>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Zastanawiałem się dlaczego nie prowadzimy i nie podejmujemy tematu 1ligi hokeja czeskiego. Może po prostu nikt na to nie wpadł, nie wiem.Nie mniej jednak na pewno znajdzie się kilku chętnych do podjęcia dyskusji, bo liga jest ciekawa i daje pole do wykazania się wiedzą i znajomością hokeja,.
Dzisiaj rozegrana zostanie 13 kolejka i uwagę moją zwróciły 2 spotkania.
Litomerice podejmują fatalnie ostatnio spisującą się drużynę Benatky. Poprawna i stabilna forma Litomeric, dobra gra na własnej tafli przeciw fatalnej postawie gości w meczach wyjazdowych(0-5: bilans bramkowy 5-15). Do tego Benatky bardzo słabe spotkanie w ostatniej kolejce z zajmującym ostatnią lokatę Chrudimem i porażka z Piskiem 2 rozdania temu.
Litomerice-Benatky typ 1✅
1.65 unibet
Drugie spotkanie to
Kadań- Dukla
Aktualna forma Dukli nie przekonuje mnie na tyle aby zagrać na gości. Ostatnie spotkania zagrali z drużynami z dolnej części tabeli i juz wg mnie byli do odstrzału w meczu z ostatnim Chrudimem.Teraz czeka ich wyjazd na taflę Kadania gdzie cięzko o punkty (4-1). Kadań ostatnie 3 mecze przegrał z liderem Chomutovem i vice Usti nad Labem oraz wyjazdowe spotkanie ze Znojmem.Po powrocie na własny lód na pewno zagrają o zwycięstwo, a jak powiedziałem Dukla grała z dużym szczęściem
Kadań-Dukla 1X⛔
1.48 Unibet

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Kadan - Pisek
I liga hokeja Czechy
typ 1 wynik 4-2 typ na ✅ over też ale nie było gdzie postawić ;)
kurs 1,75
Unibet

Dziś mały wybór w podstawowych ligach hokeja, znalazłem ciekawe spotkanie w lidze I w Czechach. Gospodarze bilans u siebie (4-0-2) obecnie 10 lokata podejmują gości lokata 14 bilans na wyjazdach (1-1-4). Gospodarze po serii trudnych spotkań niestety przegranych (ale po walce m.in z Jihlava obecny lider! wynik 1-2) wygrali wyjazdowy mecz z Benatky 1-2. Dziś również jeden z łatwiejszych przeciwników Pisek, z którym powinni sobie poradzić, gospodarze potrafią się zmobilizować i grać na pełnych obrotach ze słabszymi drużynami. Wyniki tej gry np. wygrana z Tabor na wyjeździe 1-8 albo z Horacką Slavią 8-2. Myslę że gospodarze chcą znów pokazać się z dobrej strony przed własnymi fanami jak na początku sezonu , przeciwnik do tego odpowiedni. Pisek tylko jeden mecz wygrany na wyjeździe , w sumie na 14 meczy 3 wygrane w regulaminowym czasie. W tych 14 spotkaniach obrona gości może się pochwalić tylko jednym dobrym meczem kiedy zachowali 0 konto, Kadań strzela dużo i potrafi dotrzymać kroku najsilniejszym w lidze. Fajny kurs w Unibet nawet na singielka , niestety nie ma opcji na over 5,5 może też byłaby ciekawa...

djkruko 95K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Mecz: Pardubice - Budejovice Under/Over 4,5
Typ: Underm 4,5
Kurs:2,18
Buk:Betsafe
Analiza:
Mecz ekstraligi hokeja na lodzie w Czechach.Oczywiście tylko statystyka:
Pardubice u siebie na 8 meczów mieli 5 poniżej 4,5 gola, 3 zaś powyżej
Budejovice na wyjeździe na 9 meczów 7 mieli poniżej 4,5 gola, 2 zaś powyżej.
Niech nie myli stan bramkowy Pardubic u siebie(23-20)bo jeden mecz mieli wynik 9:2 bez tego spotkania mają bilans 14-18 w 7 meczach co daje 4,5 gola na mecz, Budejovice na wyjeździe mają bilans 17-19 w 8 meczach co daje 4 gole na mecz.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Mecz: Karlovy Vary - Kladno ✅ 2:1
Typ: Karlovy Vary
Kurs: Expekt
Buk: 1.47

Analiza: Krótko i do rzeczy. Kladno najgorsza drużyna w lidze, zaledwie 4 wygrane mecze z 18. W trzech ostatnich ostre baty: 0:8, 1:3, 1:7! Slavia, która jest przedostatnia w tabeli ma 22 pkt i miała 9 pkt przewagi nad Kladnem. Miała, a to dlatego, że Kladno zostało ukarane za &#39;&#39;dziwne&#39;&#39; wymiany graczy na konkretne mecze. Kara wynosi 6 pkt, a więc goście przystępują do meczu z 7 pkt na koncie. Jest to nie wątpliwie pewny PlayOut dla Kladna, z pewnością nie wpłynie to mobilizująco na zawodników. Gospodarze to solidna ekipa ze środka tabeli, myślę, że w tym meczu gładko poradzą sobie z przyjezdnymi.
Polecam

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
HK Plzen- Vitkovice
Gracze gospodarzy w ostatniej kolejce zdobyli najcięższy dotychczas teren w tipsport extralidze i pokonali na wyjeździe Benzine Litvinov. Dzisiaj okazja by podtrzymać dobrą passę.W Pilźnie zamelduje się drużyna Vitkovic, która o niebo lepiej radzie sobie na własnym lodzie, niż na wyjazdach. Mecz prawdopodobnie zostanie przesąsdzony 1 bramką i zapowiada się zacięte i ciekawe spotkanie dwóch silnych, z ustabilizowaną formą drużyn. Myślę, że atut własnego lodowiska weźmie kluczową rolę.
Plzen -Vitki
typ Plzen OT
unibet 1.60 4:2✅
Mlada Boleslav- Litvinov
Dzisiaj powinno przyjść pierwsze wyjazdowe zwycięstwo Litvinova. Rywal jak najbardziej do ogrania, na dodatek nie najlepiej spisujacy sie na własnym lodzie.Z wywieziem kompletui punktów nie mieli problemu gracze takich &quot;potęg&quot; w tym sezonie jak Sparta czy Kladno. Liczę na wyjazdowy win litvinova z MB, która jest w kryzysie. Jak dla mnie underowy win Litvinova.
MB Litvinov 1:2 OT
typ Litvinov unibet 2.6⛔
litvinov OT unibet 2.02✅
under unibet 1.68✅
Minimalnie zabrakło do zwycięstwa w regulaminowym czasie gry

Otrzymane punkty reputacji: +5
rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Spotkanie: Kometa Brno - Sparta Praga godz. 18.00
Typ: 1
Kurs: 2.05
Bukmacher: PinnacleSports

Dzisiaj mam do zaoferowania mecz z Czeskiej Ligi. Nie pamiętam kiedy ostatnio typowałem hokeja no ale może czasem warto powrócić do tego. Stawiam tutaj na wygraną zespołu z Brna ponieważ tabela pokazuje że jest to mocniejszy zespół a dodatkowo gra u siebie, co oznacza doping własnej publiczności. Kometa zajmuje wysoką 6 pozycje na 14 drużyn i ma tyle punktów co 5 i 4 zespół, czyli przy wygranej mogą awansować aż o 2 lokaty, jak widać motywacja jest duża. Dodatkowo Kometa grała 2 mecze ze Spartą w 2009 r i 2 przegrała a teraz mają świetną okazję do zrewanżowania się. Sparta radzi sobie znacznie gorzej bo są na przedostatnim miejscu w tabeli czyli na 13 pozycji a ostatni mecz przegrali 3-0 u siebie więc trzeba założyć że morale w tym zespole będą dodatkowo niższe.

