>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
A 10

abel

Użytkownik
Spotkanie: HC Mountfield - HC Vitkovice
Typ: Drużyna gospodarzy powyżej 2,5 goli
Kurs: 1,75
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Witam,
na dziś znalazłem ciekawy typ który warto zagrać, już tłumaczę dlaczego.
Budejovice to silna ekipa która w swojej hali jest 3 potęgą ligi w sezonie zasadniczym (26m. ( 16z. - 6r. - 4p. ) 98gz. : 55gs.), w ostatnich 10 spotkaniach wygrali 9 raz ( w tym zwycięstwo z dzisiejszym rywalem aż 6-1 ) w których zdobyli 32 bramki, czyli średnia do mojego typu sie zgadza.
Vitkovice, trzecia drużyna ligi jeśłi jednak zobaczymy na ich mecze wyjazdowe to ,,szału nie ma&quot; dopiero 8 lokata ( 26 ( 8 - 3 - 15 ) 67 : 85). Średnio tracili na wyjazdach 3,3 bramki co jest słabym wynikiem a jeśli weźmiemy pod uwagę że dzisiaj graja z budojevicami to zapewne średnia będzie podobna.
Obie drużyny grały ze sobą w tym sezonie 4 razy: 3 razy wygrały budejovice. Warto wzrucić także uwagę na ilość goli w tych 4 spotkaniach, padło aż 25 bramek co daje nie zła średnią.
Warto obstawić ten typ.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
2011-03-07 17:30, Extraliga - Playoff, Czechy
HC Vitkovice Steel - HC Mountfield Ceske Budejovice
Typ: HC Vitkovice Steel
Kurs: 1.85
Buk: Bwin
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 17.30 w CEZ Arena w Ostravie dojdzie do 3 meczu ćwierćfinałowego w lidze Czeskiej hokeja na lodzie. W Toczącej się do 4 zwycięstw &quot;wojnie&quot; zagrają dzisiaj HC Vitkovice i Ceske Budejovice. Dotychczas po dwóch meczach na lodowisku Budejovic mamy stan 1-1 i bliżej półfinału wydają się być hokeiści z Ostravy. Vitkovice to aktualny wicemistrz kraju, w rundzie zasadniczej 2010/1011 zajął 3 pozycję z bilansem 28-20. Trenerem tego zespołu jest Alois Hadamczik. W dotychczasowych meczach z Ceske Budejovicami w Play Offach wygrali najpierw 3-1 a dzień później ulegli 0-5. Jesli chodzi o faze zasadniczą to bywało różnie bowiem u Siebie Steel wygrali 3-1 i ulegli 4-6 z kolei na wyjeździe dwa mecze wygrali hokeiści z Ostravy 3-2 i 6-1. A wiec w takim małym stosunku jest 4-2 dla Vitkovic w tym sezonie. Dzisiaj na pewno wielkim atutem jest własna tafla na której Vitkovice nie zwykli często przegrywać w tym sezonie. Mają bilans 22-4 w tym 4 mecze z dogrywkami ale to i tak jest najlepszym bilansem w lidze jeśli chodzi o własną hale. Nie dość powiedzieć że u Siebie w lidze mają passę 7 zwycięstw i na pewno w tak ważnym meczu będą zmotywowani by tą passę utrzymać. Za Vitkovicami przemawia bardzo dużo, grają u Siebie gdzie są najlepszą ekipą w lidze, z Budejovic wyjechali w lepszych nastrojach bowiem to Budejovice muszą liczyć na chociaż jedno zwycięstwo u Siebie. Kolejnym wielkim atutem jest to iż Budejovice na wyjazdach radzą sobie bardzo słabo są dopiero 10 zespołem jeśli chodzi o bilans meczów wyjazdowych (9-17). Na ostatnich 11 meczy wygrali tylko 3 w tym z słabymi Spartą i Brno. Gospodarze u Siebie strzelają bardzo dużo bowiem aż 95 goli co jest 3 w lidze bilansem z kolei Budejovice tracą sporo bo aż 76 goli na wyjeździe. Jak dla Mnie Vitkovice zdecydowanie tutaj powinni wygrac i przodować w ćwierćfinale.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Liberec - Slavia Prague

typ 1 kurs 1.75 unibet 2-0

Dzis ostatnia szansa dla Liberca na zachowanie szans na mistrzostw Czech. Dosyc niespodziewanie druzyna konczaca faze regularna na drugim miejscu i tracac tylko 2 pkt. do pierwszego Trinca znalazla sie w sytuacji gdzie kazda przegrana eliminuje ich z walki o tytul mistrza Czech. Slavia postawila dotychczas gospodarzom dzisiejszego spotkania bardzo ciezkie warunki co jest dla mnie sporym zaskoczeniem.

