A ja wam powiem, że dla mnie bez sensu jest kupować którakolwiek z tych telewizji. Dla mnie najlepszym rozwiazaniem w tym momencie jest miec dosc dobry internet ( min. 2 mb ) i oglada sie wszystko za darmo. Oczywiscie jakość nie jest oszolamiajaca i wiekszosc transmisji jest w jezyku angielskim albo chinskim, ale wole jednak zaplacic w tym momencie 69 zł za 2 mb neta niz przeplacac za jedna z tych stacji.
Ktos wyzej napisał, ze w tyg. leca 2 mecze NBA na C+. A ja ogladam sobie na jednej ze stron NBA codziennie za darmo w jakosci bardzo zblizonej do
TV. Komentarz po angielsku, ale dla tych którzy znaja ten jezyk w stopniu dobrym nie stanowi to zadnej przeszkody. Czasami nawet lepiej posluchac angielskiego komentarza, niz polskich komentatorów na czele z Panem Szpakowatym Szpakiem, który nie potrafi odroznic Joe Cola, od Ashleya Cola.
Moim zdaniem, żeby ogladac naprawde to co sie chce trzeba by miec wszystkie te platformy.
Bardzo dobry przyklad dzisiejszego dnia.
Polska - Rumunia ==> Polsat Sport
2 mecze
LM ==> N Sport
Turów Zgorzelec - Hapoel M. Jerusalem ==> Zapewne TVP 3 slaskie
A w internecie : Public
TV + Shanghai Sport + ESPN China + NBA league pass
Nie bede tu rozpowszechnial kryptoreklamy, ale sami dobrze wiecie o stronkach z planami meczy na necie. Tak wiec dla kogoś kto chce troche zaoszczedzic grosza naprawde polecam dobry internet zamiast kazdej z tych stacji.