>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czerwcowa promocja z ComeOn - Wygrywaj m.in Samsung S4 i Google Nexus 7- tylko u nas!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czerwcowa promocja w ComeOn

ROMAN KOŁTOŃ Poleca:
Wygraj dodatkowe nagrody - tylko u nas!
plus 300PLN więcej na STAR T - tylko u nas!

Ultra nowoczesny smartfon Samsung Galaxy S4 oraz tablet Google Nexus 7 są głównymi nagrodami do wygrania w czerwcu! W sam raz na wakacyjne dni do obstawianie, śledzenia internetu i nie tylko! Każdemu graczowi na pewno gadżety przypadkom do gustu!

T
ylko w czerwcu mamy do rozlosowania kilka ciekawych nagród:

1. Smartfon Samsung Galaxy S4
2. Tablet Asus Google Nexus 7
3.nagroda &quot;życzenie&quot; do 200PLN
4. Zestaw pokerowy
5. 2x pendrive 8 GB
6. 8 bonusów, każdy o wartości 25PLN
7. 8 x 25 darmowych spinów
8. 4 unikalnych koszulek forum.bukmacherskie.com
9. Dla pozostałych graczy 10 darmowych spinów w grze Gonzo!

Bonusy oraz spiny są wolne od obrotu!

Oprócz tego, każdy nowy gracz może skorzystać z innych promocji:
Promocja w ComeOn: Bonus 300PLN na START - Tylko u nas!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii

1. Gracz musi założyć konto w dniach 02 - 30 czerwca z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt;
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 50PLN i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z ComeOn
- nagroda &quot;życzenie&quot; (w przypadku wylosowanie właśnie Ciebie, otrzymasz wymarzoną nagrodę np. słuchawki czy grę na PC/PS3 itd do kwoty 200pln)
W tytule proszę wpisać &quot;czerwcowa promocja z ComeOn&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 30 czerwca!
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w ComeOn niż teraz :wink:
Każdy kto się zgłosi do promocji otrzyma nagrodę z uwagi na małą ilość rejestracji w ComeOn!

Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 15 lipca.
Każdy kto się zgłosi do promocji otrzyma nagrodę w ComeOn!

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz! - ROMAN KOŁ TOŃ Poleca!

Z 0

zuzka105

Użytkownik
czy będę mogła wziąść udział jeśli dzisiaj się zarejestrowałam dopiero na forum ?? i czy jest jakiś minimalny kurs po jakim mają być zagrane zdarzenia na kuponie ??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
czy będę mogła wziąść udział jeśli dzisiaj się zarejestrowałam dopiero na forum ??
Tak, pod warunkiem, że w ComeOn zarejestrujesz się z promocyjnego linku &gt;&gt; klik &lt;&lt;
i czy jest jakiś minimalny kurs po jakim mają być zagrane zdarzenia na kuponie ??
W tej konkretnej promocji nie ma określonego kursu.
Jak aktywujesz bonus od wpłaty (3 x 100PLN) to wówczas min. kurs kuponu wynosi 2.0, aby liczył się obrót. (można grać za mniejsze ako, ale wówczas nie wlicza nam się obrót)
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Tak, pod warunkiem, że w ComeOn zarejestrujesz się z promocyjnego linku &gt;&gt; klik &lt;&lt;
W tej konkretnej promocji nie ma określonego kursu.
Jak aktywujesz bonus od wpłaty (3 x 100PLN) to wówczas min. kurs kuponu wynosi 2.0, aby liczył się obrót. (można grać za mniejsze ako, ale wówczas nie wlicza nam się obrót)
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
Czyli do 3 pierwszych wpłat na konto (100 zł.) będzie dodawane kolejne 100 zł.? Plus mam pytanie, ile zakładów musi być postawionych z kursem 2.0 aby bonus można było wypłacić? Zastanawiam się nad wpłatą 100 zł. właśnie i dlatego pytam, dzięki z góry za odpowiedź.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czyli do 3 pierwszych wpłat na konto (100 zł.) będzie dodawane kolejne 100 zł.?
Tak, pod warunkiem, że aktywujesz bonus.
Plus mam pytanie, ile zakładów musi być postawionych z kursem 2.0 aby bonus można było wypłacić?
Wymagania obrotu w Sporcie dla wszystkich Bonusów Powitalnych to 5x (kwota bonusu + kwota depozytu) na zakładach kombinacyjnych o minimalnym łącznym kursie &gt;2.0. Dla Kasyna jest to obrót 35x (kwota bonusu + kwota depozytu).

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Czy jeśli zakładając konto i składając depozyt, nie skorzystam z bonusu powitalnego, ale wniosę 2 zakłady, to czy jestem brany pod uwagę w losowaniu?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zwrot kasy na U21 w ComeOn
Zapowiada się niezmiernie wyrównany mecz pomiędzy Hiszpanią i Włochami w finale Mistrzostw Europy U21. Obie drużyny straciły w sumie 1 bramkę.
Z tej okazji jeśli również finał zakończy się bezbramkowym remisem ComeOn zwróci JAKO GOTÓWKĘ wszystkie przegrane zakłady na dokładny wynik.
* Dotyczy wyłącznie przedmeczowych zakładów pojedynczych na dokładny wynik za min. 40 PLN.
* Max zwrot to 40 PLN na klienta.
* Zwrot trafi na konto w piątek 21 Czerwca o 20:00 CET.

Zwrot za bezbramkowy remis na Pucharze Konfederacji w ComeOn!

Postaw minimum 40 PLN na dokładny wynik dowolnego meczu w Pucharze Konfederacji. Jeśli padnie bezbramkowy remis otrzymasz zwrot stawki aż do 40 PLN w gotówce.
* Dotyczy wyłącznie przedmeczowych zakładów pojedynczych na dokładny wynik za min. 40 PLN.
* Max zwrot to 40 PLN na klienta.
* Wyślij mail na [email protected] z User ID oraz Bet ID aby zgłosić zakwalifikowany zakład. Pieniądze zostaną dopisane w ciągu 48h.
&gt; ComeOn &lt;

arty 8

arty

Użytkownik
Jeśli założyłem konto w kwietniu, a depozyt dokonam dopiero teraz to czy moje zgłoszenie będzie brane pod uwagę czy nie?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeśli założyłem konto w kwietniu, a depozyt dokonam dopiero teraz to czy moje zgłoszenie będzie brane pod uwagę czy nie?
Wszystko zależy czy założyłeś konto z promocyjnego linku, który jest podany na forum. Jeśli nie to niestety system Ciebie nie zakwalifikuje do losowania.

Do góry Bottom