>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czysty umysł Karmola - ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Na początek trochę ryzykownie, ale z perspektywą osiągnięcia sukcesu ;) Później coś z NBA

Atletico Madryt - FC Barcelona
Atletico ⛔⛔ 0:0
3,20
Bet365
Stawka: 2j

Może zacznę od gospodarzy dzisiejszego świetnie zapowiadającego się spotkania. Atletico pod wodzą Simeone zrobiło w ostatnich dwóch latach niesamowity postęp. Ich kultura gry robi wrażenie. Widać, że w tym zespole każdy dokładnie wie za co odpowiada. Drużyna, która jest w mojej opinii jedną z najlepiej zbalansowanych ekip w Europie. Świetne przechodzenie z linii obrony do ataku. Cholo wpoił w tym zespole niebywałą dyscyplinę, a efekty widać na boisku. U siebie Atletico gra nie dość, że skutecznie to jeszcze atrakcyjnie bo chyba 33 gole strzelone w 9 meczach mówią same za siebie. Dodać do tego tylko 6 straconych bramek i mamy obraz, jak w tym sezonie poczynają sobie Los Colchoneros. Nie będę teraz cytował wypowiedzi kolegi, który wyżej wspominał o tym, że siła madryckiej ekipy to głównie Costa i Villa, ale po prostu się z tym nie zgadzam. Fakt, Costa jest w tym sezonie w niesamowitym gazie. Stał się goleadorem z prawdziwego zdarzenia. Villa usunął się trochę w cień, ale bazując na swoim doświadczeniu i nazwisku potrafi skutecznie zwrócić uwagę obrońców na siebie, dzięki czemu korzysta na tym Diego. Tylko, że trzeba zwrócić uwagę na szereg innych zawodników. Nie będę wymieniał całego zespołu, ale dwójka stoperów w osobach Godina i Mirandy robi wrażenie, Koke grający swój najlepszy sezon w karierze, Turan czy też boczni obrońcy to wszystko zawodnicy potrafiący robić różnicę. Charakterystyka ich wszystkich trwałaby wieki, więc zostanę przy tym, że Atleti jako drużyna stanowi monolit.
Barcelona... no właśnie, wg. wszelkich znaków na niebie na ten moment Messi NIE jest awizowany do wyjścia w podstawowym składzie. Mało tego, najprawdopodobniej Neymar też nie zacznie meczu w podstawie, więc gdyby potwierdziły się te informacje skład Barcy bazowałby na ustawieniu z fałszywą 9 w postaci Fabregasa. Nikt mi nie wmówi, że jest to pozycja, na której Cesc czuje się komfortowo. Najzwyczajniej w świecie traci tam swoją wartość bo jego miejsce jest w środku pola na miejscu Xaviego, który młodszy już nie będzie, a formę w tym sezonie ma przeciętną (dużo powiedziane).
Ostatnie mecze Barcy to przekonywujące zwycięstwa i widoczny wzrost formy m.in Pedro, który prezentował się w fajnie. Widać, że świat w Barcelonie poza Messim też istnieje bo ich gra wyglądała całkiem nieźle. Chcę tu przez to powiedzieć, że brak Messiego od pierwszej minuty wcale nie musi być jakoś mocno odczuwalny bo nawet w tym ostatnim spotkaniu, w którym strzelił 2 gole nie uczestniczył we wszystkich akcjach Barcy i widać było, że grał dość asekuracyjnie. Zagadką dla mnie jest postawa linii defensywnej Barcelony bo przy szybko wyprowadzanych atakach gospodarzy, mogą mieć duży problem. Akurat w obronie Duma Katalonii w tym sezonie nie błyszczy i nie zdziwię się, jeśli to właśnie przez błąd ustawienia lub indywidualny błąd w obronie szala zwycięstwa przechyli się na korzyść miejscowych.

Podsumowując liczę dzisiaj na wyrównane widowisko, gdzie będą decydować detale. Jednak przewaga własnego boiska i nieprzemawiająca do mnie obrona gości skłania mnie do postawienia na Atletico. Jak zawsze szukam dość wysokich kursów, więc oprócz zwycięstwa gospodarzy proponuję:

Diego Costa strzela i drużyna Atletico wygrywa ⛔
5,20
Betsson
Stawka: 1,5j

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dubel morderca:

Dragic over 19,5 pkt
1,90

Lowry over 15,5 pkt
1,96

Ako: @3,74 ⛔⛔
Marathonbet
Stawka: 3j

W telegraficznym skrócie bo dzisiaj nie mam weny do pisania dłuższych analiz, ale decyduję się na te 2 bety z pełnym przekonaniem. Odkąd w Suns kontuzję ma Bledsoe, Goran wziął ciężar gry na swoje barki. W sumie niczego innego nie można było się spodziewać bo jeśli nie on to kto? Notuje ładne cyferki po stronie zdobytych punktów, dużo rzuca na niezłym %. Dzisiaj przeciwko śmiesznej obronie z Detroit powinno być podobnie.

Lowry to człowiek, który mnie ostatnio nie zawiódł przy okazji meczu właśnie z Detroit. Nie będę się powtarzał. Dużo zależy od niego, wzrosła jego pozycja w zespole po odejściu Gaya. Dzisiaj Brooklyn powinien się trzymać, więc Lowry przy odpowiedniej ilości minut na parkiecie powinien wykręcić spokojnego overka. Raz w tym sezonie już te ekipy się mierzyły i nawet obecność w składzie Gaya nie przeszkodziła Lowry&#39;emu w zdobyciu 24 pkt. Warto dodać, że na przeciw siebie w tamtym meczu miał Livingstona, który i teraz zagra pod nieobecność Derona Williamsa.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Skoki:

Gregor Schlierenzauer - Kamil Stoch
Schlierenzauer
1,55

Michael Hayboeck - Wolfgang Loitzl
Hayboeck
1,60

Ako: @2,48 betsson ⛔⛔

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Trzeba jakoś przywitać AO, tym bardziej, że w NBA dzisiaj brak ciekawych wydarzeń. Za 2 lub 3 dni robię podsumowanko dwóch pierwszych tygodni mojego tematu, a póki co taki o to kupon przygotowałem:

Mikhail Youzhny - Jan - Lennard Struff
Youzhny ✅
1,22

Dudi Sela - Jarkko Nieminen
Nieminen ✅
1,44

Pablo Carreno - Busta - Julien Benneteau
Benneteau ✅
1,30

Tommy Robredo - Lukas Rosol
Robredo ✅
1,80

Ako: @4,13 bet365 ✅✅
Stawka: 4j

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Wczoraj postanowiłem odpuścić noc z NBA i nic nie grałem. Dzisiaj prawdę mówiąc za dużo w oczy również się nie rzuca, ale to w mojej opinii tak:

New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs
Spurs (-6,5pkt) ⛔⛔ w temacie minus, realnie zwrot
Bet365
1,95
Stawka: 6j

Wydaję mi się, że typ godny sporej uwagi z racji tego, jak wygląda ostatnio forma obu drużyn oraz co się wokół nich dzieje. Może zacznę od gospodarzy tego meczu czyli drużyny Pelikanów. Niestety, ale ich sen o PO w tym sezonie staję się coraz mniej realny, a ma na to wpływ kilka czynników. Przede wszystkim znaczna dysproporcja między ich mocną jak na moje oko s5, a ławką. Naprawdę obiecująco przed sezonem wyglądały nazwiska Davisa, Holidaya, Aminu czy Andersona i wielu podzielało opinię, że New Orleans ma szanse sporo namieszać w silnej konferencji zachodniej. Rozgrywki nieco weryfikują plany Pelikanów bo na ten moment wygląda to bardzo mizernie. Jednym z elementów tego stanu rzeczy są na pewno kontuzję czołowych zawodników drużyny. Już jakiś czas temu wypadł ich najlepszy strzelec Anderson, a do tej pory nie potrafią załatać dziury po tym zawodniku. Ostatnio kość piszczelową złamał Holiday i choć jego adaptacja w zespole przebiegała jak przebiegała bo na pewno nie prezentował tego do czego przyzwyczaił Nas grając w 76-ers to był ważnym zawodnikiem zespołu umożliwiającym niejako większą rotację. Na dodatek w ostatnim meczu nie zagrał Tyreke Evans, a dziś jego występ jest również niepewny. Zostało dwóch zawodników gwarantujących solidne zdobycze punktowe, a są to Davis i Gordon tyle tylko, że ciężko trzymać wynik przez cały mecz bazując na postawie dwóch zawodników, a tym bardziej jeśli na przeciw stoją Spurs. Ławka Pelikanów na ten moment nijak ma się do tej, którą posiadają Ostrogi. W ataku gospodarze obniżyli znacznie loty przegrywając 5 ostatnich spotkań i tylko raz przekraczając w nich 100 pkt. Nic, kompletnie nic nie wskazuje na to by dziś przerwali tą złą passę. Wczoraj oglądałem Spursów z Wilkami. Goście słynący z dobrej ofensywy po kilkunastu minutach gry błąkali się, jak dzieci we mgle. Love rzucał na fatalnej skuteczności ale nie dlatego, że miał słaby dzień tylko dlatego, że był potrajany! Obrona San Antonio na najwyższym poziomie. Jeśli dzisiaj choć w części zademonstrują to co widziałem wczoraj to wynik może być tylko jeden, a będzie to pewne zwycięstwo gości. 6 ofensywa ligi jeśli chodzi o ilość zdobywanych punktów na mecz, 3 defensywa pod względem ilości traconych punktów. To są cyferki Spurs. Dzisiaj to powinno być zauważalne na parkiecie. Nawet jeśli liderzy (weterani) dostaną mniej minut bo są b2b ławka zrobi swoje bo jest po prosto mocna. Polecam.

I kolejny kupon z AO:

Marinko Matosevic - Kei Nishikori
Nishikori ✅
1.26

Bradley Klahn - Grigor Dimitrov
Dimitrov ✅
1.20

Philipp Kohlschreiber - Aljaz Bedene
Kohlschreiber zwrot
1.11

Jimmy Wang - Yen-Hsun Lu
Lu ✅
1.2

Ako: @2,10 betsson ✅✅

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Chciałem wcześniej dodać swoje propozycje, ale &quot;sprawne&quot; działanie forum to skutecznie uniemożliwiło dlatego dzielę się swoimi przemyśleniami teraz. Od razu mówię, że linia na Conleya podana przeze mnie jest już nieaktualna (obecnie co najmniej jedno oczko wyżej). Wcześniej po prostu nie dało się tego wrzucić. Po dzisiejszej nocce robię podsumowanie pierwszych 2 tygodni mojego typowania, więc czujność wskazana ;)

Krótko o Conleyu. Dzisiaj Miśki grają u siebie z OKC czyli zanosi się na bardzo wyrównane spotkanie. Gospodarze jeśli chcą myśleć o zwycięstwie muszą polegać przede wszystkim właśnie na Mike&#39;u i Randolphie, którzy są zdecydowanie ludźmi najważniejszymi w Memphis pod nieobecność Gasola. Conley w świetnej formie. Bariera 20 pkt w ostatnich meczach przeważnie pęka. Sporo rzuca, a dzisiaj na przeciw będzie miał Jacksona, któremu powinien splątać nogi ????

Conley over 18,5 pkt ✅✅
1,93
Marathonbet
Stawka: 5j

I teraz już tenis:

Samantha Stosur - Tsvetana Pironkova
Pironkova +3
1,87

Flavia Pennetta - Monica Puig
Pennetta
1,50

Sam Querrey - Ernest Gulbis
Gulbis
1,48

Ako: @4,15 betsson ⛔

Matthew Ebden - Vasek Pospisil
Pospisil
1,42

Mona Barthel - Luksika Kumkhum
Barthel
1,60

Dmitry Tursunov - Denis Istomin
Liczba gemów: powyżej 40.5 zabrakło jednego gema ????
1,87

Ako: @4,25 betsson ⛔

O jednak jeszcze jeden typ z NBA się zapodział ;) w dubelku... Irving często po słabszym występie w następnym meczu potrafi się zrekompensować i rzucić sporo punktów. Nie ma co się oszukiwać, dzisiaj okazje do tego będzie miał znakomitą. Cavs grają z Lakers, którzy bronią fatalnie, a o gościu, który będzie go krył może nie wspomnę bo szkoda klawiatury ;) Over jak najbardziej popieram ????

Kyrie Irving powyżej 22 pkt
1,80

Lauren Davis - Julia Goerges
Goerges
1,70

Ako: @3,06 betsson ⛔
Stawka 3j

Powodzenia!

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Miało być dzisiaj podsumowanie, ale nie wyrobiłem z czasem. Obiecuję, że jutro wieczorem, najpóźniej w sobotę wszystko ujrzycie ;) Od tego momentu będę też pisał ile potencjalnie mogę wygrać na danym kuponie bo wcześniej tego nie robiłem co znacznie utrudni mi robotę w podliczeniu wszystkiego. Na dzisiaj ciekawe i dużo spotkań NBA. Zapraszam do lektury i pobierania ;)

Washington Wizards - Miami Heat
Heat
1,40

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies
Memphis
1,42

Ako: 1,99 Betsson ⛔⛔
PW: 11,93

Zarówno Heat, jak i Memphis powinni uporać się z dzisiejszymi rywalami bo są po prostu lepszymi zespołami. Miami ostatnio nie grali na miarę ekipy, która posiada aktualnie pierścienie za wygranie całych rozgrywek w poprzednim sezonie. Zwycięstwa przeplatane porażkami to nie to do czego nas przyzwyczaili Lebron i spółka. Dzisiaj świetna okazja do tego, by wrócić na właściwe tory i mecz z Wizards. Washington we własnej hali wygląda naprawdę blado i nie sądzę, by dziś stanowili duże zagożenie dla przyjezdnych. LBJ udzielił wywiadu, w którym mówi o tym, że nie jest zbytnio zadowolony ze swoich zdobyczy punktowych i zobaczymy jego nowe oblicze. Ja go trzymam za słowo i liczę, na jego świetny występ w meczu z Czarodziejami. Miami musi wygrywać, jeśli chce mieć przez całe play off przewagę parkietu po swojej stronie bo na horyzoncie niezwykle groźna Indiana. Umiejętności niewątpliwie po stronie Heat.

Drużyna Memphis zatrzymała wczoraj Thunder na własnym parkiecie co tylko potwierdza w jakiej znajdują się dyspozycji. Ich obrona funkcjonuje coraz lepiej i widać, że już na dobre Miśki włączyły sie do walki o PO na silnym zachodzie. Kolejną dobrą dla nich wiadomością jest powrót do wyjściowego składu ich kluczowego gracza jakim jest Marc Gasol. Teraz ich defence powienien stać na najwyższym poziomie, a Gasol to również dodatkowa opcja w ofensywie i zwiększenie rotacji w zespole. Na przeciw dziś słabe Bucks, może najsłabsze w lidze, także wydaje się oczywiste, że rozpędzony zespół gości powinien wywieźć zwycięstwo z Milwaukee. Faworyt w tym meczu jest tylko jeden!

Uważam, że taki zestaw drużyn daje duże szanse powodzenia.

Specjalnie nie użyłem w poprzedniej analizie wszystkich argumentów dotyczących słabości Bucks bo użyje ich teraz przy okazji kolejnej propozycji

Bucks under 91 pkt ✅✅
1,91
Betsson
Stawka: 7j
PW: 13,37

Memphis - Bucks
under 186,5 pkt ✅✅
1,91
Betsson
Stawka 6j
PW: 11,46

Uczepiłem się tego meczu, ale widzę tu niezłe bety Więc tak... Po części zgadzam się z Majstim, że Bucks to dno jeśli chodzi o ofensywę i defensywę jednocześnie, ale pójdę w inna stronę i poprę to kilkoma argumentami. Najpierw pod lupę idzie under Bucks... Milwaukee rzucają w ostatnim czasie (i nie tylko) ponad 90 pkt tylko z tak ofensywnymi zespołami, jak Lakers, Suns czy Minnesota, ale żeby poszukać tych spotkań to i tak musiałem sięgnąć wzrokiem ładnych parę meczów wstecz. Jeśli stanie na przeciw ktoś, kto umie choć trochę pobronić robi się dramat. I teraz dla potwierdzenia tego co chcę osiągnąć czyli skłonić Was do grania na under kilka cyferek... Bucks to ostatnia! drużyna ligi pod względem ilości zdobywanych punktów na mecz biorąc pod uwagę 100 posiadań, 29 drużyna ligi (przedostatnia) jeśli chodzi o średnią zdobywania punktów na mecz ogółem. Jest jeszcze jedna ważna rzecz w kwestii undera zarówno Bucks, jak i w całym meczu... Tempo gry to 26 miejsce tej ekipy pod względem tempa gry w całej lidze. Te liczby mówią same za siebie. Dzisiaj na przeciw Memphis czyli głównie szczelny defence, więc niby jak Bucks ma rzucić te 91 punktów? Pytanie pozostawiam bez odpwiedzi... Pomyślcie. Jedyny minus to b2b Miśków, ale czy to będzie miało aż takie znaczenie? Nie sądzę. Teraz płynnie przechodzimy do undera w całym meczu. Oczywiście przytoczone powyżej argumenty są niejako częścią składową, więc teraz krótko o Memphis. Od Miśków wolniej akcje przeprowadzają pod względem statystyk tylko gracze New York Knicks, więc dzisiaj możemy liczyć konstruowanie akcji w ślimaczym tempie. Jeśli chodzi o ofensywę to też jedynie środek stawki jeśli chodzi o punkty zdobywane na 100 posiadań. Nie ma w tej drużynie jednego strzelca wyborowego. Tam akcje są przeprowadzane starannie, zespołowo bez zbędnego pośpiechu dlatego pobieram też under w całym meczu. Może to trochę dzisiaj wszystko napisane chaotycznie, ale to z tego powodu, że sporo rzeczy przychodzi do głowy w tym samym momencie, Mam nadzieję, że wszystko jest czytelne i zrozumiałe ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Podsumowanie moich dwóch pierwszych tygodni typowania w temacie:​

Całkowita ilość oddanych typów/trafionych typów: 79/47
Skuteczność: 59,49%

Całkowita ilość zawartych kuponów/trafionych kuponów: 49/23
Skuteczność: 46,93%

Całkowita ilość zainwestowanych jednostek: 191j
Całkowita ilość wygranych jednostek: 220,72j

Zysk: 29,72j
Yield: 15,56%

Całkiem nieźle, jak na początek. Po pierwszych dwóch tygodniach już jest ładny zysk. Postaram się dalej podawać takie typy, by było zielono ;)
A na dziś ode mnie:

Stephen Curry to score 24 points or more and the Warriors to win ⛔⛔ Curry na luzie, tyle tylko, że Durant zrobił show...
4,33
William Hill
PW: 12,99

