tomasj69
Użytkownik
Witam. Napsuły mi ostatnio zdrowia te Budejovice ale robię drugie podejście.Bo myślę że tym razem Pavel Kantor nie powstrzyma ataków ataku Slavi Praha Sobotka-Cervenka. Oglądałem mecz Zlin- Budejovice i w 1 tercji goście nie istnieli kwestią czasu była bramka dla gospodarzy ale niestety z skutecznością byli w ten dzień na bakier....co się zemściło kontrami w następnych tercjach.Ale tak jak piszę teraz inna bajka bo na przeciw Kantor bedzie miał 2 napastników z Top10 Extraligii i myślę że skoro dali radę strzelić u siebie 4 i 5 bramek w ostatnich meczach najlepszym obecnie bramkarzom ligii to tym bardziej strzelą Kantorowi,który jest 15!!!. Mam tu jeszcze jeden typ w tym meczu ale poczekam na składy bo różnie źródła podają a mianowicie czy zadebiutują napadziory z NHL w Budejovicach Hanzal i Michalek. Bo wtedy szykuje nam się ciekawe widowisko i stawiam na over 5,5.
Slavia Praha -Ceske Budejovice - zespół 1 over 2,5
kurs: 1,62
bwin
oraz
Slavia Praha -Ceske Budejovice - over 5,5
kurs: 1,95
bwin
oraz kilka typów z małym komentarzem lub na sucho wszystko bwin
PSG Zlin - HC Pardubice - typ: 2 z OT
kurs:1,90
Gospodarze bez Tesarika i Matejicka oraz z dylematem kto w bramce po ostatnich porażkach.
HC Verva Litvinov - Pirati Chomutov - typ: over 5,5
kurs:1,95
DERBY!!!!
????HC Vitkovice Steel - HC Bili Tygri Liberec -
typ: 1 OT kurs:1,53
typ: under: 5,5 kurs:1,72
typ: zespół 1 over 2,5 kurs:1,62
Slavia Praha -Ceske Budejovice - zespół 1 over 2,5
kurs: 1,62
bwin
oraz
Slavia Praha -Ceske Budejovice - over 5,5
kurs: 1,95
bwin
oraz kilka typów z małym komentarzem lub na sucho wszystko bwin
PSG Zlin - HC Pardubice - typ: 2 z OT
kurs:1,90
Gospodarze bez Tesarika i Matejicka oraz z dylematem kto w bramce po ostatnich porażkach.
HC Verva Litvinov - Pirati Chomutov - typ: over 5,5
kurs:1,95
DERBY!!!!
????HC Vitkovice Steel - HC Bili Tygri Liberec -
typ: 1 OT kurs:1,53
typ: under: 5,5 kurs:1,72
typ: zespół 1 over 2,5 kurs:1,62