Mousesports - Godsent
Długo siedziałem nad tym meczem, nie wiedziałem z której strony go ugryźć, z moich obliczeń wychodzi, że pierwsza mapa będzie inferno która wybierze Godsent, cięzko jest odbijać po ct gdy paczka jest juz zaplantowana. Próba sejwowania broni po ct - doczego zmierzam 1 . mapa - Każda drużyna powyżej 1 rundy wygranej przez wybuch bomby (bez dogrywki) @1.85. Nawet gdy nie będzie inferno na 1 mapie to przeanalizowałem ostanie 5-10 map obydwu drużyn to w większości spotkań paczki wybuchały po minimum 2x dla każdej stron, kurs warty uwagi oraz typ.
NIP - C9
Nowy skład C9 w którym rozegrali tylko razem 2 mecze, nie sądzę by wygrali nad szwedami , NIP dość słaba dyspozycja ostatnimi czasy, ale czas na przełamanie, bo jest o co grać i kim walczyć. Kurs @ 1,47 nie najgorszy, myslałem nad 2;0 ale że ostatnio gra ich jest nie równa to obawiam się, że gdzieś mogą stracić mapkę. Jak jakaś nadzwyczajna niespodzianka sie nie wydarzy to NIP win.
Mousesports - Godsent / 1 . mapa - Każda drużyna powyżej 1 rundy wygranej przez wybuch bomby (bez dogrywki) @1.85
Ninjas In Pyjamas - Cloud9 / wygrana NIP @ 1.47
AKO: 2,72
EDIT: pierwsza mapa inferno tak jak zakładałem
EDIT II : zabrakło 1 rundy po stronie TT gdzie Mouse dominowalo, glupie decyzje Godsent, gdzie poprawić swoją ekonomię spokojnie mogli zachowac jeszcze rundy, brak doświadczenia druzyny, mało brakowało, zawiodlem sie