>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Counter-Strike 2

P 9,9K

PitaRajt66

Użytkownik
Typ bardzo dobry, a to że Cypher zagrał warto było dodać. Dla mnie duży plus że akurat wymienili RedStara który odstawał, bałem sie tylko o zgranie ale byłem jeszcze pewniejszy betu po tym newsie. Na koniec dnia liczy się tylko czy + czy -. Więc dobra robota.

Otrzymane punkty reputacji: +187
kriksus 16,8K

kriksus

Użytkownik
Typ bardzo dobry, a to że Cypher zagrał warto było dodać. Dla mnie duży plus że akurat wymienili RedStara który odstawał, bałem sie tylko o zgranie ale byłem jeszcze pewniejszy betu po tym newsie. Na koniec dnia liczy się tylko czy + czy -. Więc dobra robota.
Zawsze lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć + Cypher to chyba nie taki t2/t3 już prędzej t1/t2.

'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Oficjalna transmisja odbędzie się na kanale dzinolada. On sam, podobnie jak Bandura i Merghani, nie będą komentować meczów. Zajmą się tym profesjonalni komentatorzy, których mogliśmy usłyszeć na innych oficjalnych polskich transmisjach w tym roku. Wśród nich ma być również Izak.

Dodatkowo mecze można streamować na swoich kanałach. Hyper i Izak, poza udziałem w oficjalnej transmisji, poinformowali, że będą normalnie komentować wybrane mecze u siebie.

Co do Barta, na ten moment nie wiadomo, czy pojawi się na transmisji u dzinolada. Problemem jest kolizja sponsora Hypera ze sponsorem oficjalnej transmisji u dzinolada. Jeśli pojawi się więcej informacji, dam znać.

Ważna informacja jest taka, że wszystkie mecze poza oficjalnymi transmisjami mają 180 sekund opóźnienia.

*Info skopiowane od proroka

Otrzymane punkty reputacji: +1700
vsky 198,3K

vsky

Użytkownik
Nikt nie ma podjazdu do Morgena, więc jeżeli on nie będzie komentował najważniejszych meczów, to trzeba nasrać na tych amatorów. CS upadł, jeżeli jakieś dzinoldy dostają majory XD

husarz22 663,1K

husarz22

Forum VIP
Aurora - GamerLegion
Start godzina 17:00
Krotko bo niestety nie mam czasu za bardzo zeby sie rozpisywac. Ide w over eliminacji XANTARESA. Nie musze chyba przedstawiac tego zawodnikaa. Jeden z najlepszych skillowo graczy Aurory. Nie mowie najlepszy bo obecnie ciut lepiej chyba wygalda Wicadia. Tak czy inaczej linia nie jest zbyt wysoka. Stać go na wykrecenie na jednej mapie ponad 20 eliminacji wiec mysle ze spokojnie powinno „siąść”….

typ: Xantares powyzej 33,5 eliminacji (mapa 1 i 2)
@1.82 betclic

37 eliminacji w sumie na 1 i 2 mapie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1908
N 170,8K

nafciarz1995

Użytkownik
ENCE- ex ruby godz 13
Typ: exRuby
Kurs: 2.70 betclic
49 w rankingu ENCE- kontra 80 exRuby. Na ostatnie 10 meczu ENCE wygrało 5 (w tym jeden bo1) w tym ostatnich pięciu wygrali właśnie to co wspomniałem w nawiasie, exRuby na 10 meczy wygralo 8 (w tym seria 4 meczy wygranych pod rząd) . Według Mnie warto spróbować gości, zwłaszcza że są to Rosjanie którzy lubią takie turnieje przez internet co pokazał wczoraj przykład Gamer legion gdzie przegrało 0:2 z teoretycznie słaba drużyna 33 gdzie na drugiej mapie musiał grać trener a i tak dali radę wygrać. Ruby na fali, dużej różnicy aż takiej między zespolami nie widać, więc nie szkodzi spróbować zwłaszcza po takim kursie

Bez analizy: Astralis @ 1.90
NIP @ 1.72

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2733
husarz22 663,1K

husarz22

Forum VIP
Aurora - PARIVISION
start godz. 14:00

Nie pierwszy raz już zaGram under eliminacji prowadzącego Aurory czyli MAJ3RA. Wczoraj pograłem na Snaxa z nim w parze po @1.75 i mimo 3 eliminacji przewagi Maj3ra po pierwszej mapie to i tak skończyło się 22 do 18 dla Snaxa.
Dzisiaj już Aurora powinna mieć postawiony większy opór przez ekipę Jame’a. Więc o eliminacje dla Majera też powinno być teoretycznie trudniej. Nie wierzę w to żeby strzelecko zagrał przyzwoicie dwie mapy.

Typ: MAJ3R poniżej 22,5 eliminacji (mapa 1 i 2)
@1.82 Betclic

28 eliminacji, no cóż MAJ3R mnie zaskoczył swoją dyspozycja, szczególnie na Anubisie....

Ostatnia edycja:
'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Liquid vs FUT / Liquid @ 1,75 betclic

Miałem nie grać tutaj nic bo stwierdziłem, że kurs na Liquid będzie żenująco mały, ale to przerosło moje oczekiwania. Dla mnie osobiście jest to spore value.
Oczywiście doskonale wiemy w jakiej dyspozycji są obie ekipy.
Fut poległo na 3dmax po trzech mapach i wygrali z tragicznym tutaj legacy.
Liquid wygrało z NIP i również mogło wygrać wczoraj na G2, gdzie na deciderze dosłownie mikro milimetry decydowały o zwycięstwie a nasz ultimate zagrał fantastyczne spotkanie, szkoda że nie domknięte zwycięstwem. Liquid nie jest w świetnej formie, ale uważam że dziś spokojnie powinno to wystarczyć.
Myślałem, że będzie koło 1,45 na TL.
Uważam, że Siuhy i spółka dziś będą górą.

Ostatnia edycja:
'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs Parivision / Navi @ 2,00 STS

Nie mam niestety czasu. Gram Navi, nie są faworytem co mnie cieszy. Niczego nie odbieram Jame i spółce bo robią mega robotę, ale uważam że B1ad3 jal zwykle ma pomysł, pytanie jak z wykonaniem przez podopiecznych. Gram dziś Navi!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1639
'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Faze vs 3Dmax / Faze @ 1,55 1xbet
Zmiażdżone Faze

Nadzieja Polaków rozpoczyna zmagania. Nie ma tutaj co kombinować, Faze jeśli chce coś tutaj osiągnąć musi takie mecze wygrywać i bez wątpienia można liczyć na coraz lepszą grę, ale jak będzie to się przekonamy.
Karrigan uwielbia Polskę i mistrzunio bez wątpienia wraz z Neo ma mnóstwo pomysłów. Trochę mały ten kurs na Faze, ale dorzucam do dubelka bo czysto teoretycznie powinni to wziąć, natomiast w praktyce jak to w csie bywa różnie.
Lets go Neo! Lets go Kuba!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +68
'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
G2 vs FuT / G2 @ 1,65 betclic

Dziś bez zastanowienia gram G2. Oczywiście Fut zasługuje na uznanie bo nie na codzien odrywasz Furie czy TL bez straty mapy. G2 wygląda tutaj również bardzo dobrze i to oni są dla mnie faworytem w tym spotkaniu, tak jak sugerują to bukmacherzy. Na papierze w moich oczach, zresztą w praktyce również, to G2 jest lepszą ekipą i jeśli Hiszpan będzie trzymać poziom na awp to nie martwię się o wynik. Myślę, że zobaczymy dziś pewne zwycięstwo G2.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +143
'Corek 527,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Niestety nie zobaczymy Polaków w Arenie. Faze bez wątpięnia będą zmiany bo ten IEM był ostatnią szansą. Już przed majorem, było głośno odnośnie roszad i to takich bombowych, lecz finał do którego doszli, uciszył wszystkie plotki i nie tylko.
Obecnie? Nie ma co ukrywać, że ich gra nie jest nawet na poziomie Tier2, tylko zdecydowanie niżej. Niestety z bólem serca trzeba stwierdzić, że czas karrigana nadchodzi i teraz jeszcze mocniej na tapecie jest temat jego odejścia.
Na horyzoncie zmiany, co do tego nie ma wątpliwości i szczerze mówiąc to, jak jeszcze jakiś czas temu można było bronić Kubę, bo nie grywał na swoich pozycjach i były pierwsze tygodnie jego, ale na ten moment również to nie jest ten poziom i obawiam się, że może skończyć jak np Hades ( tfu tfu ). Osobiście cały skald Faze po za Frozenem jest dla mnie do odstrzału a skończy się pewnie na nowym igl, choć zobaczymy bo sam Snax mówił, że ruchy w Faze mogą być takie, ktorych nikt się nie spodziewa.

Otrzymane punkty reputacji: +1643
Do góry Bottom