>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter-Strike 2

kriksus 9,1K

kriksus

Użytkownik
paIN Gaming @ 2.2

Czy po tak słabych występach Falcons i dobrej grze paIN (fenomenalna do oglądania dogrywka na Dust2 z Aurorą) jest szansa na przełamanie drużyny Niko ? Imo najciekawszy mecz dzisiaj. Sercem i rozumem za paIN.

'Corek 426,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Ruby vs ESC / RUBY win @ 2,25 betclic

Witam, na szybko. Mecz o 16 i widzę w nim value. Niestety gram porażkę polskiej formacji. Nie uważam, aby byli tutaj faworytami, raczej mecz 50/50.
Przekonał mnie to tego typu wczorajsze spotkanie Ruskich. Ograli Ukraińców w bardzo dobrym stylu, wszystko grało jak należy i jeśli dziś zagrają na tym samym poziomie to uważam, że nasi przegrają ten mecz. Nasi są w formie bez dwóch zdań, ale wystarczyło by zmienić przeciwników o półkę wyżej i nie było by tak kolorowo. Grali że sobą jakiś czas temu, wtedy również Polacy byli faworytami i ten mecz przegrali. Czy dziś scenariusz będzie taki sam? Jest to możliwe. Zdecydowanie nie jest to typ do mocnej gry. Gram głównie ze względu na obecną dysspozycję Ruskich i kursy. Liczyłem koło 1,8 na zwycięstwo obu formacji. Buki dały trochę więcej, więc spróbuję.

husarz22 206,2K

husarz22

Forum VIP
Team Next Level - 9INE
Zagram dzisiaj przeciwko lekko faworyzowanym TNL, których ostatnie mecze wyglądają dość kiepsko. Aktualnie mają 4 porażki z rzędu w oficjalnych meczach. Ich przeciwnycy czyli 9NINE awansowali niedawno w rankingu HLTV z 63 miejsca na 42. Mają trzy wygrane z rzedu. Wczoraj bez żadnych problemów pokonali Nexus 2:0. A dwa dni wcześniej pokonali BIG, gdzie wrócili ładnie do meczu bo przegrali pierwszą mape a na drugiej było już 6:9 w plecy. Na szczęście odwrócili losy spotkania nie dając najmniejszych szans na trzeciej mapie bo zakończyła się ona wynikiem 13:4. Licze na to, że 9INE udowodni swoją dobrą formę i wygra to spotkanie.
Typ: 9INE @2.05 betclic

2:1 przegrana

Ostatnia edycja:
husarz22 206,2K

husarz22

Forum VIP
Faze - Aurora
Co taki wysoki kurs na Faze?
Około 1.95 czy jest coś o czym nie wiem?
Spodziewałem się z 1.40 lub 1.50 a tu niecałe 2.
Chciałem pograć na Faze bo to LAN Esports World Cup 2025.
Ale jak zobaczyłem ten kurs to nie wiem czy to nie jest jakaś pułapka...

kns_esport 269,4K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Aurora silna jest, chodź po tej przerwie Xanti strasznie słabo wygląda. Jakby opadł z formy. Wikadia też nie dociaga. Ja z kazdym turniejem się zastanawiam kiedy karrigan powie stop. Broky po przerwie na ławce wygląda o wiele lepiej. Chociaż z FaZe jest tak że w jednym meczu Rain będzie miał 8 killi a w drugim 25. FaZe zespolowo nawet oko, ale inwidualnie straszne niestabilne. Nie ma tam lidera jak dla mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +279
'Corek 426,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Moim zdaniem kursy wystawione prawidłowo. Faze jest bardzo przeciętne, nie ma tam kto ciągnąć tą grę. Dla mnie to taka drużyna piłkarska bez napastnika.
Eternal Fire :p mocni, ale w tym meczu może być wszyskto, dla mnie 50/50

'Corek 426,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Tyloo vs Vitality / Tyloo wygra mapę @ 2,75 lvbet

Spotkanie za 20 minut, więc dosłownie w dwóch zdaniach. Dla lepszego oglądania gram mapę Tyloo, pokazali nie tylko w spotkaniu z Astralis ale zdecydowanie wcześniej, że potrafią grać świetnego csa, ale na pewno nie można mówić o jakiejś stabilności. Dzieją się tutaj przeróżne rzeczy i kto wie co wydarzy się w tym spotkaniu. Nie chciał bym szybkiego meczu bez historii, może Chinczyki powalczą, ale należy pamiętać że to Vitality i równie dobrze może ich połknąć w całości.

husarz22 206,2K

husarz22

Forum VIP
Betclic - SPARTA
CCT Season 3 Europe Series 5

start godzina 10:00

Według mnie fajną opcją na dzisiaj do dubla jest wygrana polskiej drużyny Betclic Apogee ze Sparta eSports. Kurs nie powala i pewniaków nie ma, natomiast będę mocno zdziwiony gdy nasi to przegrają. Widać, że mają formę. Najbardziej się obawiam o "dychę" bo coś lekko odstaje ale reszta prezentuje wysoki poziom. Betclic przegrali dwa dni temu na solidną ekipę (jak na tym poziomie) BetBoom. Nie był to jednak spacerek dla BB bo pierwszą mape wygrali dopiero po dogrywce. Ale za to zatrzymali rozpędzoną Betere, która miała 5 wygranych z rzędu.
Sparty jednak nie można lekceważyć. Potrafią zaskoczyć tak jak na przykład wygrana z Nexus 2:0. Ale wczoraj zagrali słabego CS'a z niezbyt mocną ekipa GUN5. Polska drużyna jest faworytem, mam nadzieję że obejdzie się bez niespodzianki.. powodzenia

Typ: Betclic Apogee @1.42 betclic

Masakra 2:1 w plecy..

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom