>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czerwcowa promocja z ComeOn - Wygrywaj m.in Samsung S4 i Google Nexus 7- tylko u nas!

kubust 40

kubust

Użytkownik
mam pytanko, czy można sie dowiedzieć czy moje zgłoszenie zostało przyjęte do konkursu ???? pozdrawiam
Dołączam się do pytania,
przepraszam za upierdliwośc ale nie mogę doprosic się odpowiedzi inną drogą ????

E 0

emkajeden

Użytkownik
Zarejestrowałem się, teraz mam do wyboru bonus 100% wpłaty lub udział w losowaniu nagród, czy jak wezmę bonus 100% to też będe brał udział w losowaniu nagród?

E 0

emkajeden

Użytkownik
no wszystko zrobilem, ale nie mam pewnosci, czy na pewno wezme udzial w losowaniu, nie mozna tego potwierdzic droga emailowa lub podac liste ludzi bioracych udzial w losowaniu?

E 0

emkajeden

Użytkownik
No wysłałem email wczoraj, zaznaczając potwierdzenie odbioru i nawet go nie dostałem, więc mam prawo chyba wiedzieć czy biorę udział. Nie rozumiem co to za problem...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki z promocji na miesiąc czerwiec:

1. Gawrroo** - samsung S4
2. andrew05** - tablet Asus Google Nexus
3. malkowad** - słuchawki
4. Bukas** - zestaw pokerowy
5. gromade** - pendrive 8GB
6. staju** - pendrive 8GB
7. smarcin1** - BONUS SPORT 25PLN
8. Kameleon19** - BONUS SPORT 25PLN
9. Hoffm** - BONUS SPORT 25PLN
10. majkel** - BONUS SPORT 25PLN
11. emkajed** - BONUS SPORT 25PLN
12. rpiech** - BONUS SPORT 25PLN
13. NicholasDan** - BONUS SPORT 25PLN
14. arturad** - BONUS SPORT 25PLN
15. Radosla** - BONUS SPORT 25PLN
16. wymiot** - BONUS SPORT 25PLN
17. Karol** - 25 SPINS GONZO
18. pseng** - 25 SPINS GONZO
19. najacz4** - 25 SPINS GONZO
20. kubu** - 25 SPINS GONZO
21. bmarek1** - 25 SPINS GONZO
22. Zielo** - 25 SPINS GONZO
23. zuzka1** - 25 SPINS GONZO
24. damia** - 25 SPINS GONZO
25. rpolans** - 25 SPINS GONZO
26. Nath** - 25 SPINS GONZO

Nagrody zostaną dopisane w przyszłym tygodniu.

Gratuluję.
Osoby, które wygrały nagrody rzeczowe proszę wysłać na adres email: [email protected] dane do wysyłki.
Proszę podać także numer telefonu do kontaktu np. kuriera. Nagrody zostaną wysłane w przyszłym tygodniu. Proszę odebrać nagrody, gdyż poprzednim razem firma otrzymała zwrot, bo osoba nie odebrała paczki.
Jeśli kogoś nie ma na liście, a zgłaszał się do promocji to pisać na maila lub na PW.
Wszystkie spiny są na gozno quest.
Freespiny na Gonzo są możliwe do dodania tylko w sytuacji, kiedy gracz zagrał przynajmniej 1 rundę na Gonzo Quest wcześniej za własne pieniądze. Taki wymóg techniczny NetEnt.

Pozdrawiam

Do góry Bottom