uzytkownik-76505
Użytkownik
Tecek ostatnio był testowany przez IB i to raczej z nimi był łączony. Bardziej logiczne dla AGO wydawałoby się spróbowanie wyciągnięcia Szpera z Kinguin czyli wymiana snajper za snajpera.
Całe eliminacje do Starladdera grają ze snatchiem http://www.twitlonger.com/show/n_1sqk53lDzisiaj ago ma mecz ktoś zagra za niego czy jeszcze nie ?
http://eweszlo.pl/post/szpero_mam_nadzieje_ze_staniemy_sie_najlepszym_zespolem_w_polsceCo zespół planuje na najbliższy czas, by zgrać się w zmienionym składzie?
Od jutra wszystkie mecze rozgrywane będą ze SZPEREM, a ten harmonogram zajęć jest napięty. Przede wszystkim poświęcamy cały sierpień na solidne przygotowanie, przetrenowanie nowych taktyk, zgranie się. Mamy nową wizję treningową, która została przedstawiona drużynie i przez nią zaakceptowana. W nowym rozdaniu zwiększa się rola miniego jako trenera drużyny. Jako organizacja postawiliśmy sobie wewnętrzne cele, ustaliliśmy plan treningowy i rytm w jakim chcemy pracować przez najbliższy rok.
Więc zobaczymy co pokażą. Jeśli coś wymyślę na te mecze to dam znaćA jak wyglądać będzie funkcjonował wasz system taktyczny. Przejmiesz rolę po snatchiem?
Trochę o tym mówiliśmy, ale jeszcze nic w tej kwestii nie robiliśmy. Wiemy na pewno, że trochę zmian będzie, bo jestem troszkę innym typem gracza niż snatchie. Ja byłem snajperem prowadzącym, czyli grałem bardziej defensywnie. Dopasujemy to tak, żeby to wszystkim odpowiadało. Będziemy wszystko robić głównie od nowa. Na razie gramy sobie tak, żeby sprawdzić sobie co może działać, a co nie. I za jakiś czas wszystko wyjdzie.
Wspomniałeś o bootcampie. Jakie są plany w kwestii waszych przygotowań?
Bootcamp chcemy rozpocząć w następny poniedziałek. Planujemy na razie tydzień przygotowań i zobaczymy co będzie dalej.
Ile czasu dajesz sobie i chłopakom na dojście do zadowalającej formy?
Chcemy zrobić wszystko od nowa, więc to na pewno zajmie trochę czasu. Nie ma też co ukrywać – przez pół roku nie mierzyłem się z tymi czołowymi drużynami, więc też muszę trochę pograć, żeby powrócić do odpowiedniego nastawienia. To jest inne granie niż miksy itp. Za dwa miesiące będzie można powiedzieć czy to wszystko działa, czy nie. Trochę czasu będzie jednak trzeba poświęcić.