Dzisiejszy mecz z HK pokazał,że Ocelari na play off obudzili 3 i 4 formacje. Grają szybko,ofensywnie bez kompleksów. Farma odpala na play off! Super to teraz wygląda. Varada dał młodym szansę i to działa. Cienciała wyrasta na gwiazdę, nie spalił się dzisiaj ???? do tego Kovarciki, Matyjas... Wspierani 3 formacją z Adamskym i Polańskym. Jak wróci Ruzicka i odpalą do tego pierwsze formacje to mamy finał !
Hradec dzisiaj wyglądał fatalnie. Mecz się im nie ułożył, ale po mojemu nie mieli powera i pomysłu. Odpadł Koukal, Cibulskis. Mało widoczny Smolenak. Nie mieli pomysłu na grę. Do tego Hrubec trzymał ich zapedy. 3-4 formacja słabiutko. Mają za cały play off 5 pkt. Bednar bez błysku...Widziałem program w ctsport,gdzie wypowiadał się bardziej w tonie emerytowanego sportowca,a nie gościa, który chce zdobyć Mistrza Czech
Co mnie zdziwiło i ucieszyło dzisiaj w Hradcu (oglądając spotkanie w ctsport) miałem akustycznie wrażenie jakby mecz był w Trincu ???? Máme nejlepší fanoušky v Česku !!!
Grałem dzisiaj przeciwko Ocelari, ale muszę odszczekać i już cieszę się na finał ,bo uważam,że Ocalari złapali falę ,a HK nie ma powera i potencjału,żeby ich powstrzymać.
Co myślicie? Wrzucajcie typy na półfinały
Kursy bywają bardzo kuszące
Pozdrawiam ????