Przypominajac stan gier w tej fazie play-offow to 1-3 dla Slavii, gdzie rywalizacja trwa do 4 zwyciestw. Slavia przed przystapieniem do play-offow grala z Karlovymi Varami o mozliwosc zajecia jak najwyzszego miejsca przed ta faza rozgrywek. Wygrala rywalizacje do 3 zwyciestw jedynie 3-2. Liberec przed przystapieniem do play offow mial 13 dni przerwy i to moze w jakis sposob wplynelo na zdestabilizowanie formy gospodarzy dzisiejszego spotkania.

Jednak dzisiejszego dnia juz nie moze byc zadnej taryfy ulgowej. Jesli Liberec nie wygra to odpadnie z rozgrywek co bedzie dla druzyny od wielu sezonow walczacej o jak najwyzsze cele mocnym rozczarowaniem. Biorac pod uwage dotychczasowe spotkania pomiedzy obiema druzynami na tafli w Libercu nie mozna wiele wywnioskowac. Bilans to 2 zwyciestwa Liberca, 2 zwyciestwa Slavii. Liberec gra niezle na wlasnym terenie, w sezonie regularnym wygral 17 z 26 spotkan, gdzie Slavia na wyjazdach to 13 porazek w reg. czasie.

Jednak nie statystyki w dniu dzisiejszym beda najwazniejsza przeslanka, jak juz wczesniej podkreslilem jest to mecz o wszystko dla Liberca i nie widze tutaj innego rozstrzygniecia niz zwyciestwo gospodarzy.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
:hokej: Třinec - Slavia Prague -&gt; over 5,5 goals [1.96][Pinnacle] ⛔

Dawno nic nie podałem z hokejowej europy,a dziś przy przeglądaniu to wybitnie mi wpadło w oko. Ćwierćfinał czeskiej extraligii hokeja, wczoraj miał miejsce pierwszy mecz rozstawionego Trinca ze Slavia, która do play off załapała się trochę szczęśliwie i można powiedzieć że przez cały sezon raczej zawodziła. W dniu wczorajszym hokeiści z Trzyńca po raz kolejny udowodnili, że na własnym lodowisku ciężko będzie komukolwiek podjąc z nimi walkę - wygrali ze Slavia 5:3. Wynik ten nie jest zresztą rzadkością w tym sezonie pomiędzy tymi ekipami padł już trzeci raz. Widać więc że obie ekipy zdecydowanie bardziej wolą stawiać na ofensywe niż bronić spokojnego stanu meczowego. Zresztą patrząc na statystykę meczów play off to właśnie Slavia i Trinec strzeliły najwięcej bramek, Prażanie dodatkowo stracili ich najwięcej spośród wszystkich drużyn w tej fazie sezonu ... Właśnie dziurawa jak sito obrona klubu z Pragi jest przyczyną prawdopodobnego ich odpadnięcia z rywalizacje w tej parze. To dlaczego uważam ich za słabszych ma jeszcze podłoże kondycyjne - oni w przeciwieństwie do Trzyńca musieli grać w 1/8 play off i dodatkowo do końca sezonu regularnego martwili się o to czy będą walczyć o mistrzostwo czy raczej się w tym roku nie uda. Co jeszcze warte zauważenia na pięć spotkań w tym sezonie pomiędzy tymi zespołami, tylko raz podana przeze mnie linia nie została osiągnięta ... Myślę że dynamic duo Radek Bonk i Martin Ruzicka nie dadzą dziś kibicom powodów do narzekań - Slavia chcą nawiązać jakąkolwiek walkę także musi strzelać.

G 35

gesio

Użytkownik
Pardubice - Vitkovice
under 5.5 @1.7✅
Jest to mecz półfinalowy nr 3 fazy play-off, stan rywalizacji wynosi 1-1, nieznacznym faworytem tego spotkania wydają się być gospodarzy, według mnie jednak pewniejsze wydaje się być granie na under 5.5 w tym meczu.
Pardubice w sezonie zasadniczym byli zespołem który stracił najmniej goli (125), łatwo też pokonali w ćwierćfinale 4-0 HC Zlin, dzisiejsi goście w ćwierćfinale pokonali ekipe Budejovic 4-2, co ważne Budejovice w każdym ćwierćfinalowym spotkaniu mieścili się w typie under 5.5
W tym sezonie Pardubice i Vitkovice grali ze sobą już sześciokrotnie, w czym aż pięc razy był under 5.5 , myśle że i dzis powinien byc under.

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Przeglądając dzisiejszą ofertę bukmacherów szczególnie zwróciłem uwagę na hokej a w szczególności na czeskie Play-offy. Mowa tu o spotkaniu Slavii Praga z Trinecem, , o 18:15 dojdzie już do 6 spotkania po między tymi drużynami. Jak na razie w rywalizacji prowadzą zawodnicy ze stolicy Czech 3:2. Dzisiejsze spotkanie odbędzie się w Pradze a więc jest dobra okazja do skończenia półfinału przez Slavie i wygrania 4:2. Jak pokazują poprzednie mecze tych drużyn atut własnego lodowiska to wielki plus. Poprzedni mecz w Werk Arena wygrali tamtejsi gospodarze - Trinec, aż 6:1. W dzisiejszej potyczce spodziewam się przewagi gospodarzy, dodam jeszcze, że szykowany jest solidny doping dla Slavii w O2 Arenie. Zawsze warto skończyć półfinał na swoim terenie niż dopuścić do nerwowego ostatniego meczu na terenie rywala. Gospodarze ostatni raz przegrali u siebie 16 stycznia, ale dopiero po dogrywce szykuje się ciekawe spotkanie.

HC Slavia Prague - HC Trinec 1 2,40 Bet-at-home ⛔⛔

K 23

kajzer

Użytkownik
Usti nad Labem - Mlada Boleslav

Typ:1
Kurs:2.10

I kolejny typ z hokeja, tym razem postanowiłem zająć się ligą czeską i dla odmiany zamiast walką o mistrzostwo to rozpaczliwą obroną przed spadkiem, a mierzą się ze sobą Usti nad Labem - Mlada Boleslav. Dzisiejsi goście to drużyna z czeskiej Ekxtraligi zaś gospodarze to zespół, próbujący wskoczyć na miejsce Mlady i móc grać mecze z najlepszymi drużynami w kraju. Szczerze mówiąc kibicuje za gospodarzami bo moim zdaniem bo tak beznadziejnym sezonie gością nie należy się utrzymanie co prawda zostali oni ukarani minusowymi punktami ale mimo wszystko grali bardzo słabo, również w pierwszym meczu tych drużyn Mlada zagrała bardzo słabo kompromitując się wręcz przed własną publicznością przegrywając aż 4:0 dopiero w drugim meczu zagrali troszkę lepiej i wygrali po bardzo wyrównanym meczu 4:3. Ale skoro przed własną publicznością mieli oni tak wielkie kłopoty, gdzie przecież grają lepiej niż na wyjazdach to teraz zdecydowanie lepsza będzie drużyna gospodarzy. Mlada w całym sezonie w meczach wyjazdowych wygrała zaledwie 8 spotkań a przegrała aż 18 razy co najlepiej pokazuje jakie problemy będzie miała w dzisiejszym spotkaniu.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Mlada-Usti under 5,5 gola 1,70 (fortuna, milenium)
nad czym się tutaj rozwodzić, stawka meczu ogromna, bo to właściwie jeden jedyny mecz, który zaważy, czy to gospodarze, czy też ekipa z niższej ligi znajdzie się w przyszłym sezonie w najwyższej czeskiej lidze. To taka moja tradycja, podobnie, jak w koszykówce, ważny mecz = under. Podobnie powinno być tutaj ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom