>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Counter-Strike 2

kriksus 9,1K

kriksus

Użytkownik
paIN Gaming @ 2.2

Czy po tak słabych występach Falcons i dobrej grze paIN (fenomenalna do oglądania dogrywka na Dust2 z Aurorą) jest szansa na przełamanie drużyny Niko ? Imo najciekawszy mecz dzisiaj. Sercem i rozumem za paIN.

'Corek 426,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Ruby vs ESC / RUBY win @ 2,25 betclic

Witam, na szybko. Mecz o 16 i widzę w nim value. Niestety gram porażkę polskiej formacji. Nie uważam, aby byli tutaj faworytami, raczej mecz 50/50.
Przekonał mnie to tego typu wczorajsze spotkanie Ruskich. Ograli Ukraińców w bardzo dobrym stylu, wszystko grało jak należy i jeśli dziś zagrają na tym samym poziomie to uważam, że nasi przegrają ten mecz. Nasi są w formie bez dwóch zdań, ale wystarczyło by zmienić przeciwników o półkę wyżej i nie było by tak kolorowo. Grali że sobą jakiś czas temu, wtedy również Polacy byli faworytami i ten mecz przegrali. Czy dziś scenariusz będzie taki sam? Jest to możliwe. Zdecydowanie nie jest to typ do mocnej gry. Gram głównie ze względu na obecną dysspozycję Ruskich i kursy. Liczyłem koło 1,8 na zwycięstwo obu formacji. Buki dały trochę więcej, więc spróbuję.

husarz22 202,5K

husarz22

Forum VIP
Team Next Level - 9INE
Zagram dzisiaj przeciwko lekko faworyzowanym TNL, których ostatnie mecze wyglądają dość kiepsko. Aktualnie mają 4 porażki z rzędu w oficjalnych meczach. Ich przeciwnycy czyli 9NINE awansowali niedawno w rankingu HLTV z 63 miejsca na 42. Mają trzy wygrane z rzedu. Wczoraj bez żadnych problemów pokonali Nexus 2:0. A dwa dni wcześniej pokonali BIG, gdzie wrócili ładnie do meczu bo przegrali pierwszą mape a na drugiej było już 6:9 w plecy. Na szczęście odwrócili losy spotkania nie dając najmniejszych szans na trzeciej mapie bo zakończyła się ona wynikiem 13:4. Licze na to, że 9INE udowodni swoją dobrą formę i wygra to spotkanie.
Typ: 9INE @2.05 betclic

2:1 przegrana

Ostatnia edycja:
husarz22 202,5K

husarz22

Forum VIP
Faze - Aurora
Co taki wysoki kurs na Faze?
Około 1.95 czy jest coś o czym nie wiem?
Spodziewałem się z 1.40 lub 1.50 a tu niecałe 2.
Chciałem pograć na Faze bo to LAN Esports World Cup 2025.
Ale jak zobaczyłem ten kurs to nie wiem czy to nie jest jakaś pułapka...

kns_esport 269,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Aurora silna jest, chodź po tej przerwie Xanti strasznie słabo wygląda. Jakby opadł z formy. Wikadia też nie dociaga. Ja z kazdym turniejem się zastanawiam kiedy karrigan powie stop. Broky po przerwie na ławce wygląda o wiele lepiej. Chociaż z FaZe jest tak że w jednym meczu Rain będzie miał 8 killi a w drugim 25. FaZe zespolowo nawet oko, ale inwidualnie straszne niestabilne. Nie ma tam lidera jak dla mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +279
'Corek 426,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Moim zdaniem kursy wystawione prawidłowo. Faze jest bardzo przeciętne, nie ma tam kto ciągnąć tą grę. Dla mnie to taka drużyna piłkarska bez napastnika.
Eternal Fire :p mocni, ale w tym meczu może być wszyskto, dla mnie 50/50

Do góry Bottom