>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

[CS:GO] DreamHack Open Winter 2015

Status
Zamknięty.
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Turniej: FACEIT League 2015 Sezon 3 DreamHack Open Winter 2015
Gra: Counter-Strike: Global Offensive
Rodzaj: LAN
Zasady: Górna część drabinka bo1 - dolna drabinka bo3 - dwie najlepsze drużyny z każdej grupy awansują do play-offów gdzie będzie rozgrywane bo3 single elimination (kto przegra bo3 w playoffach odpada z turnieju).
Data: 26-29.11.2015r.
Miejsce: Jönköping, Szwecja
Oficjalna Strona: KLIK
Drużyny które biorą udział:
  • Virtus.Pro
  • Team Liquid
  • TSM
  • Legacy
  • EnVyUs
  • Luminosity
  • Fnatic
  • NiP

Drabinka:

O turnieju:
Bardzo mocna obsada turnieju, sama czołówka Europejska dodatkowo dwa zespoły zza Oceanu i jeden z wyspy kangurów. Bardzo wysoka pula nagród 250.000$ podział wygląda następująco:
1. - $100,000
2. - $50,000
3-4. - $25,000
5-6. - $15,000
7-8. - $10,000

Kursy Bet365 (całoroczniak/szczwany)

EDYCJA:
Wielki finał zawodów w sobotę o 21:00 w Polsat Viasat Explore z komentarzem Izaka i Easy&#39;ego!
Cyfrowy polsat kanał 70
Resztę spotkań będzie można oglądać za pośrednictwem twitcha (darmowo) pod linkiem: http://www.twitch.tv/viasatexplore

own3dbyhype 26

own3dbyhype

Użytkownik
Dodam że Snax będzie grał w Virtus.Pro #potwierdzoneinfo
https://www.facebook.com/KUBENtt/posts/430538407137594

kuben juz wczesniej mowil ze snax wroci na Dreamhack, lecz sadze, ze i tak malo to pomoze dla Polakow. Janusz ostatnio bez formy plus po przez problemy z prawym okiem musial ograniczyc ilosc treningow, wiec sadze ze jego aim pozostal taki jaki byl przez ostanie tygodnie czyli nie najlepszy. Napewno powrot snaxa bedzie na plus pod wzgledem teamplayu lecz nie spodziewam sie ,ze osiagna cos po za wyjsciem z grupy.

jimmypi 50

jimmypi

Użytkownik
Całoroczniak wystawił ciekawą opcję &quot;Grupa zwycięzcy&quot;. Kursy są 2.0 dla grupy A i 1.72 dla grupy B. Osobiście uważam, że faworytem do zwycięstwa jest drużyna EnVyUs, ale również Fnatic. Obie te formację zaczynają w grupie B dlatego mój bet idzie w kierunku grupy B. Największym zagrożeniem jest TSM, jednak aktualnie duńscy zawodnicy nie prezentują tego co jakiś czas temu. Niestety VP z kłopotami (Snax) i raczej nie w pełni swojej mocy.
Grupa zwycięzcy - grupa B @1,72 10j

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Betsson jeszcze daje dobre kursy na zwycięzce DreamHacka

Stawiam że wygra DH team EnVyUs, popierałem typ tym iż są obecnie numerem jeden na świecie oraz godzinami na steam. Prześledziłem ich profile w ostatnim czasie oprócz KennegoS (ponad 30h) reszta wykręciła ładne wytniki (Happy prawie 100, ApeX też ponad 90).
Żałowałem że na majorze którego wygrali nie pograłem w ich stronę no to teraz nie mogę odpuścić tej okazji i kursu 4.0 ⛔ beznadziejna gra bagietek ;/ grali chyba tylko dlatego bo musieli grać. Jestem ciekaw czy będą jakieś roszady we Francuskich teamach po tym turnieju, Kio ostatnimi czasy niewyraźny...

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
TSM vs. Liquid
Opisze troszkę spotkania, bo1 także loteria jeśli chodzi o mapy.
Kursy 1.29 (marathonbet) - 4.42 (pinek)
Co do map:
Jeśli będzie grany:
cobblestone można stawiać Liquid - najsłabsza mapa TSM
cashe można stawiać Liquid +5.5 rundy @ 1.94 marathonbet / @ 1.909 pinnek - druga z najsłabszych map TSM
overpass - zdecydowanie najlepsza mapa Luquid ale TSM też potrafi tutaj grać także może się zakończyć różnie
dust2/infero - raczej można dawać na TSM chociaż po takim kursie na bo1 trzeba się liczyć z ryzykiem
train/mirage - odpuścić definitywnie to spotkanie, tam jest możliwy każdy scenariusz ????
Dzisiejszy dzień jest chyba najtrudniejszym do obstawienia ze względu na wcześniej wspomniane bo1 oraz na formę zawodników, niedawno część zespołów przyleciała ze Stanów. We znaki da się strefa czasowa, męcząca podróż. W dniu jutrzejszym będzie już wszystko jaśniejsze jeśli chodzi o formę zawodników oraz o mapy (grane bo3). Także nie polecam ładowania pod limity dzisiejszych sześciu spotkań żeby się nie zrazić i przede wszystkim nie zbankrutować ????
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wielki finał zawodów w sobotę o 21:00 w Polsat Viasat Explore z komentarzem Izaka i Easy&#39;ego!
Cyfrowy polsat kanał 70
Resztę spotkań będzie można oglądać za pośrednictwem twitcha (darmowo) pod linkiem: http://www.twitch.tv/viasatexplore

zegee 51

zegee

Użytkownik
Całoroczniak wystawił ciekawą opcję &quot;Grupa zwycięzcy&quot;. Kursy są 2.0 dla grupy A i 1.72 dla grupy B. Osobiście uważam, że faworytem do zwycięstwa jest drużyna EnVyUs, ale również Fnatic. Obie te formację zaczynają w grupie B dlatego mój bet idzie w kierunku grupy B. Największym zagrożeniem jest TSM, jednak aktualnie duńscy zawodnicy nie prezentują tego co jakiś czas temu. Niestety VP z kłopotami (Snax) i raczej nie w pełni swojej mocy.
Grupa zwycięzcy - grupa B @1,72 10j
Przesntacie pisac glupoty bo az oczy bola. &quot;Niestety VP z klopotami (Snax). Cala druzyna VP jest bez formy i sam Snax nic nie pomoze. Ostatnio zastapil go Michu ktory spisywal sie dobrze a i tak Virtusi utopili. Szybko odpadna z tego turnieju.
TSM bym nie gral po takim kursie (1.20) bo Oni ostatnio nie zachwycaja a Liquid jak odpali wszystko moze sie zdarzyc

Od Siebie polecam:
Fnatic vs Luminosity . 1

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
To prawda, dzisiaj tak na prawdę trudno postawić coś sensownego. U Virtusów kursy śmieszne, a handi n legacy (+7.5) zbyt małe jak dla mnie by ryzykować przed meczem nie znając mapy.
Liquid - TSM, tutaj to wg mnie jedyny mecz gdzie moża stawiać czysty win na TSM. Ok, duńczycy nie błyszczą już tak jak wtedy gdy wygrywali turniej za turniejem, ok dali ciała i to ostro w niedzielnym finale z NaVi. Ale to jednak solidna druzyna, która nie powinna przegrać z drużynami z ameryki. Wiadomo, kurs 1.2 nie zachęca do stawiania, dlatego jest to typ do jakiegoś dubla jeśli ktoś szuka kursu w tych okolicach.
Envyus - NiP. Faworyci to Evyus i to bezapelcyjnie. NiP ma swoje problemy i prawdopodobnie w drużynie dojdzie do zmian, ale oni zawsze potrafią zaskoczyć i wspiąć się na wyżyny swych umiejętności w tego typu meczach, dlatego nie mam zamiaru tutaj stawiać przeciwko nim.
Fnatic - Luminosity. W Lumi doszło do wymiany dwóch zawodników dosłownie przed kilkoma dniami. Nie wiadomo czego teraz spodziewać się po tej druzynie. Fnatic też po roszadzie, będzie to ich pierwszy turniej w nowym składzie. Tutaj odpuszczam podobnie, bo trochę wróżenie z fusów.
Dzisiaj jeszcze będą dwa mecze zwycięzców pierwszych meczów, także może tam coś ciekawszego się znajdzie, zwłaszcza po obejrzeniu pierwszych spotkań.
Co do VP jeszcze, to czuję, że mimo wszystko odpalą na tym turnieju. To ich ostatni w tym roku, na pewno będą mocno zmobilizowani. A u nich to ostatnio tak bywa, że mają jednoturniejowe odpały mocy, bo w tym roku to stabilnej formy nie mieli nawet przez miesiąc. Poza tym głupio z pewnością przewidywać występ na tym turnieju na podstawie poprzedniego, bo tym tokiem rozumowania co turniej byłyby takie same wyniki.
P.s. Michu mógł fragować ale niezgranie z drużyną zawsze dobije się na występie reszty. Kto gra w cs&#39;a ten wie co mam na myśli.

makos11 815

makos11

Użytkownik
Virtus Pro vs Legacy ⛔
typ: -7.5 VP
kurs: 1.83
buk: pinek
Virtusi po słabym występie w San Jose będą chcieli zatrzeć złe wrażenie bardzo szybko i dobrze wejśc w ten turniej. Okazje ku temu mają bardzo dobrą, gdyż grają na bardzo słabą drużynę, w której nie mamy zadnych klasowych zawodników. Różnica skilla jest na tyle ogromna, że nie sądzę, aby australijska drużyna była w stanie ugrać więcej niż te 8 rund. Moim zdaniem mecz skończy się jeszcze większym wynikiem.

makos11 815

makos11

Użytkownik
Liquid vs TSm ⛔ piękny mecz xddd
typ: Liq +5.5
kurs: 1.78
buk: pinek
Liquid w ostatnim czasie pokazuje się z dobrej strony. Zniżka formy tsmu jest widoczna. Grają z drużyną która nie jest do bicia i na pewno powalczy w tym meczu. Linia jest wystawiona za wysoka i pobieram handi plusowe na zawodników z USA.

zegee 51

zegee

Użytkownik
To prawda, dzisiaj tak na prawdę trudno postawić coś sensownego. U Virtusów kursy śmieszne, a handi n legacy (+7.5) zbyt małe jak dla mnie by ryzykować przed meczem nie znając mapy.

Liquid - TSM, tutaj to wg mnie jedyny mecz gdzie moża stawiać czysty win na TSM. Ok, duńczycy nie błyszczą już tak jak wtedy gdy wygrywali turniej za turniejem, ok dali ciała i to ostro w niedzielnym finale z NaVi. Ale to jednak solidna druzyna, która nie powinna przegrać z drużynami z ameryki. Wiadomo, kurs 1.2 nie zachęca do stawiania, dlatego jest to typ do jakiegoś dubla jeśli ktoś szuka kursu w tych okolicach.

Envyus - NiP. Faworyci to Evyus i to bezapelcyjnie. NiP ma swoje problemy i prawdopodobnie w drużynie dojdzie do zmian, ale oni zawsze potrafią zaskoczyć i wspiąć się na wyżyny swych umiejętności w tego typu meczach, dlatego nie mam zamiaru tutaj stawiać przeciwko nim.

Fnatic - Luminosity. W Lumi doszło do wymiany dwóch zawodników dosłownie przed kilkoma dniami. Nie wiadomo czego teraz spodziewać się po tej druzynie. Fnatic też po roszadzie, będzie to ich pierwszy turniej w nowym składzie. Tutaj odpuszczam podobnie, bo trochę wróżenie z fusów.

Dzisiaj jeszcze będą dwa mecze zwycięzców pierwszych meczów, także może tam coś ciekawszego się znajdzie, zwłaszcza po obejrzeniu pierwszych spotkań.

Co do VP jeszcze, to czuję, że mimo wszystko odpalą na tym turnieju. To ich ostatni w tym roku, na pewno będą mocno zmobilizowani. A u nich to ostatnio tak bywa, że mają jednoturniejowe odpały mocy, bo w tym roku to stabilnej formy nie mieli nawet przez miesiąc. Poza tym głupio z pewnością przewidywać występ na tym turnieju na podstawie poprzedniego, bo tym tokiem rozumowania co turniej byłyby takie same wyniki.

P.s. Michu mógł fragować ale niezgranie z drużyną zawsze dobije się na występie reszty. Kto gra w cs&#39;a ten wie co mam na myśli.

Zupelnie sie nie zgadzam.

TSM- Liquid, tu sie moze zdarzyc wszystko. Mecz 50/50 .
Fnatic-Luminosity - najpewniejszy mecz dzisiaj. Co z tego ze Fnatic jest po roszadach ? Grali juz kilka meczow w tym skladzie, Denis sie dobrze &quot;wpasowal&quot; i napewno na tym turnieju odpala. Sa Moimi faworytami do wygrania turnieju.
VP - nie ma najmiejszych szans, ich forma jest tragiczna. Sanx nic nie pomoze

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
overpass - zdecydowanie najlepsza mapa Luquid ale TSM też potrafi tutaj grać także może się zakończyć różnie
16-0 o_O
Czegoś takiego się chyba najstarsi górale nie spodziewali, przyznam że przespałem część meczu obudziłem się dopiero na 12-0 i nie wiem czy TSM zniszczyło ich taktycznie i skilowo czy Liquid zagrało tak beznadziejnie i oddawali fragi za darmo?

zegee 51

zegee

Użytkownik
16-0 o_O
Czegoś takiego się chyba najstarsi górale nie spodziewali, przyznam że przespałem część meczu obudziłem się dopiero na 12-0 i nie wiem czy TSM zniszczyło ich taktycznie i skilowo czy Liquid zagrało tak beznadziejnie i oddawali fragi za darmo?
Liquid jezdzcy bez glowy ????

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Dodam od siebie, że na monitorach eizo ciężko gra się gdy trzeba bronić bombsite&#39;ów a terroryści wybijają na nie w oka mgnieniu.
Odemnie leci 500zł na virtus.pro vs Tsm po kursie @3.2 w BAH. Myślę że jest to mecz z niewielką przewagą dla Duńczyków, mapa prawdopodobnie mirage lub overpass na których obie drużyny grają bardzo dobrze. O wyniku spotkania będą decydowały szczegóły, tj. pistoletówki. Kurs przesadzony i widzę w nim value.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Dodam od siebie, że na monitorach eizo ciężko gra się gdy trzeba bronić bombsite&#39;ów a terroryści wybijają na nie w oka mgnieniu.

Odemnie leci 500zł na virtus.pro vs Tsm po kursie @3.2 w BAH. Myślę że jest to mecz z niewielką przewagą dla Duńczyków, mapa prawdopodobnie mirage lub overpass na których obie drużyny grają bardzo dobrze. O wyniku spotkania będą decydowały szczegóły, tj. pistoletówki. Kurs przesadzony i widzę w nim value.
mirage grany, chociaż nie spodziewałem się tej mapy... dobra mapa VP po tym meczu dowiemy się na pewno więcej niż po dwóch poprzednich kto w jakiej formie jest na tym turnieju

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Analiza się sprawdziła, także to odnośnie monitorów, że ciężko się gra po stronie ct. Jestem zaskoczony tym, że grając standardem z mm&#39;ów aż tak dobrze terroryści wchodzili na site&#39;y, zarówno Polacy jak i Duńczycy. Myślę, że VP jeszcze powalczy i dojdzie minimum do półfinału.
Bet niestety na -, postaram się odbić teraz stawiając na Szwedów z NIP w starciu z bagietkami z ENVY. Mecz 50/50 - wszystko może się zdarzyć.

Otrzymane punkty reputacji: +7
jimmypi 50

jimmypi

Użytkownik
Przesntacie pisac glupoty bo az oczy bola. &quot;Niestety VP z klopotami (Snax). Cala druzyna VP jest bez formy i sam Snax nic nie pomoze. Ostatnio zastapil go Michu ktory spisywal sie dobrze a i tak Virtusi utopili. Szybko odpadna z tego turnieju.
Nie wiem o co Ci chodzi, piszesz, że głupoty, ale to Snax ciągnął drużynę przez ostatni czas, a skoro nie grał ostatnio w CS&#39;a myślę, że odbije się to również na jego formie. Dlatego też nie widzę VP w gronie faworytów.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Fnatic - NiP @ 1.34 pinnek / @ 1.41 marathonbet / @ 1.33 bet365 ✅
Po tym co zobaczyłem jak grało i jaka jest dobra atmosfera we Fnaticach, nie widzę innej opcji jak wygranie przez nich tego spotkania. Nie ma żadnego słabego ogniwa a flusha z ofolem są w mega formie. Coś czuję że jest to największy kandydat do zniszczenia mojego kuponu zagranego przed turniejem (EnVyUs wygra turniej).

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
NiP +4,5 @ 1,86 Pinnek ⛔ miazga

Fnatic faworytem ale NiP dzisiaj też fajnie pograł z Envy i tutaj powinien być wyrównany mecz.Na pewno 16-0 z LG robi wrażenie ale to co brazole grali po tych zmianach w składzie to była patola straszna.Liczę na dobry i zacięty mecz,dlatego handi wg mnie do gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom