>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Puchar krajowy Coppa Italia (Puchar Włoch) - w sezonie 2024/2025

Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Milan v Roma obie strzelą 1,75
/ piłka Włochy puchar 21.00 / 3:1 WIN
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/coppa-italia/ac-milan-as-roma/4dsrDMBc/#1x2
MILAN (4-2-3-1): Maignan; Walker, Gabbia, Tomori, Hernandez; Fofana, Musah; Chukwueze, Reijnders, Leao; Abraham.
ROMA (3-5-2): Svilar; Celik, Hummels, N’Dicka; Saelemaekers, Koné, Paredes, Pellegrini, Angelino; Dybala, Dovbyk.

W ostatnim okienku transferowym Roma ograniczyła się do kupna paru mniej
znanych piłkarzy . Milan zaszalał . Morata przeszedł do Galatasaray, a do składu dołączył meksykański napastnik z Feyenoordu Gimenez . W ciągu ostatnich kilku godzin pozyskał Joao Felixa, Bondo i Sottila, sprzedając Bennacera i Okafora.
Milan w dzisiejszym meczu jest lekkim faworytem ale .... nie zapominajmy
o ich ostatnich kłopotach w obronie . Nawet wygrywając tracą gola .
Co ciekawe ostatnie 10 na 11 meczów między nimi to BTS .
Alternatywą 1X+ BTS za 2,20 lub X . W STS BTS jest tylko za 1,70

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3907
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
AC Milan - AS Roma 3:1 (4:8 rożne)

Wczoraj mała niespodzianka, Atalanta wyeliminowana przez Bolognę choć sam twierdziłem, że nie będzie to łatwy mecz dla gospodarzy, typowałem BTTS - pomyliłem się.
Dziś kolejne dość wyrównane starcie, AC Milan vs AS Roma.
Milan dokonał kilka bardzo ciekawych transferów - Jimenez z Feyenoordu, Felix, Walker czy Sottil. Ostatnie spotkanie dość "pechowy" remis z Inter 1:1. Mówię pechowy bo bramkę stracili dopiero w 92 minucie ale w ciągu całego spotkania mieli masę szczęścia, Inter miał chyba 3 słupki, 3 gole nie uznane - prawidłowo nieuznane ale tych sytuacji mieli sporo.

Roma z drugiej strony szczęśliwy remis 1:1 z Napoli tyle, że to Oni strzelili gola w 92 minucie na 1:1. Ogólnie Roma ostatnio dużo lepiej zaczęła grać, 10 ostatnich spotkań to tylko 1 porażka z AZ Alkmaar 0:1.
Milan u siebie na pewno jest lekkim faworytem tego spotkania ale czy wygrają w 90 minutach? Ja zabezpieczam się remisem i dodaję do tego typu co najmniej 4 rożne po stronie Milanu. Jest to drużyna, która nabija dużą ilość rożnych. Ostatnie ich spotkania to 8 rożnych nabite Interowi, 4 rożne nabite Dinamo Zagrzeb, 7 Parmie, 6 Gironie czy 5 Juventusowi.

Milan lub remis + Milan powyżęj 3,5 rzutów rożnych 1,7 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2210
magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Coppa Italia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Inter - Lazio
Typ Betbuilder : Powyżej 0,5 gola w meczu, Lazio powyżej 1,5 celnych strzałów, Lazio powyżej 1,5 rzutów rożnych
Kurs : 1,41
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Ćwierćfinał Pucharu Włoch i ciekawie zapowiadające się spotkanie w Mediolanie pomiędzy Interem i Lazio. Na papierze murowanym faworytem jest Inter, ale czy na pewno nim jest ? według mnie nie jest to takie oczywiste. Fakt jest taki, że Nerazzurri są ostatnio po prostu w kiepskiej formie i ja skłaniałbym się ku graniu x2 po kursie 1.85, ale nie wiadomo jak oba zespoły podejdą do tego spotkania i jakie składy zobaczymy na boisku. Dodatkowym smaczkiem jest fakt, że w weekend czeka ekipę z Mediolanu arcyważne spotkanie z Napoli, czyli bezpośrednim rywalem w walce o Scudetto. Tak czy siak gram bezpiecznie w stronę Lazio, bo dwa rzuty rożny czy strzały na bramkę spokojnie są w ich zasięgu. W ostatnim spotkaniu domowym Interu goście z Genoi oddali dwa celne strzały i nabili siedem rzutów rożnych, to czemu Biancocelesti nie mieli by tego powtórzyć ?

Jak wyglądają statystyki ostatnich 10 spotkań Lazio ?

W ostatnich 9 na 10 spotkań Lazio padła minimum jedna bramka
W ostatnich 10 na 10 spotkań Lazio oddało minimum dwa celne strzały
W ostatnich 10 na 10 spotkań Lazio wykonało minimum dwa rzuty rożne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2277
IgaŚwiątek 96,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Inter - Lazio
obie strzelą + obie over 1.5 kartki - 4.00 - Betbuilder Superbet Lazio znowu nie wytrzymało ciśnienia i zrobiło bohatera z rezerwowego bramkarza, a kartki dość spokojnei siadły.

W ostatnim ich meczu Lazio u siebie dostało 0-6, ale dla mnie to jednak był przypadek 1/1000, że ten mecz tak się skończył. Dziś sporo kontuzji w Mediolanie, skład też trochę rezerwowy, a i forma ostatnio jakby lekko uleciała. W tamtym meczu mimo takiego wyniku mieliśmy 6 kartek (i to aż 4 Interu, 2 Lazio), więc jak widać drużyny potrafią nawet przy rozstrzygniętym wyniku się pofaulować. Sędzia Fabbri w tym sezonie jest w mojej ocenie solidny - średnia 4.55 żółtej kartki na mecz. Jedyny minus to fakt, iż w Pucharze Włoch sędziowie trochę mniej kartkują, ale spodziewam się dziś wyrównanego spotkania i jednak więcej fauli niż to we wcześniej rundach Coppa Italia było.

Ostatnia edycja:
magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Coppa Italia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Juventus - Empoli
Typ Betbuilder : Juventus wygra, Juventus powyżej 4,5 celnych strzałów w światło bramki
Kurs : 1,48
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W półfinale Pucharu Włoch na zwycięzce tego spotkania czeka Bologna, a w drugim półfinale czekają nas derby Mediolanu. Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Juventus i jestem przekonany, że dzisiaj zobaczymy dobre spotkanie w ich wykonaniu. Empoli po bardzo dobrym początku sezonu i okupowaniu środka tabeli Serie A w ostatnich tygodniach gra tragicznie. W ostatnich 10 spotkaniach udało im się zaledwie dwa zremisować i aż osiem z nich przegrać! Ardian Ismajli, to brak tego filaru defensywy jest najbardziej odczuwalny dla graczy z Empoli. W ataku już nie błyszczy Esposito czy Colombo i wszystko wskazuje na to, że będzie ciężko się utrzymać w Serie A, jeżeli diametralnie ich gra się nie poprawi. Według mnie to będzie mecz do jednej bramki i całkowita dominacja Juventusu, który po odpadnięciu z Ligi Mistrzów jest ostatnio w dobrej formie i może się skupić na lidze i zmaganiach pucharowych. Zwycięstwo i pięc celnych strzałów na bramkę gości jest jak najbardziej realne i ja w to wchodzę.

Ostatnia edycja:
versa 677,8K

versa

Typer
Juventus - Empoli
Pierwsza połowa/mecz - Empoli/Juventus
Fortuna @28.00
Gdzie szukać niespodzianek jak nie w jakimś meczu pucharowym drużyny ze szczytu tabeli z drużyną zagrożoną spadkiem.
Niemniej jednak sensacji nie powinno być, Juventus powinien ten mecz wygrać, niemniej jednak Juventus jest tak ogromnym faworytem spotkania, że bukmacherzy nie dają im żadnych szans, nie ma się co dziwić.
Drużyny te mierzyły się na początku lutego i co ciekawe - ten scenariusz miał miejsce, a jak wiadomo historia lubi się powtarzać, więc czemu by nie w niedalekiej przyszłości? Empoli w pierwszej odsłonie tego meczu grali na równo z Juventusem i udało im się zakończyć pierwsza połowę korzystnym wynikiem 1:0, w drugiej połowie Juventus zaczął grać i skończyło się 4 strzelonymi golami przez nich. Liczę na powtórkę w pucharowym spotkaniu.

EDIT: A SZŁO TAK DOBRZE..

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom