Jak spopularyzować poker. Nie widzę takiego rozwiązania - takie kanty odchodzą na niektórych internetowych pokeroomach - jaja jak berety.
Bet beat za bet beatem, full przegania fulla, strit przegania innego strita, kolor przegania kolor, remis goni remis.
Firmy świadczące te usługi udowadniają, że zdarzenia mające prawdopodobieństwo 5% występuje 95 razy na 100. Bez żartów, a o tych przekrętach mógłbym napisać książkę.
Tu nie chodzi oto, że nie potrafię przegrywać, tylko oto, że ten softy od pokera są tak podkręcone że aż kuje w oczy.
luminat - na jakis stawkach byles swiadkiem jak Ty to nazwales "kantów" oraz jak uwazasz jaki jest cel oszustwa przez pokerroomy. Bo sadze ze nikt od tak nie oszukuje wiec słucham. Jesli moderator uzna to prosze o przeniesienie wypowiedzi luminata nowego watku, moze inni gracze tez by mieli ochote sie wypowiedziec na ten temat. Ja chetnie pokonwersuje z nimi : )
Dokładnie śmiech na sali to co piszesz widocznie przed chwilą przegrałeś jakimś bed beatem rozdanie albo coś w tym stylu. I tak pogadasz powyżalasz się a sam dobrze wiesz,że jutro czy kiedy tam znowu będziesz grał przy wirtualnym zielonym stoliku I tak jak support powiedział jaki interes ma pookerom niby w takim "oszukiwaniu"?
Pzdr
Tyle ze na ongame sa norma takie rozdania, flop masz dwie pary jestes na swietnej pozycji 2 kolesi wali all in pokazuja karty totalne nic, turn, river, jeden strit drugi kolor ty zostajesz na samym koncu. Bardzo ale to bardzo zadko wygrywam tam majac na flopie dwie pary.Tez sie zgadzam co do specyficznosci softu generalnie nie jest to skierowane w jakiegokolwiek gracza tylko w budowanie rake a z tego przeciez zyja pokerroomy.
Dwa pary przegrywajace ze stritem to jest normalka ????
Hehe nie ma to jak wypowiada sie ktos kto o pokerze ma zero pojecia ????luminat o jakim pokerromie mówisz?
Co do tego to ban dla Mazaqa (swoją drogą dziwny nick) grasz na jakimś Ongame, o którym ja w życiu nie słyszałem. Ja polecam angażować się w grę na sprawdzonych i dobrych softach, bo na takich za 3gr. to może i robią przekręty, żeby jakoś zarobić...
zgadzam sie w 100% ludzie na niskich stawkach sprawdzają z czym popadnie.Moim zdaniem softy nie są podkręcone, tylko że na niskich stawkach grają tacy idioci, że wchodzą z prawie wszystkim, a co za tym idzie czasem coś łapią i wychodzą z tego zwykłe "badbity" które w pokerze live również zdarzają się bardzo często.
lol :-? to co ty robiles wiele lat na tych "oszukanych pokerach" ?Moim zdaniem pokery internetowe są oszukane grałem przez wiele lat i stad mój pogląd...Dam przykład z promocji jest zazwyczaj bardzo ciężko wypłacić pieniądze a inaczej jest całkiem jak sie wpłaca własne pieniądze pokery zazwyczaj próbują zachęcić a w następnym etapie zabrać wszystko gdy sie wczas nie wypłaci...strasznie uzależnia nie polecam gry...
- w nastepnym etapie zabrac wszystko gdy sie nie wplaci? o czym ty mowisz :-D jakis room zabral ci pieniadze bo nie wplaciles nastepnych pieniedzy?
..............................pokery zazwyczaj próbują zachęcić a w następnym etapie zabrać wszystko gdy sie wczas nie wypłaci...