whatever it takes +1.5 vs team oneCzy w najbliższym czasie wypatrujecie jakichś spotkań, w których underdog powinien wygrać?
/Prosze napisać jakieś argumenty dlaczego taki typ
husarz22
whatever it takes +1.5 vs team oneCzy w najbliższym czasie wypatrujecie jakichś spotkań, w których underdog powinien wygrać?
Miałeś rację, nie warto było tykać tego meczu. AGO widać niezły throw, trochę zarobią na tym meczu.Powinni teoretycznie. Ale. W poniedziałek kursy na to samo były wyższe a wtedy AGO miało o co grać. Szpero pisał że się zakwalifikowali do ćwierćfinału (wnioskuję z tego że w przypadku identycznego bilansu z Sharks decyduje mecz bezpośredni), więc dzisiejszy mecz bez specjalnej stawki. Przed mapą nie wejdę bo nie zdziwi mnie ani trochę sytuacja jeśli będą się chcieli sprawdzić na jakiejś nietypowej mapie. Do tego z Sharks mieli H2H 1-0 z wynikiem chyba do 4,a tutaj vs pro100 mają H2H (dość dawne) 5-3 i mecze raczej wyrównane.
Ja do OGA Counter Pit wrócę ewentualnie dopiero jak wrócą ćwierćfinały i granie "o coś".
Kioshima gra za davida, który cały czas jest na wakacjach i do tego czasu występuje jako stand-in.Kusi mnie zagrać po takim kursie 3DMAX vs AGO, ale ostatnio trochę odpuściłem CS’a i niezbyt w temacie jestem jak sobie pogrywają jedni i drudzy. AGO dopiero co po zmianie - mógłby ktoś napisać jak grają ze Szperem i jak on sam wkleił się w drużynę? 3DMAX widzę, że też chyba zaczyna coś kombinować z rosterem, bo ostatnie mecze gra kioShiMa kosztem Davidp. Kursy mocno w stronę Polaków, bo aż 1.40 - 2.75, ale mam jakaś czutke, że tak łatwo nie będzie, jak na to wskazują kursy i może skończyć się „niespodzianką”.
Grają to dużo powiedziane. Po sezonie wakacyjnym mają jeden mecz w gg.bet zagrany i dzisiaj właśnie też te open quali do Epicenter. Nie wiem kiedy zaczęli trenować, ale mimo wszystko AGO chyba jest w lepszym rytmie meczowym.Te 3dmax swietnie gra, ale popatrz jak gra AGO, ostatnie 5 meczy wygranych a w 3 nie dali nawet mapy przeciwnikowi. Tez chcialem grac na 3dmax, ale jednak spasowalem. Z checia zagralbym to na zywo, jak gdzies bedzie.