzień wcześniej, co może również mieć znaczenie( dzień więcej na regenerację). Przegrali na wyjeździe z FC Kopenhaga 0-1, co w kontekście rewanżu na własnym stadionie nie jest złym wynikiem.
Gospodarze w lidze ostatnio imponują formą. 5 meczów i aż 4 wygrane oraz remis, w tym zwycięstwo 4-0 w ostatniej kolejce na boisku Lyngby.
Goście w niedzielnym spotkaniu zagrają osłabieni brakiem najlepszego strzelca Madsena( 24/7), podstawowego napastnika Runsewe( 24/1) oraz obrońcy Bendtsena( 14/0).
Sądzę, że po takim kursie można zagrać na zwycięstwo gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
windover 28,1K

windover

Użytkownik

FC Copenhagen - Horsens typ: FC Copenhagen @ 1.50 ✅
Czy ktoś jest w stanie zatrzymać Kopenhagę która zmierza po kolejny tytuł w Duńskiej Superligaen? Na pewno jest jedna drużyna która trzyma się po wczorajszym zwycięstwie na odległość trzech oczek i chodzi tu o Nordsjaelland które wczoraj ograło na wyjeździe Aalborg BK (2-0). Miejscowi od Marca są niepokonani w 9-meczach nie zanotowali żadnej porażki co jest wynikiem wręcz znakomitym ,ale nie gorzej prezentują się goście którzy 9-ostatnich spotkań przegrali zaledwie dwa i to z ekipami z czołówki zarówno wiceliderem jak i czwartym Midtjyllandem. Kopenhaga ostatnio u siebie wygrała z SonderjyskE (1-0) z kolei rywal tylko zremisował z ostatnim w tabeli i spadającym do niższej ligi HB Koge czym stracili definitywnie szansę na walkę o mistrzostwo Danii ,bramkę na (2-2) w doliczonym czasie gry strzelił Morten Rasmussen. Dziś siły po obu stronach w miarę porównywalne po stronie gospodarzy zabraknie Thomas Delaney (19/1) oraz Thomas Kristensen (21/1). Po stronie rywali zabraknie wyżej wymienionego strzelca bramki z ostatniej kolejki Morten Rasmussen (24/1), Martin Retov (24/4), Kenan Hajdarevic (14/1) oraz bramkarza Sorena Jochumsena (18/1). Jak ciekawostkę dodam ,że w ataku gości zagra Johan Absalonsen który przebywa na wypożyczeniu właśnie z Kopenhagi. Typuje tutaj niewysokie zwycięstwo miejscowych które może się okazać kluczowym w kontekście obrony tytułu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
windover 28,1K

windover

Użytkownik
Midtjylland-Koge typ: Midtjylland H (0-1) @ 1.80
wynik: 2:1 ⛔

Na szybko ,bo nie chcę mi się dziś rozpisywać jest za gorąco. Goście bardzo osłabieni Marcel Rømer (27/2), Bo Storm (21/2), Nicolaj Madsen (25/7), Andreas Sørensen (13/0), Simon Richter (15/0). Różnica między formą obu zespołów jest znaczna warto pokusić się o mały handi ,jedynka jest pewna ale tylko po @ 1.3

F 0

figof87

Użytkownik
ma ktoś może jakieś informacje na temat meczu:

Nordsjaelland - Odense

Chyba warto zagrać na gospodarzy?

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Nordsjealland - Odesne

Gospodarze mają szansę dzisiaj na objęcie prowadzenia w lidze i zbliżenie się do historycznego sukcesu - mistrzostwa. Odense nie prezentuje się tak dobrze jak jeszcze w zeszłym sezonie i teraz walczy o utrzymanie, jednak dzisiejszy mecz nie jest dla gości spotkaniem o wszystko, bowiem przed Odense jeszcze mecze z bezpośrednimi rywalami o utrzymanie. Dodatkowo goście dzisiaj osłabieni brakiem dwóch czołowych obrońców i dwóch pomocników. Wobec bardzo dobrej formy gospodarzy dziś chyba warto na nich postawić.
Typ: 1 - 1,50 bet365

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
Odense gra już o nic, maja pewne utrzymanie, zespoly ktorej spadaja rozegraly juz swoje mecze , i zostało im tylko po jednym spotkaniu a Odense ma 4pkt przewagi nad miejcem spadkowym. Myśle że mogą nawet &#39;puscic&#39; im ten mecz : )
Nordsjealland (0-1,5) - Odesne
typ 1

windover 28,1K

windover

Użytkownik
ma ktoś może jakieś informacje na temat meczu:
Nordsjaelland - Odense
Chyba warto zagrać na gospodarzy?
Lineups (Not Confirmed)
1.Jesper Hansen
18.Michael Parkhurst
5.Andreas Bjelland
2.Jores Okore
8.Patrick Mtiliga
6.Enock Kofi Adu
7.Nicolai Stokholm
22.Andreas Laudrup
17.Søren Christensen
9.Tobias P. Mikkelsen
12.Rawez Lawan
Manager: Kasper Hjulmand
Substitutes16.Rune Pedersen
4.Henrik Kildentoft
10.Mikkel Beckmann
19.Mark Gundelach
20.Kasper Lorentzen
21.Ivan Runje
23.Mario Ticinovic
30.Lasse Petry
Unavailable14.Joe Sise
25.David Jensen
33.Stefan Wessels
2.Espen Ruud
26.Daniel Høegh
24.Bashkim Kadrii
21.Rurik Gislason
18.Kalilou Mohamed Traoré
19.Eric Djemba-Djemba
22.Bernard Mendy
9.Rasmus Falk Jensen
11.Morten Skoubo
15.Kasper Larsen
Manager: Poul Hansen
Substitutes30.Daniel Krog
16.Jacob Schoop
20.Timmi Johansen
35.Oliver Larsen
25.Christian Sørensen
40.Christian Bannis
Unavailable17.Mads Toppel
8.Tore Reginiussen
1.Jesper Christiansen
5.Anders Møller Christensen
4.Hans Henrik Andreasen
10.Andreas Johansson

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
To czemu kursy wszedzie rosną ;)?
nie wiem co maja na celu te lekkie podwyzki kursu na vicelidera ligi, może celowo chca odstraszyc graczy na stawianie na ten mecz ???? ?
dla mnie to pewniak jak ich mało .

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
nie wiem co maja na celu te lekkie podwyzki kursu na vicelidera ligi, może celowo chca odstraszyc graczy na stawianie na ten mecz ? dla mnie to pewniak jak ich mało .
a wiesz w ogole cos na temat relacji miedzy druzynami ? czy kibice nie maja przypadkiem kosy ze soba ? cos na temat skladow ?
chyba ze swoj typ opierasz tylko na tabeli to ok...
edit : po skladach widac ze Odense bardzo okrojone...

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
To ja pójdę w stronę statystyk:
-gospodarze na 15 meczy u siebie 6 razy prowadzili do przerwy
-goście na 14 meczy na wyjeździe tylko 4 razy przegrywali do przerwy.
Więc, może:
Nordsjaelland - Odense 1/2 X2 @ 1,61 / Bet365 ✅ 0-0
ed: Strasznie nudna pierwsza połowa. Jeden strzał celny w wykonaniu obu zespołów najlepiej to obrazuje. Odense ciągle w obronie. Ciekawie wygląda zakład na Live:
Under 8 rożnych @ 1,825 / Bet365 ⛔ trochę się ruszyło

M 135

mhm

Użytkownik
kursy rosna to dobrze. Masz dobry typ a kursy rosna to sie ciesz bo 95% ludzi jest w dupe u buka, graja zle na Odense a ty zlapiesz lepszy kurs. Chyba ze twoj typ jest zly. Ja tam sie ciesze jak na to co chce zagrac rosna kursy.

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
a wiesz w ogole cos na temat relacji miedzy druzynami ? czy kibice nie maja przypadkiem kosy ze soba ? cos na temat skladow ?
chyba ze swoj typ opierasz tylko na tabeli to ok...
edit : po skladach widac ze Odense bardzo okrojone...
szczerze to patrzyłem tylko na sytuacje w tabeli i historie spotkan, do tego przekonalo mnie kilka abstynencji w skladzie OBK.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
kursy rosna to dobrze. Masz dobry typ a kursy rosna to sie ciesz bo 95% ludzi jest w dupe u buka, graja zle na Odense a ty zlapiesz lepszy kurs. Chyba ze twoj typ jest zly. Ja tam sie ciesze jak na to co chce zagrac rosna kursy.
Jak masowo rosną to jest coś na rzeczy ;). Typ moze i byl ok ale od razu mi smierdział... sam nie wiem czemu.

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
duzo emocji, poprzeczka w koncowce.... goscie w takim osłabieniu.
Potwierdzenie tezy, ze pewniakow nie ma. ????

M 135

mhm

Użytkownik
Jak masowo rosną to jest coś na rzeczy
co jest na rzeczy?
Dzisiaj mecz Isner - Kohlschreiber. Kursy rosly na Kolbe i co jest na rzeczy? 6:2 w 1 secie. Co ma byc na rzeczy? Sprzedany mecz o mistrza? Ludzie graja masowo bo maja zle info. Tym na Nordsjaelland byl dobry bo ogladalem caly mecz i cisneli niemilosiernie. 25 strzalow ponad. 11 rogow. Poprzeczka, kilka strzalow kolo slupka. Nie wpadlo.
Twoja logika jest dziwna. Skoro 90% ludzi przegrywa to nie moga spadac kursy i nie moze to wchodzic bo buk by poszedl z torbami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom