>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cyfra +, Cyfrowy Polsat czy n?

drago 108

drago

Użytkownik
Mam aktualnie Cyfrowy Polsat... ale programy (głównie sportowe) mnie nie zadowalają... na Polsacie prawie nic nie jest Live... boks którego nie lubię...
Mam zamiar coś zmienić... ale na co? Powrót do kablówki... hmmm...
Podpowiadać... ????

K 76

karlos83

Użytkownik
Mam pakiet podstawowy do tego cana+ z HD i national geo z HD. Place 85 zeta z vatem. I ogolnie naprawde jesli ktos nie widzial meczu w HD to polecam bo naprawde jest to szokujace doswiadczenie ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cyfra + Zdecydowanie. Tak samo jak poprzednicy jestem jej posiadaczem i wszystkie najlepsze meczyki są do oglądnięcia.

pzDr ;)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
mama taki sam preoblem dokladnie nie wiem co wybrac Polsat n czy C+ ale szczerze to interesuja mnie najbardziej kanaly sportowe .. ;] a jak sie ma ponad 40 cali to na hd wyczes chodzi .

pacek09 0

pacek09

Użytkownik
Dokladnie: liga angielska, hiszpanska, polska, francuska, wloska oraz mecze reprezentacji Anglii w el. ME 2008 (niestety tylko rozgrywane w Anglii; taka umowa, BTW na czas obecny to zadna rewelacja ???? ) Obecnie posiadam TV 39&#39; cali i ogladanie meczykow np. ligi angielskiej w HD jest rozkosza :p:p Obiektywnie C+ bije konkurentow o glowe (bo nawet Nsport ze swoja LM nie przewyzsza oferty C+)
i to ja sie najbardziej oplaca wykupic, tym bardziej, ze TV HD to ok. + 6-7zł dodatku do całego abonametu ????
EDIT:
I wlasnie to co Ted prztoczył, bardzoooooooo czesto jest NBA w nocy na zywca i powtorki w dzien, a juz troche rzadziej (ale sa) rozgrywki NFL&#39;a...
Pozdrawiam

drago 108

drago

Użytkownik
hehe
Nie jestem fanem kosza... ale z nudów pewno bym pooglądał NBA ????
W dekoderach C+ można podobno zrobic coś takiego, że oglądasz wszystko. Jakąś blokadę sie zdejmuje i można all day przy tv spędzić...?

A na czym lata live NHL?

sutek 79

sutek

Forum VIP
hehe
Nie jestem fanem kosza... ale z nudów pewno bym pooglądał NBA ????

W dekoderach C+ można podobno zrobic coś takiego, że oglądasz wszystko. Jakąś blokadę sie zdejmuje i można all day przy tv spędzić...?

A na czym lata live NHL?
Chyba na n

J 0

jabool

Użytkownik
C+ nastawiony jest w sumie tylko na piłke n. NBA :
po 1. śmieszna ilość meczów- 2 w tygodniu i czesto to jakies Mavs vs SAS itp. czego ogladac sie nie da
po 2. czesto z komentarzem Świątka- czego słuchac sie nie da ;]
po 3. powtorki sa tylko nastepnego dnia i to w godzinach mocno smiesznych (gosc nie oglada w nocy bo rano praca, ogarnalb y sobie retransmisje, ale co sie okazuje...ta jest o 12 w poludnie- o tej porze to wiekszosc normalnych ludzi jest w pracy/szkole.

Nie ma NFL (w poprzednim sezonie chyba bylo). Tzn. jest jakis magazyn (NFL Day czy cos takiego), ale jesli chodzi o mecze- nie ma.

Tak wiec jesli ktos reprezentuje tych &quot;inteligentniejszych&quot; (nie twierdze, ze &#39;pilkarze&#39; sa nie inteligentni, jednak przecientny kibic jest za malo inteligentny, zeby wiedziec, ze istnieja inne sporty, a jesli juz sie dowiedzial, ze istenieja to wie tylko jedno- koszykówka jest ch/jowa, chociaz zadnego meczu nigdy nie widzial, co ciekawe takie typy czesto twierdza, ze basket jest malo widowiskowy...jakby PN byla bardziej ;], mam nadzieje, ze tutaj takich osob nie ma, niestety 60 % &#39;kibicow&#39; to wlasnie tego typu lole, jesli jakis sie zagubil na tym forum to serdecznie przepraszam, nie chcialem nikogo urazic, mowie o rzeczach oczywistych, o sprawach z ktormi zgodzi sie kazdy kibic sportow dla myslacych- hokejow, basketow, siatkowek etc.) to c+ raczej nie dla niego. no chyba, ze na pilce bardzo zalezy, jesli na hokeju, baskecie, baseballu itp. radzilbym eNke.

tbm 642

tbm

Forum VIP
A moim zdaniem jeśli chodzi o koszykówkę to własnie Canal+ ma najlepsza ofertę. Oprócz spotkań NBA są tam transmitowane rozgrywki koszykarskiej Euroligi, ktore osobiscie bardzo lubię oglądać ;)

Do góry Bottom