uzytkownik-24118
No one
Ostatni typ rozliczony, można zrobić podsumowanie miesiąca:
Podsumowanie września:
Kupony: 55
Wygrane: 27
Zwroty: 1
Przegrane: 27
Stawki: 210 j
Zysk: 26.39 j
Yield: 12.57 %
Od początku tematu:
Kupony: 101
Wygrane: 46
Zwroty: 2
Przegrane: 53
Stawki: 336 j
Zysk: 32.86 j
Yield: 9.78%Szczerze to mimo niezłego wyniku na koniec, z całego miesiąca zadowolony jestem średnio. Początek był fatalny - zaraz po dołączeniu do VIPów zaczęła się czerwona seria, prawie 40 jednostek straty było nawet w którymś momencie byłem naprawdę blisko rzucenia całego tego obstawiania. Potem na szczęście było lepiej, oczywiście cały czas zdarzały się słabsze pomysły, generalnie kilka, może kilkanaście jednostek przegrałem głupio. Chciałbym, żeby kolejny miesiąc był bardziej równy. Generalnie jest nad czym pracować.
Co w październiku? Zobaczymy jak rozkręci się karuzela transferowa, już niedługo rusza kolejny sezon ESL Pro Ligi i ECS. Z rozgrywek lanowych - to na pewno Starladder w Kijowie (mimo, że obsada przeciętna) i finały Epicenter pod koniec miesiąca (tu już gwiazdorska obsada). Poza tym na pewno ESEA MDL i sporo mniejszych turniejów online. A na rodzimej scenie? Dokończenie sezonu ESL Mistrzostw Polski z finałami lanowymi na PGA w Poznaniu w połowie miesiąca i start kolejnego sezonu PLE. Rozgrywek sporo, zobaczymy ile z nich będzie się nadawać do obstawiania, ale kupony powinny się pojawiać regularnie.
Dorzucam link do arkusza google z wyliczeniami, jak ktoś potrzebuje.
Tu jest błąd - zamiast 1,85 powinno być 1.49 j Nie wiem jak do tego doszło, ale przepraszam. W statystykach uwzględnione są właściwe liczby.#48
North - mousesports
AKO: 1.70
Stawka: 3j
1.85j
Podsumowanie września:
Kupony: 55
Wygrane: 27
Zwroty: 1
Przegrane: 27
Stawki: 210 j
Zysk: 26.39 j
Yield: 12.57 %
Od początku tematu:
Kupony: 101
Wygrane: 46
Zwroty: 2
Przegrane: 53
Stawki: 336 j
Zysk: 32.86 j
Yield: 9.78%
Co w październiku? Zobaczymy jak rozkręci się karuzela transferowa, już niedługo rusza kolejny sezon ESL Pro Ligi i ECS. Z rozgrywek lanowych - to na pewno Starladder w Kijowie (mimo, że obsada przeciętna) i finały Epicenter pod koniec miesiąca (tu już gwiazdorska obsada). Poza tym na pewno ESEA MDL i sporo mniejszych turniejów online. A na rodzimej scenie? Dokończenie sezonu ESL Mistrzostw Polski z finałami lanowymi na PGA w Poznaniu w połowie miesiąca i start kolejnego sezonu PLE. Rozgrywek sporo, zobaczymy ile z nich będzie się nadawać do obstawiania, ale kupony powinny się pojawiać regularnie.
Dorzucam link do arkusza google z wyliczeniami, jak ktoś potrzebuje.