Między kontami masz przewalutowanie.tylko czy miedzy tymi kontami można przerzucać środki za darmo czy to juz też przewalutowanie?
założyłem konto w euro i jest dużo opcji. Ecopayz, skrill nettler. wpłata Ecopayz w momenciez tego co widzialem to w opcjach platnosci na dole strony jest do wyboru tylko jedna metoda - Ecopayz i do tego trzeba miec konto na dafie w dolarach, czy moze jest inaczej? ma ktos konto w innej walucie, np w eur jakie sa wtedy metody platnosci dostepne?
Jesli chodzi o polskie konto na dafabet z polskim adres itd to jedyna opcja wplaty i wyplaty jest portfel ecopayz.Witam czy mogę wpłacić przez skrilla środki w pln i potem wypłacać?
Ja dalej gram. Dzisiaj stawialem u nich zaklad. Nie sluchaj zadnych czatow bo tam kazdy inaczej gada i kazdy ma inne info.Ktoś tam nadal gra? Na angielskim supporcie poinformowano mnie, że to nie możliwe...
Dla graczy z Polski jedyna metoda wplaty i wyplata jest Ecopayz. To bardzo podobne do skrilla choc maja ciut wyzsze prowizje. Ja jestem jednak zdania ze i tak lepiej grac w ten sposob niz placic haracz Juroszkom
Nie pobiera prowizji od wplat i wyplat. Kursy sa takie same po zalogowaniu. Badzmy powazni to jeden z najbardziej renomowanych bukmacherow a nie zaden sciek pokroju 1xbet. Bukmacher przeznaczony dla graczy profesjonalnych z wysokimi limitami. Jesli sie nie gra surebetow (czego oni bardzo nie lubia i to tepia) to nawet przy regularnym ogrywaniu buka zlimitowanie konta nie grozi. Praktycznie wszystkie zdarzenia przedmeczowe sa na live.Jakie aktualne opinie?
Czy bukmacher pobiera dodatkowe prowizje oś wpłat i wypłat? Planuje wpłacać i wypłacać przez ecopayz z konta mbank. W takim wypadku jedyna prowizja to ecopayz 10 euro za wypłatę?
Czy kursy po zalogowaniu są takie same jak przed?
Jedyne czego mi brakuje to notatki przedmeczowej czy dane wydarzenie będzie możliwe do obstawiania później na live.
Dziękuje za odpowiedz. Jeżeli ecopayz lub/i dafabet maja coś takiego jak reflink to podaj swój, zarejestruje się.Nie pobiera prowizji od wplat i wyplat. Kursy sa takie same po zalogowaniu. Badzmy powazni to jeden z najbardziej renomowanych bukmacherow a nie zaden sciek pokroju 1xbet. Bukmacher przeznaczony dla graczy profesjonalnych z wysokimi limitami. Jesli sie nie gra surebetow (czego oni bardzo nie lubia i to tepia) to nawet przy regularnym ogrywaniu buka zlimotowanie konta nie grozi. Praktycznie wszystkie zdarzenia przedmeczowe sa na live.