Otrzymane punkty reputacji: +5
dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
I liga Czechy - hokej
(dziś odpoczywa extraklasa więc typ na niższą ligę ...)
Spotkanie: Havlickuv Brod - Bentaky
Typ: 1 wynik 5-2 typ na ✅ mam nadzieję że ktoś skorzystał ;)
Kurs: 1.5
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Spotkanie w I lidze Czech , kurs niezbyt ale cóż do kombinacji może się przydać :wink: a typ wydaje się dosyć prawdopodobny.
Gospodarze to bardzo dobrze grający zespół u siebie znakomity bilans 6-1-0 bilans bramkowy 31-15 na 7 spotkań ! Potencjał w ataku straszliwy , ostatni mecz bardzo dobry w ich wykonaniu wygrany z wiceliderem Dukla Jihlava 3-1, obecny lider Chomutov ligi też został ograny w dosłowny sposób 7-2 ! Gospodarze są o 5 pkt od lidera i licze że kroku nie zwolnią.
Goście wyjazdy bilans 0-1-6 11-21 w bramkach , ostatnio wywalczony właśnie remis z Horacką Slavią Trebic (13 zespół obecnie ligi ) i wygrana w dogrywce. Generalnie goście nie mogą sie odnaleźć w lidze i dziś przed nimi mega ciężkie zadanie . Do tego średnia aż 3 stracone bramki na mecz nie napawają do optymizmu wobec potencjału jaki mają gospodarze .
Dla mnie typ dnia - jedna uwaga to jest sport i wszystko się może zdarzyć , nie wiem jak zmotywowani wyjdą gospodarze więc zawsze istniej ryzyko - tu dosyć małe...

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Dzisiaj na bogato 20 kolejka i kilka ciekawych spotkań.
Sparta-Mlada Boleslav
Kurs na Spartę ewidentnie zaniżony przy formie jaką prezentuje stołeczna drużyna to lekka przesada. Osobiscie oceniam ten mecz na przynajmniej 1.9. Faktem też jest , że Mlada jest zupełnie bez formy w ostatnim okresie i ciężko też typować ich zwycięstwo.Niemniej jednak od 3 kolejek z powodzeniem typowałem undery w meczach rozgrywanych przez Spartę i jak do tej pory się nie zawiodłem. Dodam tylko, że w ostatnich 6 spotkaniach strzelili tylko 8 bramek!!!! tracąc zaledwie 11. Bardzo duże problemy z ofensywą , na grę sparty nie wpłynęła nawet zmiana trenera,styl pozostał ten sam. Tak więc nie widzę w tym meczu szans na wysoki wynik, szczególnie ,że zespół MB również nie grzeszy skutecznością ,w ostatnich 6 spotkaniach zdobywając 6 bramek!!!! tracąc zaledwie 12.
drużyny kolejno na 13 i 11 pozycji. Zapowiada się ciężkie hokejowe spotkanie o przysłowiowe 6 punktów, na pewno nie będzie tutaj ofensywy ,a uwaga by nie stracić bramki

typ under 5.5 ✅✅
kurs 1.62 bet365
oczywiście under 3:1:cool:

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie: Olomouc - H.Slavia Trebic
Kurs:1,65 niestety klapa wynik 4-5 , ostatnia tercja porażka w wykonaniu gospodarzy..
Buk: Expekt
Analiza:
I liga Czechy hokej. Gospodarze całkiem niezły bilans u siebie 3-4-1 , gole 23-20 w 8 spotkaniach u siebie. Ostatnie dwa spotkania grane na wyjeździe jeden zdecydowana wygrana 5-0 z Litomerice , drugi przegrana 3-0 z Kadan .Gospodarze są lepszą drużyną niż wskazuje tabela ,potrafią zgrać na poziomie np Jihlava (obecny lider ) , przegrany mecz po dogrywce 2-3, pokonali również u siebie niewygodnego i trudnego rywala jakim jest Hradec Kralove 4-3 . W pierwszym spotkaniu gospodarze wygrali na wyjeździe 2-3, dziś powinno byc łatwiej grając u siebie.
Goście ostatnie 12 meczy bez wygranej w regulaminowym meczu , bilans na wyjeździe 2-0-6 co jest nie najgorzej ale stosunek bramek 13-32 ! średnio 4 bramki stracone na mecz to naprawdę dużo ! Ostatnie dwa mecze u siebie przegrane po dogrywkach 3-4 z Piskiem i Bentky które nie są potentatmi, do tego trzeba było grać dodatkowy czas. Jeśli nic się nie zdarzy ( wiadomo jak to w sporcie..) to wygląda na pewne zwycięstwo gospodarzy, jest też handi na Expekcie -1,5 ale kurs 2,0 chyba jednak trochę za niski, chociaż przy takiej fatalnej obronie gości do pokrycia.

mastershot 5

mastershot

Użytkownik
Spotkanie: Jihlava - Hradec ✅✅✅ 3-1
Kurs: 1.70
Bukmacher: bwin
Analiza: Na dzień dzisiejszy zdecydowałem się wybrać mecz 2 ligi czeskiej w hokeju na lodzie. Gospodarz zajmuje pierwszą pozycję w tabeli i idzie łeb w łeb z drugą drużyną Chomutov (po 35 pkt.). Nie mogą się dzisiaj potknąć, ponieważ każda strata punktów może się liczyć z utratą fotelu lidera. Hokeiści zespołu HC Dukla Jihlava w tym sezonie bardzo dobrze grają na własnej tafli lodu. Ponieważ wygrali aż sześć spotkań oraz zaledwie jedno przegrali. Drużyna HC Dukla Jihlava swoje największe sukcesy odnosiła pod koniec ubiegłego wieku obecnie zaś nie mogą się przełamać. I podobnie jak w zeszłym sezonie tak i teraz będą chcieli awansować do czeskiej ekstraligi hokeja na lodzie. Dzisiaj czeka ich bardzo ciekawe spotkanie. A warto jest nadmienić, że ta ekipa przede wszystkim bardzo dobrze spisuję się na własnym lodowisku już podopieczni Pavla Pazoureka poza Zimní Stadion Hradec Králové nie grają tak dobrze. Gdyż ich bilans spotkań wyjazdowych obecnie wynosi trzy zwycięstwa oraz pięć porażek. Jeżeli zobaczymy na ostatnie wyniki obu tych zespołów to w lepiej się spisuję hokeiści ekipy HC Dukla Jihlava. W tym sezonie oba zespoły grały ze sobą jeden raz i zwyciężyła Jihlava. Wiele wskazuje na to, że w dniu dzisiejszym też wygrają, a ich sporym atutem będzie własny teren.

K 23

kajzer

Użytkownik
Kladno – Liberec

Typ:2
Kurs:1.95

Kolejnym moim typem będzie pochodził tym razem z czeskiej ligi hokeja, gdzie w ramach 21 kolejki zmierzą się ze sobą Kladno i Liberec. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będzie bez żadnych wątpliwości drużyna gości, która jak do tej pory spisuję się rewelacyjnie dzięki czemu zajmuję bardzo wysokie trzecie miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem 36 punktów na koncie. Natomiast ich dzisiejszy rywal to jak na razie najsłabiej grająca drużyna, która w pełni zasłużenie zajmuję ostatnią pozycję w lidze i jak dotąd zdobył zaledwie 13 punktów co jest bardzo marniutkim wynikiem. Myślę, że Liberec mimo iż będzie grał na lodowisku rywala to bez większych problemów upora się ze zdecydowanie najsłabszym zespołem ligi dzięki czemu umocni się na swojej bardzo wysokiej pozycji. My przy okazji możemy się na tym meczu wzbogacić bo bukmacherzy wyznaczyli naprawdę fajny kurs jak na tak pewny mecz.

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
PARDUBICE-VITKOVICE
Mistrz podejmuję drużynę Vitkovic.Mecz o podwójnym znaczeniu. \\w pardubicach pojawi się obecny vicelider, który przegrał finał w zeszłym roku gładko w 4 spotkaniach. Na postawienie na gospodarzy skłania mnie fakt świetnej formy pardubic jeszcze z przed przerwy na gry reprezentacyjne. Od 25 października tylko przegrana z Libercem na wyjeździe, realna szansa poprawienia pozycji ligowej. Pozatym własna tafla, h2h 13-2-3. Viktkovice ze swoich 38 punktów 25 zdobyli w domu, ostatnie 6 wyjazdów to tylko 1 zwycięstwo.
pytanie brzmi: Czy tydzień przerwy w rozgrywkach mógł mieć diametralny wpływ na formę obu drużyn?? te 2 druzyny mają sobie coś do udowodnienia. Walki na pewno nie zabraknie, hala też będzie wypełniona do ostatniego miejsca.Albo święto w pardubicach albo żałoba
typ 1 PARDUBICE
unibet 1.9✅✅
generalnie miazga z 3:0 na 3:3 a potem 59&#39; i bramka dla pardubic uznana dopiero po wnikliwej powtórce wideo ...fart .. thanks God , że na plus:cool:

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
LITVINOV-SPARTA
Litvivnov ewidentnie dostał zadyszki.Atut jakim było własne lodowisko przestał już pracować na korzyść gospodarzy tegoż spotkania. Drużyna z Litvinova zgubiła formę czego najlepszym przykładem był ostatnie 10:1 z Trincem. Zagubiona została swoboda gry ofensywnej, w ostatnich 4 meczach 4 bramki. Goście to drużyna, która ofensywą nie grzeszy od początku sezonu, jeżeli się nie myle najbadrdziej underowy team tipsport extraligi. W zeszłym spotkaniu przegranym 3:2 z Zliną już po pierwszej tercji było 3:0 , a mecz skończył się underem. Gdyby mecz odbył się jakieś 2 tygodnie temu faworytem byłby na pewno litvinow na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na under.
Litvinov-Sparta
under 5.5
bwin 1.90
2:1✅

rex 144

rex

Użytkownik
Horacka Trebic - Kadan
Typ: 2
Kurs: 2,60
Horacka ostatnio po 2 remisach, aż 4 razy czysto wygrała ostatnie mecze, a w statystyce tej drużyny nie widziałem by wygrała naprzód aż 5 meczy z rzędu w serii po dwóch remisach , także wybór mój pada na Kadan.

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Dzisiaj 23 kolejka tipsport ekstraligi i parę dobrze zapowiadających się spotkań.
Na pierwszy ogień idzie spotkanie lidera z Libercem.
Uważnie przyglądałem się ostatnio grze drużynie z Liberca i można dostrzec wyraźny spadek formy mocno poparty ostatnimi poczynaniami. Wysoka porażka z Mladą i wyjazdowa porażka z walczącym o utrzymanie Kladnem. Trzyniec natomiast prezentuje poprawną i stabilną formę przez cały praktycznie sezon.Jak najbardziej ich atutem będzie gra na własnej tafli, gdzie nie wiele miały do powiedzenia goszczące tu teamy. Jeżeli gospodarze zaprezentują właściwą im formę to powinni zejść zwycięsko z tafli. Gra z handi nie bardzo do mnie przemawia spodziewam się zaciętego spotkania mimo wszystko, może jakiś empty net ,.
Triniec-Liberec
typ1
EXpekt 1.8
⛔
Chciałem jeszcze nadmienić, że po ostatnich zawirowaniach związanych z decyzją komisarza ligi dotyczącą gry nieuprawnionych zawodników w drużynach Kladna, Mlady Boleslav i Pilzna zrobił się totalny chaos. Drużyny te odpowiednio zostały ukarane 6, 22 i 19 ujemnymi punktami.Oczywiście spowodowało to poważne zmiany w tabeli i jak nie trudno się domyślić drużyny te zajmują 3 ostatnie miejsca z małymi szansami na play-off.
Rozpatrywałem zagranie typu na Mladę ML, ale z uwagi na zaistniałą sytuację odpuszczam to spotkanie.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
HC Slavia Praha - HC Oceláři Třinec 2 ML (1,86)
Lider z Trzyńca rozegra wyjazdowy mecz z dziesiątą w tabeli Slavią Praga. Slavia w tym sezonie spisuje się bardzo słabo, a przecież to zespół, które regularnie w ostatnich sezonach bił się o mistrzostwo kraju. Ostatnio jednak osiągnęli kilka lepszych wyników wygrywają trzy mecze z rzędu z Karlowymi Warami, Pilznem oraz Pardubicami. Dobrą passę przerwał dopiero zespół z Kladna. W listopadzie dwóch zawodników opuściło zespół Slavii. Do Włoch wyjechał Daniel Branda, zaś kontrakt z Jurajem Stefankom został rozwiązany za porozumieniem stron. Jeżeli chodzi o najlepszych zawodników to za takich w tym sezonie należy uznać Michala Vondrke oraz Vladimíra Růžičke, którzy zdecydowanie nadają ton grze ofensywnej Slavii. Drużyna gości po pogromie Litvinova 10:1 przegrała ostatnie dwa spotkania. Na wyjeździe z Karlowymi Warami oraz dość niespodziewanie u siebie z Libercem. Obie przegrane były odniesione po rzutach karnych. Dzisiaj mam nadzieję, że karta się odwróci, bo naprawdę drużyna z Trzyńca gra w tym sezonie bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o gwiazdy drużyny to najlepszym strzelcem jest Martin Růžička, którego dobrą dyspozycję dostrzegł trener reprezentacji Czech i zabrał ostatnio młodego napastnika na Euro Hockey Tour do Finlandii. Obok Martina równą formę w tym sezonie prezentuje piątka zawodników Jan Peterek, Vojtěch Polák, Radek Bonk, Václav Varaďa oraz Jiří Polanský. Cała ta szóstka jest motorem napędowym drużyny i z pewnością będzie tak już do końca tego sezonu. Na pewno dzisiejszy mecz będzie dla nich bardzo ciężki, ale są spore szansę, że uda im się dzisiaj wygrać w Pradze. Slavia u siebie z dziewięciu meczów przegrała, aż pięć i przede wszystkim po tej statystyce widać w jak słabej formie się znaleźli.
Kurs z: Bet365

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Slavia Prague - Kometa Brno -&gt; under 5 goals [1.98][Pinnacle] ⛔
Slavia w tym sezonie zdecydowanie zawodzi, chociaż biorą pod uwagę tylko miesiąc listopad drużyna ze stolicy Czech radziła sobie już o wiele lepiej niż w październiku. Wciąż mocniejszą stroną stołecznych jest obrona i bramkarz niż atakujący, podobnie jest z drużyną Komety. W Brnie dysponują dwoma świetnymi bramkarzami, Hovim oraz Trvajem. Obaj dają swojemu zespołowi wiele szans na wygraną broniąc czasami bezbłędnie, jeśli napastnicy komety potrafią dwa lub trzy razy wepchnąć krążek do bramki rywali to zazwyczaj wystarcza na zwycięstwo. Naturalnym typem w takim przypadku wydaje się under co potwierdza także historia ostatnich (z tego sezonu) spotkań obu drużyn.

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Zgadzam się z typem powyżej w 100%. Goalie Komety w 3 ostatnich spotkaniach bez straty gola.
Od siebie proponuje under w meczu Kladna z Litvinovem. Za faworyta w tym meczu uważam gospodarzy., jednakże prawdopodobieństwo dogrywki spore, dlatego wydaje mi się,że zagranie undera bezpieczniejsze. Typ popieram bardzo słabą ofensywą gości, którzy gdyby nie mecz z Czeskimi Budziejowicami od pewnego okresu strzelają 1-2 bramki na mecz. Nie sądzę także, aby drużyna z Kladna miała sobie dzisiaj ostro postrzelać.
under 5.5
pinnacle 1.81⛔
Karlovy Vary-Sparta
Tutaj również szykuje się underowe spotkanie. Sparta z moich analiz w ostatnich 18 spotkań 16 underowych!!!!! Strzelanie bramek to ich pięta achillesowa. w ostatnich 6 meczach 8 strzelonych bramek 6 porażek.Fakt też,że nie tracą za wiele .Underowy win Karlowych Var.
Under 5.5. 1.5 BETCLIC⛔
Karlove Vary ML 1.5 BETCLIC⛔

mastershot 5

mastershot

Użytkownik
Vitkovice - Ceske Budejovice 1 1.70 bwin
Gospodarze grają ostatnio bardzo dobrze. 5 kolejnych zwycięstw i w ostatnim meczu pokonali 3:2 na własnym terenie Trinec, dzięki czemu mają 3 punkty przewagi i jeden mecz więcej. Jeśli dzisiaj wygrają to zwiększą przewagę i umocnią się na fotelu lidera, a wszystko na to wskazuje. Trinec gra dzisiaj na ciężkim terenie i wiele wskazuje na to, że nie wygrają tego spotkania. Vitkovice na własnym terenie w tym sezonie przegrali zaledwie 1 spotkanie na 13. Goście ostatnio grają bardzo słabo: na 10 meczy wygrali raptem 2. Vitkovice po raz ostatni grali u siebie z nimi 17 września i wygrali 3:1. Także gospodarzom na pewno nie zabraknie motywacji, a naprawdę jest o co walczyć. Wspaniała atmosfera,kibice do których trener zaapelował o wsparcie,możliwość umocnienia się na fotelu lidera-to wszystko skłania mnie do zainwestowania swoich pieniędzy na gospodarzy.

J 37

jrpl

Użytkownik
Spotkanie: Indianapolis Colts (6-6) @ Tennessee Titans (5-7)
Typ : Colts -3
Kurs: 1,91
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

W ostatnich dniach na okrągło można oglądać na ESPN czy w innych stacjac analizy na temat tego co jest nie tak z Manningiem. Według mnie tutaj nie ma sensu czynić ogromnych analiz. Po prostu zawodnicy, jakich ma obecnie wokół siebie, są albo słabi albo grają poniżej oczekiwań. Do tego Peyton Manning w nieco niższej formie i efekty widzimy. Nie wiem kiedy w końcu wróci Austin Collie. Colts co kolojkę wycofują go w ostatniej chwili. Teraz, w ostatni poniedziałek, brał podobno udział, w ograniczonym stopniu, w treningach. To dobra wiadomość. Bez niego Manning musi polegać na graczaj jak Reggie Wayne, który prwoazdi w NFL w ilości upuszczonych podań, przeceniany Pierre Garcon oraz nieregularny Jacob Tamme. Do tego słaba offensive line nie pomaga. Dobrą wiadomością dla Colts jest to, że Titans obecnie grają fatalnie. W ostatnich dwóch meczach stracili po ziemi 420 jardów i Texans oraz Jaguars robili z nimi co chcieli w przedniej formacji. Problem jest tylko taki, że Colts nie mają offensive line by otwierać luki na akcje biegowe w takim stylu jak robią to wspomniane zespoły.

Kerry Collins zagrał beznadziejnie pod każdym względem. Wprawdzie jedno podanie na przyłożenie zostało upuszczone, jednak dla równowagi kompletnie nie trafił do Randy Moss&#39;a, kiedy ten był z dala od obrony w świetnej sytuacji by zdobyć punkty. Ostatnio Titans nawet nie są w stanie przeprowadzać akcji biegowych. Colts wprawdzie beznadziejnie bronią akcje po ziemi, nie znaczy to jednak, że Chris Johnson będzie miał świetny mecz. Przeciw Jaguars, którzy są na 22 miejscu przeciwko running backs, Tennessee zdobyło ledwie 53 jardy. Niemniej, spodziewam się nieco lepszego meczu w wydaniu Johnson&#39;a, tym samym Collins powinien mieć nieco łatwiejsze prowadzenie gry.

Wydaje mi się, że Manning odbije sobie ostatnie mecze. To nadal jeden z dwóch najlepszych QB w NFL i w czwartkową noc, nastąpi punkt zwrotny w porównaniu do wcześniejszych spotkań. Spotykają się dwie drużyny, które grają słabo w ostatnich meczach, zdecydowanie poniżej oczekiwań. Jednak mając wybrać zwycięzcę, stawiam na jedno z najlepszych QB w historii. Dodatkowo Colts wygrali 11 z ostatnich 14 spotkań z Titans, tak więc historycznie radzą sobie z nimi całkiem dobrze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom