GamerLegion wygra minimum jedna mapę @1.75 unibet
Niestety GL przygniotła presja finału, nie dali sobie z tym rady. Fantastyczny doping dla vitality, GL już na wejściu byli rozstrzesieni
Konsekwentnie ten sam typ bo dal juz zarobić po uszy a w zasadzie nic się nie zmienia. Oddsmakerzy cały czas kierują się bardziej nazwa drużyn niż aktualna forma i tym co prezentują dane zespoły. Ja aktualnie nie widzę aż takiej dysproporcji (w zasadzie to GL bardziej mi się podoba) pomiędzy obiema formacjami, żeby dawać na ekipę siuhego 3.50.
GL przeszło bardzo ciekawą drogę żeby się tu znaleźć. Bedac wyraźnymi faworytami w pierwszych dwóch meczach ponieśli dotkliwe porażki, a następnie będąc w każdym meczu underdogiem wygrali 8/9 spotkań
Coś nie pyklo na starcie, ale od meczu z Mouz ta drużyna cały czas rośnie i wygląda coraz lepiej. Wczorajsza wygrana z Heroic kiedy przegrali swoją pierwsza mapę zasługuje na duży szacunek.
Przedewszystkim GL wygląda bardzo pewnie, w tej drużynie nie widać nerwowości, siuhy genialnie prowadzi, a cały zespół nie ma słabych punktów. Tam każdy coś od siebie daje. Można było się spodziewać że to GL nie wytrzyma wczoraj ciśnienia, a to Heroic wyglądało bardzo nerwowo a GL szło jak po swoje wygrywając Mirage do 6(!)
Dzisiaj zagrają z Vitality, które również gra bardzo dobrze, ale we wczorajszym półfinale było sporo rzeczy do których by się można przyczepić. Apex grał bardzo zle i dobrze ze zywoo wczoraj był w formie bo mogło to się skończyć różnie.
Mnie kompletnie nie zdziwi, jeśli GL w ogole weźmie ten finał, ale gram trochę bezpieczniej bo kurs na wygranie mapy mnie zadowala.
Zwłaszcza że GL będzie mogło zagrac Overpassa na którym czują się doskonale.
GL wybierze Overpass @1.25 - kurs bez szału , ale ja bym tu dal maks 1.05. Nie widzę innej możliwości