>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Counter-Strike 2

P 9,7K

PitaRajt66

Użytkownik
Typ bardzo dobry, a to że Cypher zagrał warto było dodać. Dla mnie duży plus że akurat wymienili RedStara który odstawał, bałem sie tylko o zgranie ale byłem jeszcze pewniejszy betu po tym newsie. Na koniec dnia liczy się tylko czy + czy -. Więc dobra robota.

Otrzymane punkty reputacji: +187
kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
Typ bardzo dobry, a to że Cypher zagrał warto było dodać. Dla mnie duży plus że akurat wymienili RedStara który odstawał, bałem sie tylko o zgranie ale byłem jeszcze pewniejszy betu po tym newsie. Na koniec dnia liczy się tylko czy + czy -. Więc dobra robota.
Zawsze lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć + Cypher to chyba nie taki t2/t3 już prędzej t1/t2.

'Corek 482,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Oficjalna transmisja odbędzie się na kanale dzinolada. On sam, podobnie jak Bandura i Merghani, nie będą komentować meczów. Zajmą się tym profesjonalni komentatorzy, których mogliśmy usłyszeć na innych oficjalnych polskich transmisjach w tym roku. Wśród nich ma być również Izak.

Dodatkowo mecze można streamować na swoich kanałach. Hyper i Izak, poza udziałem w oficjalnej transmisji, poinformowali, że będą normalnie komentować wybrane mecze u siebie.

Co do Barta, na ten moment nie wiadomo, czy pojawi się na transmisji u dzinolada. Problemem jest kolizja sponsora Hypera ze sponsorem oficjalnej transmisji u dzinolada. Jeśli pojawi się więcej informacji, dam znać.

Ważna informacja jest taka, że wszystkie mecze poza oficjalnymi transmisjami mają 180 sekund opóźnienia.

*Info skopiowane od proroka

Otrzymane punkty reputacji: +1700
vsky 144,9K

vsky

Użytkownik
Nikt nie ma podjazdu do Morgena, więc jeżeli on nie będzie komentował najważniejszych meczów, to trzeba nasrać na tych amatorów. CS upadł, jeżeli jakieś dzinoldy dostają majory XD

Do góry Bottom