Nie był top 1 ale też nie zamykał, oczywiście oczekiwania od NiKo są takie że w kazdym meczu będzie mial +30killi, ale to nie realne tak się nie da. Nie zagrał źle nie zagrał wspaniale - zagrał poprawnie jak i całe G2
Myślę ze ten sam zaczął klikać dopiero na anciencie bo na mirage zrobił 23 fragi na aż 47 rundn więc jest to słaby wynik wiadomo że nie można oczekiwać że w każdym meczu będzie robił po 30 fragów no ale tylko 23 fragi na tyle rund jak na takiego klasowego zawodnika to mało tak jak pisałem w analizie zrobił najgorszy rating w tym roku.to chyba oglądaliśmy inny mecz w mojej ocenie zdobywał sporo ważnych fragow i na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy zrobil spory progres
Izi pieniądzeFaze - G2
Wygrana 1 mapa FaZe @ 2.08 Betfan
FaZe na początku może mieć pomoc publiczności, mają mocny mapool, karrigan znowu w kapeluszu co spowoduje, że publika będzie grała na korzyść FaZe. FaZe dobrze rozpoczynają spotkania, a natomisat G2 często pokazuję ze potrafią wtopić pierwszą mape by później odbijać na 2:1. Broky wczoraj fenomealny mecz, karrigan nuke również. Nie potrafię znaleźć tutaj faworyta. Obydwie drużyny bardzo lubię. Oby było 5 map i każda niech się kończy dogrywką, spodek niech dziś grzeje.
Wkradł mi się znak zapytania już edytowane. Dalej uważam, pomimo tej dogrywki, że Faze jest faworytem.Nie rozumiem o co chodzi ? Wygrali pierwsza mapę