>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cyfra +, Cyfrowy Polsat czy n?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
C+ bije na łeb reszte N-ek czy Polsatów w Polsce.
Gran Derbów , derbów Londynu , Milanu , Rzymu , Barcelony , Paryża , FA Cup czy innych najwiekwyszych meczów nima nigdzie indziej.
Piłki jest sporo , koszykówka zalezy jak ale jest NBA i europejska , zużel , rugby.
NFL jest chyba dopiero w Play-offach pokazywana , + to co w Ameryce jest świętem SuperBowl.
I sporo ciekawych filmów na samym C+.
Jak na Polske to mało , ale wiadomo , brytyskiej czy włoskiej Sky nieprześcigniemy

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
cyfra+ jest najlepsza to chyba kazdy wie
chociaż tak jak napisał jabol N jest dla ludzi co lubia inteligentniejsze
sporty buha to wynika ze w europie 90% to debile co interesuja sie piłka czlowieku co ty piszesz na jakiej podstawie piszesz ze pilka jest dla mniej inteligetniejszych a NBA,hokej,sitakowka dla madrzejszych A może ty jesteś przedstawiciel N-ki N to szajs

J 0

jabool

Użytkownik
cyfra+ jest najlepsza to chyba kazdy wie
chociaż tak jak napisał jabol N jest dla ludzi co lubia inteligentniejsze
sporty buha to wynika ze w europie 90% to debile co interesuja sie piłka czlowieku co ty piszesz na jakiej podstawie piszesz ze pilka jest dla mniej inteligetniejszych a NBA,hokej,sitakowka dla madrzejszych A może ty jesteś przedstawiciel N-ki N to szajs
nie napisalem, ze pilka jest dla nieinteligentnych, tylko, ze spora czesc jej fanow to idioci potrafiace powiedziec tylko- basket jest gupi, hokej jest gupi etc. (a zadnego z tych sportow w zyciu nie widzieli). eNka ma perspektywy. NHL, MLB, NCAA, NFL i bardzo mozliwe, ze w niedalekiej przyszlosci znajdzie sie tam rowniez NBA.

drago 108

drago

Użytkownik
Hmmm kusi mnie ten C+, ale mam kilka pytań:
1. Ile kosztuje abonament + pakiet sport?
2. Ile kosztuje sprzęt antena, dekoder itp.?
3. Jakie są teraz promocję?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
jakos nie doczytalem bo tez zamierzam zakupic canal + ale oczywiscie ten drugi chyba abonament jakies 35 zl i pakiet sportowy .. to pisze ze dekoder 75 zl a antenka gratis ?

S 269

sztywny

Użytkownik
Wybór stacji zależy od tego co masz zamiar oglądać.Na Polsacie masz Siatkówkę w każdym wydaniu,dobrzy komentatorzy no i masa transmisji jak są jakieś ważniejsze rozgrywki typu Liga Światowa czy Mistrzostwa Świata to transmisje all day.piątek sobota niedziela po jednym meczu PLS no i nieraz w poniedziałek.PLK też jest dużo więc również można watching trochę basketa.Formuła 1 wszytskie treningi,kwale no i super studio przed i po wyścigu.Ostatnio narty zobaczyłem no i to co dla mnie najważniejsze czyli tenis.Wimbledon+wszystkie mastersy no i nasze rodzime J&amp;S cup.No i fragmenty meczów Barcy,MANU i Czelsea bodajże.Liga Włoska też się pojawiła no i Szkocka,Rosyjska i 2.angielska(Grzesiu rasiak)Aha no i Puchar UEFA jeszcze jest.Więc dość dużo tego no a abonament dużo tańszy niż cyfra.N to przede wszystkim sporty amerykańskie i CL no i mają Tvp SPort (buahahah)
najlepiej to kupić wszystkie i za 200 na miecha masz mase sportu codziennie
pozdro

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A ja mam pytania na Nce na NASN komentuja baseball Polacy czy leci od amerykanow z ich komentarzem ??
Internet daja ta przewage niewienm jak w TV ale mozna sobie wybrac 15 meczy a na NASN jest chyba jeden i to miedzy 1 a 4. Chcoiaz neiwiem ale pozne pory na bank

easy 3,1K

easy

Forum VIP
A ja wlasnie jakos godzine temu wrocilem z pkt. sprzedazy cyfry+ i wzielem pakiet podstaowy plus sportowy [ c+ sport, c+sport2, c+ , c+film] i bede placil przez 12 miechow jakies 50 zl . A mam takie pytyanie zalozylem wszystko juz teraz i wszystko juz powinno dzialac to kiedy beda mogl juz ogladac bo kjumpel gadal ze do wieczora juz spoko .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jak wszystko podłączysz to włącz dekoder, zostaw na TVP1 i do godziny powinno Ci się uruchomić. Karta otrzyma aktywację.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Sam mam Cyfre i jestem zadowolony . Meczów NBA są zawsze dwa w tygodniu ( piątek + niedziela najczęściej ) . Czasem jak są święta to zrobią 3 ( np. 11 listopada ) . Powtórki lecą przynajmniej 2 razy . Do tego w czwartki leci NBA Action . Nie jest to dużo , lecz zawsze lepsze to niż nic . Tym bardziej , że Cyfra odbiera SportItalia i tam czasem też są mecze . Co do NFL to pokazują oni fazę PO ( średnio jakieś 5-6 meczy w roku :p ) oraz Finał . W zeszłym roku był / lub miał być chyba też mecz gwiazd. Do tego najlepsza piłka i GP na żużlu . Szkoda , że nie ma już bundesligi , f1 , żużla krajowego jak to było kiedyś ale i tak Ogólnie N i PS to się chowają przy C+ . Co nie zmienia faktu , że mam też i PS . N-ki kupować nie zamierzam bo po co ? LM można obejrzeć w internecie :p Zresztą najlepszy wybór to władować troszkę kasy w łaczę i ma się wszystkie telewizje świata na wyciągnięcie ręki :p

R 0

robert-20790

Użytkownik
Jak dobrze pamietam to bylo cos takiego jak przez kartę tewizyjną mozna bylo odblokowac canal+ :p ? łoco tak na prawde chodzi ? dziala to jestzcze czy to bujda ?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Jak wszystko podłączysz to włącz dekoder, zostaw na TVP1 i do godziny powinno Ci się uruchomić. Karta otrzyma aktywację.
maly problem ;d POniewaz ja mam ustawione TVP 1 jak i TVP2 jako kodowany wiec zostawic .. ?? Bo pokazuje mi ze nie mama tam jakiegos dostepu ;] To co robic ?

Do góry Bottom