#31 US Open
Egor Gerasimov - Jordan Thompson | Powyżej 35.5 @1,54
1:6 4:6 6:3 3:6
Stawka: 80j
Unibet
#32 US Open
Egor Gerasimov - Jordan Thompson | Powyżej 38.5 @1,80
1:6 4:6 6:3 3:6
Stawka: 40j
Unibet
#33 US Open
Egor Gerasimov - Jordan Thopmson | Powyżej 3.5 seta @1,54 1:6 4:6 6:3 3:6
Stawka: 50j Unibet
+27j
Wzdychałem dzisiaj do tej oferty US Open chyba z 2h. To miałem stawiać trochę Hurkacza to trochę baby, ale zdecydowałem zupełnie inaczej. Kładę to co miałem dzisiaj rozłożyć na wszystkie mecze na jeden. Gerasimov z Thompsonem, mimo że nie są to może dla wszystkich nazwiska wywołujące gęsią skórkę, to dla mnie chyba najciekawsze spotkanie do północy. Stawiam tutaj na mocno wyrównany mecz z wieloma zwrotami akcji. Jeśli tutaj się pomylę do końca US Open chyba nie puszczę nic overowego. Gerasimov po powrocie jest dla mnie bardzo solidny, świetny serwis bardzo mocny forehand i siła i jeszcze raz siła. Po drugiej stronie siatki jeden z największych walczaków z wąsikiem. Australijski styl gry, dobry serwis, często akcja serwis volley i bieganie. No bardzo by się tutaj musiało dziwnie poukładać, żeby jeden z zawodników tutaj łatwo odpuścił ten mecz. W pierwszej rundzie Gerasimov wygrał niespodziewanie (według bukmacherów) z Serbem Lajovicem, a Thompson w takim samym stosunku poradził sobie ze Stefano Travaglia. Jeśli miałbym wróżyć kto dzisiaj będzie odrobinę lepszy to chyba dałbym coś w kierunku białorusina, ale to naprawdę może pójść w dwie strony. Rankingowo stoją podobnie 72-63 kolejno. Dla obu nawierzchnia twarda jest wiodąca, no może zapytałbym ich o trawę ale wyniki jasno mówią, dla obu jest to szlem gdzie mogą osiągnąć najwyższy wynik. Moim zdaniem świetny mecz porównujący oba style, oby był w rzeczywistości tak zacięty jak w mojej głowie
.
Edit: Nie mam pytań. Trzeci uwaga trzeci dzień z rzędu, gdzie brakuje jednego gema. Jaki na to jest kurs? Zawalonego oczywiście gdzieś na początku meczu. Coś niesamowitego, 15 lat to oglądasz i jesteś niby przyzwyczajony ale to po prostu chce się rzygać, oglądam tego break pointa na 4-4 i wiem, że cokolwiek się nie stanie to go nie przełamie
sorry. 3/3 z US open po trzech dniach w pechach.
Bilans wrzesień 2020:
-155,1j