Do tej pory OKC z GSW stoczyły dwa bardzo emocjonujące mecze i na tą chwilę ich bilans bezpośrednich spotkań to 1:1. Oba mecze były bardzo wyrównane, oba były również overowe i w obu prym po stronie gospodarzy wiódł Russell Westbrook, który zdobył 34 i 31 pkt znacznie przyczyniając się do jednego ze zwycięstw Thunder. Tak naprawdę GSW ten przegrany mecz również mieli w garści prowadząc przez całe zawody, ale niesamowity rzut Russella z końcową syreną dał zwycięstwo OKC. Dzisiaj po stronie gospodarzy tego gracza zabraknie i nie ma wątpliwości, że jest to osłabienie, a potwierdza to przeciętna gra Oklahomy w ostatnich meczach, gdzie również brakowało tego zawodnika. Nie powiedziałbym również, że Wojownicy stracili formę bo porażki bo takiej serii imponujących zwycięstw przyjść musiały, a że stało się to z rozpędzonymi Denver i coraz lepiej grającymi Nets, ujmy nie przynosi. Dzisiaj jest niepowtarzalna szansa na odbicie sobie tych porażek. Goście imponują wyjściową s5. Zagrożenie może przyjść praktycznie z każdej strony, posiadają jak na moje więcej opcji w ataku i będzie to dzisiaj widać. Jednak tą pierwszą strzelbą powinien być nie kto inny jak Stephen Curry i to głównie on mam nadzieję przyczyni się dzisiejszej nocy do zwycięstwa nad Oklahomą. W obu poprzednich meczach zagrał ponad 40 minut oddając masę rzutów. Rzucił 27 i 22 pkt co jest obiecującym prognostykiem w kontekście dzisiejszego meczu. Na przeciw będzie miał Jacksona, a nie tak jak wcześniej Westbrooka, więc tym bardziej powinno być mu łatwiej przekroczyć linię 23 pkt. Obie drużyny są w czołówce, jeśli chodzi o tempo prowadzonych akcji, także myślę, że ujrzymy dobre widowisko okraszone zwycięstwem gości. Sam Durant moim zdaniem nie podoła Wojownikom i im dalej w mecz tym bardziej powinna uwidaczniać się przewaga gości. Nie powiedziałbym też, że OKC posiada jakąś strasznie mocną ławkę. Typowi wyrobnicy, nie stać ich na pociągnięcie wyniku... Skłaniam się więc do jeszcze jednego typu:

GSW over 103 pkt ✅✅ duży spokój ;)
1,90
Betsson
PW: 7,60

San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers
Spurs (-5) ⛔⛔
1,90
Marathonbet
PW: 7,60

Mam wrażenie, że to Portland to już nie ten sam zespół co jeszcze kilka tygodni temu rozjeżdżający każdą napotkaną przeszkodę na drodze. Nie mówię, że popadli w jakiś kryzys, absolutnie. Dalej są drużyną, która jest nastawiona ultra ofensywnie i zdobywa statystycznie najwięcej punktów/mecz ze wszystkich ekip w lidze, ale mają przestoje i braki w defensywie, które nie trudno zauważyć. Dzisiaj przyjdzie im się mierzyć ze świetnie zbalansowaną drużyną Spurs, która nabiera rozpędu i już zameldowała się jako lider na zachodzie. Balans to słowo klucz dla mnie w dzisiejszym meczu, a dokładniej balans między atakiem, a obroną. Ten czynnik zdecydowanie przeważa po stronie gospodarzy dzisiejszego meczu. Spurs to nie tylko ścisła czołówka ligi pod względem ataku (3miejsce), ale i pod względem defensywy (również 3 miejsce). Dla mnie jest to wzór do naśladowania i idealny przykład harmonijnie budowanej drużyny. Portland pod względem obrony wyglądają mizernie. Są dopiero na początku trzeciej dziesiątki pod względem jakości w obronie. To nie jest dobra informacja dla nich w kontekście dzisiejszej potyczki. Mocno wierzę w to, że Spurs będą w stanie ograniczyć poczynania ofensywne gości do tego stopnia, że pokryją ujemny handicap. Jeszcze jeden czynnik... Ławka. Ławka Spurs już nie raz pisałem, że stanowi ich ogromną siłę. Portland w porównaniu do poprzedniego sezonu również ją wzmocnili, ale porównania z Ostrogami próżno szukać.

E: Oczywiście możliwa absencja przede wszystkim Parkera po stronie gospodarzy, ale po pierwsze już nie raz Spurs udowodnili, że potrafią wygrywać z najlepszymi nawet bez liderów (poprzedni sezon z Miami i aktualny z GSW, a po drugie ja jednak myślę, że Parker zagra i nie malowałbym tego w tak czarnych barwach, jak vertigo... Dowód:

http://www.rotoworld.com/player/nba/780/tony-parker

Mowa, o tym, że Parker dzisiaj jest przewidywany w wyjściowym składzie i że walczy, by móc zagrać ;)

Liczę no owocną noc i pozdrawiam! ????

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Kupon na AO i jedno zdarzenie na jutrzejszy biathlon Panów:

Carla Suarez-Navarro - Dominika Cibulková
Cibulkova
1,48

Garbine Muguruza Blanco - Caroline Wozniacki
Wozniacki
1,81

Milos Raonic - Grigor Dimitrov
Raonic
1,72

12,5 km Pursuit
Dominik Landertinger - Arnd Peiffer
Landertinger
1,55

Ako: @7,14 betsson ⛔⛔
PW: 21,43

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Eric Gordon over 17,5 pkt ⛔⛔
1,93
Marathonbet
PW: 13,51

Widać ruski buk z rana jeszcze śpi. Gordon pod nieobecność Andersona, Holidaya i Evansa notuje bardzo dobre występy, zdobywając sporo punktów. To właśnie on i Davis przejęli w tej chwili cały ciężar gry ofensywnej Pelikanów. Wystarczy wspomnieć, że ostatnie
mecze Eric kończył kolejno z 23, 27, 20, 12 i 35 pkt, więc widać, że linia w sytuacji, jakiej znajduje się zespół New Orleans Pelicans nie jest zbytnio wygórowana i spokojnie do przekroczenia. Kolejny argument to przeciwnik, jakim będą Wojownicy z Golden State. Szybkie tempo, dużo rzutów i ofensywna koszykówka to charakteryzuje jutrzejszych gości także Gordon w tej grze powinien się odnaleźć. Nie oszukujmy się, Curry nie jest dobrym obrońcą, więc Gordon będzie miał spore pole do popisu. Z tej trójki wyżej wymienionych tylko Evans może zagrać, ale to też nic pewnego. Dobry bet i tyle
Jedziemy dalej:

Damian Lillard over 21,5 pkt ⛔⛔
1,85
betcity
PW: 11,1​

Kolejny jak dla mnie mały prezent od buka rodem z Rosji ;) 21,5 pkt to średnia rozgrywającego z Portland w tym sezonie tyle tylko, że jutro w nocy Blazers mierzyć się będą z Dallas, więc ofensywna koszykówka będzie w tym spotkaniu podstawą. Obie ekipy przekładają ofence nad defence, więc czeka nas świetne widowisko ze sporą ilością punktów, przynajmniej tak przewiduję. Spotkanie powinno być wyrównane, więc sporą porcję minut Lillard ma zagwarantowaną, a jego match up, jaki ma do rozegrania może napawać optymizmem. Mianowicie na przeciwko Monta Ellis delikatnie mówiąc nie lubujący się w grze obronnej. Damian powinien go tu porządnie sponiewierać i rzucić grubo ponad 20 pkt. Kolejny jak dla mnie super becior. W pierwszym meczu pomiędzy obiema ekipami Lillard lekką ręką zakończył zawody ze zdobyczą 32 pkt. Jutro może być podobnie. ;)
Może i dopisałbym więcej, ale po pierwsze cała nocka bez zmrużenia oka, a po drugie zaraz wychodzę. Te najważniejsze rzeczy na pewno ująłem.
Plusem jest to, że z rańca można połapać fajne kursy, więc gorąco polecam.
Gordon over 17,5 pkt
1,93
Lillard over 21,5 pkt
1,90
Ako: @3,66 Marathonbet ⛔
PW: 14,64

Najmocniej pograne NBA od początku prowadzenia tematu i 2 wtopy ????

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Kupon z AO na dzisiejszą noc:

Stanislas Wawrinka - Tommy Robredo
Robredo (4,5)
1.80

Angelique Kerber - Flavia Pennetta
Pennetta (4)
1.58

Casey Dellacqua - Eugenie Bouchard
Dellacqua (4)
1.69

Ako: @4,81 betsson ⛔⛔
PW: 14,42

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Słaba wczorajsza noc, ale dzisiaj będzie lepiej:

San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks
Bucks under 91,5 ✅✅
1,93
betcity
PW: 11,58

Tym razem zacznę od końca... Uważam, że jeśli w 4Q w szeregach gospodarzy nie pojawi się zbyt duże rozprężenie bo zapewne wygrana będzie już w kieszeni to nie widzę jakoś argumentów za tym, by Bucks mieli rzucić powyżej 90 pkt. Grałem kilka dni temu na ich under w meczu z Memphis i nawet nie zbliżyli się do linii. Niby dlaczego miałoby dzisiaj to wyglądać inaczej? Spurs mają jedną z najlepszych obron w lidze, a Milwaukee najgorszy atak! Ich statystyki pod względem ofensywy są tragiczne, a poprzednie mecze wyraźnie wskazują na to, że z dobrze broniącymi ekipami Bucks nawet nie zbliżają się do granicy 90pkt. Przewiduję, że dzisiejszej nocy po prostu w pewnym momencie goście zanotują spory zastój, który rozstrzygnie losy undera. Z ich wątpliwym potencjałem ofensywnym i solidną obroną gospodarzy nie powinno być z tym problemu ;)

tenis - AO:

Grigor Dimitrov - Roberto Bautista-Agut
Bautista ⛔⛔
2,61
Pinnacle
PW: 13,05

Dominika Cibulková - Maria Sharapova
Cibulkova ✅✅ !
3,28
Pinnacle
PW: 13,12

Jelena Jankovic - Simona Halep
Halep ✅✅
1,78
Pinnacle
PW: 10,68

Australian Open Mens R16, Tenis
R. Bautista Agut 19-Styczeń-2014 6:10 PM PST ⛔
Kursy na mecz dla Mecz 2.580

Wybór 2: Australian Open Womens R16, Tenis
S. Halep 19-Styczeń-2014 6:10 PM PST ✅
Kursy na mecz dla Mecz 1.787

Wybór 3: Australian Open Womens R16, Tenis
D. Cibulkova (+1.5 Sets) 19-Styczeń-2014 4:10 PM PST ✅
Kursy na mecz dla Mecz 1.870

Ako: @8,62 Pinnacle ⛔⛔
Stawka: 2j
PW: 17,24

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ode mnie dzisiaj bardzo ciekawa propozycja i myślę z dużą szansą powodzenia:

Paul Millsap powyżej 26.5 pkt + zbiórki ✅✅ 34
1,85
Betsson
PW: 11,1​

Po pierwsze już sporo razy było wałkowane, że Millsap wraz z Teague pod nieobecność Horforda muszą ciągnąć grę Atlanty bo są po prostu kluczowymi postaciami drużyny. Paul często pokrywa dzisiejszą linię oferowaną przez Betsson, a tym razem okazja do tego jeszcze lepsza. Mecz z Miami to zawsze szansa by mógł wykazać się frontcourt przeciwnej drużyny nie tylko pod względem zdobyczy punktowych, ale i zbiórek. Sporo mówiło się też o tym, że Heat nie mają typowego centra, a patrząc na statystyki są bodajże najsłabszą ekipą jeśli chodzi o ilość zebranych piłek. To mówi praktycznie wszystko o tym jaką rolę powinien odegrać dzisiaj Millsap, by Atlanta mogła nawiązać walkę z Miami. Oczywiście Millsap nie jest centrem bo jest nim &quot;znakomity&quot; w swoim fachu Pero Antic legitymujący się porywającymi wręcz statystykami ze średnią 5pkt/mecz i 3 zb/mecz ???? Oczywiście od kiedy nie ma Horforda, Pero dostaje więcej minut i te cyferki ma troszkę wyższe, ale naprawdę nieznacznie. Facet jest takim centrem, że lubi sobie pohasać po obwodzie i rzucić nie jedną trójkę w meczu (oddać rzut, nie znaczy trafić ). Dlaczego tyle miejsca poświęciłem temu Panu? Dlatego właśnie, by zobrazować, jaką rolę będzie odgrywał dzisiaj Millsap. Sporo walki pod koszem i myślę, że sporo zbiórek, a o punkty również powinniśmy być spokojni bo jak nie on i Teague to kto? Miami też ostatnio są w formie, która po prostu odbiega znacznie od normy, więc liczę, że Hawks się postawią, a Paul będzie grał pierwsze skrzypce po stronie gospodarzy! Warto też dodać, że w ostatnim meczu obu drużyn Millsap zakończył mecz z 25 pkt i 10 zb. Było to co prawda po dogrywce, ale dzisiejszą linię przekroczyłby ze sporym zapasem już po 48min gry. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Tenis - AO:

Tomas Berdych - David Ferrer
Berdych ✅
1,59

Na Li - Flavia Pennetta
Pennetta (4,5g) ⛔
2.01

Ako: @3,20 betsson ⛔⛔
PW: 15,98

Stanislas Wawrinka - Novak Djokovic
powyżej 3,5 seta ✅✅
2,03
betsson
PW: 10,15

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
No i mamy analizę:

Utah Jazz - Minnesota Timberwolves ✅✅
Minnesota over 103 pkt
1,90
Marathonbet
PW: 11,4

Ogólnie rzecz biorąc nie widzę za bardzo argumentów, by dzisiaj Wilki nie miały rzucić ponad 100 oczek. Jedyne &quot;ale&quot; jakie nasuwa się w kwestii tego overka to konfrontacja obu zespołów 3 dni temu, gdzie Minnesota będąc gospodarzem rzuciła Jazzmanom 98 pkt. Dlaczego tak się stało? Myślę, że powód jest banalnie prosty... Wilki po 3Q miały zapewnioną wygraną i w ostatniej części meczu rzucili jedynie 19 pkt co może świadczyć o pewnym rozluźnieniu, dekoncentracji i przede wszystkim daniu szansy pogrania zmiennikom, którzy akurat w Minnesocie nie są pod względem jakości wartością dodaną (przynajmniej większość). W pierwszych trzech kwartach Timberwolves nastukali odpowiednio 23, 28, 28 pkt. Dzisiaj paradoksalnie o ten over powinno być łatwiej bo podejrzewam, że Utah będzie w stanie w jakimś stopniu się postawić gościom co będzie nakręcało wynik. Teraz przedstawię w jaki sposób prezentują się statystyki obu zespołów, które powinny niejako podpowiedzieć jakiego meczu możemy się dzisiaj spodziewać na parkiecie Utah. Zacznę od gospodarzy, którzy pod względem 100 posiadań/mecz utrzymują najgorszą defensywę ligi! Mamy tutaj jasny sygnał, w jaki sposób funkcjonuje ich defence tzn. nie funkcjonuje. Nie będę tu rozwodził się o o ataku Utah bo praktycznie ten element nie obchodzi mnie zbytnio typując over gości... No właśnie, Wilczki, ach te Wilczki, potencjał w tej ekipie niewątpliwie jest i liczę na to, że włączą się jeszcze do walki o PO, ale żeby to zrobić takie mecze jak ten za kilka godzin muszą być pokazem siły. Dysponują z przodu niemałą siłą rażenia bo ich atak to 10 ofensywa ligi pod względem jakości (na 100 posiadań), ale jeśli chodzi o punkty zdobywane średnia/mecz wygląda to jeszcze lepiej bo tu ustępują tylko Portland! Także moc jest, dodam tylko, że tempo gry Wilków to od razu po szalonej Philadelphii następne w kolejce, więc jeśli dzisiaj narzucą Utah swój styl gry i szybką koszykówkę to overek powinien pęknąć z niemałym zapasem. Polecam. ;)

Drugi bet, jaki zagrałem to:

Jared Sullinger powyżej 11,5 pkt ✅✅
1.90
Marathonbet
PW: 11,4​

Linia ustawiona tak, jak powyżej, natomiast średnia jego punktów zdobywanych w tym sezonie to 13,1... Jeden plus dla Nas. Kolejnym, ważniejszym i głównym argumentem jest to co pisałem kilka postów powyżej odnośnie Millsapa i jego potyczki z Miami. Już wyjaśniam, Sullinger stanowi o sile frontcourtu Celtów i dzisiaj z powodów jasnych, jak słońce powinien dostawać sporo piłek pod kosz i tym samym mieć kilka okazaji do łatwych zdobyczy punktowych, jako, że gra w pomalowanym to bolączka Heat. Oba zespoły spotkały się już w tym sezonie i Jared w zaledwie 24 min rzucił 12 pkt, będąc wtedy zawodnikiem wchodzącym z ławeczki. Dzisiaj rozpocznie w s5 i te 30 minut powinien chłop co najmniej dostać co przełoży się na jakieś 12-15 rzutów. Jeśli zakładany scenariusz się sprawdzi to jedynie jego indolencja rzutowa może spowodować, że Sullinger linii nie przekroczy. Wrócił Rondo, więc tu kolejny mały plusik dla Nas bo nadarza się okazja, by Jared został obsłużony przez Rajona kilkoma świetnymi podaniami. Minusem jest to, że Boston w tym sezonie nie ma co ukrywać to zespół po prostu przeciętny, by nie użyć tu mocniejszego słowa i możliwe, że Miami zrobi odjazd, a Jared nie pogra tyle, ile bym oczekiwał. Z drugiej jednak strony Heat gra ostatnio słabo lub bardzo słabo (jak kto woli), a motywacja gry z Mistrzami jest na tyle duża, że liczę po prostu na to, że Boston stawi się na mecz i podejmie wyzwanie, jakim niewątpliwie będzie dla nich konfontacja z Miami.

Życzę powodzenia Wam i sobie! ;)

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Tenis - AO

Simona Halep - Dominika Cibulková
Halep
1,606

Andy Murray - Roger Federer
Federer
1,84

Ako: @2,95 Pinnacle ⛔⛔
PW: 14,77

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeden kupon złożony z 3 zdarzeń:

Tomas Berdych - Stanislas Wawrinka
Wawrinka
1.74

Polska - Chorwacja
Chorwacja
1.47

Dominika Cibulková - Agnieszka Radwanska
Radwańska
1.43

Ako: @3,66 betsson
PW: 14,63

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Al Jefferson powyżej 30,5 pkt + zbiórki ✅✅
1,80
Betsson
PW: 12,6​

On to zrobi, Al tą linię łyknie bo jest w mega formie. Ostatnie 6 meczów za każdym razem pokrywał ową linię. Dzisiaj Bobcats grają u siebie z Clippers czyli z bardzo wymagającym rywalem z którym będą potrzebować swojego lidera. Liczę na to, że Bobki, jako dog wywiążą się z zadania, jakim jest zapewne postawienie się faworyzowanej drużynie z LA. Bobcats potrafią grać, jako dog, a na pewno wychodzi im to lepiej niż przystępowanie do meczu w roli faworyta. W ostatnim meczu z Toronto nie zagrał również Kemba Walker, który nabawił się kontuzji kostki. Dzisiaj jego występ stoi pod znakiem zapytania i jeśli go zabraknie w składzie gospodarzy to Jefferson tym bardziej będzie miał pole do popisu. Będzie musiał sobie radzić pod koszem z Jordanem, ale jeśli chodzi o atak to Al zawsze był pod tym względem lepszy niż w obronie. Biorę to ze zbiórkami bo w ostatnich meczach było odpowiednio 16,14,19 zbiórek w meczu, więc niech dzisiaj zbierze te 12, a o punkty powinniśmy być spokojni. Przekroczył tą linię m.in z defensywnie grającymi Bulls, gdzie musiał w pomalowanym zmierzyć się z Noah to przekroczy i dzisiaj i to z zapasem. Oby! ;)

Kyrie Lowry powyżej 25,5 pkt + asysty ⛔⛔ 0/10 z gry!
1,80
Betsson
PW: 10,8​

Jeszcze raz w stronę PG Toronto. Ostatnio, kiedy pisałem o tym becie linia była niższa zaledwie o jedno oczko, a Lowry pokrył ją na dużym spokoju. Dzisiaj nie powinno być inaczej. Wystarczy cofnąć się te 2 lub 3 strony wstecz, gdzie pisałem o tych wszystkich czynnikach , które wpłynęły na poprawę statystyk Kyrie&#39;a. Przypomnę tylko, że ten główny to odejście samoluba Guya, który niszczył zespołowy basket Raptors. Teraz to wygląda inaczej, więcej ball movenment, ale jednak z dwoma wyraźnymi liderami DeRozanem i własnie Lowrym. Dzisiaj Toronto u siebie podejmie Dallas Mavericks. Goście lubią dość szybkie tempo i ofensywną koszykówkę. Sporo wolnych przestrzenni powinno pojawiać się przed rozgrywającym gospodarzy, by oddać celny rzut czy też obsłużyć kolegów podaniem. Lowry zawsze oddaje te kilkanaście rzutów, w tym co najmniej kilka za 3 z dobrą skutecznością. Przed sobą Ellis, obrońca &quot;niedoskonały&quot;;) . Pole do popisu zapewnione. Przewiduję ponad 100 pkt gospodarzy, a wtedy to się musi zakończyć przekroczeniem powyższej linii. Polecam!

Lance Stephenson over 28,5 pkt + zbiórki + asysty ⛔⛔
1,83
Bet365
PW: 10,98​

Może tego za dużo, a może nie, Przynajmniej każdy wybierze sobie coś dla siebie, a obok takiej propozycji Bet365 nie mogę po prostu przejść obojętnie. Linia trochę zawyżona względem całego sezonu, ale nie ma co się dziwić bo Stephenson odgrywa coraz ważniejszą rolę w zespole Indiany i regularnie poprawia swoje statystyki. Pacers to niewątpliwie główny kandydat obok Miami do wygrania nie tylko Wschodu, ale i zgarnięcia pierścienii, a Lance to zawodnik bardzo wszechstronny, który robi niebywałe postępy. W ostatnim czasie linię pokrywa regularnie. Wiadomo zdarzą się słabszy występ, a tym samym gorsze cyferki, ale ogólnie rzec biorąc jest w miarę regularny i prawie zawsze punktuje na poziomie kilkunastu oczek. Do tego kilka asyst i zbiórki podchodzące niekiedy pod dwucyfrówkę robią wrażenie. Teoretycznie razem z Hillem odpowiadają za kreację w ataku, ale to własnie Stephenson oddaje o wiele więcej rzutów i ma niewątpliwie do tego większą smykałkę niż George (Hill). Ważne jest również to, że Lance zostaję często na parkiecie wraz z rezerwowymi, a wtedy jest tym najważniejszym w zespole Pacers i bierze grę na siebie, no może jeszcze Granger z racji tego, jak ważnym zawodnikiem był przed długą kontuzją dla Indiany i jakie ma aspiracje w tej chwili. Dzisiaj Indiana zmierzy się na wyjeździe z Suns, którzy spisują się w tym sezonie nad wyraz dobrze i dzisiaj pomimo braku Bledsoe powinni postawić się faworytowi. Lance w takim meczu powinien się odnaleźć i solidnie przyczynić się do wygranej swojej drużyny tym bardziej, że obrona Suns stoi na przeciętnym poziomie, więc Indiana może sobie poprawić statystyki strzeleckie bo akurat te nie są w tym zespole na najwyższym poziomie. ;)

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj aż 13 meczów na parkietach NBA i co za tym idzie szeroka oferta. Mam na oku więcej betów niż jeden czy też dwa, to też podzielę się swoimi przemyśleniami. ;)

Brooklyn Nets - Dallas Mavericks
Nets ✅✅
1,87
Marathonbet
PW: 13,09

Tutaj pierwszy raz od dłuższego czasu zaufam gospodarzom bo pokazali w ostatnim czasie, że ich gra wygląda zdecydowanie lepiej niż to miało miejsce jeszcze kilka kilka tygodni temu. Seria 8-2 w ostatnich dziesięciu spotkaniach, gdzie zostawili w pokonanym polu takie zespoły, jak OKC, Miami, GSW czy dwukrotnie Atlantę robi wrażenie. Brooklyn uporał się z kontuzjami (nie wliczając Lopeza, który jest wykluczony do końca sezonu) i teraz mają naprawdę dość szeroki skład. Nawet Deron w ostatnim meczu zagrał już limitowane minuty co oznacza, że dzisiaj najprawdopodobniej wyjdzie w s5. Pod jego nieobecność było widać, że sporo drużynie może też dać Livingston. Johnson złapał rytm i regularnie rzuca ponad 20 pkt, Garnett też gra o niebo lepiej niż jeszcze jakiś czas temu. W końcu jest i Kirilenko, jako dobry obrońca i jeden z inteligentniejszych graczy ligi, który jest dodatkową wartościową opcją w rotacji. Dallas nie posiada w swoim zespole tylu grajków potrafiących robić różnicę. Jest Dirk, Ellis i później próżno szukać faceta, który da gwarancję solidnych zdobyczy punktowych. Gorsza ławka i chimeryczność tej drużyny skłania mnie, by iść w stronę Nets. Złapali wiatr w żagle to muszą korzystać i piąć się w górę.

Atlanta Hawks - San Antonio Spurs
Atlanta (+5) ⛔⛔
1,98
Marathonbet
PW: 13,86
W tej chwili wydaje się, że linia na Hawks rośnie, więc może i warto jeszcze trochę poczekać z tym betem, ale, że jest wart spróbowania wg. mnie nie ma wątpliwości. Atlanta bez Horforda od dłuższego czasu i było już o tym mówione sporo razy, ale radzą sobie całkiem nieźle i tak, jak vertigo wspomniał odprawili z kwitkiem pod jego nieobecność już silne drużyny. Wcześniej, gdy brakowało Splittera jeszcze potrafiłem zignorować ten fakt i próbowałem grać na Spurs, ale dzisiaj nie będzie również Greena oraz Leonarda. Dla mnie ta trójka wzięta razem do kupy jest być może w hierarchii ważności od razu po trójce weteranów (Parker, Tim, Manu). Tego już się nie da tak z dnia na dzień załatać i jakieś roszady w składzie niekoniecznie muszą dobrze wpłynąć na zespół gości. Leonard to jak na swój wiek świetny obrońca, Green dodatkowa opcja na obwodzie. Teraz to wszystko się uszczupli i dzisiaj powinniśmy ujrzeć wyrównane spotkanie. Nie zdziwię się, jeśli to Atlanta wyjdzie z niego zwycięsko.

Tony Parker over 18,5 pkt ⛔⛔
1,90
Marathonbet
PW: 9,5

Jeff Teague over 15,5 pkt ⛔⛔ kontuzja po I poł :/
1,72
betcity
PW: 10,32​

Te dwie propozycje to substytuty tego o czym pisałem powyżej. Faktycznie Parker narzekał na bóle palucha, ale wykręcił z OKC 37 pkt! To oznacza, że jak na lidera przystało w tych trudnych momentach to on powinien być zdecydowanie pierwszą opcją w ataku Spurs. Ta linia patrząc pod kątem problemów Spurs, okrojonego składu i dzisiejszej potyczki z Hawks, która zapowiada się na wyrównaną jest spokojnie do łyknięcia bez dwóch zdań. Czuję w kościach, że Tony weźmie na siebie ciężar gry i narzuca tych punktów ponad 20, a że Teague to nie jest godny dla niego przeciwnik w obronie to też idę zdecydowanie ku overowi Parkera.

Z Atlantą zawsze jest ten sam problem... Over Millsapa czy over Jeffa? Jakoś trzeba ich pogodzić i szukać okazji, by i jeden i drugi mógł się wykazać. ;) Dzisiaj dla mnie bardziej sprzyjające okoliczności do wykręcenia sporych cyferek będzie miał kieszonkowy rozgrywający. Po pierwsze linia na Millsapa ustawiona o te kilka oczek wyżej, po drugie będzie miał przeprawę z Duncanem, który może i nie jest tak dobry w obronie, jak kiedyś, ale poziom trzyma. Teague match up ze wspomnianym Parkerem. Jeśli o zdolnościach ofensywnych Parkera można rozwodzić się całymi dniami, tak z obroną jest gorzej. Liczę, że &quot;Ti&quot; będzie potrafił odwdzięczyć się pięknym za nadobne Tony&#39;emu i obaj nawrzucają sobie sporą ilość punktów. To nie jest żadne moje wyimaginowane życzenie tylko realna szansa na upieczenie dwóch pieczeni na jednym ogniu ;)

Dwight Howard under 19,5 ✅✅ luz blues
1,85 (kurs leci w dół)
Marathonbet
PW: 12,95 (kurs leci w dół)

Sprawa dla mnie jest dość prosta. Do tej pory Houston mierzyli się z Memphis w tym sezonie dwukrotnie i w obu meczach Dwight nie zbliżył się nawet do tej linii. Pierwszy raz rzucił bodajże kilka punktów bo wpadł w foul trouble, a za drugi razem rzucił 15 pkt i to pod nieobecność pierwszej opcji w ataku czyli Hardena. Mało tego, oba te mecze odbywały się bez udziału Marca Gasola, który był długi czas kontuzjowany. Teraz to on będzie odpowiadał za uprzykrzanie życia Dwightowi i mam niemałe przeczucie, że będzie to uprzykrzanie z pozytywnym skutkiem bo Gasol obrońcą jest bardzo solidnym i powinien znaleźć sposób na ograniczenie poczynań ofensywnych Howarda. Zresztą w składzie Rakiet jest m.in Harden, Parsons, więc tam ma kto rzucać i punkty powinny się rozłożyć w miarę równomiernie, a nawet jeśli ktoś wystrzeli to z reguły jest to właśnie jeden z dwóch wyżej wymienionych Panów.

Kevin Love over 22,5 pkt ✅✅
1,90
Marathonbet
PW: 11,4

Człowiek orkiestra w ostatnich meczach zwolnił tempo zdobywania punktów i rzeczywiście linii owej nie pokrywał. Tylko, że ja już dawno nie widziałem tak niskiego progu do przekroczenia dla tego człowieka, a dzisiaj nadarza się wyśmienita okazja, by na kolejny mecz buki były zmuszone do jej podwyższenia. ;) Wilki zagrają na wyjeździe z Warriors. Zapowiada się niesamowicie ciekawe spotkanie. Przede wszystkim spotkanie w szybkim tempie z dużą ilością oddawanych rzutów. Obie drużyny lubią solidnie postrzelać i liczę, że dziś własnie ujrzymy takie widowisko. To dla Love&#39;a idealna okazja, by podreperować statystyki. Teoretycznie Kevina będzie krył Lee, a Lee to przeciętny defensor. On jest taką bestyjką w ataku, ale w obronie nie jest groźny. Na razie jego występ stoi pod znakiem zapytania (podobnie, jak Boguta), ale myślę, że dzisiaj zagra, a Love znajdzie sposób, by w końcu solidnie przekroczyć barierę 20 punktów. Grzechem byłoby nie spróbować!

Jeśli ktoś przeczytał wszystko to jestem wdzięczny bo troszkę czasu upłynęło nim przelałem swoje myśli na &quot;papier&quot;. ;)

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +17
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom