>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Puchar krajowy Coppa Italia (Puchar Włoch) - w sezonie 2024/2025

Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Milan v Roma obie strzelą 1,75
/ piłka Włochy puchar 21.00 / 3:1 WIN
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/coppa-italia/ac-milan-as-roma/4dsrDMBc/#1x2
MILAN (4-2-3-1): Maignan; Walker, Gabbia, Tomori, Hernandez; Fofana, Musah; Chukwueze, Reijnders, Leao; Abraham.
ROMA (3-5-2): Svilar; Celik, Hummels, N’Dicka; Saelemaekers, Koné, Paredes, Pellegrini, Angelino; Dybala, Dovbyk.

W ostatnim okienku transferowym Roma ograniczyła się do kupna paru mniej
znanych piłkarzy . Milan zaszalał . Morata przeszedł do Galatasaray, a do składu dołączył meksykański napastnik z Feyenoordu Gimenez . W ciągu ostatnich kilku godzin pozyskał Joao Felixa, Bondo i Sottila, sprzedając Bennacera i Okafora.
Milan w dzisiejszym meczu jest lekkim faworytem ale .... nie zapominajmy
o ich ostatnich kłopotach w obronie . Nawet wygrywając tracą gola .
Co ciekawe ostatnie 10 na 11 meczów między nimi to BTS .
Alternatywą 1X+ BTS za 2,20 lub X . W STS BTS jest tylko za 1,70

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3907
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
AC Milan - AS Roma 3:1 (4:8 rożne)

Wczoraj mała niespodzianka, Atalanta wyeliminowana przez Bolognę choć sam twierdziłem, że nie będzie to łatwy mecz dla gospodarzy, typowałem BTTS - pomyliłem się.
Dziś kolejne dość wyrównane starcie, AC Milan vs AS Roma.
Milan dokonał kilka bardzo ciekawych transferów - Jimenez z Feyenoordu, Felix, Walker czy Sottil. Ostatnie spotkanie dość "pechowy" remis z Inter 1:1. Mówię pechowy bo bramkę stracili dopiero w 92 minucie ale w ciągu całego spotkania mieli masę szczęścia, Inter miał chyba 3 słupki, 3 gole nie uznane - prawidłowo nieuznane ale tych sytuacji mieli sporo.

Roma z drugiej strony szczęśliwy remis 1:1 z Napoli tyle, że to Oni strzelili gola w 92 minucie na 1:1. Ogólnie Roma ostatnio dużo lepiej zaczęła grać, 10 ostatnich spotkań to tylko 1 porażka z AZ Alkmaar 0:1.
Milan u siebie na pewno jest lekkim faworytem tego spotkania ale czy wygrają w 90 minutach? Ja zabezpieczam się remisem i dodaję do tego typu co najmniej 4 rożne po stronie Milanu. Jest to drużyna, która nabija dużą ilość rożnych. Ostatnie ich spotkania to 8 rożnych nabite Interowi, 4 rożne nabite Dinamo Zagrzeb, 7 Parmie, 6 Gironie czy 5 Juventusowi.

Milan lub remis + Milan powyżęj 3,5 rzutów rożnych 1,7 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1322
Do góry Bottom