quinty
Użytkownik
Gdzie miales tego typu zakład?Puscilem na szybko ze Big nie ugra 11 rund na Nuke zobaczymy. Kurs 2.2
Gdzie miales tego typu zakład?Puscilem na szybko ze Big nie ugra 11 rund na Nuke zobaczymy. Kurs 2.2
Odpowiem częściowo za kolegę, 1xbet miał na pewno handi -4,5 po 1,7, -5.5 też było ale nie wiem po ile. Chyba o taki zakład chodziło.Gdzie miales tego typu zakład?
Generalnie dziś dzień zdecydowanie lepszy do gry live. Zobaczymy co pokażą jedni i drudzy i wtedy można coś próbować ewentualnie."As you can see, all teams are playing randomly, Astralis is winning 16-3 on CT vs Spirit and they lost 16-1 to North after starting CT, while North lost 16-0 to mousesports... it is a random map, for now. We still want to play it because no one is playing it well, consistently, for example, taking 10 round either on CT or T. Everyone is playing randomly, we are still not far away from other teams at this point."
Zależy jak spojrzeć. Ja myśle ze niezależnie od wyniku Issa zakręci sie w okolicy 20 fragow. Bo jest najzwyczajniej w świecie formie, a to ze jego koledzy juz mniej to inna bajka. Dobrym przykładem moze byc mecz z big gdzie dostali do 9 a on i tak wykręcił 23 fragi. Albo nawet ostatni mecz miedzy tymi drużynami - Elige 19 fragow Issa 20 fragow. Elige 8hs a Issa 16hs. % hsów byłby dobry mając pewność że Elige miałby duzo fragow. Jeśli bedzie miał nie zbyt wiele i raczej bedzie na dole tabeli to moze sie okazać ze % hsów ma większy. A ja uważam ze jego ilośc fragow to loteria. Dlatego myśle ze po prostu ilosc w tym przypadku jest lepsza niz %quinty a to % nie byłby bezpieczniejszy? Skoro ISSAA ma większy % hsów? Bo jak się skończy jak wczorajsze BiG to nawet supportujący Elige może issee przebić? Wczoraj tizian (top fragger w BiG) miał mniej fragów od Zeusa
A kto dzisiaj pierwszy wybiera mape ?
Wczoraj pierwszy banowal Mibr i wybieral mape
Wczoraj pierwsze banowal Big i wybieral mape
Jaki jest klucz ?
Post z poprzedniej strony.Chyba wyżej rozstawiony po pierwszej rundzie więc moim zdaniem pierwszy mapę wybierze Liquid. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Chcę również wejść w head ISSA ale na ich mapie która będzie prawdopodobnie (dust bądź cache)